1403-02-071403-02-17bool(false) اخبار کوتاه مادستان 2384 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 17 ارديبهشت 1403

Today : Mon, May 6, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  60144 تاریخ انتشار:  1394-04-04 - 05:45 تعداد بازدید:  301
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2384

مادستان

برگزاری 12 محفل قرآنی با حضور قاری مصری
  معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان همدان از برگزاری ۱۲ محفل قرآنی در استان همدان با حضور قاری مصری علی محمود الشمیس خبر داد.
حجت‌الاسلام مرتضی عزیزی در گفتگو با مهر اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته محمود الشمیس قاری مطرح روز یکشنبه ۱۴ تیر وارد استان می‌شود و محافل خود را اجرا خواهد کرد. وی از مردم همدان برای شرکت در این محافل انس با قرآن دعوت کرد و با بیان اینکه نخستین محفل انس با قرآن روز چهاردهم تیرماه راس ساعت ۱۲ در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار می‌شود، عنوان کرد: همچنین در این روز 2 محفل قرآنی دیگر در ساعت ۱۳ و 30 دقیقه در سپاه و ساعت ۲۱ در امامزاده عبدا...(ع) همدان برگزار می‌شود. وی گفت: محافل انس با قرآن روز دوشنبه با حضور قاری مطرح بین‌المللی در شهرستان‌های بهار، اسدآباد و تویسرکان برگزار می‌شود.


سرقت‌های همدان 29درصد کاهش یافت
  فرمانده انتظامی استان همدان از کاهش 29 درصدی سرقت‌ها طی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
حاجی‌محمد مهدیان‌نسب در گفت‌وگو با فارس با اشاره به انهدام 25 باند قاچاق مواد مخدر در همدان طی امسال اظهار کرد: 660 کیلوگرم انواع مواد مخدر در این مدت کشف شده است.
وی با اشاره به کنترل محورهای مواصلاتی استان همدان به تعداد 118 مورد اضافه کرد: این اقدام در راستای ناامن کردن فعالیت قاچاقچیان و فعالان مواد مخدر انجام شده و نتایج خوبی نیز در برداشته است. فرمانده انتظامی استان همدان در ادامه سخنانش از دستگیری یک‌هزار و 594 نفر خرده‌فروش مواد مخدر در سطح استان خبر داد. وی در ادامه در خصوص مقابله با سارقان نیز گفت: در دستگیری سارقان حرفه‌ای و انهدام باندهای سرقت با رشد 4 درصدی مواجه بودیم.


تودیع و معارفه در آموزش‌وپرورش
ناحیه یک همدان
  مراسم تودیع و معارفه معاونت‌های آموزش ابتدایی، پرورشی و کارشناس مسئول واحد ارزیابی عملکرد اداره آموزش‌وپرورش ناحیه یک با حضور جمعی از مسئولان اداره کل آموزش‌وپرورش استان همدان و همکاران واحدهای مختلف اداره در برگزار شد .
پارسا، رئیس آموزش‌وپرورش ناحیه یک همدان ضمن قدردانی از زحمات قوام‌الدین قوام، معاون سابق پرورشی و تربیت بدنی و حبیبی، کارشناس مسئول سابق واحد ارزیابی عملکرد؛ ابوالفضل کتابی را به عنوان معاون جدید پرورشی و تربیت بدنی، فاطمه مشایخی‌پور را به عنوان معاون جدید آموزش ابتدایی و قاسمعلی زارعی‌سلمان را نیز به عنوان کارشناس مسئول جدید واحد ارزیابی عملکرد معرفی کرد.


امروز پلان آخر اجراي عمو ارژنگي
  وحيد فلاحي كارگردان، مجري و بازيگر عرصه تئاتر كودك و نوجوان صبح ديروز بر اثر حمله قلبي از دنيا رفت.
وي سال 62 در ملاير متولد شد و از همان دوران مدرسه گرايش به تئاتر كودك و نوجوان داشت و با نام عمو ارژنگي براي كودكان و نوجوانان استان خاطرات شيريني را به يادگار گذاشت.
به گفته رضا فقيهي اين هنرمند جوان، خوش اخلاق و بي حاشيه فعاليت‌هاي زيادي را در عرصه تئاتر كودك و نوجوان داشته و عضو هيأت مؤسس انجمن تئاتر كودك ملاير و عضو انجمن تئاتر كودك و نوجوان همدان بوده است.
عمو ارژنگي كه اجراهاي موفقي در برنامه‌هاي شاد كودكان، جنگ‌هاي شادي و... در سطح شهرستان و استان داشته است در سال 91 با برنامه چرخ و فلك در50 قسمت مجري و ميهمان خانه‌هاي كودكان استان بوده است. وي آخرين بار به همراه خاله شادونه و رضا فقيهي اجراي موفقي را داشته است. مراسم تشييع پيكر پاك اين هنرمند امروز با حضور دوستداران علاقمندان و اهالي فرهنگ و هنر برگزار مي‌شود.



سرپرست فرمانداری نهاوند تأكيد كرد
جلوگيري از کشت سبزیجات با فاضلاب
در نهاوند
 پس از خبر كشت گوجه‌فرنگي با فاضلاب در شهرستان اسدآباد، سرپرست فرمانداري نهاوند هم تأكيد كرد با توجه به اینکه در حاشیه شهر برخی زمین‌های زیر کشت سبزیجات با فاضلاب شهری آبیاری می‌شوند؛ بنابراين براي جلوگیری از بروز مشکلات بهداشتی و شیوع بیماری لازم است از کشت آنها جلوگیری شده و یا الگوی کشت آنان تغییر یابد.
مهرداد نادری‌فر در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گفت: کشت سبزیجات با آب فاضلاب شهری سلامت شهروندان را به مخاطره می‌اندازد؛ بنابراين باید از این روش کشت سبزی جلوگیری شود.
به گزارش ایرنا، وي افزود: در این زمینه لازم است ادارات جهاد کشاورزی، مرکز بهداشت و شهرداری با هماهنگی و تعامل، این زمین‌ها را شناسایی و با صاحبان آنان برخورد قانونی کنند.
نادری‌فر همچنین به محل دفن زباله‌های شهری نهاوند اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه محل دفن زباله‌های نهاوند از موقعیت مکانی مناسبی برخوردار نیست؛ بنابراين شهرداری در این خصوص مطالعه‌ای به عمل آورد تا در صورت امکان این مکان را جابه‌جا کند. البته لازم است در همین فضای موجود اقدامات بهداشتی را برای جلوگیری از آلودگی انجام دهد.
وي بر همکاری دستگاه‌های اداری برای پیشبرد امور مردم تأکید کرد و افزود: اگر دستگاهی با دستگاه دیگر مشکلی دارند باید از طریق قانونی و با هماهنگی فرمانداری آن را پیگیری کند، زیرا ادامه اختلافات باعث متوقف شدن کارها و در نتیجه ایجاد بدبینی در ذهن مردم می‌شود.
از آنجايي كه طرح احداث شبکه فاضلاب شهری نهاوند از سال 71 آغاز شد و می‌بایست در سال 92 به پایان می‌رسید؛ اما در حال حاضر این طرح از 70 درصد پیشرفت برخوردار است. اما سرپرست فرمانداري نهاوند با تأکید بر ادامه طرح عملیات شبکه فاضلاب شهری گفت: به منظور تداوم عملیات احداث شبکه فاضلاب شهری نهاوند لازم است که کارها با قوت ادامه داشته باشد؛ ضمن اینکه لازم است اداره آب‌وفاضلاب شهری بدهی خود را به شهرداری پرداخت کند تا آنان مانع از کار شبکه‌گذاری نشوند.
به گفته نادري‌فر، در برخی مناطق شهر نهاوند به رغم اینکه کانال‌کشی فاضلاب اجرا شده؛ اما همچنان فاضلاب‌های سطحی جاری است که در این زمینه لازم است پیگیری‌های لازم به عمل آید و با متخلفان برخورد صورت گیرد.

فرماندار رزن:
با دلالان گندم برخورد می‌شود
 با واسطه های غیرقانونی خرید گندم به صورت جدی و قاطعانه برخورد می‌شود.
فرماندار رزن در نخستین جلسه خرید گندم شهرستان با بیان اینکه 75 درصد مردم رزن به شغل کشاورزی مشغول هستند، گفت: برای رفاه حال کشاورزان تعداد کمسیون‌های خرید تضمینی گندم از 11 مورد در سال گذشته به 14 کمیسیون در سالجاری افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، فتحعلی حسینی اضافه کرد: با توجه به پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته امسال 74 هزار تن گندم در رزن خرید خواهد شد. البته کاهش بارندگی در تحقق هدف پیش‌بینی شده تأثیر دارد.


پیش‌بینی وجود 20 هزار انشعاب غیرمجاز در روستاها
 20 هزار انشعاب غیرمجاز در روستاهاي استان همدان پيش‌بيني شده است.
مدیرعامل آب‌وفاضلاب روستایی استان همدان در گفت‌وگو با فارس گفت: شرکت‌های آب‌وفاضلاب اعم از شهری و روستایی به دلیل اینکه وظیفه تأمین و توزیع اصلی‌ترین نیاز افراد را برعهده دارند، به طور مداوم در بحران هستند. حبیب مومیوند با بیان اینکه باید آمادگی لازم برای مقابله و گذر از بحران‌های احتمالی را داشته باشیم، گفت: بحث بحران و مدیریت آن در این شرکت‌ها متفاوت از سایر دستگاه‎ها و نهادهاست.
وی یکی از مشکلات اساسی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان وجود انشعابات غیرمجاز در روستاها دانست که برخورد با متخلفان این انشعابات به عنوان یکی از اولویت‌های اساسی شرکت آبفار تعریف شده است. موميوند از وجود 155 هزار مشترک قانونی در استان خبر داد و افزود: برآورد بر این است که 20 هزار انشعاب غیرمجاز در روستاها وجود داشته باشد.



فرماندار تویسرکان تأکید کرد
منتقدان راهکار سازنده ارائه دهند
 منتقدان به جای نقدهای غیرمسئولانه و غیرکارشناسی از عملکرد دولت در بخش‌های مختلف، راهکارهای سازنده با هدف حل مشکلات ارائه دهند.
فرماندار تویسرکان در گفت‌و‌گو با ایرنا گفت: اینکه عده‌ای تنها به خاطر بهره‌برداری‌های سیاسی به تخریب دولت و عملکرد آن در حوزه‌های مختلف بپردازند توسط کسانی که به دنبال حل مشکلات و توسعه کشور هستند، پذیرفته نیست.
سيد مهرداد موسوی اذعان کرد: انتقاد از مسائل مختلف کار آسانی است؛ اما موضوع مهم در این زمینه، احساس مسئولیت و ارائه راهکارهای هدفمند و سازنده‌ای است که به حل مشکلات بینجامد.
وي تبدیل رشد منفی اقتصادی به رشد مثبت سه، خروج از رکود اقتصادی و کنترل تورم را از مهمترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید در مقطع مدیریتی خود دانست.
موسوی اضافه کرد: اجرای طرح تحول نظام سلامت و تبیین منطق و نمایش اقتدار ایران توسط مذاکرات هسته‌ای از دیگر موفقیت‌های دولت یازدهم به شمار می‌روند.
فرماندار تویسرکان گفت: اگر مشکلاتی در کشور وجود دارد به دلیل ضعف مدیریت نیست؛ بلکه به دلیل کمبود اعتبارات مالی و امکانات است که اکنون درآمدهای دولت به حداقل میزان خود رسیده است.
هر قدر هم که توان مدیریتی مسئولان بالا باشد، باز هم یکی از محوری‌ترین عوامل پیشبرد امور اجرایی و مدیریتی سرمایه و امکانات مورد نیاز است.
موسوي با اشاره به اینکه در ابتدای سال 92 تورم حاکم بر کشور به میزان 43 درصد رسیده بود، افزود: بر اساس آمار و شاخص‌های رسمی بانک مرکزی و با اتخاذ سیاست‌های سنجیده اقتصادی و بهره‌برداری بهینه از امکانات، تورم به زیر 18 درصد رسیده است.
فرماندار تویسرکان بيان کرد: کاهش تورم به معنای گران نشدن اجناس، کالا و خدمات مورد نیاز مردم نیست؛ بلکه به معنای کند شدن شیب افزایش قیمت‌ها و ملایم‌تر شدن آنهاست.

پیش‌بینی برداشت 24 هزار تن خیار از مزارع نهاوند
 امسال 400 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان نهاوند به کشت خیار اختصاص‌یافته است و پیش‌بینی می‌شود بیش از 24 هزار تن محصول خیار از مزارع نهاوند برداشت شود.
مرغوبيت خیار نهاوند موجب شده است که خریداران با رغبت زیادی این محصول را از کشاورزان خریداری کنند، به‌طوريکه بیشتر محصول تولیدی به خارج از شهرستان و استان صادر می‌شود.
سرپرست جهاد کشاورزی نهاوند به خبرنگار ما گفت: به‌طور متوسط از هر هکتار حدود 60 تن خیار برداشت می‌شود که با توجه به قیمت مناسب آن سود خوبی را برای کشاورزان در پی دارد.
به گفته احمد باقری، به دلبل کمبود آب بیشتر کشاورزان نهاوند به آبیاری قطره‌ای و تحت‌فشار روی آورده‌اند که صیفی‌کاران هم با آبیاری محصولات خود به‌صورت نواری و قطره‌ای باعث کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی شده‌اند.
وي اظهار كرد: بیشترین خیار نهاوند توسط صیفی‌کاران شهر گیان در منطقه خزل، گیان و زرین‌دشت تولید می‌شود و برای مصرف خوراکی و تولید خیار شور به فروش می‌رسد.
باقري با بيان اينكه شهرستان نهاوند به‌عنوان قطب کشاورزی استان محسوب می‌شود؛ به‌طوریکه در چندین محصول رتبه نخست استان و حتی کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: کشاورزان نهاوندی با تولید بیش از 24 هزار تن محصول خیار رتبه نخست تولید این محصول در استان را در اختیار دارد.


افزایش نرخ شهریه مدارس هیأت امنایی ملاير
 نرخ شهریه مدارس هیأت امنایی ملایر در دوره ابتدایی نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد، متوسطه اول ۱۵ درصد و متوسطه دوم با توجه به امتحانات نهایی تا ۲۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.
مدیر آموزش‌وپرورش ملایر در جلسه تعیین نرخ شهریه مدارس هیأت امنايی ضمن برشمردن مزایا و نحوه شکل‌گیری این مدارس گفت: امسال رویکرد بر این است که دبیران مدارس هیأت امنايی انتخابی نباشد و مدیران با ارائه برنامه عملیاتی و جدول زمان‌بندی و اجرايی کردن آنها هنر مدیریت خود را نشان دهند. به گزارش تسنیم، کاوه برخورداری افزود: آموزش‌و‌پرورش ملایر 26 آموزشگاه هیأت امنايی دارد که این تعداد شامل 9 مدرسه ابتدایی، 6 آموزشگاه متوسطه اول، 6 آموزشگاه متوسطه دوم و یک هنرستان فنی است.


کشاورزان 180 میلیارد به بانک‌ها بدهکارند
 4 هزار و 823 پرونده معوقات بانکی در شهرستان اسدآباد وجود دارد كه این معوقات در بخش کشاورزی شامل مرغ‌داری، دامداری و زراعت 180 میلیارد ریال است.
فرماندار اسدآباد در کارگروه رسیدگی به معوقات بانکی خشکسالی‌های چند سال اخیر و سرمازدگی باغ‌ها و غلات اسدآباد را یکی از عمده دلایل افزایش معوقات بانکی عنوان کرد و گفت: از سال 1392 تاکنون سهمی از صندوق حمایتی دولت برای استفاده کشاورزان ابلاغ و تأمین اعتبار نشده است.
به گزارش ایرنا، مسعود بکايی با اشاره به مصوبه هیأت دولت در زمینه تمدید وام کشاورزان خسارت‌دیده بيان کرد: هم اکنون بانک‌ها در یک نوع بلاتکلیفی به سر می‌برند، زیرا دولت به تعهدات خودش برای اجرای این مصوبه عمل نکرده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com