نادیده گرفتن عنصر زمان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 31 ارديبهشت 1403

Today : Mon, May 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  132234 تاریخ انتشار:  1402-03-06 - 08:51 تعداد بازدید:  138
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

نادیده گرفتن عنصر زمان

یادداشت


زمان و شرایطی که بر آن حاکم است موضوع مهمی در رفتار مدیریتی است زیرا یک مدیر نمی‌تواند یک رفتار را در تمامی زمان‌ها داشته باشد و بگوید رفتار من درست بوده است.

البته در اینجا بحث اخلاق و نسبی بودن یا نبودن آن مطرح نیست که در صورت مطرح بودن هم مدیری که شرایط زمانی را در رفتار و تصمیمات خود لحاظ می‌کند به اخلاق نزدیکتر است.

در توضیح عامل زمان و در نظر گرفتن آن در مدیریت و رفتار مدیریتی می‌توان اینگونه مثال زد که وقتی جامعه در شرایط بد اقتصادی قرار گرفته و تحریم‌ها روح و روان مردم را به هم ریخته و آنها را کم طاقت کرده است، یک مدیر نباید به گونه‌ای رفتار کند که انگار از وضعیت زندگی مردم خبر ندارد و در این مملکت زندگی نمی‌کند و شرایط زمانی که مردم در آن هستند را درک نکرده و این شرایط برای او مهم نیست.

در واقع نمی‌توان در مدیریت شعار همراهی با مردم داد‌ و در شرایط سخت به گونه‌ای رفتار کرد که انگار فاصله‌های زیادی با مردم و شرایط آنها هست و این فاصله‌ها هم پرنشدنی است.

مردم در صورت مشاهده این رفتارها دلسرد شده و بین خود با مدیران فاصله دیده و در نهایت بی‌اعتمادی و یأس بر آنها حاکم می‌شود.

دو شاخصه بسیار خطرناکی که مدیران را از حمایت مردم و جامعه را از نشاط و پویایی تهی می کند.

اگر قرار است سختی کشیده شود همه باید با هم این سختی را بکشند و نمیشود به بهانه مدیر بودن خود را از جامعه جدا کرد و مسیر دیگری را رفت.

در زمانه‌ای که مردم آن دلشاد نیستند و در غم معیشت نشسته‌اند پذیرفتنی نیست مدیران به تقدیر از هم روی آورده و هر روز خبری از تقدیر آنها از یکدیگر منتشر شده و نوشابه باز کردن آنها برای هم یک کانال اطلاع‌رسانی را تبدیل به کانال شرکت کوکاکولا کند!

می‌شود در شرایطی که دولت کسری بودجه دارد و بخشی از تورم از نتیجه‌های همین کسری بودجه است از این تقدیرهای تشریفاتی کاست و به جلسات کاری و فعالیت‌های ضروری برای حل مشکلات مردم رسید.
 
باور کنید اگر شرایط زمانی و روحیه جامعه و مردم در نظر گرفته شود، می‌توان با لغو بسیاری از برنامه‌های خاص و پر خرج تدارک دیده شده، بودجه آنها را خرج کمک به رفع فقر و محرومیت از جامعه کرد و با این کار همراهی با مردم را بیشتر از قبل نشان داد.

شاید برخی برنامه‌ها عنوان ارزشی داشته باشند اما باید توجه داشت که این ارزش‌ها برای مردم و برای جامعه است و اگر مردم و جامعه نباشند، ارزشی هم مطرح نیست پس ابتدا باید با در نظر گرفتن زمان به مردم و جامعه توجه کرد و پس از بهبود حال آنها به سراغ برنامه‌های ارزشی و... رفت.

با این اوصاف با در نظر گرفتن عنصر زمان و شرایط زندگی مردم و جامعه در این زمان،  تجدید نظر در رفتار مدیران و پرهیز از اقدامات پرهزینه حتی به نام ارزش‌ها و ... و موکول کردن این برنامه‌ها به زمانی که جامعه پرنشاط و بدون دلخوری و ...است، انتظاری است که در درجه اول از مدیران ارشد استان و دولت می‌رود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com