1403-02-211403-02-31bool(false) 1403-02-211403-02-31bool(false) دعوت از تولید‌کنندگان در بازسازی سوریه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 31 ارديبهشت 1403

Today : Mon, May 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  102329 تاریخ انتشار:  1398-09-13 - 10:24 تعداد بازدید:  176
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رایزن سابق ایران:
دعوت از تولید‌کنندگان در بازسازی سوریه

یادداشت



 رایزن سابق ایران در سوریه و لبنان هم با اشاره به حجم بالای تخریب‌های جنگ در سوریه گفت: سهیم شدن ایران در بازسازی سوریه بازار صادرات و سرمایه‌گذاری تضمینی و امن را برای دست‌کم ۲۰ سال آینده کشورمان فراهم می‌کند.
سید محمدحسین سجاد نژاد به تشریح اوضاع اقتصادی کشور سوریه در ابعاد مختلف پرداخت و افزود: این کشور فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری و فعالیت است و تمام ایرانیان می توانند در آن سهیم شوند.
وی با اشاره به اینکه از سال ۲۰۱۸ بازسازی سوریه آغاز شده است اضافه کرد: براساس برآوردهای صورت گرفته یک هزار میلیارد دلار برای بازسازی خرابی های این کشور نیاز است.
رایزن سابق ایران در لبنان و سوریه خاطرنشان کرد: هم اینک کشورهای اروپایی، روسیه، چین، کره جنوبی و کشورهای عربی برای بازسازی این منطقه سرمایه‌گذاری کرده‌اند و ما نباید عقب بمانیم.
سجادنژاد گفت: سوری ها تجربه و توانمندی ایران را پیشتر دیده و علاقه‌مند به همکاری و تعامل با ما هستند و این کشور قادر است بازار امن و تضمین شده برای سرمایه‌گذاری و هرگونه فعالیت اقتصادی باشد.
وی با اشاره به موافقت نامه‌های منعقد شده بین دو کشور در سال ۸۹ تأکید کرد: صادرات و واردات از سوریه با تعرفه چهار درصد انجام می شود و فعالان اقتصادی کشورمان باید با استفاده از این بسته های حمایتی تجارت خود را توسعه و رونق بدهند.
در این نشست ۵۰ نفر از بازرگانان و صاحبان صنایع همدان شرکت کرده و با فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سوریه و چگونگی ورود به بازارهای این کشور آشنا شدند.
سیم مسی بدون عایق، میلگرد عاج دار، فروسیلیس، کلینکر خاکستری، موتور کولر، وازلین صنعتی، کشمش، رب گوجه‌فرنگی و چینی های بهداشتی ۱۰ کالای مهم سبد صادرات همدان را تشکیل می‌دهند.
رایزن اقتصادی سابق ایران در آنکارا با بیان‌ اینکه شرق ترکیه دروازه ورودی ما به بازار این کشور است تأکید کرد: این منطقه بهترین موقعیت برای فعالیت است و جامعه تجاری کشورمان باید این موضوع را جدی بگیرند.
فراز چمنی در نشست تخصصی با سرآمدن اقتصادی همدان تجربه های خود را از این کشور در اختیار بازرگانان و صاحبان صنایع همدان قرار داد و گفت: شرق ترکیه برای فعالان اقتصادی کشورمان منطقه مناسبی است و اینکار نیازمند عزم جدی جامعه تجاری ایران است.
وی با اشاره به روند رو به رشد ترکیه در زمینه های گوناگون به ویژه صنعت لوازم خانگی، پوشاک، صوتی و تصویری و تعامل تجاری گسترده با کشورهای جهان افزود: تجارت در دیگر نقاط این کشور برای بازرگانان و فعالان اقتصادی کشورمان قدری دشوار اما شدنی است.
رایزن سابق ایران در آنکارا خاطرنشان کرد: ترکیه با ۲۱ کشور جهان موافقتنامه تجارت آزاد دارد و با تکیه بر این ظرفیت به رغم وجود رقیب سرسختی همچون ایتالیا توانسته ۵۵ درصد بازار پوشاک اروپا را از آن خود کند.
چمنی گفت: امکان ثبت شرکت و فعالیت اقتصادی در این کشور بر اساس توافقنامه یاد شده وجود دارد و فعالان اقتصادی از یارانه هایی که در اختیار اتاق بازرگانی ترکیه قرار دارد بهره‌مند می‌شوند.
وی به متقاضیان تجارت در ترکیه توصیه کرد: هرگونه قرار داد با طرف های ترک را در دفتر ثبت اسناد این کشور ثبت کرده و سپس از سرکنسولگری ایران تائیدیه دریافت کنند تا در زمان بروز مشکل سفارتخانه بتواند از آنها دفاع کند.
رایزن سابق ایران در آنکارا با بیان اینکه مردم ترکیه روزنامه‌خوان و علاقه‌مند به نشریات و رادیو هستند یادآوری کرد: بازرگانان ایرانی قبل از شرکت در نمایشگاه‌های این کشور، محصولات خود را در جراید و رادیو معرفی کرده و از تبلیغات محیطی نیز غافل نشوند.
چمنی گفت: شهروندان ترکیه برخلاف ایرانیان علاقه زیادی به تماشای تلویزیون و فضاهای مجازی ندارند و تبلیغات سنتی و ملموس را بیشتر می‌پسندند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com