اخبار کوتاه مادستان 2137 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 17 ارديبهشت 1403

Today : Sun, May 5, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  48839 تاریخ انتشار:  1393-05-21 - 05:00 تعداد بازدید:  139
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2137

مادستان

روز تویسرکان فرصتی برای معرفی ظرفیت‌ها
  نامگذاری یک روز به صورت رسمی به عنوان "روز تویسرکان"، فرصتی مغتنم برای جلب افکار عمومی نسبت به ظرفیت‌‍‌های متنوع تویسرکان است.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی در شورای فرهنگ عمومی اين شهرستان گفت: این شهرستان برای رونق در بخش‌های مختلف صنعت گردشگری و حوزه اقتصاد به معرفی بیش از پیش توانمندی‌های خود نیاز دارد.
به گزارش ایرنا، محمدمهدی مفتح اضافه کرد: در دنیای امروز نقش تبلیغات و رسانه‌ها در رونق بخشی به بخش‌های مختلف بهره‌وری، حرف اول را می‌زند.

برداشت 5 هزار تن شليل از باغ‌هاي نهاوند
  از مجموع 12 هكتار باغ‌هاي نهاوند، 573 هكتار زيركشت شليل است كه پيش‌بيني مي‌شود از اين ميزان سطح زيركشت پنج هزار و 670 تن شليل برداشت شود.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان نهاوند با اعلام اين خبر گفت: ميانگين متوسط برداشت شليل در نهاوند با توجه به كيفيت اين محصول 14 تن در هكتار است.
احد ظفري با بيان اينكه از مجموع 537 هكتار سطح زير كشت اين محصول 168 هكتار آن غيربارور بوده و سال آينده بارور مي‌شود، گفت: به طور قطع در سال‌هاي آينده در بخش محصولات باغي افزايش محصول خواهيم داشت.

رئيس شوراي دمق:
از نحوه توزیع اعتبارات انتقاد داريم
  از نحوه توزیع اعتبارات شهرداری‌های شهرستان رزن انتقاد شده است.
رئیس شورای شهر دمق با انتقاد از نحوه توزیع اعتبارات شهرداری‌ها گفت: با تصمیم کمیته برنامه‌ریزي شهرستان رزن، 266 میلیون تومان برای شهرداری رزن، 210 میلیون تومان برای شهرداری قروه درجزین و فقط 69 میلیون تومان برای شهرداری دمق در سال 93 اختصاص یافته است.
علیرضا زارعی‌خوش‌روش از ملاک‌های توزیع اعتبارات گفت و افزود: اگر به ملاک‌های توزیع اعتبارات توجه شود، شهر دمق فقط به لحاظ جمعیت پایین‌تر از شهرهای رزن و قروه درجزین است و در سایر ملاک‌ها همچون وسعت فضای سبز، سطح معابر در حال استفاده و وسعت شهر برابر با شهر قروه درجزین است.
وی ادامه داد: در طول 9 ماه تحصیلی حدود دو هزار نفر به جمعیت شهر دمق اضافه می‌شود که به طور قطع شهرداری باید به این تعداد جمعیت نیز خدمات ارائه دهد.
زارعي‌خوش‌روش اضافه کرد: شهر دمق به لحاظ درآمد شهری نسبت به شهر رزن و قروه درجزین وضعیت مطلوبی ندارد و فقط سال گذشته حدود 10 پروانه ساخت در این شهر صادر شده است.
وي اظهار كرد: از آنجايي كه شورای شهر و شهرداری دمق برای توسعه بخش سردرود زمين‌هايي را به ارگان‌هاي مختلف اهدا کرده است، از کمیته برنامه‌ریزی شهرستان انتظار مي‌رود با توجه به همکاری شهرداری، نسبت به اعتبارات این شهر توجه ویژه داشته باشند. البته اعتراض و پیگیری‌های اعضا نيز تا‌کنون نتیجه‌ای نداشته است.

ثبت‌نام 24 هزار دانش‌آموز در نهاوند
  24 هزار نفر دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در نهاوند ثبت‌نام کرده‌اند که نسبت به سال گذشته در مجموع 450 نفر افزایش داشته‌ایم.
معاون آموزش متوسطه آموزش‌و‌پرورش نهاوند با اعلام این خبر بیشترین جمعیت دانش‌آموزی را مربوط به مقطع ابتدایی با 12 هزار و 700 نفر دانش‌آموز اعلام کرد.
محمدحسین دارایی از فعال بودن 235 مرکز آموزشی و مدرسه برای 24 هزار دانش‌آموز نهاوند خبر داد و گفت: متأسفانه به دلیل کمبود فضای آموزشی، 9 مدرسه به صورت چرخشی فعالیت خواهند کرد.
وی همچنین 40 درصد فضاهای آموزشی را دارای بافت فرسوده که نیازمند تخریب و مقاوم‌سازی هستند، عنوان کرد. دارایی کمبود نیروی انسانی را یکی از مشکلات آموزش‌و‌پرورش نهاوند برشمرد و افزود: امسال در بحث نیروی انسانی در مقطع ابتدایی با کمبود 80 نیروی انسانی مواجه هستیم؛ ضمن اینکه در علوم پایه مقطع دبیرستان نیز این مشکل وجود دارد که اولویت نخست جذب نیروهایی است که از مرکز استان به شهرستان جذب می‌شود و چنانچه از این محل کمبود نیروها تأمین نشود از محل اضافه تدریس، سعی در رفع این مشکل خواهیم کرد.
وی که دبیر پروژه مهر 93 آموزش‌و‌پرورش است، از فعال بودن 9 کمیته پروژه مهر خبر داد و اظهار كرد: پروژه مهر در نهاوند با روند خوبی در حال فعالیت است و تمام سعی ما این است که بازگشایی مدارس همزمان با روز اول مهرماه به صورت مطلوب در تمامی زمینه‌ها انجام شود.

وقف 450 ميليوني در رزن
 200 متر زمین در شهرستان رزن معادل ارزش ريالي 450 ميليون ريال وقف شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بيان اينكه نیت این وقف ساخت زینبیه در این شهرستان است، گفت: این زمین از سوی یکی از هیأت‌های مذهبی این شهرستان وقف شد.
حجت‌الاسلام رضا حاجی زین‌العابدینی افزود: ارزش ریالی این زمین از سوی کارشناسان اوقاف معادل 450 میلیون ریال ارزیابی شده است. وی با اشاره به نیاز جامعه اسلامی به ایجاد وقف‌های جدید، اظهار كرد: وقف می‌تواند موجب حرکت رو به رشد جامعه مسلمان شده و این روند را افزایش دهد.
حاجی زین‌العابدینی ادامه داد: صاحب اصلی وقف در حقیقت خداست و موقوفات به صورت امانتی در اختیار انسان‌ها قرار داده می‌شوند؛ بنابراین باید امانتدار خوبی باشیم و این امانت‌ها را به درستی مصرف کنیم.

مشعل گاز 4 روستای اسدآباد روشن می‌شود
 عملیات گازرسانی چهار روستای شهرستان اسدآباد به پايان خواهد رسيد.
رئيس شرکت گاز اسدآباد در اين باره گفت: در هفته دولت گازرسانی روستاهای بیاج، ترخین‌آباد، قراکند و گلدره مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
منصور بالاور افزود: طرح گازرسانی به این روستاها از سال 92 آغاز شده است و 12 میلیارد و 500 میلیون ریال برای این طرح هزینه شده است.
وی با بیان اینکه گازرسانی به 84 روستای بالای 20 خانوار در دستور کار شرکت گاز شهرستان قرار دارد، افزود: تاکنون 64 روستا گازرسانی شده و بدین ترتیب 90 درصد جمعیت روستایی را بهره‌مند خواهد کرد.
رئیس شرکت گاز اسدآباد همچنین به کلنگ‌زنی عملیات گازرسانی پنج روستای دیگر در هفته دولت اشاره کرد و گفت: روستاهای صادق‌آباد، پیریوسف، سیردره، بیتروان و کوانج از توابع بخش پیرسلمان هستند که در این ایام گازرسانی آنها آغاز می‌شود.

سرانه مصرف شیر در همدان کاهش یافت
 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از کاهش 40 کیلوگرمی سرانه مصرف شیر در این استان خبر داد.
محمد نظرپور افزود: سرانه مصرف شیر از 142 کیلوگرم به 102 کیلوگرم کاهش یافته است.
وی دلایل این کاهش را نوسان های قیمت شیر در بازار و کاهش توان خرید مردم عنوان کرد و گفت: اختصاص یارانه به تولیدکنندگان شیر هم موجب تداوم تولید می‌شود و هم عرضه با قیمت مناسب و در نتیجه عدم حذف شیر از سبد کالای خانوار می‌شود. نظرپور با اشاره به اهمیت غذایی شیر برای سلامت انسان، زمینه‌سازی و ترویج مصرف شیر در جامعه را ضروری دانست.

عدالت آموزشی از اولویت‌های فنی و حرفه‌ای
 مدیرکل فنی و حرفه‌ای همدان گفت: ایجاد عدالت آموزشی و دسترسی آسان شهروندان به آموزش‌ها از اولویت‌های اجرایی این استان است.
 علیرضا مهرابی در گفت و گو با ایرنا افزود: یکنواخت سازی آموزش‌ها به لحاظ کمی و کیفی در سراسر استان از مهمترین برنامه‌های فنی و حرفه‌ای است. وی اضافه کرد: به منظور تحقق عدالت آموزشی 366 هزار نفر ساعت سال گذشته در روستاهای استان آموزش دیدند.
وی بیان کرد: باتوجه به نیاز روز افزون جوانان به اشتغال و ضرورت ایجاد اشتغال دایم در مناطق محروم و روستاها، دسترسی آسان شهروندان به این آموزش‌ها ضروری است.

گردهمايي آزادگان نهاوندي در سالروز ورودشان به ايران
 همزمان با سالروز ورود آزادگان به ميهن اسلامي (26 مردادماه 69) بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان نهاوند گردهمايي آزادگان شهرستان نهاوند را برگزار كرد.
مدير بنياد شهيد نهاوند با اعلام اينكه اين شهرستان 98 آزاده دارد، افزود: دو آزاده شهرستان نيز به نام‌هاي محمدحسين ترابي و حاج علي خويشوند در زمان اسارت خود به شهادت رسيدند.
عليرضا علي‌بخشي سركشي از خانواده آزادگان و ديدار با امام جمعه نهاوند را از ديگر برنامه‌هاي گراميداشت سالروز ورود آزادگان به ميهن اسلامي در اين شهرستان عنوان كرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com