1403-02-091403-02-19bool(false) نیاز اقتصاد استان به تحول همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 19 ارديبهشت 1403

Today : Wed, May 8, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  110814 تاریخ انتشار:  1399-05-14 - 08:28 تعداد بازدید:  165
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

نیاز اقتصاد استان به تحول

یادداشت


  تمامی دولت‌ها برای ایجاد آرامش و رفع دغدغه‌های مردم تشکیل می‌شوند و فلسفه ایجاد دولت و نظام نمایندگی نیز در همین نکته، نهفته است.
به همین دلیل دولت‌هایی را موفق می‌دانند که تلاش آنها به ایجاد آرامش، رفاه، پیشرفت و رفع مشکلات مردم منجر شود.
در واقع اندیشمندان برای رسیدن به این اهداف به تدوین مکاتب و اندیشه‌های دولت‌ساز می‌پردازند و این عملکرد مکاتب و اندیشه‌ها در قدرت است که درستی یا نادرستی آن برای رسیدن به اهداف را مشخص می‌کند.
در این زمینه به پایان رسیدن کار بسیاری از دولت‌ها از جمله دولت‌های کمونیستی و در رأس آنها شوروی سابق مثال خوبی برای این مطلب است.
شوروی نتوانست آرامش، رفاه و آسایشی که به مردم این کشور وعده داده بود با کمونیسم برای آنها مهیا سازد و در نهایت تن به شکست داد تا امروز از شوروی تنها نامی باقی باشد و مردم این کشور در قالب کشورهای جدید، به‌دنبال آرامش و آسایش باشند.
در شرایط حاضر بهبود اوضاع اقتصادی و نداشتن مشکلات معیشتی برای مردم کشورها بسیار اهمیت دارد و به همین دلیل هم هست که تمامی دولت‌ها وعده بهبود معیشت ، اشتغال و تولید و ثروت‌آفرینی سر می‌دهند.
در ایران نیز با آغاز جنگ اقتصاد ، اقتصاد دیگر یک حوزه عادی نیست و نمی‌توان همچون گذشته با این حوزه رفتار کرد.
از طرفی دیگر دولت وعده‌های اقتصادی بسیار همچون بهبود معیشت و رونق اقتصادی داده هر چند اکنون کرونا و تحریم، وضعیت نامشخصی برای عمل به این وعده‌ها ایجاد کرده است.
این دولت چه موفق به تحقق وعده‌ها در فرصت باقیمانده شود، چه نشود، آنچه اهمیت دارد، حوزه اقتصاد است که در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده نیز نقش‌آفرین اصلی خواهد بود و همه نگاه‌ها به برنامه‌های اقتصادی داوطلبان خواهد بود.
اما در فرصت باقیمانده تا انتخابات، اقتصاد استان و وضعیت آن نیز اهمیت دارد.
اقتصاد استان شرایط جدیدی را تجربه می‌کند اما هیچ تغییری، چه به‌لحاظ مدیریتی و چه به‌لحاظ برنامه‌ای و ساختاری در آن ایجاد نشده است.
مدیران اقتصادی استان، همان مدیران پیش از دوران کرونا و تحریم و با تفکرات خاص آن زمان هستند که این روزها حرفی هم برای گفتن ندارند و منتظر هستند ببینند در نهایت کارها چطور پیش می‌رود و در واقع به شرایط تن داده‌اند و کاری هم از دست آنها با توجه به تفکرات خاصی که دارند در این شرایط برنمی‌آید. تنها تغییر مثبت در این شرایط، کسب کرسی ریاست کمیسیون برنامه و بودجه و فعالیت 3 نماینده از استان با یاد نماینده محروم بهار و کبودراهنگ، در آن است.
این تغییر و اتفاق مثبت می‌طلبد که مدیران اقتصادی نیز در همین سطح ارتقا یابند تا استان بتواند از این شرایط برای توسعه و تعالی و رسیدن مردم به رفاه و آرامش اقتصادی سود ببرد.
ایجاد تحول در حوزه اقتصادی استان اکنون ضرورتی است که نمی‌توان آن را انکار کرد، در این تحول باید مدیرانی با برنامه خاص برای گذر از تحریم و کرونا و بهره‌مندی حداکثری از فرصت‌های حداقلی به کار گرفته شوند وگرنه وعده بهبود معیشت، ایجاد اشتغال و افزایش تولید و کسب رضایت اقتصادی مردم در استان نیز محقق نخواهد شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com