اخبار کوتاه 2223 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 28 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 16, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  53613 تاریخ انتشار:  1393-09-04 - 05:45 تعداد بازدید:  95
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه 2223

اخبار

تجهيز 200 دستگاه ماشين‌آلات برای برف‌روبی شهر همدان
 200 دستگاه ماشين‌آلات مربوط به شهرداری و بخش خصوصی برای برف‌روبی تجهيز و راه‌اندازی شده است.
شهردار همدان در جلسه هماهنگي ستاد برف‌روبي شهرداري همدان بر تأمين تجهيزات مورد نياز ستاد برف‌روبي شهرداري تأكيد كرد و گفت: در آستانه فرارسيدن فصل زمستان و بارش نزولات آسماني به منظور تأمين رفاه حال شهروندان و جلوگيري از بروز حوادث احتمالي، ستاد برف‌روبي شهرداري در آماده باش کامل است.
به گزارش مهر، سید مصطفی رسولی با اشاره به اينكه 200 دستگاه ماشين‌آلات مربوط به شهرداري و بخش خصوصي براي برفروبي تجهيز و راه‌اندازي شده است، افزود: 70 دستگاه از ماشين‌آلات براي عمليات برف‌روبي در نظر گرفته شده كه اين تعداد مربوط به سازمان خدمات موتوري و مابقي از بخش خصوصي جهت حمل برف كمك گرفته شده است.
وي با اشاره به اينكه مديريت ستاد برف‌روبي شهر همدان بر عهده معاونت خدمات شهري شهرداري گذاشته شده است، افزود: اين ستاد بايد مسئوليت خود را در فصل بارش برف و احتمال بروز مشكل براي شهروندان در بخش برف‌روبي به نحو مطلوبي انجام دهد.
وي بر استفاده مطلوب از مخزن‌هاي شن، ماسه و نمك در نقاط پرتردد و برفگير و اصلي شهر تأكيد كرد و گفت: همكاري و هماهنگي‌هاي لازم بايد بين دستگاه‌هاي مربوط براي ارائه خدمات به شهروندان در امر برف‌روبي انجام شود.
شهردار همدان از برگزاري دوره‌هاي آموزشي براي رانندگان عمليات برف‌روبي براي آگاهي و آشنايي مناطق مورد خدمت خبر داد و اظهار كرد: در كانون‌هاي جمعيتي از جمله بيمارستان‌ها و پايگاه‌هاي مقاومت بسيج و مساجد كيسه‌هاي ماسه و نمك توزيع مي‌شود و در مدارس علاوه بر اين پارو هم از طرف شهرداري هديه داده خواهد شد.
رسولي با بيان اينكه شهرداري در عمليات برف‌روبي نيازمند مشاركت و همكاري شهروندان است، افزود: استفاده بهينه از ماشين‌آلات مهمترين موضوع در بهره‌گيري از امكانات و تجهيزات است.
وی گفت: مديران مجموعه شهرداري بايد با برنامه‌ريزي و مديريت مناسب براي خدمات‌رساني و رفاه حال مردم گام بردارند و با برنامه‌ريزي‌هاي مناسب آمادگي لازم براي مقابله با هرگونه مشكلات ناشي از بارش برف و باران را داشته باشند.

خرید تضمینی ۱۳۲ هزارتن انواع محصولات کشاورزی در همدان
 از ابتدای امسال تاکنون ۱۳۲ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از کشاورزان خریداری شده است.
مدیر سازمان تعاون روستایی استان همدان گفت: با بیان اینکه این محصولات شامل گندم، کلزا، نخود، ذرت دانه‌ای، گلرنگ و آفتابگردان است، گفت: ارزش این میزان محصولات خریداری شده ۱۳۶ میلیارد تومان است.
رضا عباسی در گفت‌وگو با مهر با اشاره به اینکه ۲۸۰ تشکل بخش کشاورزی در استان همدان فعال است و تعهد این تشکل‌ها برای خرید توافقی محصولات در سال‌جاری ۵۰ هزار تن بوده است، اظهار كرد: از ابتداری سال جاری تاکنون ۶۹ هزار و ۵۴۶ تن خرید توافقی محصولات کشاورزی توسط تشکل‌های بخش کشاورزی انجام شده که بیش از ۱۹ هزار تن از میزان تعهد بیشتر است.
عباسی همچنین با تأکید بر اینکه تمام محصولات کشاورزی شامل خرید تضمینی نمی‌شوند، یادآور شد:۲۰ قلم انواع محصول کشاورزی شامل گوجه‌فرنگی، جو، سیب‌زمینی و سایر اقلام کشاورزی به صورت توافقی و به منظورکمک به تنظیم بازار و بخش تولید از کشاورزان استان همدان خریداری شده است.
وی در ادامه از خرید تضمینی بیش از 8 هزارتن ذرت دانه‌ای و هزار و ۸۰۰ تن کلزا نیز خبر داد و گفت: ذرت دانه‌ای از محصولات پاییزی است و خرید آن همچنان ادامه دارد.
عباسی مهمترین هدف از خرید توافقی و تضمینی محصولات کشاورزی را تنظیم بازار و تعادل در قیمت‌ها و همچنین ایجاد آرامش روانی برای کشاورزان در زمان پایین بودن قیمت محصولات و همچنین واقعی شدن قیمت محصولات کشاورزی دانست.
وی با اشاره به اینکه برای نخستین‌بار در استان همدان به دلیل کاهش قیمت نخود حدود ۲۰۰ تن از این محصول به قیمت تضمینی هزار و ۹۰۰ تومان خریداری شده است، گفت: مبلغ خرید این محصول نیز به کشاورزان پرداخت شده است.
عباسي یادآور شد: ارزیابی قیمت تضمینی قیمت کف است و توسط دولت تعیین می‌شود و این قیمت به منظورجبران هزینه‌های تمام شده تولید و جلوگیری از زیان کشاورز تعیین شده است؛ لذا کمترین سود عاید کشاورز می‌شود اما در خریدهای توافقی سود کشاورز منظور می‌شود و خرید توافقی در جایی که خرید تضمینی وجود نداشته باشد معنی دارد.
مدیر سازمان تعاون روستایی استان همدان محصولات مشمول خرید تضمینی در استان همدان را شامل گندم، کشمش، ذرت، نخور، ذرت دانه‌ای، انواع دانه‌های روغنی شامل کلزا، آفتابگردان و گلرنگ عنوان و اظهار كرد: در چند روز آینده به دلیل کاهش قیمت شیر و به منظور جلوگیری از ضرر دامداران شیر مازاد دامداران به قیمت تضمینی خریداری مي‌شود و به شیر خشک تبدیل خواهد شد.
 
ملایری‌ها 60 میلیارد ریال به مددجویان کمیته امداد کمک کردند
 از ابتدای امسال تاکنون، کمک‌های مردمی ملایر در بخش‌های مختلف 60 میلیارد ریال بوده که پیش بینی می‌شود این کمک‌ها تا پایان سال‌جاری به 100 میلیارد ریال برسد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ملایر گفت: 82 میلیارد ریال کمک‌های مردمی از سوی مردم این شهرستان در سال گذشته جمع‌آوری شد.
وی ادامه داد: سال گذشته ملایر رتبه برتر استان را در این زمینه کسب کرد و هم‌اکنون بیش از 25 درصد از کمک‌های مردمی استان مربوط به این شهرستان است.
به گزارش ایرنا، علی کولیوند همچنین با بیان اینکه ملایر، 47 درصد از سهم عملکرد مسکن روستایی مددجویان این نهاد در استان همدان را به خود اختصاص داده است، گفت: سهمیه مسکن روستایی این شهرستان در سال جاری، احداث 63 واحد است که تاکنون 50 واحد با اعتباری بالغ بر شش میلیارد و 250 میلیون ریال احداث و تحویل مددجویان شده و مابقی نیز در حال اجراست.
وی اظهار كرد: در ساخت مسکن شهری نیز از سهمیه 31 واحدی، 47 واحد مسکن شهری با اعتبار 3 میلیارد و 100 میلیون ریال به مددجویان تحویل شده که از این نظر بیش از 41 درصد از عملکرد استان همدان در احداث مسکن شهری مددجویان مربوط به ملایر است.

 

همايشي براي جهادگران اردوي جهادي
 ديروز دانشگاه فرهنگیان همدان میزبان فعالان اردوهای جهادی همدان در همايشي به عنوان «شكوه هجرت» بود كه در اين مراسم جمعی از فعالان عرصه جهادي مورد تجليل قرار گرفتند.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان در اين همايش گفت: در بحث‌ اردوهاي جهادي، محروميت‌زدايي و اقتصاد مقاومتي برگرفته از راهبردهاي رهبر انقلاب اسلامي است.
به گفته غلامعلي ابوحمزه، اقتصاد مقاومتي براي نخستين‌بار در ادبيات اجتماعي دنيا مطرح شده است و بسياري از نخبگان اقتصادي دنيا آن را به عنوان يك ابتكار و نوآوري در دنيا مطرح كرده‌اند كه نشانگر درك عميق رهبر فرزانه انقلاب در همه موضوعات به ويژه مسائل اقتصادي است.
وي به بيان سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي ار سوي مقام معظم رهبري پرداخت و راهكار اصلي خروج از شرايط حاضر را پرداختن به اين موضوع دانست. البته به دنبال نهادينه كردن آن در استان هستيم.
ابوحمزه اظهار كرد: توجه به استحكام در حوزه نظام موجب مي‌شود كه در آينده نه چندان دور در عرصه اقتصادي به خودكفايي برسيم. وي حلال مشكلات را استحكام دروني نظام خواند و اينكه توجه به اقتصاد مقاومتي بايد فرهنگ‌سازي شود.
مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نيز گفت: اکنون جنگ ما جهاد فرهنگی و اقتصادی و اردوهای جهادی نمونه بارز آن است؛ زيرا هدف ما تنها کار اقتصادی و عمرانی نیست؛ بلکه هدف اصلی تقویت کارهای فرهنگی است.
شهرام صادقی از آنجايي كه همه قشرها در این اردوها نقش داشتند، بيان كرد: 60 گروه جهادی دانشجویی تشکیل شد که سه هزار و 177 نفر در آن فعال بودند. همچنين در مجموع 26 هزار نفر ساعت درگیر برگزاری اردوهای جهادی امسال در استان بودند.
وي آموزش مشاغل خانگي و راه‌اندازي واحدهاي توليدي را اولويت دانست و اظهار كرد: امسال بيش از 16 میلیارد تسهیلات بانکی به این امر اختصاص یافته است که تاکنون 5/8 میلیارد تسهیلات پرداخت و 840 واحد راه‌اندازی شده است.
صادقي همچنين از افتتاح 16 واحد در عرصه‌هاي اقتصاد مقاومتي خبر داد.

مدیرکل فنی‌و‌حرفه‌ای خبر داد
انعقاد 50 تفاهمنامه با دانشگاه‌ها و مراکز صنعتی
 مدیرکل فنی‌و‌حرفه‌ای همدان از انعقاد 50 تفاهمنامه با دانشگاه‌ها و مراکز صنعتی استان خبر داد.
در چهارمین روز از هفته بسیج، کارگاه تولید آشی در روستای جعفریه با حضور فرماندار، رئیس فنی‌و‌حرفه‌ای، فرمانده سپاه تویسرکان توسط مدیرکل فنی‌و‌حرفه‌ای همدان افتتاح شد.
مدیرکل فنی‌و‌حرفه‌ای همدان در این مراسم تصریح کرد: تلاش می‌کنیم مراکز آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای ما در سراسر استان به عنوان بازوی کارگروه اشتغال شهرستان‌ها در راستای ایجاد زمينه اشتغال پایدار برای افراد جویای کار به ویژه دانشجویان فارغ‌التحصیل بیکار باشند.
علیرضا مهرابی از انعقاد 50 تفاهمنامه با دانشگاه‌ها و مراکز صنعتی استان خبر داد و افزود: امیدواریم گام‌های بلندی برای اشتغال جوانان با همراهی و تعامل همه‌جانبه دستگاه‌های متولی برداریم.
به گزارش فارس، وی با اشاره به طرح‌های بازار محور فنی‌و‌حرفه‌ای یادآور شد: در طرح‌های بازارمحور بازار توسط کارآفرین تعیین شده است و فنی‌و‌حرفه‌ای آموزش‌های لازم را به این افراد برای کسب مهارت و ارتقای کمی و کیفی کار ارائه می‌دهد.
مدیرکل فنی‌و‌حرفه‌ای همدان در پایان طرح شرکت تویسرکان زرین خوشه را بازارمحور عنوان کرد و گفت: این طرح با همکاری بسیج سازندگی سپاه و فنی‌و‌حرفه‌ای امروز به چرخه کار و تولید وارد شد.
رئیس فنی‌و‌حرفه‌ای تویسرکان نيز در این مراسم اظهار کرد: شرکت تویسرکان زرین خوشه از امروز با تولید رشته آشی در روستای جعفریه با ارائه خدمات وارد چرخه تولید شد.
رضا حکمتی اشتغالزایی شرکت تویسرکان زرین‌خوشه برای 20 نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم اعلام کرد و گفت: فنی‌و‌حرفه‌ای برای فعالان این شرکت حدود 2 هزار و 136 نفر ساعت آموزش در نظر گرفته است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com