اخبار کوتاه مادستان 2801 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 12 ارديبهشت 1403

Today : Wed, May 1, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  75077 تاریخ انتشار:  1395-09-24 - 05:45 تعداد بازدید:  139
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2801

مادستان

بدهکاری 4697 کشاورز اسدآبادی به بانک‌ها
 4 هزار و 697 کشاورز خسارت دیده به بانک‌های شهرستان اسدآباد مقروض هستند.
بخشدار مرکزی اسدآباد در نشست بررسی معوقات بانکی کشاورزان گفت: عمل نکردن به آیین‌نامه کشوری و برخوردهای سلیقه‌ای بانک‌ها سدی در مقابل اجرای طرح استمهال وام کشاورزان است.
به گزارش ایرنا، هاشم صوفی افزود: آیین‌نامه هیأت وزیران و بانک مرکزی مربوط به تمدید مهلت بازپرداخت وام کشاورزانی است که دچار خشکسالی، سرمازدگی، آفت‌ها، بیماری‌های همه‌گیر، حوادث غیرمترقبه و یا آتش‌سوزی غیرعمدی شده باشند.
وی اظهار کرد: بسیاری از بانک‌ها با استناد به بخشنامه بانک مرکزی قانون را اجرا نمی‌کنند و مطابق با بخشنامه‌های داخلی با خسارت دیدگان برخورد می‌کنند که به نفع کشاورزان نیست.
صوفی با بیان اینکه 4 هزار و 697 کشاورز خسارت دیده مشمول استفاده از طرح استمهال وام هستند، افزود: این کشاورزان 73 میلیارد تومان بدهی معوق به بانک‌های شهرستان بدهکار هستند.
بخشدار مرکزی اسدآباد گفت: تاکنون 48 نفر از کشاورزان در بانک کشاورزی موفق شده‌اند، وام خود را تمدید کنند و این میزان کمتر از یک درصد است که پذیرفته نیست.
وی خشکسالی‌های پیاپی، سرمازدگی سال گذشته و رانش و تخریب چاه‌های کشاورزی را از عمده مشکلات کشاورزان و تولیدکنندگان اسدآبادی دانست و افزود: این عوامل موجب شده کشاورزان نتوانند به موقع اقساط تسهیلات خود را بپردازند.
صوفی با تأکید بر همکاری بانک‌ها گفت: دولت برای حمایت از بخش کشاورزی، آیین‌نامه‌هایی را مصوب و ابلاغ می‌کند که همه نهادهای مسئول موظف به اجرای آنها هستند.

پیشرفت 70 درصدی پروژه پژوهشکده انگور ملایر
 فاز نخست پروژه پژوهشکده انگور و کشمش با مساحت حدود 2 هزار و 500 مترمربع است که عملیات اجرایی آن در 2 طبقه و با اسکلت بتنی از سال 1391 آغاز شده و هم‌اکنون دارای پیشرفت فیزیکی بیش از 70 درصد است.
رئیس دانشگاه ملی ملایر در گفت‌وگو با ایسنا گفت: حیاتی گفت: در سفر اخیر معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در بازدیدی که از این مرکز آموزش عالی انجام شد، مسئولان استانی و کشوری در جریان وضعیت پروژه‌های عمرانی دانشگاه از جمله کتابخانه مرکزی و پژوهشکده انگور و کشمش و روند پیشرفت فیزیکی آن قرار گرفتند.
بهمن حیاتی اظهار کرد: محمدباقر نوبخت دستور تسریع در پرداخت اعتبار 40 میلیارد ریال برای ساخت پژوهشکده انگور و کشمش مصوب سفر ریاست‌‌جمهوری را صادر کرد.
به گفته وی، پروژه کتابخانه مرکزی دانشگاه هم به مساحت 4 هزار مترمربع بوده که عملیات اجرایی آن در 4 طبقه از سال 1389 آغاز شده است و در حال حاضر 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
حیاتی بیان کرد: این پروژه به علت تخصیص نیافتن اعتبارات لازم قبل از سال 93 و حذف ردیف اعتباری در سال 94، پیشرفت فیزیکی آن متوقف شده است.
وی گفت: با توجه به شرایط حاکم بر این پروژه و ضرورت بهره‌برداری از کتابخانه مرکزی به عنوان یکی از مقدمات کارهای پژوهشی برای جمعیت افزون بر 5 هزار نفری دانشگاه، نوبخت، دستور اختصاص 20 میلیارد ریال برای تکمیل پروژه کتابخانه مرکزی را صادر کرد.


در نشست نمایندگان ملایر با وزیر راه
اعتبار تکمیل محور ملایر- بروجرد
تأمین شد
 اعتبار تکمیل محور ملایر- بروجرد در نشست نمایندگان ملایر با وزیر راه‌وشهرسازی تأمین شد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در نشستی با حضور وزیر راه‌وشهرسازی مشکلات حوزه ملایر مطرح و بررسی شد، اظهار کرد: نمایندگان ملایر در دیدار اخیر خود با وزیر راه‌وشهرسازی به منظور بررسی مشکلات شهرستان در حوزه اختیارات این وزارتخانه جلسه‌ای تشکیل داشتند که در نهایت با رایزنی‌های انجام گرفته، دستورات مقتضی پیرامون نیازهای کنونی ملایر از سوی وزیر به مجموعه تحت مدیریت وی صادر شد.
محمد کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا یادآور شد: پس از مطرح کردن مسائل و مشکلات حوزه راه‌وشهرسازی شهرستان، مساعدت‌ها و دستورات وزیر راه‌وشهرسازی مربوط به پروژه‌ها و نیازهای موجود صادر شد. نماینده مردم ملایر در مجلس افزود: تأمین اعتبار لازم برای تکمیل محور ملایر به بروجرد و جوکار به تویسرکان در حیطه حسین‌آباد، آسفالت محورهای مواصلاتی ۱۱ روستا، تأمین قیر مورد نیاز آسفالت مناطق حاشیه شهر و تأمین روشنایی محورهای حادثه‌خیز شهرستان از جمله دستاورهای این نشست بود.

120 روستای کبودراهنگ روحانی ندارد
  با بررسی گسترده در شهرستان کبودراهنگ، 120 مسجد در روستاهای شهرستان روحانی ندارد.
این موضوع را مسئول فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه کبودراهنگ در جلسه طرح طراوت نماز مطرح کرد؛ نشستی که با هدف برپایی نماز جماعت در مساجد بدون امام جماعت با اعزام روحانی در محل دفتر امام‌جمعه شیرین‌سو با حضور روحانیون و طلاب حاضر در بخش تشکیل شد.
جعفری با اشاره به اینکه این برنامه یکی از برنامه‌های بومی محلی است، در خواست کرد: هریک از روحانیون ثابت مستقر در روستاها حداقل در 2 یا3 روستای همجوار هم بصورت ماهانه حضور پیدا کنند و ضمن برپایی نماز جماعت در روستا مردم را تشویق کنند تا نماز جماعت در صورت نبود روحانی توسط یکی از معتمدین روستا اقامه کنند. وی معتقد است: برپایی نماز جماعت از نیازهای اصلی جامعه روستایی است. سروان فرشادی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید صوفی شیرین‌سو هم از حاضران خواست تا به صورت جهادی برای اقامه هرچه باشکوه تر نماز جماعت تلاش کنند.
حجت‌الاسلام علی‌اکبر منصوری، امام‌جمعه شیرین سو هم از اهمیت برپایی نمازجماعت گفت و ازهمه روحانیون و طلاب حاضر در بخش شیرین سو خواست تا نسبت به اجرایی شدن این طرح و اقامه این فریضه در مساجد همت کنند.

تشدید خشکسالی در اسدآباد
 با گذشت 3 ماه از سال آبی تنها 19 میلیمتر بارش در اسدآباد ثبت شده و این از نشانه‌های تشدید و خشکسالی است.
رئیس منابع آب اسدآباد با اشاره به کاهش 88 درصدی بارندگی در این شهرستان، گفت: سال گذشته در این بازه زمانی 156 میلیمتر بارش برای دشت اسدآباد به ثبت رسیده است.
حیدر ترابی در گفت‌وگو با ایرنا کاهش بارندگی، چاه‌های غیرمجاز، مصرف بی‌رویه کشاورزان را از عوامل تهدیدکننده منابع آبی اسدآباد برشمرد و افزود: اگر وضعیت به این روال باشد تا چند سال دیگر اسدآباد مانند قهاوند به کویر تبدیل می‌شود.
وی با بیان اینکه 154 حلقه چاه غیر مجاز با حکم قضایی پر شده است، عنوان کرد: با اینکار تنها 8 میلیون مترمکعب در مصرف آب صرفه‌جویی شده است. همچنین 47 حلقه چاه کشاورزی بدون پروانه و 37 حلقه چاه غیرمجاز در حال رسیدگی و تعیین‌تکلیف هستند.

بیشترین واریزی اعتبارات دهیاری را داشته‌ایم
 با وجود تنگناها و محدوديت‌ها، دولت يازدهم توانسته است بيشترين واريزي اعتبارات را براي دهياري‌ها نسبت به دوره‌هاي قبل داشته باشد.
 بخشدار مرکزي بهار در جلسه برنامه عملياتي (عمراني) دهياري‌هاي بخش گفت: برنامه‌هاي عملياتي (عمراني) مناسبی در روستاها در قالب زيرسازي و آسفالت‌ريزي 6 روستا، احداث 5 بوستان تفريحي با تجهيزات ورزشي براي کودکان و بزرگسالان، جدول‌گذاري در7 روستا و ساير خدمات در روستا، صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، محمدرضا شفيعي با تأکید بر اینکه اين دولت توجه ويژه‌اي و ديد مثبتي به روستاها داشته و دارد و با نسبت واريز اعتباراتی که داشته‌ايم، شاهد تغييرات چشمگيري در بافت روستاها بوده‌ايم، ابراز اميدواري کرد بتوانيم رضايت را در تمام بخش‌هاي رفاهي، اجتماعي و فرهنگي براي روستاییان داشته باشيم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com