بیمارستان اسدآباد جا برای "سی تی اسکن" ندارد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 17 ارديبهشت 1403

Today : Mon, May 6, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  60156 تاریخ انتشار:  1394-04-04 - 05:45 تعداد بازدید:  260
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بیمارستان اسدآباد جا برای "سی تی اسکن" ندارد

مادستان

به دلیل نصب نشدن سی‌تی‌اسکن در بیمارستان قائم اسدآباد، هنوز بیماران این شهر با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند و مجبورند به همدان مراجعه کرده و خطرات گردنه پر پیچ و خم این شهر را متحمل شوند.
در حال حاضر اگر بیمار بستری شده در دو بیمارستان حضرت قائم(عج) و امیرالمؤمنین(ع) شهر اسدآباد نیاز به سی‌تی‌اسکن داشته باشد، باید به اجبار گردنه پر پیچ و خم اسدآباد تا بیمارستان‌های همدان را طی کرده و به آنجا منتقل شود که این اقدام علاوه بر اینکه در برخی مواقع جان و سلامتی بیمار را به خطر می‌اندازد، هزینه‌های اضافی را هم به او تحمیل می‌کند.
همچنین بیمارانی که به دلیل نوع بیماری خود قادر به جابه‌جایی نیستند، با وجود منع پزشکی مجبورند برای ادامه درمان خود خطرات حرکت و جابه‌جایی را به جان بخرند تا روند درمان آنها به دلیل نبودن دستگاه سی‌تی‌اسکن دچار مشکل نشود.
حال با تحقق وعده و وعیدهای مکرر مسئولان طی چند سال گذشته، امسال با پیگیری‌های مكرر یک دستگاه سی‌تی‌اسکن به هزینه 2 میلیارد تومان برای بیمارستان اسدآباد خریداری شد که متأسفانه هنوز راه‌اندازی نشده و در راهرو بیمارستان بدون استفاده مانده و خاک می‌خورد.
همراه یکی از بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان حضرت قائم(عج) اسدآباد که به عارضه قلبی دچار است در گفت‌وگو با فارس گفت: برای انجام سی‌تی‌اسکن مادرشوهرم که بیماری قلبی دارد، به این بیمارستان مراجعه کردیم، کارکنان بیمارستان می‌گویند برای انجام برخی از آزمایشات باید به همدان مراجعه کنیم، زيرا این دستگاه در بیمارستان موجود نیست.
یاراحمدی ادامه داد: با وجودی که این دستگاه در راهرو بیمارستان حضرت قائم(عج) موجود است و نیاز به آن برای بیماران ضرورت دارد، اما هنوز مسئولان بیمارستان در نصب آن غفلت کرده‌اند. البته ناگفته نماند برای این دستگاه وقتی به بیمارستان همدان مراجعه می‌کنیم، باید ساعت‌ها در نوبت بمانیم، از سوی دیگر برای رفت‌وآمد هم با مشکل مواجه هستیم زيرا گاهی تا دیروقت به اسدآباد رسیده‌ایم.
اين شهروند اسدآبادی که از تردد در راهروهای بیمارستان کلافه و سردرگم بود، گفت: چرا وقتی یک وسیله پزشکی در اسدآباد خریداری می‌شود، نصب و استفاده آن مدت زمان بسیاری طول می‌کشد؟! برای انجام عمل سی‌تی‌اسکن فرزندم، هر ماه یک‌بار باید مسیر 40 کیلومتری اسدآباد به همدان را طی کنم و این رفت‌وآمد ناخواسته مشکلات زیادی را برایم دارد.
یاراحمدی خواستار نصب سی‌تی‌اسکن در بیمارستان شد و گفت: برای انجام سی‌تی‌اسکن در همدان باید چند روز قبل به صورت حضوری وقت گرفت و یا ساعت‌ها پشت نوبت ایستاد، عاجزانه از مسئولان می‌خواهم بیماران را دریابند.
اما رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسدآباد دلیل نصب نشدن سی‌تی‌اسکن در بیمارستان حضرت قائم(عج) را وجود 2 مشکل دانست و اينكه یکی از این مشکلات ایجاد اتاقی برای نصب سی‌تی‌اسکن با سایز 16 اسلایس است که ساختمان فعلی جوابگوی نصب این دستگاه نیست.
هم اکنون در حال آماده‌سازی اتاقی برای نصب این دستگاه هستیم که در کمتر از 20 روز آینده تکمیل خواهد شد.
حسام‌الدین شاهرخی، اخذ و صدور مجوز کارگاه اشعه برای نصب سی‌تی‌اسکن را از دیگر مشکلات خواند و افزود: این مجوز باید از سوی سازمان انرژی اتمی صادر شود که متأسفانه هنوز محقق نشده است.
وی اظهار كرد: سی‌تی‌اسکن دو اسلایسی که برای بیمارستان قائم(عج) اسدآباد در نظر گرفته شده به نام اسدآباد ثبت شده، ولی در بیمارستان بعثت همدان نصب است.
به گفته شاهرخی، هم‌اکنون به دنبال این هستیم نام این سی‌تی‌اسکن دو اسلایسی را حذف و به جای آن دستگاه 16 اسلایسی را به ثبت برسانیم و مجوز بگیریم.
وی با بیان اینکه با تکمیل اتاقک سی‌تی‌اسکن تنها مشکل برای نصب آن، گرفتن مجوز از سوی سازمان انرژی اتمی باقی می‌ماند، افزود: در صورت دريافت مجوز این دستگاه تا یک ماه دیگر آن را نصب خواهیم کرد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان اسدآباد با اشاره به اینکه ماهانه بیش از 40 تا 50 بیمار به بیمارستان‌های امیرالمؤمنین(ع) و قائم(عج) اسدآباد برای استفاده از دستگاه سی‌تی‌اسکن مراجعه می‌کنند، گفت: این بیماران با آمبولانس به همدان منتقل می‌شوند و بعد از گرفتن سی‌تی‌اسکن با همان آمبولانس به بیمارستان اسدآباد بازگردانده می‌شوند.
وی تعرفه سی‌تی‌اسکن با بیمه را 50 هزار تومان دانست، افزود: با اعزام بیماران به همدان علاوه بر سوخت و هزینه آمبولانس مشکلات و خطرات راه هم برای بیمار وجود دارد.
شاهرخی با بیان اینکه از لحاظ وجود این دستگاه وضعیت اسدآباد نسبت به دیگر شهرستان‌ها مطلوب است، گفت: دستگاهی که برای اسدآباد خریداری شده به اندازه 16 اسلایس بوده که یکی از خصوصیات بارز آن ورژن بالاست و قابلیت انجام هرگونه تشخیصی را دارد. همچنين با گرفتن مجوز برای نصب این دستگاه ظرفیت پذیرش بیماران نیازمند از شهرستان‌های مجاور هم وجود دارد. وی یادآور شد: برای خرید این دستگاه 2 میلیارد و 600 میلیون تومان هزینه شده است، گفت: البته خرید این دستگاه با پیگیری‌های نماینده مردم در مجلس و هزینه آن از طریق دانشگاه علوم پزشکی بوده است.
فرماندار اسدآباد هم به خريد یک دستگاه سی‌تی‌اسکن در سال‌های گذشته تأكيد كرد و گفت: این دستگاه به نام اسدآباد به ثبت رسیده بود؛ در حالی که در این شهرستان نصب نشده و به بیمارستان‌ همدان منتقل شده است.
مسعود بکائی با بیان اینکه نصب دستگاه سی‌تی‌اسکن منوط به ثبت این دستگاه در سازمان انرژی اتمی است، اظهار كرد: در صورتی که نماینده و یا ناظر سازمان انرژی اتمی میزان پرتودهی و اشعه این دستگاه را تأیید کند، آن را نصب خواهند کرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com