این صدای معلمان نیست همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 27 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 16, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  58335 تاریخ انتشار:  1394-02-19 - 05:46 تعداد بازدید:  4856
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

این صدای معلمان نیست

یادداشت

معلمان یکی از قشرهاي جامعه به شمار می‌آیند، در عین حال با همه قشرها هم متفاوت هستند؛ زيرا نقشی ریشه‌ای در تربیت نیروی انسانی یک کشور دارند و پر مسلم است که دغدغه‌های این قشر باید به اندازه اهمیت کارشان دیده شود.
مادامی یک معلم می‌تواند به 2 رسالت آموزش‌وپرورش نوباوگان این سرزمین عمل کند که خاطرش از بایسته‌های معیشتی و رعایت جایگاه اجتماعی خود جمع باشد.
وي قرار است تعلیم‌گر دانش‌آموزان باشد وکمبودهای اقتصادی یا اجتماعی می‌تواند اعتقاد وی را به تعالیم آموزشی سست کند و در این وضعیت، نه تنها آینده دانش‌آموزان؛ بلکه بنیه فکری یک کشور در ابهام قرار می‌گیرد.
در ماه‌های گذشته دغدغه‌های صنفی و معیشتی، خاطر معلمان را بیشتر از دیگر ایام آزرده و این قشر فهیم و پایه‌ای جامعه چاره کار را در برپایی تجمعات همراه با سکوت در ادارات آموزش‌وپرورش دیده‌اند.
دلایل تجمعات آنگونه که اعلام شده – که تردیدی هم در صحت آن نیست-  تبعیض در میزان پرداختی‌های معلمان و دیگر کارکنان دولت، ‌اعمال برخی سیاست‌های نادرست در مدیریت معلمان و مدارس و چند دغدغه دیگر است که بنابر تشخیص معلمان -که فرهیختگی و نجابت‌شان در تحمل دوران‌های سخت به اثبات رسیده – دست به تجمع زده که البته برابر قانون و تأيید مسئولان دولت حق مسلم معلمان و دیگر قشرهاي جامعه به حساب می‌آید.
در 2 ماه سپری شده از آغاز این اعتراضات، رئیس‌جمهور و مشخصاً وزیرآموزش‌وپرورش قول‌هایی در رفع دغدغه‌ها معلمان داده‌اند و البته از معترضان مهلت خواسته‌اند؛ زيرا مشکلات این وزارتخانه عریض و طویل، برای یک دولت و چند سال نبوده که به این زودی‌ها رفع و رجوع شود و باید ریشه‌ای برای آن تدبیر کرد.
در استان همدان هم این تجمعات، همراهی عده‌ای از معلمان را به دنبال داشت که گروهی از آنها در کمال صداقت، در پی اعلام خواسته‌های حقیقی خود به مسئولان بودند. اما در همدان گویا داستان متفاوت از تجمعات دیگر نقاط کشور پیش رفت.
 از آنجایی که تجمعاتی از این دست همواره با بُعدی تبلیغاتی همراه است، حضور فرصت‌طلبان وکاسب‌کاران سیاسی نیز دور از انتظار نبوده که برای صید ماهی دلخواه عرصه را فراهم دیده و به این موج پیوستند.
با مرور تجمع روز 29 فروردین‌ماه در اداره کل آموزش‌وپرورش و اتفاقات رخ داده و برخی شعارها در هنگام حضور وزیر در استان و این آخری یعنی تجمع مجدد پنج‌شنبه هفته گذشته در اداره کل ، حضور 2 دسته در این تجمعات محسوس بوده که سنگ مدیران سابق و کنونی را به سینه می‌زدند.
در واقع این عده با دست‌مایه قرار دادن تجمعات معلمان حقیقتاً دارای دغدغه، در پی دفاع و حمایت تبلیغاتی از مدیرانی بودند که یکی از آنها مستقیماً با تصمیمات دوران وزارتش،‌ عامل بخشی از نارضایتی‌های امروز به شمار می‌آید. شگفت آنکه در حالی که برخی نشریات استان ترجیح به سکوت در انعکاس اخبار این تجمعات دادند.
روزنامه «همدان‌پیام» با انتشار گزارش‌هایی بی‌طرفانه اما واقعی، مورد بی‌مهری و عتاب هر 2گروه قرار گرفته است.
طبیعتاً با هیاهوی این 2 گروه موضوع تجمع معلمان هم به حاشیه رانده شده و نان عده‌ای کاسب‌کار سیاسی گرم شده است.
تبدیل میدان تجمع معلمان فرهیخته به عرصه کشمکش سیاسی و باندی،‌ آفتی است که این تجمعات را از هدف اصلی منحرف می‌کند. تجمعاتی که در اصطلاح باید در آن خواسته‌های صنفی و دغدغه‌های حقیقی‌ای همچون اجرای تبعیض‌آمیز بازنشستگی معلمان با 30 سال خدمت به‌رغم اینکه دیگر وزارتخانه‌ها هنوز این قانون را اجرا نمی‌کنند، مطرح می‌شد. به‌رغم اين عده‌ای شناخته شده با اجحاف و بی‌توجهی در حق معلمان نجیب و رنجیده از تبعیض در پی استمرار تجمعات برای تحقق اهداف جناحی و باندی مشخص خود برآمده‌اند.
 این در حالی است که همین چهارشنبه گذشته بود که رهبر انقلاب به‌رغم تأکید بر حل مشکلات فرهنگیان به هوشیاری این قشر در مقابل فتنه‌انگیزان و سیاسی‌کاران تأکید کردند: «اینهایی که با عنوان «معیشت» یک شعاری می‌دهند، چند شعار فتنه‌گرانه و سیاسی و خطّی هم در پهلویش می‌گنجانند، این را همه‌کس می‌فهمد که انگیزه‌ اینها انگیزه‌ سالمی نیست، برای دلسوزی از معلّم نیست، هدف‌های دیگری دارند».
این تأکید شفاف و صریح، تکلیف عده‌ای که در ولایت‌مداری در استان از همه مدعی‌تر هستند و خود را پیش‌قدم می‌دانند، روشن می‌کند. اتفاقاً دغدغه‌داران حقیقی در میان معلمان که همان گروه تبعیض دیده از میزان پرداختی‌ها یا دیگر سیاست‌های مدیریتی هستند یکی از مشکلات آموزش‌وپرورش را «‌سیاست کاری»‌ و «باندبازی» برخی‌ها در این نهاد مقدس و استفاده ابزاری از مطالبات بحق معلمان و شانتاژ آن برای نیل به خواسته‌های گروهی می‌دانند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com