سردیس اساتید درمراکز علمی قرار گیرد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 18 ارديبهشت 1403

Today : Mon, May 6, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  136575 تاریخ انتشار:  1402-11-14 - 09:56 تعداد بازدید:  145
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استاندار در آیین افتتاح پروژه دانشکده شیمی:
سردیس اساتید درمراکز علمی قرار گیرد

داخلی


اساتید نمونه بسیاری در کشور وجود دارد که باید در حیات مبارک این اساتید سردیس آنها ساخته شده و درجای جای مراکز علمی قرار گیرند و با عظمت و بزرگی از این عزیزان یاد کنیم.

استاندار همدان با بیان این مطلب از تخصیص ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار به دانشگاه بوعلی از محل سفر ریاست جمهوری خبر داد.

علیرضا قاسمی‌فرزاد در آیین افتتاح پروژه دانشکده شیمی، علوم نفت و فاز دوم دانشکده مهندسی در دانشگاه بوعلی‌سینا ظهار کرد: به یمن انقلاب شکوهمند دستاوردهای زیادی را تجربه کردیم و این انقلاب بزرگ ما را از تاریکی به روشنایی سوق داد.

وی با اشاره به اینکه امروز ایران اسلامی به قدرت‌های بزرگ منطقه تبدیل شده و خداوند متعال استعدادهای زیادی به ما داده که هرجا رشد و پیشرفتی باشد، نام ایران و ایرانی است گفت: از اعتبارات پرخیر و برکت سفر ریاست جمهوری، از مجموع ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتباری که تخصیص یافت که تاکنون ۵ هزار میلیارد تومان محقق شده است.

استاندار همدان افزود: سهم وزارت علوم ۶۰۰ میلیارد تومان بود و سهم دانشگاه بوعلی ۱۶۰ میلیارد تومان تعییین شد که ۱۲۰ میلیارد تومان محقق شده است.

به گزارش فارس، وی با اشاره اینکه به زودی دو بلوک خوابگاه دانشجویی در دانشگاه بوعلی به زودی احداث می‌شود که ۷۰۰ نفر خواهران اسکان داده می‌شود گفت: تکمیل آزمایشگاه دامپزشکی و پذیرش دکتری دامپزشکی را در این دانشگاه خواهیم داشت.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به افتتاح فاز دوم دانشکده مهندسی و پروژه دانشکده شیمی و علوم نفت خاطرنشان کرد: اختصاص 4 بلوک خوابگاهی در دانشکده صنعتی و تأسیس چندین رشته ارشد و دکتری در این دانشگاه مدنظر است.

وی با بیان اینکه حمایت مالی از دانشکده سیدجمال‌الدین و استقرار کامل دانشگاه در ملاسر و حمایت ویژه از پروژه‌های آموزشی این شهرستان مورد توجه قرار گرفته است گفت: ارتباط بین دانشگاه و پارک علم و فناوری شاهد ارتقای کمی و کیفی محصولات در واحدهای تولیدی استان خواهیم بود.

ایجاد سه مجموعه اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها در کشور

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ایجاد سه مجموعه اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها در کشور خبر داد و گفت: این مراکز در تپه عباس‌آباد، سیستان و بلوچستان و دانشگاه بوعلی ایجاد می‌شود.

محمدعلی زلفی‌گل اظهار کرد: امروز شاهد شهرک دانشگاه بوعلی هستیم که افتخار آموزش عالی و شهر همدان است و باید بدانیم این مهم نتیجه عمر بزرگان بوده که قدردان آنها هستیم.

وی با اشاره به اینکه در هر سفر استانی ۶۰ تا ۱۵۰ میلیارد تومان از اعتبارات وزارت نفت برای تکمیل و احداث پروژه‌ها بهره‌مند می‌شویم که قدردان وزارت نفت هستیم گفت: وزارت نفت به دانشکده شیمی و علوم نفت همدان نگاه ویژه دارد و از این مجموعه حمایت خواهد کرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ساختن بسیار سخت است و خراب کردن راحت ادامه داد: یادمان باشد هرگاه تصمیمی گرفتیم که منشا تخریب است، بدانیم برای ساختن آن زحمات زیادی کشیده شده است.

وی با بیان اینکه در اکثر دانشگاه‌های کشور اتفاقات خوبی در حال وقوع است و دولت نگاه ویژه‌ای به دانشگاه دارد افزود: امروز در سه جای کشور مجموعه اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها را ایجاد می‌کنیم که در دانشگاه بوعلی، سیستان و بلوچستان و تپه‌عباس‌آباد خواهد بود.

زلفی‌گل با اشاره به اینکه امیدواریم در این راستا اردیبهشت سال آینده اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها در دانشگاه بوعلی برگزار شود خطاب به مسئولان دانشگاه بیان کرد: حمایت از افرادی که وارد دانشگاه می‌شوند، مهم است و با این برخورد وابستگی سازمانی افزایش می‌یابد‌ و باید قدر پیشینیان را هم بدانیم.

رئیس دانشگاه بین المللی نیز D8 با تأکید بر اینکه دانشگاه بین المللی D8  در حال گذراندن مراحل تأسیس است، گفت: این دانشگاه نظام توسعه شبکه ای را برگزیده است و قرار نیست مانند دانشگاه های مرسوم تعداد زیادی آزمایشگاه و کارگاه داشته باشد.

عباس افخمی ظهار کرد: روند تشکیل دانشگاه D8  به دنبال تعهد داوطلبانه جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور درحال توسعه به تصویب رسید  و در زمان وقت ریاست دکتر غلامی در دانشگاه بوعلی سینا قرار بر این شد که دانشگاه D8  به میزبانی این دانشگاه افتتاح شود.

وی با بیان اینکه اساسنامه دانشگاه D8 به تصویب شورای گسترش رسیده و در دانشگاه بوعلی سینا مقدمات تأسیس دانشگاه فراهم شد و در حال گذراندن مراحل تأسیس است، افزود: این دانشگاه به معنای واقعی کلمه بین المللی است و از هشت کشور در هیئت امنای این دانشگاه حضور دارند که وزیر علوم جمهوری اسلامی ریئس هیئت امنا بوده و وزیرعلوم هفت کشور دیگر، دبیرکل سازمان D8  ، رئیس دانشگاه بنیانگذار و رئیس دانشگاه D8  از اعضای هئیت امنا این دانشگاه هستند.

افخمی با بیان اینکه منحصر به فرد بودن حسن بزرگی است که دانشگاه بین المللی در همدان افتتاح می شود، اضافه کرد: مشکلاتی در روند پیشرفت دانشگاهD8 نیز وجود دارد چرا که نمونه این دانشگاه در کشور تاکنون افتتاح نشده و باید مرحله به مرحله پیش برویم تا مشکلات حل شود.

رئیس دانشگاه D8  بیان کرد: این دانشگاه نظام توسعه شبکه ای را برگزیده است و قرار نیست مانند دانشگاه های مرسوم تعداد زیادی آزمایشگاه و کارگاه داشته باشد و تصمیم بر تشکیل شبکه دانشگاهی است که هسته کوچکی در همدان مستقر شده و شبکه ای از دانشگاه ها را به عنوان دانشگاه همکار خواهد داشت و از امکانات و ظرفیت های خالی دانشگاه های همکار در فضای آموزش و پژوهش استفاده خواهد کرد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com