1403-02-201403-02-30bool(false) 1403-02-201403-02-30bool(false) انتقاد فرماندار ویژه ملایر از عملکرد بانک‌ها همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : يكشنبه ، 30 ارديبهشت 1403

Today : Sun, May 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  48581 تاریخ انتشار:  1393-05-16 - 05:00 تعداد بازدید:  511
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

انتقاد فرماندار ویژه ملایر از عملکرد بانک‌ها

مادستان

■ آزادبخت: عادلانه به شهرستان ویژه نگاه کنيد

ملاير- سمانه رضايي- خبرنگار همدان‌پيام: فرماندار ملاير در کارگروه اشتغال شهرستان با انتقاد شدید نسبت به عملکرد برخی بانک‌ها از غیبت برخی رؤسای بانک‌ها در جلسه گلایه کرد و از همه خواست تا بجد در بحث اشتغال شهرستان وارد شوند و با همکاری، مشکلات را مرتفع کنند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه بنا نیست به سرمایه مملکت، بی‌تفاوت باشيم، در خصوص عملکرد ضعیف برخی بانک‌ها در ارائه تسهیلات گفت: متأسفانه امور با جدیت پیگیری نمی‌شود؛ همه بانک‌ها یک سیستم هستند پس چرا برخی موفق و برخی ناموفق هستند. اگر موانعی است باید معرفی کنید.
مصطفی آزادبخت از غیبت برخی رؤسای بانک‌ها در جلسه نیز گلایه و اظهار کرد: انتظار داریم استان به شهرستان ویژه ملایر عادلانه و منصفانه نگاه کند تا شاهد اقدامات مؤثری در شهرستان باشیم.
وي یادآور شد: ترویج آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای یکی از نیازهای اصلی ما است؛ در حالی که تخصص دانشگاه‌ها تئوری است و کار عملی انجام نمی‌شود.
به گفته آزادبخت، استاندار به کارگروه اشتغال به عنوان مهمترین کارگروه شهرستان و استان نگاه مثبتي دارد و با جدیت وارد شده تا معضل اشتغال را حل و مستضعفان را توانمند کنیم.
آزادبخت همچنین آموزش در روستا‌ها را با توجه به پای کار بودن بخشداران در شهرستان و آموزش به افراد شاغل در هتل‌ها و رستوران‌ها در خدمات‌دهی و سرویس‌دهی به مشتریان خواستار شد.
 بي‌ميلي به 2 ميليون و 500 شغل
مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان با بیان اینکه شهرستان ملایر بالاترین مراکز را در استان دارد، گفت: در همدان چهار مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای داريم كه ملایر با پنج مرکز وضعیت خوبی در استان و شهرستان دارد.
علیرضا مهرابی در ادامه از مرکز جوش تخصصی ملایر به عنوان یک فرصت یاد کرد.
به گفته وی، در استان افراد بین 15 تا 64 ساله افرادی هستند که یا شاغل بوده یا به دنبال شغل هستند و آمار نشان مي‌دهد 85 درصد افراد یا هیچ مهارتی ندارند یا نیمه ماهرند و 72 درصد فارغ‌التحصیل دانشگاهی و 75 درصد بین 15 تا 30 سال هستند که مدرک دارند ولي کاربلد نیستند.
مهرابی یادآور شد: در حال حاضر دو میلیون و 500 شغل در کشور هست که افراد به این شغل‌ها تمایلی ندارند كه در اين بين، وضعیت اشتغال نیروی کار دیپلمه‌ها خیلی بهتر است.
وی با اشاره به اینکه عرضه و تقاضای موجود یکسان نیست، افزود: تولیدات دانشگاهی خوب است اما نیاز جامعه و بازار کار را برآورده نمی‌کند اما فنی و حرفه‌ای سازمانی است که محدودیت سن، سواد و رشته ندارد و از ویژگی‌های آن انعطاف‌پذیری رشته‌هاست.
مهرابی خاطرنشان کرد: آموزش‌ها در نتیجه پژوهش‌ها بوده است و برای تحقق شعار استاندار در خصوص «خدمت همگانی برای توسعه استان» از افراد کارآفرین که توانایی انجام کار دارند و افراد متخصص که طراحی تولید و کار می‌دانند با نظارت در شهرستان‌ها و مناطق محروم استفاده می‌کنیم.
وی افزود: در حال حاضر پنج هزار استاندارد در سازمان فنی‌وحرفه‌ای کشور است و هر منطقه‌ای که نیاز جدید داشته باشد اضافه خواهد شد
مهرابی با بیان اینکه سال گذشته بیش از 50 قرارداد و توافقنامه با دانشگاه‌های استان بسته شده است، گفت: حدود 43 درصد کاردانش استان را پوشش داده‌ایم و گواهینامه صادر می‌کنیم همچنين برای توانمندسازی خانواده کمیته امداد در روستاها 60 درصد سازمان و 40 درصد کمیته کمک می‌کند.
وی به مقام چهارم جهانی در میانگین امتیازات تیمی در مسابقات سال 2013 هم اشاره کرد و گفت: در مسابقات آزاد کشور که نخستین دوره آن ماه گذشته در تهران برگزار شد دو خانم ملایری در جوشکاری لوح تقدیر گرفتند و یک نفر از همدان نقره گرفت؛ ضمن اینکه روز جمعه آزمون کتبی مهارت ویژه معلولان با 97 شرکت‌کننده برگزار می‌شود.
در ادامه این نشست معاون برنامه‌ریزی و عمرانی شهرستان ملایر هم از چهار میلیارد و 108 میلیون و 200 هزار تومان پرداخت سهمیه در شهرستان خبر داد و گفت: سهمیه تسهیلات مشاغل خانگی شهرستان در سال (91)، هفت میلیارد و 129 میلیون تومان بوده که چهار میلیارد و 108 میلیون و 200 هزار تومان معادل 58 درصد پرداخت شده است.
صحبت‌ا... نجفی افزود: ادارات میراث فرهنگی و فرهنگ و ارشاد با 100 درصد، صنعت و معدن با  درصد 94 و کمیته امداد امام خمینی(ره) با 76 درصد از جمله اداراتی هستند که سهمیه خوبی جذب کرده‌اند.
وی اظهار کرد: در زمینه خوداشتغالی نیز پنج میلیارد و 864 میلیون و 300 هزار تومان سهمیه شهرستان بوده است که از این میزان سه میلیارد و 863 میلیون معادل 66 درصد پرداخت شده است.
نجفی افزود: بودجه امسال نزدیک 34 میلیارد تومان است که 20 میلیارد تومان از محل ماده 180 و 14 میلیارد تومان تملک دارایی استان است.
معاون عمرانی فرمانداری ملایر همچنین یادآور شد: در جلسه طرح‌های دارای بدهی معوقات بانکی یک میلیارد ریال و بالاتر، 54 طرح بالای 100 میلیون تومان بدهی معوقه با 100 میلیارد و 842 میلیون و 800 هزار تومان بدهی مطرح شدند.
وی افزود: از این تعداد 25 طرح با 60 میلیارد و 12 میلیون و 800 هزار تومان تعیین تکلیف شد که از این تعداد 19 طرح فعال و شش طرح نیمه فعال هستند که 22 طرح از 25 طرح، درخواست تسهیلات جدید با مبلغ 60 میلیارد و 660 میلیون تومان داشتند که به بانک معرفی شدند و یک طرح 100 میلیون تومان دریافت کرده است.
رئیس تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ملایر نیز اعتبارات مشاغل خانگی سال 93 شهرستان را دو میلیارد و 89 میلیون و 400 هزار تومان معادل 7/15 درصد استان سهمیه ملایر عنوان کرد و گفت: سهمیه ادارات چون بنیاد شهید 96 میلیون تومان، صندوق مهر امام رضا(ع) 425 میلیون تومان، کمیته امداد 298 میلیون تومان، میراث فرهنگی 390 میلیون تومان، اداره فرهنگ و ارشاد 60 میلیون تومان و بهزیستی 119 میلیون تومان و فنی‌وحرفه‌ای 343 میلیون تومان، جهاد کشاورزی 185 میلیون تومان و صنعت، معدن و تجارت 172 میلیون تومان است.
غلامرضا کارگر افزود: مقرر شده است از زمان ابلاغ به بانک‌ها، ظرف 45 روز بانک‌ها فرصت دارند مبلغ سهمیه را جذب کنند؛ در غیر این صورت جابه‌جا می‌شود.
در ادامه رئیس آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای ملایر با بیان اینکه حمایت دولت از اشتغال بعد از مهار تورم دومین هنر دولت است، گفت: شهرستان ملایر پنج مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای شامل مرکز برادران شهید رجایی، خواهران زینب کبری، تخصصی جوش، صنایع چوب و کاریابی در شهرک شوشاب دارد.
سید اکبر حسینی با اشاره به اینکه در سال (92)، 181 دوره با تنوع گروه 15 رشته برگزار شده است، اظهار کرد: این آموزش‌ها به صورت دولتی، غیردولتی و آموزش ادواری برگزار می‌شود که در چهار حوزه با زیرمجموعه‌های خدمات، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و... است.
به گفته وی، دو هزار و 546 نفر در بخش دولتی آموزش دیده‌اند که در مجموع 104 درصد میانگین این چهار حوزه بوده است و کارگاه‌ها در پادگان، زندان، صنایع و اصناف و پنج کارگاه ثابت شهری و روستایی متولی هستند.
حسینی یادآور شد: در بخش غیردولتی 723 هزار نفر ساعت در سال 92 برای سه هزار و 604 نفر دوره برگزار شده است و در مجموع شش هزار و 832 نفر در آزمون شرکت کرده‌اند و در مجموع آزاد و دولتی 10 هزار و 510 نفر در آزمون شرکت کرده‌اند.
گفتني است، در پايان از مجيدي، كارآفرين برتر كشوري و دولت حسيني، مربي فني‌وحرفه‌اي در تيم‌هاي سيار قدرداني شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com