1403-01-311403-02-10bool(false) اخبار کوتاه مادستان 2443 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 10 ارديبهشت 1403

Today : Mon, April 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  62807 تاریخ انتشار:  1394-06-17 - 05:45 تعداد بازدید:  150
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2443

مادستان

در نشست بررسي مشکلات شهر جورقان مطرح شد
برنامه‌ريزي صحيح براي تكميل طرح‌هاي نيمه‌تمام شهر
 در نشست معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان همدان با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر جورقان بر ضرورت برنامه‌ریزی صحیح برای تکمیل و افتتاح هر چه زودتر پروژه‌های عمرانی در اين شهر تأکید شد.
معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان همدان در اين نشست كه به منظور بررسي مشکلات شهر جورقان برگزار شده بود، بر اين موضوع تأكيد كرد و از مجموعه شهرداری و شورای شهر جورقان، خدمات‌رسانی هر چه بهتر به شهروندان را براي افزایش سطح کمی و کیفی پروژه‌های عمرانی خواستار شد.
به گزارش روابط‌عمومي شهرداري، حسين افشاری همچنين با تأكيد بر اهمیت رعایت استانداردهای لازم در اجرای پروژه‌های فنی و عمرانی، بر لزوم نظارت و بازدید مداوم کارشناسان فنی، پیرامون افزایش کیفیت بر اجرای پروژه‌ها و نیز نحوه تکمیل این طرح‌ها را خواستار شد.
شهردار جورقان هم از کمبود و جذب اعتبارات عمرانی در راستای تکمیل و نهایی شدن پروژه‌های عمرانی از قبیل، تکمیل و تملک مسیر عبور و مرور واقع در بلوار 35 متری آیت‌ا... رحمانی خبر داد.
شهرام محمدیان همچنين گفت: رشد و توسعه باید به صورت متعادل صورت گیرد تا همه افراد بتوانند از امکانات مناسب برخوردار شوند و با اولویت قرار دادن پروژه‌های نیمه‌تمام، زمینه لازم برای شکوفایی و توسعه در شهر جورقان فراهم شود.
وي گزارش عملکردی از نحوه اجرایی شدن پروژه‌های عمرانی در 6 ماهه سالجاری با اعتبار یک میلیارد تومان در شهر جورقان خبر داد.
رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر جورقان هم مهمترین مشکلات و مسائل اساسی را در شهر جورقان تکمیل نبودن فاضلاب شهری، انتقال پساب از تصفیه‌خانه همدان به باغ‌ها و اراضی جورقان در راستای احیای بخش کشاورزی، ساخت کتابخانه و نبود المان مناسب در ورودی شهر جورقان و همدان برشمردند و بر حل مشکلات تأکید کردند.

 

 

آغاز نهضت آسفالت‌ در صالح‌آباد
  نهضت آسفالت‌ريزي شهر صالح‌آباد در روزهای آينده آغاز خواهد شد.
شهردار صالح‌آباد در اين‌باره گفت: نهضت آسفالت‌ریزی در معابر اصلی شهر با توجه به ضرورت‌های موجود و همچنین آسیب‌‌دیدگی آسفالت های قبلی وغیر قابل استفاده بودن آنها، از ابتدای خیابان شهدا آغاز وتا مسیر بلوار امام(ره) و خیابان شهید رجایی با توجه به میزان آسفالت مصرفی ادامه خواهد داشت.
احمد رسولی افزود: حدود 3 هزار و 500 تن آسفالت از نوع مرغوب خریداری شده است که با عملیات حمل و پخش انجام خواهد شد.
وی اظهار كرد: اجرای عملیات آسفالت‌ریزی با دستگاه ویت‌کن (آسفالت تراش و فینیشر و سایر ماشین‌آلات مورد نیاز آسفالت‌ریزی) انجام خواهد شد.
رسولي گفت: شهرداری صالح‌آباد سال گذشته نسبت به اجرای نهضت مخلوط‌ریزی اقدام كرد که اجرای این طرح رضایتمندی شهروندان را به دنبال داشت. همچنین در اکثر نقاط شهر هم لکه‌گیری آسفالت انجام خواهد شد.





مدیر آبفار فامنین خبر داد
اصلاح و توسعه شبکه آب روستای جهان‌آباد
 اصلاح و توسعه شبکه توزیع آب شرب روستای جهان‌آباد فامنین انجام خواهد شد.
مدیر امور آب‌وفاضلاب روستایی شهرستان فامنین در گفت‌وگو با فارس گفت: در راستای مدیریت مصرف و کاهش پرت آب در شبکه توزیع نسبت به اصلاح 650 متر از شبکه توزیع آب و استانداردسازی انشعابات مشترکان این روستا اقدام شد.
مرتضی عظیمی‌نیاز، میزان اعتبار هزینه شده برای اجرای این پروژه را 200 میلیون ریال دانست و یادآور شد: محل تأمین آب شرب روستای جهان‌آباد یک حلقه چاه عمیق است که در سال‌های گذشته حفر شده است.
به گفته وي، این روستا دارای ‌هزار و 33 نفر جمعیت در قالب 303 خانوار است که با این اقدام تلاش در راستای تأمین آب شرب آنها اجرایی شد.
عظیمی‌نیاز با اشاره به وجود 62 روستا در شهرستان فامنین اظهار کرد: از این تعداد 38 روستا زیر پوشش شرکت آب‌وفاضلاب روستایی شهرستان قرار دارند و از خدمات آن استفاده می‌کنند.
وي با اشاره به بحران آب و لزوم رعایت الگوی مصرف، از روستاییان خواست تا در صورت مشاهده نشتی در شبکه توزیع سریع آن را به آبداران روستایی و یا رئیس اداره نگهداری امور آبفار شهرستان اطلاع دهند تا از پرت آب جلوگیری شود.
عظیمی‎نیاز با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی برای روستاییان به منظور رعایت الگوی مصرف، آن را یکی از مصادیق کار فرهنگی در این راستا برشمرد.




تولید 250 هزار تن انگور در ملایر
 میزان تولید انگور ملایر 250 هزار تن و میزان تولید کشمش حدود 40 هزار تن است و ملایر در این راستا رتبه دوم کشور را داراست.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر در گفت‌وگو با ايسنا به فعالیت 67 کارخانه شست‌وشو و بسته‌بندی کشمش با برند ملایر و صادرات آن به نقاط مختلف جهان اشاره کرد.
غلامحسین تفوی افزود: کشمش ملایر با وجود املاح معدنی و قند مناسب دارای برتری خاصی به نمونه‌های دیگر است که از شهرت جهانی خاصی هم برخوردار است.
وي ‌اظهار كرد: علاوه بر انگور که دارای رتبه نخست در استان است، ملایر در زمینه تولید محصولاتی چون بادام، گردو، حبوبات، تخم‌مرغ، عسل، گوشت سفید، شیر و لبنیات، رتبه‌های برتر را در سطح استان همدان داریم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر در بخش ديگري از سخنانش‌ بيان كرد: ملایر یکی از مهمترین شهرهای استان در خصوص تولیدات کشاورزی است و با ارزش افزوده حدود 7 هزار و 300 میلیارد ريال تولیدات کشاورزی در سال، رتبه نخست استان را به خود اختصاص داده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com