1403-02-081403-02-18bool(false) اخبار کوتاه مادستان 2343 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 18 ارديبهشت 1403

Today : Tue, May 7, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  58167 تاریخ انتشار:  1394-02-15 - 05:45 تعداد بازدید:  127
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2343

مادستان

انجام 12 پروژه نيمه‌کاره تأمين آب در کبودراهنگ
اختصاص 2 میلیاردی اعتبار برای حوزه آب شهرستان
 اعتبار مصوب سال 93 براي حوزه آب شهرستان کبودراهنگ، 4 ميليارد تومان بوده است که 2 ميليارد تومان تخصيص يافته است.
به گزارش روابط عمومي فرمانداري، فرماندار کبودراهنگ در جلسه بررسي مشکلات بررسي آب روستايي شهرستان، گفت: اولويت اعتبارات امسال با تأمين آب روستايي است شهرستان کبودراهنگ با 3 بخش مرکزي، گل‌تپه و شيرين‌سو در حوزه آب روستايي داراي مشکلات حادي است.
احسان قنبري افزود: روستاهاي قباق‌تپه، داق‌داق‌آباد، اميرآباد، طاسران، قزلجه، کوهين، طاهرلو، واشور، جزوان، زين‌آباد، مبارک‌آباد، آق‌تپه، سوباشي، سراب، عليصدر، ايلانلو نياز به تأمين آب، خط انتقال، کف‌کني، اصلاح شبکه و ترميم شبکه دارند که برخي از آنها تحت پوشش شرکت آبفار نيستند که در صورت خدمات‌رساني آبفار باید همزمان تحت پوشش درآيند.
مدیرعامل آب‌ و فاضلاب روستایی استانی هم اظهار کرد: با عنايت به اينکه دشت کبودراهنگ با بحران کم‌آبي روبه‌روست، لذا توجه به اولويت وزارت نيرو که تأمين آب و مديريت مصرف است در اولويت کاري ما قرار گرفته است که در اين راستا 12 پروژه نيمه‌کار تأمين آب در دست اقدام و اجراست. حبیب مومیوند با اشاره به جمعيت 82 درصدي روستايي شهرستان کبودراهنگ، افزود: همه دستگاه‌هاي ذي‌ربط با يک تعامل و برنامه‌ريزي دقيق بايد به حل مشکل بپردازند و روستاهاي بحراني که بخشداران براساس جمعيت اولويت‌بندي و معرفي کرده‌اند را در رأس کار قرار دهيم. وی افزود: شهرستان کبودراهنگ 20 هزار مشترک دارد که 85 درصد تحت پوشش آبفار است، بنابراين نگهداري، ترميم و کنتورگذاري باید براساس تعرفه، همکاري و تعامل طرفين باشد. مومیوند با اشاره به انشعابات غيرمجاز در شهرستان افزود: همه دهياري‌ها و شوراي‌ها باید در اين حوزه به شناسايي و معرفي افراد خاطي ورود پيدا کرده و اقدامات لازم را انجام دهند.
وي در پايان قول تأمين آب و خط انتقال 3 روستاي قباق‌تپه حاجيلو، سوباشي و چارلي در آينده نزديک را داد.

با هدف خدمات‌رسانی به‌هنگام
تفاهم‌نامه همکاری بین مراکز فوریت‌های پزشکی تویسرکان و کنگاور منعقد شد
 تفاهم‌نامه همکاری بین مراکز فوریت‌های پزشکی تویسرکان و کنگاور به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی استان‌های همدان و کرمانشاه منعقد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان تویسرکان گفت: با توجه به آمار بالای تصادفات و حوادث جاده‌ای در 3 نقطه حادثه‌خیز از مرزهای جغرافیایی تویسرکان به سمت کنگاور، این همکاری با هدف دسترسی و خدمات‌رسانی سریع‌تر صورت خواهد گرفت.
سید‌حسن حسینی‌زاده در گفت‌وگو با فارس یکی دیگر از دلایل این اقدام را فاصله‌ زیاد اورژانس جاده‌ای تویسرکان و اورژانس شهری کنگاور دانست و خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه به منظور توجه به سلامت مردم بدون توجه به مرزهای جغرافیایی تعریف و اجرایی می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری برنامه‌های خاص هفته سلامت با شعار «از مزرعه تا سفره»، گفت: خانه بهداشت روستای شأن‌آباد در زیربنایی به مساحت 125 مترمربع و صرف 110 میلیون تومان به مناسبت هفته سلامت در تویسرکان بهره‌برداری شد.


اردیبهشت‌ماه امسال
رزمایش سپاه ناحیه کبودراهنگ برگزار می‌شود
 کبودراهنگ- خبرنگار همدان‌پیام: رزمایش گردان‌های بیت‌المقدس شهرستان کبودراهنگ 17 و 18 اردیبهشت‌ماه امسال در محل اردوگاه تجرک برگزار می‌شود.
فرمانده سپاه ناحیه کبودراهنگ در گفت‌وگو با خبرنگار ما، گفت: این رزمایش با حضور 3 گردان بیت‌المقدس شهید صوفی شیرین‌سو، امام خامنه‌ای از بخش گل‌تپه و شهید بهادربیگی شهر کبودراهنگ برگزار می‌شود.
محمود بداغی افزود: از ابتدای امسال این 3 گردان 3 مرحله حفظ و انسجام، آمادگی جسمانی و مرحله تیراندازی را با موفقیت طی کردند و در حال حاضر نیز طراحی و برنامه‌ریزی رزمایش به صورت دفاع همه‌جانبه در نظر گرفته شده است که ازجمله مهمترین بخش‌های رزمایش دفاع از کوی و برزن پدافند دور تا دور، عملیات بازپسگیری و عملیات امداد و نجات است.
وی با بیان اینکه جلسه هفتگی در قالب قرارگاه امام هادی(ع) در ناحیه تشکیل شده و اعضای قرارگاه نسبت به مأموریت توجیه شده‌اند، گفت: قبل از آغاز رزمایش نیز در راستای پشتیبانی دستگاه‌های دولتی و ادارات شهرستان جلسه ستاد پشتیبانی از رزمایش با حضور فرماندار شهرستان برگزار شد و ادارات شهرستان نیز اعلام آمادگی کردند و پیش‌بینی می‌شود گردان‌های بیت‌المقدس با حضور بسیار خوبی در این رزمایش شرکت کنند.
بداغی در خصوص اهداف رزمایش، بیان کرد: مأموریت اصلی گردان‌های بیت‌المقدس در مرحله نخست دفاع از کوی و برزن و همچنین به عنوان پشتیبانی‌کننده گردان‌های امام حسین(ع) و در صورت بروز حوادث غیرمترقبه از قبیل سیل و زلزله با مأموریت امداد و نجات وارد عمل خواهند شد.

میراث فرهنگی و شهرداری نهاوند برگزار می‌کند

جشنواره اقوام ایران زمین در هفته میراث
 28 اردیبهشت‌ماه همزمان با آغاز هفته میراث فرهنگی جشنواره اقوام ایرانی به میزبانی نهاوند برگزار می‌شود.
مسئول میراث فرهنگی نهاوند با اعلام این خبر گفت: این اقدام با مشارکت شهرداری و با هدف نشاط اجتماعی و آشنایی اقوام ایرانی با دیگر آداب و رسوم و فرهنگ‌ها در نهاوند اجرا خواهد شد.
محسن جانجان افزود: تاکنون مقدمات لازم از جمله محل اسکان، مکان اجرا و... هماهنگی‌های لازم با اقوام مختلف ترک، لر، بلوچ و... انجام شده است و تلاش داریم هیچ نوع هزینه‌ای برای اقوامی که به نهاوند می‌آیند تحمیل نشود تا رغبت برای حضور این اقوام به نهاوند فراهم شود.
وی با اعلام اینکه برای نخستین بار است که چنین جشنواره‌ای در نهاوند برگزار می‌شود و هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی مردم نهاوند با آداب و رسوم، سنت‌ها و سوغات قومیت‌های مختلف ایران زمین عنوان کرد و افزود: به هر حال این انتقال فرهنگ و آشنایی با فرهنگ‌های مختلف یکی از جاذبه‌های فرهنگی زندگی اجتماعی است.
جانجان افزود: همچنین نمایشگاه صنایع دستی و سوغات نهاوند نیز در کنار این جشنواره برگزار خواهد شد تا این اقوام نیز با فرهنگ و صنایع دستی نهاوند آشنا شوند تا بتوانیم تبادل فرهنگی داشته باشیم.

سال گذشته انجام شد
اشتغالزایی 323 مددجوی کمیته امداد در تویسرکان
  اشتغال ایجاد شده کمیته امداد شهرستان تویسرکان در سال گذشته 323 فقره با هزینه اعتبار 19 میلیارد و 365 میلیون ریال بوده است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه کمیته امداد در بحث خودکفایی و اشتغال رتبه نخست ایجاد شغل را در سطح شهرستان کسب کرده است، از اجرایی شدن هزار و 267 طرح در حوزه‌های دامپروری، قالی‌بافی، خدمات، صنفی و صنعتی، حمل‌ونقل و کشاورزی نام برد.
سعید حسینی تویسرکان در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اینکه 306 برنامه‌ آموزشی بلند‌مدت با صرف یک میلیارد و 491 میلیون و 553 هزار ریال برای مددجویان برگزار شده است، تعداد آموزش‌های کوتاه‌مدت کمیته امداد را 610 فقره عنوان کرد.
وی تعداد نظارت‌های انجام شده بر طرح‌های اشتغال را در کمیته امداد تویسرکان 5 هزار و 964 مورد با صرف اعتبار 391 میلیون و 807 هزار و 734 ریال دانست.
حسینی به آغاز کار کارگاه قالی‌بافی دوره بهبافی در شهر فرسفج در قالب دوره 3 ماهه در هفته گذشته اشاره کرد و گفت: آموزش فرش‌بافی در دوره‌های مقدماتی، تکمیلی و عالی‌بافی با حمایت کمیته امداد و آموزش فنی‌‌وحرفه‌ای برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در این کارگاه به هر کارآموز 500 هزار تومان وام اعطا شده است، ادامه داد: مبلغ یک میلیون تومان برای آموزش هر مددجو در کارگاه قالی‌بافی شهر فرسفج هزینه شده است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) تویسرکان با بیان اینکه به مددجویان کارآموز در پایان این دوره گواهی‌نامه اعطا می‌شود، افزود: کمیته امداد به مدت 3 سال بر کار فرش‌بافی و بازاریابی مددجویان نظارت دارد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون در کمیته امداد 100 تخته فرش به متراژ 190 متر با ارزش یک میلیارد و 503 میلیون ریال تولید شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 312 دار قالی در کمیته امداد تویسرکان فعال است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com