1403-02-071403-02-17bool(false) اخبار کوتاه مادستان 2586 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 17 ارديبهشت 1403

Today : Mon, May 6, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  69242 تاریخ انتشار:  1394-12-10 - 05:45 تعداد بازدید:  135
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2586

مادستان
وقف 33 میلیارد ریالی برای حوزه علمیه رزن
 یک قطعه زمین به ارزش 33 میلیارد ریال به متراز 2 هزار و 200 متر مربع در شهرستان رزن به نیت ساخت حوزه علمیه وقف شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان رزن گفت: امروزه وقف، این سنت پسندیده جامعه اسلامی، جایگاه ویژه‌ای در تمام زمینه‌ها به لحاظ توسعه دارد. به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، حسن نوروزی با بیان اینکه این اقدام نیک‌خواهانه به صورت وقف مشارکتی است افزود: در وقف شخص واقف، علاوه بر کسب رضایت الهی و توشه اخروی، افراد جامعه را از ثمرات این احسان ماندگار بهره‌مند می‌سازد و خوشبختانه امروزه شاهد گسترش وقف مشارکتی در عرصه موقوفات برای توسعه و آبادانی ایران اسلامی هستیم. به گفته وي، بهترین وقف باید متناسب با ضرورت روز جامعه انجام شود و هر فردی که در هر حوزه‌ای دغدغه دارد باید وقف ایجاد کرده و در این راستا تمامی مردم و مسئولان باید تلاش کنند همچنین رسانه‌ها هم می‌توانند در حوزه وقف فعالیت داشته باشند.
 
 
 
اعزام 3000 دانشجوی همدانی به مناطق عملیاتی کشور
 امسال تقریباً 3 هزار دانشجو به مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور اعزام شدند.
مسئول بسیج دانشجویی استان همدان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: از این تعداد دانشجو برخی در تابستان به مناطق عملیاتی غرب اعزام شده‌اند و مابقی در این ماه اعزام می‌شوند.
طیب فریادرس با بیان اینکه اعزام دانشجویان به مناطق عملیاتی از 12 اسفند آغاز می‌شود و تا 28 اسفندماه در قالب 17 کاروان ادامه دارد، افزود: اعزام این دانشجویان به مناطق عملیاتی جنوب انجام می‌شود.
 
 
 
جامعه پرستاری، سرمایه‌ای برای محیط زیست
 برای حفظ محیط‌زیست زمینه‌های بالقوه‌ای وجود دارد و جامعه پرستاری سرمایه‌ای در این راستا هستند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان در دیدار با مدیران دفاتر پرستاری بیمارستان‌های استان گفت: قطب جامعه پرستاری را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و طبع خدادادی که در بانوان وجود دارد، ظرفیت و سرمایه‌ای است که براي حفظ محیط زیست باید از آن بهره ببریم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، محمدرضا محمدی افزود: موضوع جلب مشارکت عمومی از مباحث کلیدی محیط زیست است و اگر در دنیا اتفاقی براي حفظ محیط زیست افتاده، از قبل فرهنگ‌سازی و آموزش‌های لازم در این عرصه بوده و بدیهی است که جلب مشارکت و آموزش کارکرد دوسویه دارد. وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از اقدامات زیست محیطی مستلزم تأمین اعتبار است، اظهار كرد: می‌توان به مشارکت فکری و کار نرم‌افزاری هم روی آورد و دلیلی ندارد چون بودجه کافی نداریم از برنامه‌ریزی هم غافل شویم. محمدي با برشمردن برخی از معضلات زیست محیطی استان گفت: به موضوع مدیریت پسماندها به صورت خاص ورود پیدا کرده‌ایم و در این‌باره پسماندهای کشاورزی از جمله پسماند سیب‌زمینی و ذرت معضلی است که مدیریت کشاورزی باید به آنها توجه داشته باشد؛ زیرا برای نمونه سالجاری حجم عظیمی از سیب زمینی‌ها به دلیل نبود سردخانه و صنایع تبدیلی به پسماند تبدیل شد.
وی بیان کرد: در حال حاضر با فقر سواد زیست محیطی مواجه هستیم و نقش جامعه پرستاران برای رفع این مشکل به دلیل اثرگذاری ارتباطی مردم با پرستاران ویژه است و نیاز به کار تشکیلاتی پرستاری در این زمینه احساس می‌شود.
محمدي گفت: برای نخستين‌بار در کشور کانون خبرنگاران حامی محیط زیست راه‌اندازی شده که اعضای این کانون به ترویج مسأله حفاظت از محیط زیست، افزایش مشارکت مردمی و فضاسازی افکار عمومی در این راستا در رسانه‌های مختلف می‌پردازند.
وی همچنين بیان کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست قصد دارد برای تحقق اهداف خود، به عنوان دبیرخانه حفاظت محیط زیست عمل کند و از همه فرصت‌هایی که در این زمینه وجود دارد استفاده خواهیم کرد. فاطمه شیرانی، مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و نماینده سازمان‌های مردم نهاد در همدان هم در این نشست گفت: مردم جامعه پرستاری را دوست دارند و می‌توان با توجه به این تعامل دوطرفه سواد زیست محیطی را در جامعه بالا برد و برای این کار لازم است دوره‌های آموزشی زیست محیطی برای پرستاران برگزار شود.
 
 
 
 
نان‌های سنتی همدان بدون بلانکیت است
 نان‌های سنتی شهر همدان بدون بلانکیت (جوهر قند با سدیم دی تیونیت) است.
مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان همدان در گفت‌وگو با فارس گفت: پیرو انتشار اخباری مبنی بر استفاده از بلانکیت در نانوایی‌های سنتی، مهندسان بهداشت محیط و حرفه‌ای برای بررسی صحت و سقم این خبر، از ابتدای سالجاری اقدام به نمونه‌برداری از انواع نان کردند. حسین خالقی‌مجد نمونه‌برداری از نان‌های سنگک، لواش، بربری و تافتون را 27 مورد اعلام کرد و گفت: این نمونه‌برداری‌ها بدون اطلاع قبلی از نانوایی‌های سطح شهر بوده است. وي اظهار کرد: خوشبختانه نتیجه بررسی واصله از آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه بیانگر وجود نداشتن بلانکیت در تمام نمونه نان‌های ارسالی به آزمایشگاه بوده است. مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان گفت: این ماده در قندریزها برای رنگ‌بری و سفید کردن قند استفاده می‌شود و استفاده از آن در بعضی از نانوایی‌ها به صورت غیر‌ مجاز برای تخمیر و آماده‌سازی زود‌هنگام است که پس از حرارت دیدن این ماده در خمیر گاز SO2 از آن تولید می‌شود. خالقی‌مجد بیان کرد: این گاز تولید شده می‌تواند باعث از بین رفتن پرز روده و معده، بی‌اثر‌سازی آنتی‌اکسیدان‌ها و در نتیجه اختلال در گوارش و افزایش ضریب ابتلا به سرطان شود.
 
 
 

بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com