1403-02-071403-02-17bool(false) زیرساخت‌های لازم برای انجام پروژه‌ها در این شهرستان باید اجرا شود همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 17 ارديبهشت 1403

Today : Mon, May 6, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  134692 تاریخ انتشار:  1402-07-17 - 10:44 تعداد بازدید:  97
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استاندار در بازدید از پروژه‌های عمرانی شهر بهار:
زیرساخت‌های لازم برای انجام پروژه‌ها در این شهرستان باید اجرا شود

مادستان


پروژه ساماندهی ورودی شهر بهار واقع در بلوار کشاورز جزو یکی از پروژه‌های سنگین به شمار می‌آید، این پروژه بر اساس طرح تفضیلی آغاز شده است که قرار است کاربری همسان با ورودی شهر انجام شود و با وجود این کاربری‌ها در این قسمت از ورودی شهر برای فراغت، تجارت و سکونت بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم.

در همین راستا، روزگذشته استاندار به همراه  شهردار بهار و جمعی از مسئولان و اصحاب رسانه از پروژه ساماندهی ورودی شهر بهار بازدید کردند.

در این بازدید شهردار بهار با اشاره به اینکه ساماندهی ورودی بهار از ابتدای سال آغاز  شده و هدف ما ایجاد شهری در خور شأن مردم است، گفت: بهار را کارگاه عمرانی کرده ایم و بیش از ۲۰ هزار تن آسفالت ریزی و توجه ویژه به مناطق محروم از سیاست‌های اصلی است.

شاهین فرجی ساماندهی بلوار شهید بهشتی و احداث پارک ۳.۵ هکتاری از دیگر پروژه های مهم این شهرعنوان کرد و افزود:  در حال حاضر ۳ پروژه شاخص و اصلی در این شهرستان در حال اجرا است که پروژه ساماندهی ورودی شهر بهار واقع در بلوار کشاورز جزو یکی از پروژه‌های سنگین به شمار می‌آید.

در ادامه نیز استاندار همدان با بیان اینکه اجرای پروژه های گوناگون توسط شهرداری بهار قابل تقدیر است، گفت: با توجه به اینکه شهرستان بهار در گلوگاه غرب کشور و مسیر گردشگری قرار دارد باید زیر ساخت‌های لازم در این شهر اجرایی گردد.

 علیرضا قاسمی فرزاد ادامه داد: همه دستگاه‌ها باید همکاری لازم را با شهرداری و شورای اسلامی شهر بهار داشته باشند تا پروژه های عام المنفعه در این شهر اجرایی گردد.

 فاز نخست پروژه آبرسانی کانون اسکان عشایر قرق بهار افتتاح شد
همچنین در ادامه این بازدید، به مناسبت گرامی‌داشت روز ملی روستا و عشایر، با حضور استاندار همدان و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی، فاز نخست پروژه آبرسانی کانون اسکان عشایر قرق بهار افتتاح شد.

برای این پروژه یک حلقه چاه به عمق ۱۲۰ متر حفر شده و میزان آبدهی ۱۵ لیتر بر ثانیه است و همچنین برای رفع مشکل آبرسانی، مخزن ذخیره آب هوایی به گنجایش ۱۰۰ متر مکعب تعبیه شده است و این پروژه با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی، طرح آبرسانی عشایری و توسعه شبکه های آن، تنش آبی و اعتبارات سفر ریاست جمهوری اجرا شده و اعتبار مورد نیاز اجرای فاز ۲ شامل شبکه توزیع و انشعابات ۵ میلیارد تومان است.

استاندار ه در حاشیه این افتتاحیه تصریح کرد: روستاییان و عشایر پرتلاش با کمترین توقع در حوزه تولید و حمایت جانانه از نظام و انقلاب در مقاطع مختلف به میدان آمده اند و ما امروز قدردان زحمات این عزیزان هستیم.

قاسمی فرزاد اضافه کرد: دولت مردمی به بخش روستا و عشایر اهتمام ویژه‌ای دارند و در جهت رفع مشکلات گام بر می دارد.

وی افزود: برخی از مشکلات عشایر مانند گازرسانی، روشنایی معابر، واگذاری و صدور سند اراضی در دستور کار قرار دارد و افتتاح فاز نخست پروژه آبرسانی کانون اسکان عشایر قرق بهار به همین منظور و در راستای حمایت از عشایر انجام شد.
در ادامه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: کمتر از یک درصد از جمعیت استان همدان را عشایر تشکیل می‌دهند ولی ۲۰ درصد از گوشت قرمز استان، توسط عشایر سختکوش تامین می‌شود.

رضا بهراملو اضافه کرد: حدود ۱۰ درصد دام‌های استان معادل ۵۰۰ هزار راس دام در دست عشایر است ولی ۲۰ درصد تولیدات گوشت قرمز را بر عهده دارند که نشان دهنده بهره‌وری بالا است.

وی تصریح کرد: با توجه به چرای دام‌های عشایر از مراتع، عشایر درخواست تامین نهاده از سوی جهاد کشاورزی را ندارند و این موضوع به رشد تولید و ارتقای بهره‌وری کمک می کند.

وی به نقش عشایر در تأمین گیاهان دارویی و گیاهان علوفه‌ای کم آب بر اشاره کرد و گفت: عشایر استان همدان با رعایت الگوی کشت و با کشت ۵۵ هکتار گیاهان دارویی، ۱۵ درصد از کشت گیاهان دارویی استان را به خود اختصاص داده اند.

 نگاه توسعه روستایی نگاه مولد و اشتغال محور است

همچنین بازدید بعدی ، مربوط به افتتاح شرکت تعاونی تامین نیاز تولیدکنندگان دوزندگان و فروشندگان پوشاک آتلاز بود که توسط استاندار و سایر هیأت همراه انجام شد.

در این مراسم مدیرکل کار و رفاه اجتماعی استان همدان با گرامیداشت روز ملی روستا و عشایر گفت: واحد تولیدی پوشاک آتلاز به صورت مستقیم برای ۴۰ نفر و به صورت غیر مستقیم برای ۸۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

یوسف شعبانی رمز موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی را مرهون حضور مردم دانست و گفت: فعالیت‌های اقتصادی مردم محور در دو سال گذشته باعث حصول موفقیت هایی شده است و در وزارتخانه نیز برنامه‌های عملیاتی در راستای تحقق این مهم پیش بینی شده است.

وی افزود: ۵ استان با محوریت «اشتغال مردم محور» طرح‌هایی به کشور ارائه دادند که یکی از این استان‌ها، همدان بود که طرح‌ها تایید شد و در سطح کشور به نام استان همدان اجرا می‌شود.

شعبانی افزود: در راستای تحول بخش تعاونی‌ و پای کار آوردن مردم، تشکیل تعاونی توسعه و عمران پیشنهاد شد.

مدیرکل کار و رفاه اجتماعی استان همدان تصریح کرد: کانون‌های کسب و کار مردم محور، در استان همدان احصا شد که بخشی از این کانون‌ها در حاشیه شهرها و روستاها با محوریت مردم و بدون دخالت بخش دولتی فعالیت می کنند.

وی افزود: ۶۱ کانون کسب و کار بالقوه و بالفعل در استان همدان شناسایی شده و کانون‌های اشتغال بالفعل در روستاهایی مانند حاجی آباد، اشترمل، لتگاه و کردآباد به صورت ایده آل فعالیت می‌کنند و سعی داریم برخی کانون‌های بالقوه نیز با ابزار و مشوق‌ها به فعلیت برسند.

 تشکیل ۱۲ تعاونی تأمین نیاز در استان

وی از تشکیل ۱۲ تعاونی تامین نیاز در استان همدان خبر داد و گفت: در یک سال گذشته، ۱۲ تعاونی برای کانون‌های کسب و کار در استان همدان با اشتغالزایی ۱۲۰ نفر به صورت مستقیم، تشکیل شده است تا بتوانند نیازهای اعضای تحت پوشش را شناسایی و در جهت تحقق خواسته‌هایشان بکوشند.

وی تصریح کرد: در استان همدان به دنبال کنشگران اقتصادی هستیم که در هر کانون با هدایت آنها بتوانیم آحاد مردم را برای حضور در کانون‌ها تشویق کنیم.

شعبانی تصریح کرد: در سال جاری در هر شهرستان دو روستا، به عنوان کانون کسب و کار معرفی می‌شود که با اجرای این طرح، نیمی از ظرفیت بالقوه به فعلیت خواهد رسید.

وی از پرداخت تسهیلات با سود ۶ درصد با محوریت اشتغال روستایی در استان خبر داد و گفت: در سال جاری ۵۸۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت با سود ۶ درصد پرداخت شده است و ۱۴۰ میلیارد تومان نیز از صندوق توسعه ملی پرداخت خواهد شد.

شعبانی اظهار کرد: در سال گذشته ۱۱۰ میلیارد تومان طرح برای دریافت تسهیلات در بخش تعاون، به شبکه بانکی معرفی و بالغ بر ۶۰ درصد جذب شد و امسال نیز اعتبارات خوبی وجود دارد و ۷۴ میلیارد تومان برای یک طرح تعاونی به بانک معرفی شده است.

وی به تسهیلات حوزه مشاغل خانگی و خرد اشاره کرد و گفت: در حوزه مشاغل خانگی ۱۳۲ میلیارد تومان اعتبار در استان وجود دارد که از این مبلغ تاکنون طرح ها به مبلغ ۹۰ میلیارد تومان به بانک‌ها معرفی شده است.

در ادامه فرماندار بهار گفت: در راستای سیاست‌های دولت سیزدهم و برای مهاجرت معکوس به روستاها، برنامه‌های خوبی تدوین شده است.

مجتبی فیض اللهی ادامه داد: ایجاد اقامتگاه‌های بوم گردی در روستاها، رشد فزاینده دامداری و دامپروری، تامین مسکن مناسب و مقاوم سازی مسکن روستایی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: اراده ی جهادی و خوداشتغالی، تحقق اقتصاد مقاومتی و اتکا به توانمندی روستاییان و عشایر، کشور را در مسیر توسعه قرار می دهد.

سپس استاندار همدان با اشاره به سیاست‌های کاری دولت مردمی در حوزه روستایی و امور عشایر گفت: دولت به دنبال شکل‌گیری روند مهاجرت معکوس به روستاها است.

قاسمی فرزاد اضافه کرد: در دو سال اخیر، بنیاد مسکن در طرح هادی و بازنگری طرح هادی توسعه روستایی، با نگاه «خانه های اشتغال محور» وارد شده و مجوز صادر می کند که در این طرح مجوز خانه‌های روستایی با رویکرد اشتغال زایی صادر می‌شود و یک طبقه محل کار طبقه دیگر، محل سکونت فرد در نظر گرفته می‌شود.

وی افزود: اشتغال ایجاد شده در هر روستا متناسب با مزیت نسبی در روستا و منطقه شکل گیرد و تلاش برای ایجاد ارزش افزوده در حوزه یا زنجیره ارزش، در برنامه کاری دولت قرار دارد که باید تقویت شود.

وی به مزیت‌های نسبی شهرستان بهار اشاره کرد و گفت: با توجه به حاصلخیزی آب و وجود اراضی آبی در شهرستان بهار، رعایت صرفه‌جویی باید خوشه‌هایی در کنار محصولات کشاورزی شکل گیرد که ارزش افزوده بیشتری ایجاد کند.

قاسمی فرزاد ادامه داد: در شهرستان‌های دیگر نیز متناسب با پتانسیل‌های موجود، عمل کنیم و نباید به این میزان پیشرفت، بسنده کنیم.

وی تصریح کرد: وقتی مجموعه‌ای بتواند با بهره‌وری بالا و قیمت تمام شده ی مناسب، محصول و کیفیت را قابل رقابت کند، می تواند منحصرا در آن رشته فعالیت نماید.

وی تصریح کرد: هم اکنون نگاه توسعه روستایی، نگاه مولد و اشتغال محور است و همه دستگاه‌ها در ارائه تسهیلات، صدور مجوز، آموزش و خدمات باید کمک رسان باشند.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com