اخبار کوتاه اقتصادی 2203 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 11 ارديبهشت 1403

Today : Mon, April 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  52550 تاریخ انتشار:  1393-08-08 - 05:45 تعداد بازدید:  124
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه اقتصادی 2203

اقتصادی

افزايش 9 واحدي در شاخص بورس همدان
 شاخص کل روز سه شنبه 6 آبان ماه به 73968 واحد رسيد، كه در مقايسه با روز گذشته، 9 واحد افزایش یافت.
به گزارش همدان پيام در اين روز تعداد 2 میلیون و 627 هزار و 763 سهم به ارزش 13 میلیارد و 469 ميليون و 92 هزار و 437 ريال دادوستد شد كه 76 درصد آن مربوط به خريد سهام و 24 درصد آن مربوط به فروش سهام بوده است.
اين تعداد سهام متعلق به 68 شركت است و روز سه شنبه 6 كد معاملاتي جديد در تالار همدان ايجاد شد.

معرفی با ارزش‌ترین صنایع بورسی
 ارزش بازار صنایع بورسی در هفت ماهه سال 1393 منتشر شد که صنعت شیمیایی با 781 هزار میلیارد ریال همچنان در صدر صنایع بورسی قرار دارد.
گروه محصولات شیمیایی با در اختیار داشتن 29 شرکت و ارزش بازار 781 هزار و 65 میلیارد ریال در صدر ایستاده است و گروه بانک‌ها، مؤسسات اعتباری و سایر نهادهای پولی با 373 هزار میلیارد ریال و فلزات اساسی با 353 هزار میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی جای دارند.
گروه فرآورده های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای با 347 هزار میلیارد ریال، شرکت‌های چند رشته‌ای صنعتی با 301 هزار میلیارد ریال، استخراج کانه‌های فلزی با 248 هزار میلیارد ریال، مخابرات با 247 هزار میلیارد ریال، خودرو و ساخت قطعات با 107 هزار میلیارد ریال، مواد و محصولات دارویی با 91 هزار میلیارد ریال و سرمایه‌گذاری‌ها با 77 هزار میلیارد ریال در مکان‌های بعدی بیشترین ارزش بازار صنایع بورسی قرار گرفتند.
بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه،آمارها نشان می‌دهد که گروه حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات با رشدی معادل 187 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل، بیشترین رشد ارزش بازار را در طول یک سال اخیر به خود اختصاص داده است.

احداث کارخانه تولید قطعات بتنی سبک
 در نهاوند
 کارخانه تولید قطعات بتنی سبک یا بتن‌گازی با تکنولوژی کشور آلمان با سرمایه گذاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور در شهرستان نهاوند احداث می‌شود.
بخشدار مرکزی شهرستان نهاوند گفت: بیش از این قرار بود این کارخانه در شهرستان ملایر احداث شود اما پس از بازدید سرمایه گذاران و کارشناسان از امکانات وزیرساخت‌های لازم به این نتیجه رسیدند که شهرستان نهاوند تمام ویژگی‌های مورد نیاز احداث این کارخانه را دارد و با  اعلام حمایت  استاندارهمدان و فرماندار شهرستان نهاوند تصمیم گرفته شد این کارخانه در نهاوند احداث شود.
به گزارش مهر، سیدرضا سلامتی افزود: یکی از مهمترین مسائل برای ایجاد این کارخانه شناسایی معدن سیلیسی است که بتواند نیاز ۲۰ سال این کارخانه را تأمین کند که معادن سیلیس شهرستان نهاوند در جهان هم نظیر سیلیس هندوستان است که به عنوان بهترین سیلیس جهان شناخته می‌شود.
بخشدار مرکزی شهرستان نهاوند با اعلام اینکه عملیات اجرایی این کارخانه امسال آغاز می‌شود، گفت: ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سرمایه‌گذاری در این طرح پیش‌بینی شده است و ۱۰ هکتار از اراضی شهرستان نهاوند هم با زیر ساخت‌های لازم از جمله آب، برق، تلفن و گاز برای این کارخانه مشخص شده است.
سیدرضا سلامتی بیان كرد: براساس مطالعات اولیه این کارخانه نیاز استان‌های منطقه غرب و مرکزی کشور از جمله مرکزی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، آذربایجان‌های غربی و شرقی را می‌تواند تأمین کند و در توسعه شهرستان و استان نقش بسزایی دارد.
سلامتی ادامه داد: کارخانه قطعه‌های پیش ساخته بتنی برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی به همراه دارد و با توجه به اهدافی که این طرح دنبال می‌کند امیدوار هستیم تا بتوان تولیدات کارخانه را به کشور عراق نیز صادر کنیم.

دلایل کاهش 40 درصدی تولید عسل در همدان
 مواد شیمیایی آلوده وارد شده از کشورهای همسایه باعث کاهش 40 درصدی تولید عسل در استان در سال گذشته شده است.
دبیر کارگروه پدافند غیرعامل جهاد کشاورزی همدان با بیان این مطلب گفت: امریکایی‌ها تهدیدات زیستی را در اولویت تهدیدات ایران در پنج سال آینده قرار داده‌اند.
حسین شرفی ورود اسپرم گاو به کشور را یکی از تهدیدهای زیستی خارجی برشمرد و افزود: ورود اسپرم‌های حساب نشده به کشور، رشته‌رشته کردن ورنگ زدن گوشت گاو و فروش آن به جای زعفران، توزیع کشمش خشک‌شده از کربنات پتاسیم غیرخوراکی،تغییر کاربری باغ‌ها و کودهای شیمیایی فله‌ای از تهدیدات زیستی است.

درآمد برخی مشاغل کاذب ۱۰ برابر شغل رسمی
 مشاغل کاذب در یک دهه اخیر رشد فزآینده‌ای داشته است و برخی مشاغل کاذب لوکس درآمد ۱۰ برابری نسبت به یک شغل رسمی دارند.
کارشناس بازار کار با تأکید بر اینکه با گسترش دامنه بیکاری مشاغل کاذب رواج می‌یابد گفت: تا زمانی که به صنعت کشاورزی نگاه‌های جدی‌تری نشود، نمی‌توان انتظار بهبودی در وضعیت فعلی را داشت.
حمید حاجی اسماعیلی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به اینکه مشاغل غیر رسمی و کاذب در کشور تا حدی زیاد شده که جای مشاغل رسمی را گرفته‌اند بیان کرد: در حال حاضر تعداد زیادی از مردم با عناوین کاسبی، واسطه گری و دلالی امرار معاش می‌کنند.
حاجی اسماعیلی بیان کرد: به صورت کلی مشاغل فاقد شناسنامه، بیمه، مالیات و استاندارد و همچنین به دور از اجرای قانون به عنوان مشاغل غیررسمی و کاذب شناخته می‌شوند.امروز مشاغلی را داریم که بدون داشتن پروانه کار مبادرت به انجام کار اقتصادی می‌کنند و درآمدهای به مراتب بالاتری از مشاغل رسمی کشور را نیز کسب می‌کنند.


در تجارت با روسیه سلاخی نشویم
 یک اقتصاددان، صادرات محصولات خام همچون سنگ، کلوخه‌های معدنی، دام زنده و محصولات آب‌بر کشاورزی به روسیه که منجر به تخریب منابع طبیعی و زیست محیطی شود را به سلاخی اقتصاد ایران تشبیه کرد. بهنام ملکی استاد اقتصاد دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تحریم روسیه از سوی غرب و باز شدن بازار این کشور به روی ایران می‌تواند فرصت خوبی برای اقتصاد ایران باشد. اما اگر بخواهیم کالاهای صنعتی و دانش‌افزاری از روسیه وارد کنیم و محصولات خام، سنگ، خاک، کلوخه‌های معدنی، دام زنده، تولیدات سنتی کاربر و کشاورزی آب بردر شرایط کم آبی صادر کنیم قطعاً اقتصاد خود را سلاخی کرده‌ایم.

سم و كود مزارع سيب زميني خطرناك است
 استفاده از سم و کود در مزارع سیب زمینی خطرناک بوده و باید اصلاح شود.
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه بخشی از سیب زمینی تولیدی در استان قابلیت فرآوری و تبدیل شدن را ندارد، گفت: متأسفانه استفاده از سم و کود در محصول سیب‌زمینی یکی از مشکلاتی است که در تبدیل و فرآوری این محصول با آن رو به رو هستیم.
حميدرضا شهسواری تأکید کرد: کشاورزان و صنعت‎گران نباید تنها به مسائل کمی در تولیدات خود توجه کنند؛ بلکه اهمیت کیفیت به مراتب بالاتر از کمیت بوده و باید به شدت مورد توجه قرار گیرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com