1403-02-071403-02-17bool(false) مشاركت حداكثري كافي نيست همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 17 ارديبهشت 1403

Today : Mon, May 6, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  68498 تاریخ انتشار:  1394-11-24 - 05:45 تعداد بازدید:  258
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مشاركت حداكثري كافي نيست

نویسنده : سعيد زارع‌صفا

یادداشت
 يكي از مراحل انتخابات حساس اسفندماه رسماً از روز پنجشنبه و همزمان با 22 بهمن مرحله تبليغات خود را آغاز كرد. در 2 انتخابات مجلس خبرگان و شوراي اسلامي در 7 اسفندماه بيشتر تأكيدات تاكنون روي مشاركت حداكثري و جذب هرچه بيشتري حتي در سطح مخالفان نظام بوده است. مشاركت حداكثري اگرچه منحصراً اثرات قابل توجهي در ارتقاي وجهه و اعتبار ملي و بين‌المللي دارد اما در طول فرايند مسأله مهم انتخابات مقدمه و لازمه يك انتخاب به حساب مي‌آيد.
از اين رو به همان اندازه كه بر مشاركت و جلب حداكثري در انتخابات تأكيد مي‌شود، بايد روي كيفيت حضور و چگونگي انتخاب نيز وقت و انرژي گذاشت.
تجربه نشان داده هرچه سنجه‌ها و اطلاعات در نوع انتخاب‌ها بالاتر رفته دستاورد انتخابات مضاعف شده ومسير توسعه و پيشرفت كشور تا ساليان سال از آن بهره‌مند شده است.
مسیر افزايش كيفيت گزينش در انتخابات اما فقط از كانون‌هاي رسمي نمي‌گذرد و در اينجا بيشتر مسئوليت متوجه رأي‌دهندگان و گزيش‌كنندگاني است كه برخي از آنها حتي با تكيه بر فرامين ديني و حجج شرعي پاي صندوق حاضر مي‌شوند. از اين رو اگر امروز شركت در انتخابات يك ضرورت و به معناي ديني يك واجب عيني تلقي می شود به همان اندازه نيز كيفيت حضور و چگونگي انتخاب‌ منتخبان بايد دقت و حساسيت به خرج داد.
نگارنده بارها در جمع‌هاي عمومي مشاهده كرده كه جمعي به خرده‌گيري - حتی بيش از آن - تخطئه منتخبان خود پرداخته‌اند و آنچنان در مورد اين انتخاب‌شدگان در مناصب حساس قضاوت نموده‌اند كه گويي خود هيچ نقش و جايگاهي در انتخاب آنها نداشته‌اند. از اين رفتار نشانه‌اي از نوعي بي‌مسئوليتي و بري كردن خود از هرگونه خطا در انتخاب دريافت مي‌شود كه نشانه‌اي از درك‌ناپذيري خطرناك مقطع حساس انتخابات و مختصات كنوني منطقه و شهرستان يا كشور بوده است.
از اين رو ضرورت است که در آستانه فصل انتخابي ديگر، رأي‌دهندگان و مخاطبان كانديداها بيش از آنچه كه تاكنون بوده در شناخت كانديداها حساسيت به خرج داده و...
 با توجه به چشم‌انداز و افق‌هاي برنامه‌ريزي شده استان و كشور برگه‌هاي رأي را پر كنند. اسنادی مانند چشم‌انداز 1400 يا سند توسعه استاني و در بعد كلان سند چشم‌انداز توسعه كشور راهنماهاي اساسي براي تعيين نفرات مجلسين خبرگان و شوراي اسلامي هستند.
رسانه‌ها نيز با درك اين حساسيت و شناخت نقاط ضعف ادوار گذشته انتخابات در مسير آگاهي‌بخشي و شفاف‌سازي عرصه براي انتخاب صحيح بايد گام بردارد تا رأي‌دهندگان در طبقات و سطوح مختلف جامعه بتوانند با دريافت اطلاعات صحيح انتخاب نزديك به احسن را در هفتم اسفندماه رقم بزنند. برپايي نشست‌هاي كارشناسي با كانديداهاي مجلس شوراي اسلامي در روزنامه همدان‌پيام يكي از نشانه‌هاي بارز حركت در اين سمت و سوست.
 

بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com