1403-01-311403-02-10bool(false) کاندیداها با برنامه کوتاه و بلندمدت باشند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 10 ارديبهشت 1403

Today : Mon, April 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  67190 تاریخ انتشار:  1394-10-23 - 05:45 تعداد بازدید:  225
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدرس دانشگاه بوعلی و کارشناس اقتصادی در گفت وگو با همدان‌پیام:
کاندیداها با برنامه کوتاه و بلندمدت باشند

اقتصادی

  مردم وقتی پای صندوق‌های رأی می‌روند، قطعاً به دنبال یک قهرمان نیستند تا او را به مجلس بفرستند، آنها کسی را می‌خواهند که برنامه‌پذیری و توسعه‌محوری را باور داشته و تخصص و تجربه برنامه محوری‌اش برای مردم ثابت شده باشد.
اینکه نمایندگان مجلس صرفاً به دنبال برنامه‌های کوتاه‌مدت نباشد و در برنامه‌ریزی خود موارد را همه‌جانبه و بلندمدت مدنظر گرفته باشد یکی از موارد مهمی است که مدنظر مردم است. هر چند که به خاطر پایین آمدن کیفیت ذائقه جامعه در بسیاری موارد نمایندگانی وارد مجلس می‌شوند که کمتر منافع جامعه را در برنامه‌های بلندمدت در نظر دارند.
قرار است سند چشم‌انداز استان در سال 1400 نهایی شود، بنابراین توجه کاندیداها و برنامه‌ریزی‌های دقیق و با پایه و اساس‌شان برای این سند یکی از مهم‌هایی است که می‌تواند مردم را در انتخاب کاندیداها کمک کند.
سابقه درخشان کاندیداها در مباحث اقتصادی یکی از مهمترین خواسته‌ها در شرایط فعلی استان است که چگونه می‌توانند اقتصاد استان را پیگیری و برای مشکلات فعلی آن برنامه‌ریزی و به آن رسیدگی کنند تا استان از بن‌بست اقتصادی بیرون بیاید.
در ادامه با مهدی هاشمی کارشناس اقتصاد و مدرس دانشگاه بوعلی به گفت وگو نشسته‌ایم.
 به نظر شما چه کاندیداهایی می‌توانند ما را به اهداف کلان اقتصادی برسانند؟
کاندیداهایی که در طراحی و قانون‌گذاری توجه به  نظام اقتصادی اسلامی، اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش‌بنیان، اقتصاد عدالت‌محور،  اقتصاد سبز، تقویت صادرات غیرنفتی، توجه به حقوق مصرف‌کننده و تولید‌کننده و توسعه کارآفرینی داشته و در بحث نظارت اعتقاد به مبارزه با مفاسد اقتصادی، تقویت نظارت دولتی جهت حفظ منافع عمومی و اجرای صحیح مصوبات و قوانین اجرایی داشته باشند.  
 کاندیدا چه موقع می‌تواند درباره اقتصاد استان حرف بزند و برای نجات استان از بن‌بست اقتصادی راهکار بدهد؟
کاندیداها می‌توانند دیدگاه‌ها و نقطه نظرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خود را که منطبق بر چهارچوب وظایف نمایندگی است و همچنین راهکارهای استفاده از پتانسیل‌های استان و برون‌رفت از مشکلات استان را با شفافیت در زمان قانونی تبلیغات به جهت آگاهی مردم ارائه کنند.
 کاندیداها چه برنامه‌هایی باید داشته باشند که ما را به سند چشم‌انداز استان در سال 1400 برسانند؟ کاندیداها می‌بایست با استناد به  اهداف سند چشم‌انداز و برنامه‌های به روز شده آمایش  سرزمینی، شناخت جایگاه استان  در اهداف کلان ملی و آگاهی از پتانسیل‌های استان برنامه ارائه دهند.   
 آنها آیینه‌های اقتصادی استان را چگونه می‌توانند تقویت کنند؟
با تأکید بر اجرای اقتصاد مقاومتی، تقویت کارآفرینی، اجرای اصل 44 قانون اساسی، تقویت بخش خصوصی، همدلی و هماهنگی با مدیران اجرایی استان و ارائه راهکارهایی جهت تقویت جذب سرمایه در استان، کاهش بورکراسی اداری، کاهش تصدی‌گری دولتی و افزایش وظایف نظارتی و تقویت سیاست‌‌گذاری دولتی می‌توانند بر اقتصاد استان تأثیر زیادی بگذارند.
 مردم چه کسی و با چه خصوصیاتی را باید برای نمایندگی انتخاب کنند؟  
ویژگی‌های مهم یک نماینده مجلس عبارتند از: 1- التزام به مبانی اسلام، نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه  2- شناخت و التزام به قانون اساسی 3- داشتن بصیرت سیاسی 4- تسلط بر اصول و مبانی قانون‌گذاری)5 - آگاه به مسائل روز و نیازهای جامعه 6- شجاعت و عدالت در اظهار نظر7- سماجت و حوصله در پیگیری 8-  آگاه به پتانسیل‌ها و چالش‌های منطقه حوزه انتخابیه و همچنین آگاه به مسائل ملی و بین‌المللی 9- اعتقاد به روحیه بسیجی 10- داشتن روحیه مردمی 11- صداقت در رفتار و گفتار 12-قانون‌مندی و قانون‌پذیری 13- امانت‌داری 14- مشورت‌پذیری و تعامل با آحاد مردم 13) نظم‌شناسی 14- پرهیز از سیاست‌زدگی، قوم‌گرایی و باندبازی 15-داشتن سابقه کار اجرایی و مدیریتی.
 مردم به کدام برنامه‌ها اعتماد کنند آیا ملاک برنامه‌ها وعده‌هایی باشد که در چهار ساله به آن می‌رسند یا برنامه محور و طولانی‌مدت باشد؟
یک نماینده می‌بایست با شناخت از مسائل حوزه انتخابیه و ملی هم دارای طرح‌های کوتاه مدت و هم طرح‌های  کلان و آینده‌نگر منطقه‌ای و ملی باشد.
به هرحال مردم به وعده‌ها عادت کرده‌اند چطور این فرهنگ و ذائقه پایین را می‌توان تغییر داد و جامعه را اغنا کرد؟
با افزایش آگاهی عمومی از طریق رسانه‌ها، آموزش و تشویق مردم جهت ایجاد یک شور ملی جهت هر چه باشکوه کردن  برگزاری انتخابات. 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com