با تغییر در نوع تولیدات سرامیکی 400برابر درآمد را بالا ببرید همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  137556 تاریخ انتشار:  1403-02-06 - 09:05 تعداد بازدید:  91
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس اتاق بازرگانی در نشست با استاندار:
با تغییر در نوع تولیدات سرامیکی 400برابر درآمد را بالا ببرید

اقتصادی


رئیس اتاق بازرگانی همدان در نشست مشترک هیأت رئیسه اتاق بازرگانی ایران با استاندار و نمایندگان اتاق بازرگانی همدان در محل اتاق تهران به اجرای 2خواسته بخش خصوصی همدان تأکید کرده و از نمایندگان اتاق ایران خواست تا ترتیبی اتخاذ کنند این 2مهم به مرحله اجرا دربیاید.

صدور کارت بازرگانی 18شرکت بزرگ همدان توسط اتاق تهران به اتاق همدان واگذار شود و همچنین سهمیه 3در هزار و 4در هزار اتاق‌های سراسر کشور از 40درصد به 60درصد افزایش بیابد. با اجرای 2پیشنهاد رئیس اتاق بازرگانی همدان، درآمدهای اتاق به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌یابد.

بنابراین، بجز گسترش روابط بین‌الملل اتاق بازرگانی همدان با سایر کشورها، این اقدام نیز می‌تواند نفع فعالان اقتصادی استان را به‌دنبال داشته باشد.

به گزارش همدان‌پیام، در این جلسه رحیم مرتضایی تأکید کرد که باوجود افزایش روابط اتاق بازرگانی همدان با سایر کشورها و به‌تبع آن افزایش روابط بازرگانان استان با بازرگانان کشورهای هدف، اما انتظار داریم اتاق ایران بیش از گذشته در اعزام و پذیرش هیأت‌های تجاری و همچنین در پیگیری اجرای کامل قانون بهبود محیط کسب‌وکار، همدان و همچنین اتاق‌های بازرگانی سایر استان‌ها را یاری کند.

رئیس اتاق بازرگانی همدان در ادامه به بخشی از فعالیت‎های اخیر اتاق اشاره کرده و گفت: برای نخستین‌بار اطلس صادراتی استان همدان را در سال1402 تدوین کردیم، که در آن 206قلم کالای صادراتی برای صادرات به 156کشور جهان و هزار و 800شرکت تولیدکننده این کالاها در این اطلس احصا شده است، که با وجود این اطلس، اعزام هیأت‌های تجاری به شکل هدفمندتر و با برنامه‌ریزی بهتری انجام می‌شود.

مرتضایی با بیان اینکه در اتاق همدان 22تشکل اقتصادی عضو هستند، افزود: همدان جز استان‌هایی است که بیشترین تشکل‌های اقتصادی را در اتاق دارد.

 چندنرخی بودن ارز مشکل بزرگ تولید است

در ادامه نیز برخی از اعضای حاضر در جلسه به مشکلات پیش روی تولید و تجارت استان اشاره کرده و خواستار حل آن از طریق برگزاری جلسات شورای گفتگوی اتاق ایران با دولت شدند. کمبود کارگر، چندنرخی‌بودن ارز، بالابودن سود بانکی، حمایت از صنایع کوچک، تهیه مواداولیه و همچنین میزان همبستگی دولت و بخش خصوصی نیز از دیگر مشکلاتی است که فعالان اقتصادی در همدان با آن مواجه هستند که نایب رئیس اتاق بازرگانی همدان بر معضل کمبود کارگر در استان تأکید کرد و گفت که مهمترین مشکل ما به‎عنوان تولیدکننده چندنرخی‌بودن ارز است. خواسته ما این است که قیمت ارز آزاد شود.

مؤمنعلی خزایی اظهارکرد: در حال حاضر مجبور هستیم ارز صادراتی خود را بسیار پایین‌تر از قیمت بازار عرضه کنیم و این به زیان ماست.

وی افزود: همچنین ارائه تسهیلات بانکی با سود بالا به تولیدکننده، مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرده است.

دیگر عضو هیأت رئیسه اتاق همدان هم گفت: انتظار ما کمک بیشتر به واحدهای کوچک و متوسط فعال در صنایع‌دستی استان است.

ناصر قنبری با بیان اینکه این واحدها برای تهیه مواد اولیه مصرفی خود با مشکلات جدی مواجه هستند، ادامه داد: مثلاً در حوزه مبلمان، بیشتر مواد اولیه وارداتی است و با نوسانات قیمت ارز، هزینه تأمین آنها به شکل افسارگسیخته‌ای افزایش یافته است.

قنبری با بیان اینکه 50درصد صادرات استان مربوط به شهرستان ملایر است، گفت: در ملایر فعالان اقتصادی زیادی وجود دارد، به همین دلیل خواستار تخصیص اعتبار برای ساختمان اتاق بازرگانی ملایر و همراهی اتاق ایران در این زمینه هستیم.

دیگر عضو هیأت رئیسه اتاق همدان نیز در این نشست حضور نوابغ اقتصاد ایران در صدر پارلمان بخش خصوصی کشور را مایه مباهات دانست و اظهار داشت: بخش خصوصی به  تجارب ارزشمند سکانداران اتاق ایران در دهمین دوره اتاق ایران بسیار امیدواراست.

رامین رحیمیان از همراهی مدیر ارشد و دستگاه‌های اجرایی استان در پیشبرد برنامه‌های پارلمان بخش خصوصی استان همدان تقدیر کرد و تحقق توسعه اقتصادی استان را منوط به همبستگی و همراهی دولت با بخش خصوصی دانست.

 کارنامه اتاق همدان قابل توجه است

رئیس اتاق بازرگانی ایران هم با اشاره به شعارسال گفت: یادمان باشد که تحقق این شعار، نیازمند زیرساخت‌های اولیه است. یک واحد تولیدی با بهره بانکی 40درصد نمی‌تواند فعالیت اقتصادی داشته باشد.

صمد حسن‌زاده افزود: سال گذشته بانک مرکزی 285همت اوراق با بهره 30درصد توسط بانک‌ها منتشر کرد. هدف این بود که نقدینگی کنترل شود که این امر رخ نداد. این در حالی بود که کمبود نقدینگی در واحدهای تولیدی مشکلات زیادی ایجاد کرده و حتی بسیاری از آنها در پایان سال توان پرداخت حقوق کارکنان خود را نداشتند. بدون حل مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی، چطور می‌توان جهش تولید را رقم زد؟

 با مواداولیه سرامیک ارز بیشتری بیاورید

 وی با اشاره به ظرفیت‌های استان همدان در زمینه سفال و سرامیک، گفت: امروز در دنیا با تجهیزات مدرن و مواد ساده کارهای بزرگی انجام می‌شود. تولیدات سرامیکی ما حداکثر 50سنت به ازای هر کیلو به فروش می‌رسند در حالی که بسیاری از قطعات الکترونیکی که با مواد اولیه سرامیکی تولید می‌شوند 200دلار به ازای هر کیلو وارد می‌کنیم.

رئیس اتاق ایران در ادامه کارنامه اتاق همدان را در دوره دهم مایه مباهات دانست و از تلاش‌های بی‌وقفه رئیس، هیأت رئیسه و هیأت نمایندگان اتاق همدان در پیشبرد اهداف بخش خصوصی تقدیر کرد.

 اقتصاد استان بیش از اینها می‌خواهد

در ادامه جلسه نیز استاندار همدان از فعالیت‌های بخش خصوصی و توجه به توسعه اقتصادی استان تقدیر کرده و گفت: برای توسعه متوازن استان ریل‌گذاری‌های مناسبی انجام شده است، گفت: مراودات تجاری استان با کشورهای همسایه و اعزام و پذیرش هدفمند هیأت‎های تجاری کشورهای باید بیش از حال حاضر افزایش بیابد.

علیرضا قاسمی‌فرزاد در ادامه بازگشت بیش از 270واحد صنعتی تعطیل و نیمه‌تعطیل استان به چرخه فعالیت را مدیون همراهی بخش خصوصی عنوان کرد.

مدیر کل صمت استان همدان نیز در این نشست با تأکید بر اینکه فضای فعلی کسب‌وکار همدان برای سرمایه‌گذاری بی‌نظیر است، به ارائه گزارشی از پیشرفت‌های صنعتی استان پرداخت و گفت: در شرایطی که پیش از این در استان دغدغه بیکاری و مهاجرت نیروی کار را داشتیم امروز دغدغه کمبود نیروی کار داریم.

احمد شانیان ادامه داد: همچنین اگر پیش از این با مازاد برق و صادرات آن در استان مواجه بودیم اما به دلیل توسعه بیشتر صنعتی، امروز با کمبود برق هم مواجه هستیم.

وی اظهارکرد: رشد صنعتی‌شدن همدان با همراهی بخش خصوصی، دولت و مجلس به‌شدت روبه افزایش است و ابرپروژه‌های خوبی در استان فعال شده و فضای استان آماده سرمایه‌گذاری است.

محمدمهدی مفتح، نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی هم که به نمایندگی از مجمع نمایندگان استان در این نشست حضور داشت با بیان اینکه بیکاری در تویسرکان نسبت به 10سال گذشته به شدت کاهش یافته است، گفت: دست‌کم 3کارخانه داروسازی در تویسرکان فعال شده و نرخ رشد صنعت به کمک بخش خصوصی قابل توجه بوده است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com