1403-02-071403-02-17bool(false) تدوین لایحه نظام جامع رسانه‌ای کشور همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 17 ارديبهشت 1403

Today : Mon, May 6, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  120950 تاریخ انتشار:  1400-09-13 - 09:58 تعداد بازدید:  321
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع رسانه‌های استان مطرح کرد
تدوین لایحه نظام جامع رسانه‌ای کشور

نویسنده : مریم مقدم

گزارش

نشست مدیران مسئول روزنامه ها، هفته نامه ها، ماهنامه و نشریات محلی، پایگاه های خبری، سرپرست خبرگزاری ها، روزنامه و نشریات سراسری استان همدان با  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجتمع فرهنگی بوعلی سینا همدان برگزار شد.
  اصحاب رسانه‌ها دغدغه‌های زیادی دارند. لایحه نظام جامع رسانه‌ای در حال بررسی است و در نهایت سندی قوی در این زمینه تدوین خواهد شد و رسانه‌های نوین در این سند مورد توجه جدی قرار خواهد گرفت.
محمد مهدی اسماعیلی با عنوان این موارد در نشست با اصحاب رسانه استان همدان که به بهانه جشنواره صنعت چاپ و افتتاح موزه تخصصی چاپ در همدان برگزار شد  گفت: در روزهای آینده سند تحول حکمرانی در جمهوری اسلامی را رونمایی می‌کنیم که سند بسیار مهمی است و پس از آن تلاش می‌کنیم برنامه‌هایی که در آن پیش بینی شده را در قالب لایحه بودجه ۱۴۰۱ و برنامه هفتم توسعه به اسناد بالادستی تبدیل و اجرایی کنیم.  
 محمدمهدی اسماعیلی بیان کرد: همدان استانی با قدمت و سابقه فرهنگی، تاریخی است و نکاتی دقیق و سنجیده‌ای که از زبان اصحاب رسانه استان شنیدیم نشان داد که حوزه رسانه‌ای آن به بلوغ رسیده است.
وی اضافه کرد: در فصل تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۱ هستیم و شعار دولت مردمی این است که ریل اداره و مدیریت کشور را جابجا کند.  
وی عنوان کرد: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ماموریت خود را بازگرداندن حوزه فرهنگ به جایگاه اصلی‌اش می‌دانیم چرا که فرهنگ مقدم بر همه حوزه‌هاست و پیشران حرکت دولت سیزدهم نیز است و در بخش‌های مختلف این کار را پی‌ریزی خواهیم کرد.  
اسماعیلی در ادامه بیان کرد: بنای ما این است که روش و شیوه‌ای را در پیش بگیریم که گام‌های بلند و مهمی را برای ارتقاء فرهنگ و هنر کشور برداریم.
وی با اشاره به پتانسیل‌ و ظرفیت‌های بالای استان همدان در عرصه‌های مختلف، گفت: بخش عمده‌ای از دغدغه‌هایی که امروز توسط اصحاب رسانه استان همدان مطرح شد را در دستور کار داریم و تقریبا بیش از ۸۰ درصد در برنامه کاری وزارت پیش بینی شده است.
اسماعیلی مطرح کرد: لایحه نظام جامع رسانه‌ای به عنوان کار اصلی در دستور کار است و در صدد هستیم سند قوی آماده کنیم تا بتوانیم گامی بلند برداریم و باید حوزه نظام رسانه‌های نوین را در این لایحه به رسمیت بشناسیم و ‌مقررات جامعی را برای آن پیش‌بینی کنیم و هم اکنون کارگروه ویژه در معاونت مطبوعاتی در حال پیگیری این کار است.  
وی با بیان اینکه در وزارت فرهنگ و ارشاد دبیرخانه اصلاح نظام ساختار فرهنگ و رسانه کشور فعال است، افزود: اتفاق مهمی که در دولت فعلی افتاده هماهنگی نهادهای دولتی با نهادهای خارج از دولت است و بیشترین هماهنگی‌ها در این بخش نیز به وجود امده است و در حال انعقاد تفاهم‌نامه‌های عملیاتی نیز هستیم.
اسماعیلی گفت: دولت سیزدهم از شیوه‌های به‌روز، عقلانی، علمی و منطقی برای رفع مشکلات استفاده خواهد شد. فرهنگ مقدم بر تمام حوزه‌هاست و تلاش ما این است که فرهنگ را به جایگاه اصلی خود بازگردانیم و گام‌های بلندی را در این مسیر برداریم.
وی افزود: دولت سیزدهم از افراد توانمند همدانی در راس امور برخوردار است. در سفر ریاست‌جمهوری به استان همدان تا پایان سال، مصوبات خوبی را شاهد خواهیم بود. دبیرخانه اصلاح نظام فرهنگی و رسانه‌ای کشور در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعال است و ما به دنبال انعقاد تفاهم‌نامه‌های عملیاتی با بخش‌های مختلف هستیم.
دغدغه اصحاب رسانه در شهرستان‌ها از مواردی است که در تهران به گوش ما نمی‌رسد. آگاهی از این دغدغه‌ها به ما در تصمیم‌گیری‌ها و مصوبات کمک خواهد کرد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه ثمرات و نتایج این جلسه در تصمیم گیری‌های آتی وزارت فرهنگ و ارشاد مشاهده خواهد شد، تصریح کرد: حوزه فرهنگ حوزه ضعیفی در بودجه‌های دولتی بوده است و تلاش می‌کنیم بودجه خوبی در لایحه ۱۴۰۱ برای آن در نظر بگیریم و تبصره‌های جدیدی در این زمینه آماده و ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه در حال به روز رسانی قانون‌های لایحه بودجه در زمینه فرهنگ و هنر هستیم، اظهار کرد: تلاش همه جانبه ما این است بخش اعظمی از مشکلات حوزه فرهنگ، هنر و رسانه کشور را حل کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی  با اشاره به اینکه حل برخی از مشکلات از دست ما خارج است و بعضی نیز به بیش از دوره ۴ ساله نیاز دارد، ادامه داد: از هیچ تلاشی برای حل مشکلات حوزه خطیر فرهنگ و هنر دریغ نخواهیم کرد و در بحث مسکن نیز ۲۴ هزار واحد مسکن به اهالی رسانه اختصاص می‌یابد.
 با هدف بهبود عملکرد بر ارائه آموزش های علمی و تخصصی بر آموزش تاکید داریم
استاندار همدان نیز  با اشاره به اینکه فعالیت در حوزه رسانه و اطلاع رسانی برای اصحاب و اهالی این حوزه و همچنین مردم و مسئولان نیازمند آموزش همگانی است، گفت: البته رسانه ها و فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی حوزه نیازمند حمایت و توجه جدی هستند.
علیرضا قاسمی فرزاد، افزود: در حوزه فعالیت های رسانه ای و اطلاع رسانی برای بهبود عملکرد و ارتقای کیفی سطح کار نیاز به آموزش و برگزاری دوره های آموزش داریم. وی با اشاره به اینکه مسائل و مشکلات رسانه های استان همدان امروز از زبان فعالان این حوزه در حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان شد، اظهار داشت: همه گیری ویروس کرونا منجر به بروز مشکلات و مسایلی برای همه اقشار و گروه های شغلی و صنفی شد که به طور طبیعی حوزه رسانه نیز از این قاعده مستثنی نیست.استاندار همدان با تاکید بر لزوم حمایت و توجه جدی به اصحاب رسانه، تصریح کرد: در حوزه رسانه و ارتباطات رسانه ای و با هدف بهبود عملکردها بر ارائه آموزش های علمی و تخصصی تاکید داریم.
نماینده عالی دولت در استان همدان با اشاره به ضرورت آشنایی بیشتر مردم و مسئولان با کارکردهای رسانه و هم آموزش برای فعالان رسانه ای، گفت: انشالا سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان همدان موجب خیر و برکت برای اهالی رسانه و فعالان عرصه اطلاع رسانی و مطبوعات استان خواهد شد.
  رسانه‌های همدان شاگرد اول هستند
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت که ۶۰ طرح و پروژه ملی در مناطق مختلف استان همدان در حال اجراست که سه طرح مهم آن در حوزه فرهنگ و هنر و مربوط به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.  حمیدرضا حاجی بابایی افزود: این سه پروژه مهم شامل موزه هنرهای معاصر، پردیس سینمایی و تالار بزرگ فرهنگی شهر همدان» است که تامین اعتبار برای تکمیل و بهره برداری هرچه سریعتر از این طرح ها بسیار ضروری است.
وی اظهار داشت: امیدواریم امروز و به واسطه سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان همدان و بازدید از وضعیت اجرایی این پروژه ها شامل تامین اعتبارات موردنیاز و تسریع در روند اجرای این طرح های فرهنگی به عنوان محمل و محفل اهالی فرهنگ و هنر و اصحاب رسانه استان باشیم. حاجی بابایی با تاکید بر ضرورت حمایت جدی از رسانه ها و فعالان عرصه اطلاع رسانی در استان همدان، گفت: یکی از این اقدامات تلاش برای برگزاری جشنواره مطبوعات غرب کشور در همدان است چرا که همدان جایگاه ویژه ای در منطقه غرب کشور دارد و مطبوعات استان نقش مهمی در حفظ و ارتقای این جایگاه دارند.
نماینده مردم همدان در خانه ملت، افزود: استان همدان خبرنگاران حرفه ای، توانمند، متعهد و متخصصی دارد و نقدهای رسانه ای آنها نیز همواره آگاهانه و عادلانه و از سر دلسوزی و مشفقانه برای اصلاح امور، توسعه استان، خدمت رسانی بهینه به مردم و پیشرفت کارها بوده است.

نابرابری‌ها حذف شوند

در نشست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب رسانه موارد  و موضوعات حوزه‌های مختلف از سوی نصرت ا... طاقتی احسن نماینده روزنامه‌های محلی، اسد‌ا... ربانی مهر  نماینده هفته‌نامه‌ها و ماهنامه‌ها، علی‌اکبر یاری نماینده سرپرستی‌های روزنامه‌های سراسری و پیشکسوتان، میرزایی سرپرست خبرگزاری مهر به  نمایندگی از  خبرگزاری‌ها  و راحله مشتاق به  نمایندگی از پایگاه‌های خبری و صادقی به‏ نمایندگی از رسانه های شهرستان‌ها پرداختند.

 علی اکبر یاری به عنوان نماینده‌ اصحاب رسانه همدان گفت: طی این سالها متاسفانه معاونت های مطبوعاتی بجای رفتار اصولی و منطقی با مطبوعات، فقط به فکر آمارسازی بوده است و هیچ نظارت جدی هم بر این روند معیوب نبوده و نیست.
اگر پس از گذشت ۱۲ دولت و تعداد بیشتری وزیر ارشاد، شما نیز نتوانید این بازار مکاره را سر و سامان بدهید، بدانید و آگاه باشید که آیندگان درباره ما قضاوتی تلخ خواهند داشت.
■ نبود ضوابط علمی یا آزمون تخصصی یا سازوکاری معتبر برای بکارگیری خبرنگاران و نبود نظارت بر صدور کارتهای خبرنگاری در استان‌ها،  صدور احکام سرپرستی یا نمایندگی روزنامه های سراسری و پذیرش آنها از سوی ادارات ارشاد استانی بدون رعایت هیچ ضابطه‌ای  بروز روابط بجای ضوابط در تعامل ادارات دولتی با رسانه‌های معتبر و رسانه‌های صوری، نبود سازوکار قانونی بر روند واگذاری آگهی های دولتی به مطبوعات، هرچند که اداره ارشاد همدان و خانه مطبوعات در این زمینه اقدامات جدی صورت داده اند اما متاسفانه همچنان برخی مسایل غیر حرفه‌ای در این امور مشاهده می‌شود.
 ■ اعمال همین نابسامانی در عضوگیری صندوق هنر و پرداخت یارانه‌های حمایتی به افرادی که هیچ نسبتی با کار جدی مطبوعاتی نداشته بلکه از طریق رانت مطبوعات به استخدام دولت درآمده و علاوه بر دریافت حقوق دولتی، به کمک‌ها و تسهیلات صندوق هنر همچنان چشم دوخته‌اند و لذا تعداد بیشماری خبرنگار و مطبوعاتی تمام وقت را از این صندوق حمایتی محروم ساخته‌اند.
■ صدور مجوزهای فله‌ای نشریات به کسانی که بدون هیچ دانش رسانه‌ای یا سابقه مفید یا سرمایه و امکاناتی وارد این عرصه شده‌اند و متعاقب آن اعمال ماده ۱۶ برای رسانه‌هایی که مستقل بوده و تنها به دلیل نداشتن رانت از ادامه‌ی فعالیت محروم شده‌اند.
■ دوگانگی در سیستم بیمه خبرنگاری، تا حدی که خبرنگارانی با بیست سال سابقه از بیمه مطبوعاتی محرومند ولی برخی مدیران نشریات اقوام و بستگان خود را تحت پوشش این بیمه درآورده‌اند.
■ شرایط نابرابر برای صدور چنین بیمه‌ها و عضویت در صندوق، از جمله درخواست ارائه آثار یا انتشار چند خبر در ماه حال آنکه ممکن است در روزنامه های سراسری نام خبرنگار درج نگردد. از سوی دیگر در نشریات محلی، مطالب اینترنتی را با نام افراد وابسته به خود منتشر می‌کنند و همین سند برای دریافت امکانات کفایت می‌کند.
■ طی سالهای اخیر تمام وعده‌ها برای حمایت از نشریات از جمله دفترکار، اینترنت با پهنای باند بالا و سیاستهای حمایتی در توزیع کاغذ یا یارانه آن محقق نشده و باعث آسیبهای جدی به مطبوعات واقعی شده است.
■ برای بررسی و راستی آزمایی موارد مذکور کمیته‌ای مرکب از نماینده خانه مطبوعات، نماینده اداره ارشاد و سه تن از پیشکسوتان حرفه‌ای مطبوعات تشکیل دهید تا علاوه بر گزینش علمی شاغلان در رسانه‌ها، مواردی چون بیمه را راستی آزمایی کنند.
■ تکلیف تشکلهای رسانه‌ای را که چون قارچ روییده و فقط کارکرد انتخاباتی دارند مشخص کنید. نسبت به اعطای اختیارات در حوزه‌های حمایتی به مدیران شهرستان های ارشاد اقدام نمایید.
■ در هیات دولت تاکید کنید که مدیران دستگاهها شان مطبوعات را حفظ کرده و به رسانه‌هایی که دلالی خبر می‌کنند رپرتاژ و آگهی ندهند.
■ از وزیرمسکن بخواهید نسبت به واگذاری مسکن مناسب برای صدها خبرنگاری که در شرایط کرونا با حداقل دستمزد در منزل استیجاری زندگی می‌کنند، تسهیلاتی اختصاص دهد.
■ از وزارت ارتباطات بخواهید تا تعرفه‌های اینترنت برای دفاتر رسانه‌ها را تعدیل کند.
■ از وزیر بهداشت و درمان بخواهید تا نسبت به خدمات درمانی برای سالمندان و بازنشستگان مطبوعاتی عنایت ویژه داشته باشند.
از شهرداری‌ها بخواهید بخشی از ساختمانهای خالی خود را برای استفاده دفاتر مطبوعاتی تخصیص دهند و سهم خود را در کار فرهنگی ماندگار ادا نمایند. در انتصاب مدیران کل در استانها علاوه بر توانمندی و تخصص به عنصر بومی توجه ویژه کنید تا سریعتر با محیط و شرایط آشنا شوند.
■ از پرداخت اعتبارات به اصحاب رسانه به منظور راه اندازی کسب و‌کارهای مرتبط دریغ نکنید اما از وزیر اقتصاد بخواهید در بهره‌های بانکی این پروژه‌ها تعدیل کنند.

لاغر شدن رسانه یعنی لاغر شدن فکر و اندیشه
 مدیر مسئول روزنامه همدان پیام به نمایندگی از مدیران مسئول باطرح مسایل و مواردی به نمایندگی از این حوزه  با اشاره به همزمانی این روز با روز قانون اساسی گفت:   در بند ۲ از اصل ۳ قانون اساسی امده است ، دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است همه امکانات خودرا برای بالا بردن سطح آگاهی های عمومی در همه زمینه ها با استفاده صحیح از مطبوعات و رسانه های گروهی و وسایل دیگر به کار برد.
نصرت ا...  طاقتی احسن افزود:  نقش استان در حوزه فرهنگ و توسعه فرهنگ و هنر تاریخ ایران بی‌بدیل است.جایگاه رسانه ها و مطبوعات و چاپ و نشر استان در غرب کشور بعنوان مرکزیت و قطب رسانه و چاپ مشهود است.
طاقتی احسن همچنین گفت :  شمارگان توزیع نشریات در استان نشان دهنده ضریب نفوذ روزنامه‌خوانی استان نسبت به سایر استان‌های مشابه و همتراز است.
وی به چالش های مطبوعات محلی استان و کشور اشاره کرد و گفت : چالش آموزش از اصلی ترین موارد است چالش  آموزش نیروی انسانی فعال در رسانه هاو  کمک به رسانه‌ها برای توسعه در حوزه دیجیتال در دستور کار قرار گیرد.
آموزش عمومی مردم جهت ارتقا دانش سواد رسانه‌ای در جامعهو  آموزش مدیران و مسئولان دولتی و حاکمیتی از اصلی ترین موارد است .
وی به چالش هزینه‌ها اشاره و گفت : هزینه چاپ با سهمی بیش از نصف ۵۰ درصد که بخش اعظم ان را کاغذ زینک در بر میگیرد قابل توجه است امروز لاغر شدن رسانه کاغذی به منزله لاغر شدن اندیشه و تفکر در جامعه است که باید این مهم مورد توجه قرار گیرد.
در حال حاضر هرینه هایی چون حقوق پرسنل و  توزیع  مطبوعات ۳۰ درصد  بیمه ۵ درصد و اجاره محل کار ۵ درصد را در کنار هزینه ۱۰درصدی مربوط به  تجهیزات و امکانات دفاتر رسانه ها به خود اختصاص می دهد.
وی سومین چالش را درآمدو قتصاد رسانه ها عنوان کرد و گفت : تحریم‌ها و شرایط نامساعدی حاکم بر کشور ، کرونا و ناهمخوانی تعداد ریالی حمایتی در قبال آسیب وارد شده و توسعه شبکه‌های اجتماعی از دیگر موارد قابل بحث در حوزه فعالیت رسانه هاست
از سوی دیگر  نابرابری رشد تورم با حمایت‌های یارانه‌ای وزارتخانه و افزایش سهم یارانه‌ای استان‌های برخوردار را نمیتوان مورد توجه قرار نداد.
در زمینه بررسی های دیگر همچنین  رقابت مطبوعات دولتی با رسانه های بخش خصوصی ملی/محلی و  رقابت منفی صدا و سیما با رسانه های بخش خصوصی ملی/محلی را نباید نادیده گرفت.لازم است در زمینه اعمال عدم حمایت وزارتخانه از نشریات ۴ صفحه‌ای و انتشار نامنظم و قوانین ان بازنگری انجام شود.
همچنین  ناتوانی و نداشتن ابزارهای اعمال فشار ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در اجرای دقیق دستورالعمل اجرایی توزیع و انتشار آگهی‌های دولتی حالا به یک معضل جدی تبدیل شده است.
در این زمینه باید مواردی مورد توجه قرار گیرد که دلیل عدم تمکین برخی ادارات و نهادها و شرکت‌های دولتی از قانون به دستورالعمل اجرایی توزیع و انتشار " آگهی‌های دولتی" چیست.
طاقتی احسن همچنین گفت : در زمینه جایگاه مدیران، سردبیران و اصحاب رسانه باید بازنگری لازم انجام شود اینها کارآفرینان، تولیدکنندگان و اشتغال‌زاهای جامعه ما هستند. نگاه صنعتی را به رسانه گسترش دهیم و صرفا در نگاه صنفی و ابزار دولتی و حاکمیتی نمانیم. همچنین درخواست داریم  وزارتخانه شیشه‌ای‌تر باشد تا بتوان به واسطه ان  توسعه‌دهنده فرهنگ در جامعه باشیم.
امیدواریم کمک به ارتقاء جایگاه رسانه‌های بخش خصوصی در اکوسیستم اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی کشور جدی گرفته شود و با راهکارهای حمایتی همچون افزایش سریع یارانه حمایتی حداقل بر مبنای تورم حاکم بر جامعه و تاکید و تسریع در اجرای "دستورالعمل اجرایی توزیع و انتشار آگهی‌های دولتی" و یادآوری مجدد در جلسه هیات وزیران ،  توسعه مراکز عرضه مطبوعات محلی ،  حمایت از گردش آزاد اطلاعات و حمایت از فعالیت رسانه‌ای در کنار امکان توسعه و تقویت تشکل‌های صنفی و بازنگری و اجرای قانون رتبه‌بندی نشریات که معطل مانده است شاهد ارتقای جایگاه رسانه باشیم
وی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست :  اصلاح تعرفه آگهی‌های م/الف دولتی بر اساس میزان تورم جامعه و حمایت از برگزاری جشنواره‌های محلی- منطقه‌ای- ملی و فراملی رسانه‌ها همچنین  اصلاح قانون مطبوعات و ارائه لایحه به مجلس و  تعامل و تفاهم با قوه قضائیه به جهت حفظ‌ شان اصحاب رسانه در رسیدگی به دعاوی و اختصاص شعبات بازپرسی و رسیدگی تخصصی را به عنوان یک مطالبه جدی از سوی رسانه های استان مورد نظر قرار دهد.
وی هچنین ابراز امیدواری کرد: با تعامل و تفاهم با سازمان‌ها، ارگان‌ها، همنهادها و شرکت‌ها خدمات‌رسان به اصحاب مطبوعات به جهت مساعدت در جذب همکاری و تخفیف‌ها و مزایا برای رسانه‌ها و واگذاری برخی پروژه‌ها و پیوست رسانه‌ای به روزنامه‌ها و اصحاب‌رسانه شاهد شرایطی مطلوب تر برای فعالیت رسانه باشیم.


خبرنگاران را محدود نکنید
 راحله مشتاق مدیر مسئول و  نماینده سرپرست پایگاه های خبری استان همدان نیز در نشست خبرنگاران و اصحاب رسانه با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : پایگاه های خبری از موثرترین و مظلوم ترین رسانه ها هستند که باید به امور آنها رسیدگی کرد. دستگاه های دولتی موظف به ارائه آگهی به پایگاه های خبری هستند اما این امر تاکنون محقق نشده است. هیچ گونه تسهیلاتی تاکنون به پایگاه های خبری در دوران کرونا داده نشده است.
 یکی از دغدغه های پایگاه های خبری طرح صیانت است که باید با پیشنهاد طرح جدید در فضای مجازی نباید محدودیت برای خبرنگاران ایجاد کرد.
شغل خبرنگاری شغلی سخت و استرس آور است با حل مشکلات انگیزه را به جامعه خبری بازگردانید.
دیگر نمایندگان رسانه ها نیز به طرح موصوعات مشابهی در زمینه حمایت از رسانه ها برای فعالیت پرداختند.


موافقت وزیر فرهنگ با اختصاص ۱۰ میلیارد تومان به طرح
 موزه هنرهای همدان
 گفتنی است  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اولین بخش سفر خود به همدان صبح جمعه از روند اجرا و پیشرفت فیزیکی پروژه «موزه هنرهای معاصر» استان بازدید و از اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای تسریع و تکمیل این پروژه خبر داد.
محمدمهدی اسماعیلی به همراه علیرضا قاسمی فرزاد استاندار و حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی از پروژه های در حال احداث موزه هنرهای معاصر و تالار بزرگ شهر همدان(مرکز همایشها) بازدید و برای تسریع در اجرای عملیات عمرانی این دو طرح اثرگذار فرهنگی دستوراتی صادر کرد.
موزه هنرهای معاصر همدان  با پیگیری جدی مسئولان بعد از ۶ سال وقفه، سال گذشته دوباره شروع به کار کرد و با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی درحال اجراست.
این پروژه در مجاورت تپه مصلای شهر در زمینی به وسعت هشت هزار مترمربع آغاز شد و شامل بخش های مختلفی از جمله امور هنری، واحد اداری، کتابخانه، واحد سمعی و بصری، خدمات نمایشگاهی، گنجینه و آرشیو آثار هنری، دبیرخانه دایمی نمایشگاه و فروشگاه کتاب است.
موزه هنرهای معاصر بعد از تکمیل و تجهیز به یکی از زیباترین و مجهزترین موزه های کشور تبدیل می شود به نحوی که شایسته مردم فرهنگی و هنردوست استان همدان  باشد.
تالار بزرگ شهر همدان نیز هفت سال در مرحله خاکبرداری متوقف شده بود که امسال با تغییر نقشه و پلان به مرکز همایش های هنری با ظرفیت یک هزار و ۲۰۰ نفر تبدیل شده است.
این پروژه به صورت چند منظوره طراحی شده و پاسخگوی بسیاری از نیازهای جامعه هنری و فرهنگی استان همدان خواهد بود.
در این بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر تکمیل و راه‌اندازی این طرح‌ها تاکید کرد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبارات مورد نیاز این طرحها خواهیم بود.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com