1403-02-081403-02-18bool(false) اخبار کوتاه مادستان 2508 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 18 ارديبهشت 1403

Today : Tue, May 7, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  65748 تاریخ انتشار:  1394-09-04 - 05:45 تعداد بازدید:  174
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2508

مادستان

تمساح به خانه بازگشت
 تمساح کشف شده به تهران با هدف انتقال به زیستگاه اصلی‌اش در شرق کشور منتقل شد.
معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان در گفت وگو با ایرنا گفت: بزرگترین خزنده زنده ایران تحت عنوان تمساح مردابی پوزه کوتاه (گاندو) در موزه تاریخ طبیعی همدان نگهداری می‌شد.
سید عادل عربی افزود: این گونه جانوری از نظر رده حفاظتی، جزو گونه‌های در خطر انقراض بوده به گونه‌ای که در لیست قرمز آی.یو.سی.ان قرار دارد.
وی علت انقراض و کاهش جمعیت این گونه جانوری را از بین رفتن زیستگاه آن توسط جوامع انسانی دانست و گفت: وزن گاندو به 180 تا 200 کیلوگرم و اندازه این خزنده بین 5/1تا دو متر می‌رسد به گونه‌ای که از آن به عنوان بزرگترین خزنده ایران یاد می‌شود.
عربی اظهار كرد: تمساح پوزه کوتاه از پرندگان، خدنگ، سگ، شغال، روباه و پستانداران کوچک جثه تغذیه می‌کند.



برگزاري دوازدهمين يادواره 15 شهيد فرهنگي در كبودراهنگ
 كبودراهنگ- عظيمي‌مجذوب- خبرنگار همدان‌پيام: دوازدهمين يادواره 15 شهيد فرهنگي شهرستان كبودراهنگ برگزار شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان در اين مراسم گفت: يادواره‌ها همواره مجالسي بي‌ريا و بي‌آلايش است كه به عظمت مقام شهيد و خانواده‌هاي آنان مي‌پردازد و از وظايف ماست كه همواره با زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا ادامه‌دهنده راه آنان باشيم.
مهدی ظفری با اشاره به وحدت، همدلي و نظام‌مند بودن مردم كبودراهنگ افزود: امروز در جهان، استان همدان مطرح شده و شهيد همداني نماد ملي و جهاني مقاومت ايثار و فداكاري شده است كه ما بايد قدردان شهيدان در تمام زمان‌ها باشيم.
مدير آموزش‌وپرورش شهرستان كبودراهنگ هم گفت: شهيد مظهر ارزش‌ها، نيكي‌ها، خوبي‌ها و فداكاري‌هاست و ما بايد ادامه‌دهنده اين مسير باشيم و از رسالت سنگيني كه بر دوش ماست غافل نشويم.
به گفته رضا عسگري، حضور بي‌بديل و نقش مهم فرهنگيان و معلمان در قبل و بعد از انقلاب اسلامي در جنگ تحميلي و اكنون در جنگ نرم بر هيچ كس پوشيده نيست و اين رسالت معلمان را سنگين‌تر مي‌كند كه با آگاه‌سازي دانش‌آموزان و آماده‌سازي آنان براي مقابله با جنگ نرم و آموختن درس ايثار و فداكاري و زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهيدان با مطالعه زندگينامه و وصيتنامه‌هاي شهدا بتوانيم مثل هميشه پيروز باشيم.
در پايان اين مراسم از خانواده‌هاي شهداي فرهنگي شهرستان تجليل شد.




دانشجويان اسدآباد کتابخانه تخصصي ندارند
 دانشجويان اسدآباد از وجود کتابخانه تخصصي بي‌بهره هستند.
فرماندار اسدآباد در مراسم تجليل از فعالان عرصه کتاب و کتابخواني، يکي از مشکلات اساسي شهر اسدآباد را کمبود فضاي کتابخانه‌اي خواند و گفت: بر اساس ميزان سرانه فضاي کتابخانه‌اي در سطح کشور براي هر 100 نفر 5/3 مترمربع فضا وجود دارد که در شهر اين موضوع به ازاي هر هزار نفر 5/3 مترمربع است.
مسعود بکايي با بيان اينکه اسدآباد با وجود 6 دانشگاه علمي و آموزشي تنها يک کتابخانه عمومي دارد، افزود: در دانشگاه‌هاي اسدآباد بيش از 5 هزار دانشجو تحصيل مي‌کنند، اما از وجود کتابخانه تخصصي بي‌بهره هستند.
وي با اشاره به ساخت پروژه‌هاي کتابخانه‌اي در شهرستان اسدآباد، گفت: هم اکنون کتابخانه‌هاي استاندارد در شهر اسدآباد و يک کتابخانه‌ در روستاي چنارسفلي در حال ساخت است.
فرماندار اسدآباد افزود: اسدآباد تنها شهرستان در استان همدان است که پروژه‌هاي در حال ساخت کتابخانه‌اي دارد؛ به همين دليل بايد مورد توجه مسئولان براي تخصيص اعتبارات قرار گيرد.
وي با بيان اينکه ايجاد کتابخانه در هشت روستاي بالاي ‎هزار و 500 نفر را در برنامه داريم، گفت: البته در شهر آجين،روستاهاي مزرعه‌بيد، چنارعليا، چنارسفلي، قاسم‌آباد و لک لک فضاي کتابخانه‎اي وجود دارد..



مسئول نماينده ولي‌فقيه در سپاه كبودراهنگ مطرح كرد
تفكر بسيجي راه مقابله  با تمام سياست‌هاي غلط
  كبودراهنگ- خبرنگار همدان‌پيام: تفكر بسيجي در مقابل تمام سياست غلط، وحشي‌گير‌ها و زورگويي‌ها مي‌ايستد و زير بار ظلم و ستم جهاني نمي‌رود.
مسئول نماينده ولي‌فقيه در سپاه ناحيه كبودراهنگ همزمان با هفته بسيج در گفت‌وگو با همدان‌پيام گفت: در آذرماه 58 جوانان و نوجوانان به دستور امام خميني(ره) در تشكلي به نام «بسيج» سازماندهي مي‌شدند و آموزش نظامي و معنوي ديدند.
حجت‌الاسلام علي دانيالي افزود: بسيج مختص يك زمان و مكان، شخص و لباس خاص نيست؛ بلكه بسيج در تمام عرصه‌ها و زمان‌ها يك تفكر است كه گستره‌اي نامحدود دارد و امروزه اين تفكر رو به جهاني شدن است. به گفته وي، در كشورهايي كه به نوعي در جنگ هستند، وقتي از نيروهاي مردمي سخن به ميان مي‌آيد همان تفكر بسيجي و بسيج است كه نيروي مردمي هستند و در نظام جمهوري اسلامي بسيج حاكم شده است.
دانيالي اظهار كرد: پس از پايان جنگ تحميلي، بسيج در تمام عرصه‌هاي مختلف ورود پيدا كرد و با تفكرات دشمن به مبارزه پرداخت و در عرصه‌هاي سازندگي، فرهنگي، بصيرتي و... در صف نخست قرار گرفت.
وي همچنين گفت: در عرصه سازندگي و محروميت‌زدايي، جوانان بسيجي با شور و اشتياق در تمام مناطق محروم حاضر شدند تا كمكي براي رفع مشكلات و محروميت‌ها باشند و در زمينه ابتكار، خلاقيت و نوآوري و كارآفريني همواره رتبه‌هاي برتر را به خود اختصاص دادند.
دانيالي با اشاره به قدمت تفكر بسيج و بسيجي كشورهاي اسلامي بيان كرد: تفكر بسيجي به زمان پيامبر عظيم‌الشأن اسلام برمي‌گردد كه ايشان در مسائل تبليغ و ترويج اسلام، ياران خود و مؤمنان را بسيج مي‌كرد.




کاروان خادم‌الحسین(ع) ملایر به نجف اشرف رسید
  کاروان خادمان زائران امام حسین(ع) به نجف اشرف رسید و پشت مقام امام صادق(ع) مقابل حسینیه حضرت علی(ع) مستقر شد.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات ملایر در گفت‌وگو با ایرنا گفت: هم‌اکنون در حال آماده‌سازی حسینیه برای استقرار کاروان هستیم تا بتوانیم به خوبی از زائران اربعین حسینی در مسیر نجف تا کربلا پذیرایی کنیم. خدایار فیضی افزود: 20 تن مواد غذایی شامل 700 کیلو گوشت، 10 تن سیب‌زمینی و دو تن پیاز از جمله نذوراتی است که مردم ملایر برای پذیرایی از زائران امام حسین(ع) جمع‌آوری کرده‌اند.
وی همچنین از جمع‌آوری 250 میلیون ریال وجه نقد توسط مردم ملایر و 120 میلیون ریال توسط مردم ازندریان برای پذیرایی از راهپیمایان اربعین حسینی خبر داد. فیضی اظهار کرد: در موکب الحسین(ع) ملایر که در نجف اشرف مستقر است، روزانه شش هزار پرس غذای نذری به مدت هفت روز و در مجموع بیش از 40 هزار غذای نذری بین زائران ابا عبدا... الحسین(ع) توزیع می‌شود.





520 هزار تن سیب‌زمینی پاییزه  از مزارع همدان برداشت شد
  امسال 950 هزار تن سیب‌زمینی در همدان تولید شده که 520 هزار تن آن سیب‌زمینی پاییزه بوده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفت‌وگو با تسنیم گفت: در سال زراعی جاری 24 هزار و 434 هکتار از اراضی کشاورزی همدان زیر کشت سیب‌زمینی رفته که در مجموع 950 هزار تن سیب‌زمینی از آن برداشت شده است.
شهرام پرورش با بیان اینکه سرانه مصرف سیب‌زمینی در همدان 50 کیلوگرم برای هر فرد است، بیان کرد: از این مقدار تولید 100 هزار تن آن به مصرف استان رسیده است.





پایگاه‌های بسیج نقش ارزشمندی در حفظ ارزش‌ها دارند
 تويسركان- خبرنگار همدان‌پيام: همزمان با هفته بسيج، براي يادی از خاطرات سردار شهید مهدی ملکی و سردار شهید محمدباقر عبدالمالکی، بر سر مزار اين سرداران و 9 شهيد بزرگوار ديگر فاتحه قرائت شد.
فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان در حاشيه اين مراسم گفت: پایگاه‌های مقاومت بسیج زمینه‌های مناسبی برای وحدت هستند كه نقش بسزایی در حفظ ارزش‌های والای انقلابی، اسلامی و بسیجی در کشور دارند.
سعید سعیدی از افتتاح پایگاه امام رضا(ع) همزمان با هفته بسیج مستضعفین خبر داد.

 

 

 

شناسایی ۳۶۲ فقره انشعاب غیرمجاز آب در روستاهای بهار

  ۳۶۲ فقره انشعاب غیرمجاز در روستاهای شهرستان بهار شناسايي شدند.
مدیر امور آبفار شهرستان بهار در گفت‌وگو با مهر گفت: با توجه به اهمیت تأمین آب شرب باکیفیت، استانداردهای مناسب برای مشترکان روستایی و تأمین سلامت مردم و جلوگیری از آلودگی شبکه‌های توزیع در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.
محمدابراهیم فراهانی بیان کرد: آبفار شهرستان بهار با توجه به نبود اعتبارات لازم با استقرار یک دستگاه کانکس ۶ متری و تجهیز آن به دستگاه کلریناتور مایعی به حجم ۵۰۰ لیتر نسبت به سالم‌سازی آب اقدام کرده است.
به گفته وي، برای مدیریت مصرف آب و جلوگیری از هدر رفت و پرت آب در روستاهای تابعه شهرستان بهار از ابتدای سال ۹۴ تا کنون ۳۶۲ فقره انشعاب غیرمجاز در روستاهای این شهرستان کشف‌ شده است.
فراهانی با بیان اینکه تاکنون تعداد ۷۵ فقره از این انشعابات به انشعاب مجاز تبدیل‌شده است، بیان‌کرد: مابقی نیز قطع و برای پیگیری و اعمال قانون به مراجع قضایی معرفی‌ شده‌اند.
وی به دیگر اقدامات آبفار شهرستان بهار اشاره و از نصب تابلوی برق ۲۵ آمپر در روستای «حسین‌آباد دربند» از توابع بخش صالح‌آباد شهرستان بهار خبر داد و گفت: هزینه اجرای این طرح ۱۵۰ میلیون ریال بوده است.
فراهانی با اشاره به اینکه روستای «حسین‌آباد دربند» دارای ۱۳۵ خانوار و بیش از ۶۱۶ نفر جمعیت است، بیان کرد: با اجرای این طرح‌ها اهالی این روستا از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شده‌اند.
وی با بیان اینکه شهرستان بهار دارای ۶۸ روستا است، گفت: از این تعداد روستا ۵۲ روستا تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی قرار دارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com