1403-02-011403-02-11bool(false) اخبار کوتاه مادستان 2445 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 11 ارديبهشت 1403

Today : Tue, April 30, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  62893 تاریخ انتشار:  1394-06-19 - 05:45 تعداد بازدید:  173
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2445

مادستان

عرضه 200 محصول کبودراهنگ
در همايش ملي روز روستا
  بيش از 200 محصول شاخص شهرستان کبودراهنگ در همايش ملي روز روستا عرضه خواهد شد.
معاون فرماندار کبودراهنگ در جلسه هماهنگي روز روستا گفت: 200 محصول توليد شده در روستاهاي شهرستان کبودراهنگ در همايش روز روستا در معرض ديد عموم قرار مي‌گيرد.
به گزارش روابط‌عمومي فرمانداري، عمران ضيغمي افزود: محصولات شاخص شهرستان کبودراهنگ در همايش روز روستا در تهران که به مدت 4 روز برگزار مي‌شود، ارائه مي‌شود.
به گفته وي، شهرستان کبودراهنگ داراي ظرفيت‎هاي بالايي در بخش‎هاي مختلف به‌ويژه کشاورزي است که بايد نسبت به معرفي آنها اقدام شود.
معاون فرماندار کبودراهنگ اظهار كرد: نبايد در حوزه معرفي توليدات، نخبگان علمي، مشاهير روستا، کارآفرينان موفق، معرفي سايت‌ها و وبلاگ‌هاي روستاها، نخبگان ورزشي و... غافل شد.
ضيغمي در پايان با بيان اينکه توجه به اين مباحث موجب شناساندن شهرستان کبودراهنگ خواهد شد، از مسئولان خواست نسبت به اين امر توجه لازم را داشته باشند.




ايستگاه تاكسي‌هاي بهار تغيير مي‌كند
  ايستگاه و مسير تاکسي‌هاي عبوري از بهار به همدان تغيير خواهد كرد.
فرماندار بهار در شوراي ترافيک شهرستان با تأكيد بر اينكه ترافيک معضل اساسي در شهرهاي بزرگ است که بايد آن را کنترل کنيم تا در شهرهاي کوچک دچار آن نشويم، گفت: براي جلوگيري از ايجاد ترافيک و آسايش مردم از اين به بعد ايستگاه تاکسي‌هاي مسير همدان به بهار به ابتداي خيابان سيد جمال‌الدين انتقال يافته و تاکسي‌هاي برون شهري موظف به تردد در اين مكان هستند.
محسن مرادي‌پناه با بيان اينکه 7 نقطه حادثه‌خيز که باعث ايجاد تصادف‌هاي زيادي در سطح شهرستان بهار شده شناسايي شده است، افزود: اين مناطق حادثه‌خيز با نظريه کارشناسان درحال بررسي است که انتظار مي‌رود هرچه سريعتر اين نقاط حادثه‌خيز اصلاح شوند تا ديگر شاهد ايجاد تصادف‌ها در اين مناطق نباشيم.




قطعه اول محور نهاوند- آورزمان امسال به بهره‌برداری می‌رسد
 قطعه اول بزرگراه نهاوند - آورزمان به طول 5/3 کیلومتر تا پایان سالجاری به بهره‌برداری می‌رسد.
رئیس اداره راه‌وشهرسازی نهاوند در گفت‌وگو با مهر گفت: طول جاده نهاوند- آورزمان در حوزه شهرستان نهاوند که از میدان ۱۵ خرداد تا سه‌راهی عشوند را شامل می‌شود، ۸ کیلومتر است.
شهرام احمدوند با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۱ این محور از راه فرعی به راه اصلی تغییر یافت و هم‌اکنون آماده تعریض و تبدیل به بزرگراه است، اظهار كرد: عملیات تعریض این محور و ارتقای آن به بزرگراه و چهاربانده شدن در راستای رفع نقاط حادثه‌خیز، در 3 ‌نقطه آغاز شده است که شاهد اجرای عملیات آن هستیم.
وی به شرح مشخصات پروژه پرداخت و گفت: این پروژه با اعتبار ۳ میلیارد تومان در اختیار شرکت مهندسی اسکان راه زاگرس قرارگرفته و تا امروز ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و زیرسازی قطعه اول به پایان رسیده است و شاهد کوه بری و جابه‌جایی تیرهای برق از حریم جاده هستیم.
احمدوند اظهار كرد: قطعه نخست این پروژه به طول ۴ کیلومتر تا پایان سالجاری به اتمام و بهره‌برداری خواهد رسید و قطعه دوم از کیلومتر ۴ تا ۸ که در خردادماه سالجاری به مناقصه گذاشته و شرکت همدان پارس با مبلغ 5 میلیارد تومان برنده این مناقصه شد تاکنون هم ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌است. البته در این قطعه هم شاهد کوه‌بری، ترانش‌برداری و جابه‌جایی تیرهای برق از حریم راه هستیم.
وی همچنين گفت: اعتبار قطعه دوم این پروژه ۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده که از محل ماده ۱۸۰ و اعتبارات فرمانداری شهرستان تأمین می‌شود.
احمدوند در خصوص نقطه حادثه‌خیز دیگری در کیلومتر ۹ محور نهاوند- بروجرد (پل زیرگذر سه‌راهی شعبان) هم گفت: از سه‌راهی شعبان تا انتهای حوزه استحفاظی شهرستان نهاوند ۱۲ کیلومتر بزرگراه به بهره‌برداری رسیده و در سالجاری هم کمربندی نهاوند بروجرد آماده شده و مورد بهره‌برداری قرارگرفته است.
وی افزود: بین دو قطعه کمربندی نهاوند- بروجرد (ورودی شعبان) و ادامه آن از سه‌راهی شعبان به طول ۱۲ کیلومتر پلی زیرگذر وجود دارد که طرحی برای آن در نظر گرفته شده تا این دو قطعه ۴بانده به هم متصل شده و محور امن و ایمنی فراهم شود.
احمدوند همچنين گفت: از ماه آینده عملیات نصب نیوجرسی در این محور از نهاوند تا پلیس‌راه قلعه قباد آغاز خواهد شد.




چهره اسدآباد، مکدر از حضور متکدیان
  سد معبر، پلیس ساختمان و هفته بازارها به شدت مورد اعتراض شهروندان اسدآبادی است.
مسئول کمیسیون عمرانی شورای اسلامی شهر اسدآباد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برخی مشکلات حوزه مدیریت شهری گفت: باید در تسریع ساماندهی این مشکلات توسط شهرداری اقدام شود. هدایت عسگری با بیان اینکه پیش از این بحث پلیس ساختمان و سد معبر به بخش خصوصی و پیمانکار واگذار شده بود، افزود: با وجود عملکرد مطلوب بخش خصوصی مجدداً این امر به نیروهای شهرداری واگذار شد که اکنون وضعیت شهر در این راستا رضایت‌بخش نبوده و حتی موجب اعتراض شهروندان شده است. وي بر ساماندهی هفته بازارها، رفع سد معبر و پلیس ساختمان بيان کرد: با اقدامات سریع شهرداری در رابطه با این مشکلات، شورای شهر هم از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد. عسگري وجود متکدیان در گوشه و کنار شهر را از دیگر مشکلات شهری برشمرد و افزود: این امر چهره شهر را مکدر کرده و بسیاری از شهروندان از این موضوع ناراضی هستند. وی با اشاره به اینکه ساماندهی متکدیان تنها وظیفه شهرداری نیست، اظهار کرد: در این رابطه همه مسئولان باید احساس وظیفه کرده و ادارات و نهادهایی مانند نیروی انتظامی، بهزیستی و کمیته امداد هم وارد عمل شده و شهرداری را یاری کنند.



سرانه جنگل در همدان 7 برابر کمتر از میانگین کشوری
 سرانه جنگل در استان همدان حدود 7 برابر کمتر از میانگین سرانه کشوری است.
مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری همدان در گفت‌و‌گو با ایرنا گفت: جنگل و فضای سبز همدان به ازای هر نفر 235 متر مربع است؛ در حالی که این رقم هزار و 700 متر مربع در کشور و بیش از 6 هزار مترمربع در جهان است.
محمدرضا همتی با بيان اینکه همدان از نظر میزان جنگل و فضای سبز وضعیت مناسبی ندارد، اظهار کرد: طبق ارزیابی‌های صورت گرفته استان همدان جزو چند استان رتبه آخر در زمینه سرانه جنگل است.
البته این به معنی کوتاهی و کم‌کاری مسئولان نیست؛ بلکه وضعیت و شرایط اقلیمی استان همدان باعث چنین آماری شده است.
مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری همدان ادامه داد: ارتفاع همدان از سطح دریا بالاتر است؛ بنابراین در مناطق ارتفاعی هم امکان کاشت درخت وجود ندارد. همچنین مؤلفه‌هایی همچون سرمازدگی، یخ‌زدگی و تبخیر بالا در کاهش سرانه جنگل در همدان تأثیر داشته است. همتی یکی از برنامه‌های اصلی منابع طبیعی را توسعه جنگل و فضای سبز عنوان کرد و گفت: هر ساله چندین هکتار به جنگل‌های استان همدان افزوده می‌شود. وی با توجه به اينكه 15 گونه بومی نظیر ارژن، زالزالک، بنه، بلوط و سنجد در همدان رویش می‌کند، بیان کرد: جنگل یک شرایط خاصی در استان دارد چون هر گونه‌ای در استان قابل رشد نیست به همین منظور باید گونه‌های بومی مقاوم در برابر سرما، کم‌آبی و تبخیر را کاشت. همتی افزود: سال گذشته با کاشت گونه‌هایی همچون ارژن، افرا، زالزالک، بادامک، بلوط و بنه 600 هکتار به جنگل های این استان افزوده شد که امید می‌رود بتوانند با تحمل شرایط خشکسالی استقرار یابند. وی بیان کرد: با توجه به کاهش بارندگی بروز تنش آبی در همدان رویکرد منابع طبیعی آبیاری نکردن درختان است، چون آبی برای آبیاری وجود ندارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com