واحدهای کشمش پاک‌کنی از روش‌های نوین استفاده کنند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 21 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 10, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  70288 تاریخ انتشار:  1395-01-25 - 05:45 تعداد بازدید:  414
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فرماندار ملاير:
واحدهای کشمش پاک‌کنی از روش‌های نوین استفاده کنند

اقتصادی

رئيس انجمن توليد و صادركنندگان كشمش ملاير: آب و پساب مشكل اصلي كارخانه‌های كشمش
 ملاير- خبرنگار همدان‌پيام: در حال حاضر در شهرستان ملاير 50 واحد فعال توليد و صادركننده كشمش فعاليت مي‌كند که با مشکلاتی از جمله مشكل سرمازدگي و شرايط جوي، برداشت سنتي انگور، مشكل آب، پساب كارخانه‌ها و مهمتر از همه نداشتن بسته‌بندي مناسب و صنعتي در صادرات، نداشتن برند جهاني و ملي از شاخص‌ترين مشكل كارخانه‌داران و باغداران شهرستان است مواجه هستند. که در راستاي توجه و رسيدگي به مشكلات آنها، جلسه‌اي با حضور فرماندار، انجمن صادركنندگان كشمش ملاير و مسئولان شهرستاني برگزار شد و در آن به ارائه راه‌حل‌ها و معضلات در اين زمينه پرداختند.
معاون استاندار و فرماندار ويژه ملاير در اين جلسه با اشاره به اينكه در گذشته کارهای خوبی انجام شده است گفت: اما با نگاه به ظرفیت‌هایی که در این زمینه وجود داشته و دارد، می‌بینیم که همه کوتاهی کردند.
عبدالعظيم رضايي با اشاره به اينكه هم بخش دولتی و هم خصوصی به طور کامل نتوانسته‌اند از ظرفیت‌ها به نحو درست استفاده کنند افزود: البته در هر مقطع و دوره‌های مختلف مشکلاتی هم وجود داشته است.
به گفته وي دوره اخیر تحریم‌ها و مبادلات اقتصادی و جابه‌جایی نکردن پول و برخی سیاست‌هایی که اعمال شد، نگرانی‌هایی بود که انگیزه تولید و صادرات و انگیزه تلاش بیشتر کاهش پیدا کرد اما امروز مسائل برطرف شده و دولت اعتقاد کامل دارد که کار باید به بخش خصوصی واگذار شود و به طور عملی و جدی از تولید و صادرات غیرنفتی به خصوص در عمل حمایت کند.
رضايي با اشاره به شعار امسال گفت: در شهرستان نیز عمده کار ما در سال جدید معطوب به مسائل اقتصادی است و مذاکراتی که در این چند ماه داشتیم بخشی از آن به ثمر خواهد نشست و فردا تیم سرمایه‌گذار جدی وارد شهرستان می‌شود که این سرمایه‌گذاری نزدیک به تحقق است.
به گفته رضايي رقابت‌های جدی که امروز در صادرات به خصوص در بازار کشمش وجود دارد، می‌طلبد که واحدهای کشمش پاک‌کنی شهرستان از روش‌های نوین استفاده کنند و در امر تولید و فرآوری روش‌های سنتی را کنار گذاشته و روش‌های جذاب را در تولید و بسته‌بندی و بازارپسند صادرات را در پیش گرفته و در جذب بازارهای جهانی تلاش کنند.
به گفته فرماندار ملاير مزایا و پتانسیل‌هایی که این شهرستان دارد باید به خوبی مورد استفاده قرار گيرد.
رضايي به نقش اتاق بازرگاني اشاره كرد و افزود: یکی از دلایل تشکیل اتاق بازرگانی این است که خلاقیت‌ها، پیشنهادات و راهکارهایی که به صورت تخصصی به فکر آنها می‌رسد به ما ارائه دهند و ما را در این زمینه یاری دهند.
وي گفت: باید از این رخوت، سستی و بدبینی‌هایی که بعضاً بین بخش دولتی و خصوصی وجود دارد، دوری کنیم و به بخش خصوصی نگاه مثبت داشته باشیم.
رضايي با اشاره به دور دوم انتخابات در شهرستان افزود: مرحله دوم انتخابات بسیار مهم و جدی است و در صورتی که مردم کمتر مشارکت کنند، آسیب آن به همه حوزه‌ها به خصوص اقتصاد متوجه می‌شود و نیاز است همه تلاش کنند تا مشارکت به حداکثر برسد و اصلح انتخاب شود.
وي با بيان اينكه مصمم به پیگیری و رفع مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان هستیم بیان كرد: همه مدیران در شهرستان باید همکاری و حمایت لازم را از صنعت و فعالان صنعتی این شهرستان داشته باشند.
رئيس انجمن توليد و صادركنندگان كشمش ملاير نيز با اشاره به شعار امسال افزود: صادركنندگان كشمش در كنار اتاق بازرگاني به عنوان متوليان غيردولتي بخشي از اقتصاد شهرستان، اقدام و عمل را استارت زده‌اند.
منوچهر رضايي كشمش را محصول شاخص شهرستان، استان و كشور عنوان كرد و گفت: هميشه حدود 50 درصد صادرات استان را اين محصول تشكيل داده است و علي‌رغم پتانسيل‌هاي فراواني كه دارد و مي‌تواند داشته باشد و بهتر از امروز باشد، دچار برخي مشكلات و چالش‌هاست.
وي در ادامه افزود: معتقديم نگاه توليد و صادرات را بايستي اصلاح كنيم و دولت و ملت در كنار هم هستند و به دليل شرايط خاص جامعه بايستي همكاري و ارتباط بين آنها مضاعف شود و نگاه به توليد‌كننده و صادركننده در قالب يك ارزش باشد.
رضايي در ادامه به مشكلات موجود كارخانه‌داران كشمش شهرستان اشاره كرد و گفت: در كشور دچار بحران آب هستيم، استان همدان نيز خاص‌تر مشمول اين موضوع است، تا چند سال پيش باغات و مزارع تحت تأثير آن بود اما از سال‌هاي گذشته واحدهاي فناوري را دچار چالش كرده است و آب كه ابزار كار آنهاست در بسياری از واحدها دچار خشكيدگي شده است.
وي راه‌حل‌هاي پيشنهادي در اين خصوص را، گرفتن انشعاب از سد كلان، حفر يك حلقه چاه در شهرستان و راه حل پيشنهادي فرماندار عنوان كرد.
رضايي در ادامه مشكل ديگر كارخانه‌داران كشمش را پساب كارخانه‌ها بيان كرد و افزود: اين پساب كه حاصل شست‌وشوي كشمش است و به حق مخل محيط زيست است سال‌هاي گذشته نيز مورد بررسي قرار گرفته است و در اين راستا 3 واحد شهرستان با صورت آزمايشي طرحي را كليد زدند كه امكان دارد راهكار نهايي نباشد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com