1403-01-301403-02-09bool(false) 111 معلم از آموزش و پرورش حذف شدند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : يكشنبه ، 9 ارديبهشت 1403

Today : Sun, April 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  135087 تاریخ انتشار:  1402-08-09 - 09:47 تعداد بازدید:  185
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

111 معلم از آموزش و پرورش حذف شدند

نویسنده : سمانه جهانگیری عرش

اجتماعی


 ابر چالش آموزش و پرورش استان همدان که در بخش نیروی انسانی و کمبود معلم است اینبار با خبر حذف 111 نیروی تازه به کار گرفته شده در آموزش و پرورش، قوت گرفت تا دیروز با طرح این موضوع در شورای آموزش و پرورش استان، راهکاری برای آن اندیشیده شود.

آموزش و پرورش استان همدان که از چند روز مانده به آغاز سالتحصیلی تاکنون بدون مدیرکل اداره می‌شود درگیر و دار تأمین نیروی انسانی، حالا وارد فاز جدیدی از مشکلات شده است که به گفته سرپرست این اداره کل با حذف این تعداد نیروی پذیرفته شده احتمال اعتراض خانواده پذیرفته شدگان را در پی خواهد داشت.    

سرپرست آموزش و پرورش استان همدان گفت: با توجه به کمبود نیروی انسانی امسال دانشجو معلمان سال 99 را که قرار است به صورت مجازی در کلاس‌های تربیت معلم شرکت کنند را به کار گرفتیم تا جای خالی معلمان را پر کنیم.

رضا زارعی بیان کرد: 503 نفر ظرفیت استان برای به کارگیری معلمان به وزارت گزارش شد که 216 ظرفیت تأمین شد و با توجه رایزنی‌ها برای افزایش ظرفیت و نتایج آزمون ماده 28 در بخش آموزش ابتدایی، عشایر و آموزش استثنایی 653 نفر سهمیه استان گزارش شد که 419 نفر مرحله اول پذیرش شدند و 234 سهمیه باقی ماند که 209 نفر بعد از تکمیل ظرفیت به ما ابلاغ شد. از این تعداد 22 نفر کارنامه قرمز داشتند که انصراف دادند و 12 نفر هم مصاحبه کردند که مورد تأیید قرار گرفتند.

وی گفت: 178 نفر نیرو باقی ماند که برای مهرماه و با توجه به کمبود نیرو 76 نفر که امتیاز بالایی داشتند دوباره به وزارت معرفی شدند البته از تعداد نیروهای باقی مانده 111 نفر نیز که امتیاز زیر 70 درصد کسب کرده بودند مجدد از طریق سازمان سنجش کارنامه قبولی دریافت کردند و برای کار معرفی شدند اما متأسفانه سامانه سنجش به تازگی اطلاع داده که پذیرش این افراد قابل قبول نیست و موضوع حذف این 111 نفر در دستور کار است.

زارعی با بیان اینکه قطعاً پذیرش این موضوع از طرف داوطلبان و خانواده‌هایشان قابل قبول نبوده و تجمعاتی را در پی خواهد داشت افزود:  بیشتر آنان شغل‌های خود را رها کرده و با امید به شغل جدید وارد بدنه آموزش و پرورش شدند.

 120کلاس خالی در مناطق آموزشی استان

سرپرست آموزش و پرورش استان همدان بیان کرد: هم اینک 120 کلاس خالی داریم که باید تمهیدات لازم از طریق به کارگیری نیروهای بازنشسته، نیروهای پرورشی و سایر نیروهای حاضر برای این تعداد اندیشیده شود.

زارعی افزود: : امسال 45 هزار و 751 ساعت اضافه تدریس داشتیم که پرداخت نشدن حقوق آنان، باعث ایجاد مشکل شده و بازنشسته‌ها تمایل چندانی به همکاری با آموزش و پرورش ندارند.

همچنین 6هزار 966 ساعت نیز معاون مدارس تدرس گرفتند که لازم است کلاس‌های خالی با تدابیر لازم و به کارگیری مجدد معاونین، معلمان پرورشی و بازنشسته‌ها جبران شود.

زارعی در ادامه صحبت‌های خود به برنامه‌های فراگیر پرورشی پرداخت و گفت: این برنامه برای تربیت نسل حاضر به همراه برنامه «نوری نو» در دستور کار است و با جلساتی که با مدیران مناطق داشتیم اجرای هر دو برنامه مورد تأکید قرار گرفته است.

زارعی در بخش دوم این جلسه اظهار کرد: بعد از انقلاب کنکور، آموزش و پرورش را به اسارت گرفت چرا که بحث محتوایی در آموزش و پرورش فراموش و حفظیات جای آن را گرفت. به همین منظور امتحان دروس نهایی در آزمون سراسری موضوعی بود که مدنظر قرار گرفت و بر اساس آن مقرر شد که دروس نهایی کلاس دهم، یازدهم و دوازدهم در آزمون سراسری اثرگذار باشد.

وی با تأکید بر اینکه، برای اجرای این موضوع آموزش و پرورش نیاز به زیرساخت‌های لازم از جمله تجهیزات و فضای امتحان دارد گفت: با این رویکرد حجم دانش‌آموزان نهایی 3 برابر خواهد شد لذا باید فکری به حال ایجاد زیرساخت‌ها و مراقبت از امتحانات شود.

 روی تربیت سیاسی دانش آموزان کار شود

معاون سیاسی انتظامی استاندار همدان نیز گفت: آنچه در تربیت دانش‌آموزان باید مدنظر قرار گیرد و هم اینک جامعه به آن نیاز دارد، تربیت سیاسی دانش‌آموزان است که باید آنها را مفاهیم سیاسی آشنا کنیم.

حسن رضانیا با اشاره به اینکه نباید آموزش و پرورش اوقات فراغت را صرفاً به تابستان ختم کند گفت: فراغت، نقش مهمی در تربیت دارد و با توجه به اینکه اولویت اول کشور تا پایان سال انتخابات است لذا مسأله مهمی که در فراغت دانش آموزان باید مدنظر باشد پرداختن به مسئله انتخابات به ویژه انتخاب اولی‌ها و آگاه‌سازی آنها است.

رضانیا تأکید کرد: برای آزمون‌های نهایی با توجه به اهمیت موضوع و ارزش آن در امتحانات سراسری لازم است دستگاه‌های اجرایی ظرفیت مورد نیاز را به کار گرفته و کمک حال آموزش و پرورش باشد.

وی گفت: امسال کمبود معلم در آموزش و پرورش بسیار مشهود بود اما همت بلند مدیریت این اداره کل باعث کم شدن بسیاری از مشکلات شد. وی همچنین به مسئله غزه و مظلومیت مردم در برابر خونخواهی اسرائیل غاصب نیز پرداخت.

 دختران در امتحانات نهایی از پسران پیشی گرفتند

مسئول اداره بخش امتحانات آموزش و پرورش نیز امتحانات نهایی را ناموس آموزش و پرورش دانست و گفت: با تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی و برای تأثیر سوابق دانش آموزان در پذیرش دانشجو اهمیت برخی امتحانات بالا رفته است. در واقع نگاه به امتحانات نهایی به عنوان بخشی از کنکور تلقی می‌شود.

حمید رضا بابایی افزود: امسال 130 عنوان درس نهایی با اضافه شدن امتحانات نهایی دهم و یازدهم به امتحانات آموزش و پرورش را در دستور کار داریم که باید برای 50 هزار دانش‌آموز تولید سوال صورت گیرد در حقیقت امسال 130 کنکور پیش رو داریم.

وی بیان کرد: قرنطینه طراحان، تولید سوال، نصب دوربین‌های مدار بسته برای جلوگیری از تخلفات و پاسخگویی به اعتراضات، تصحیح اوراق به صورت الکترونیکی از برنامه‌های پیش رو برای امتحانات نهایی است.

بابایی افزود: امسال سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در امتحان آزمون 50 درصد بود که سال آینده به 60 درصد تأثیر خواهد رسید.

وی گزارش نیز از امتحانات نهایی دانش‌آموزان در دروس مختلف ارائه داد و گفت: هر چند توقع ما بالا رفتن میانگین امتحانات و ارتقاء جایگاه استانی است اما آمارها می گوید پسرها نسبت به دخترها میانگین کمتری در دروس نهایی داشته‌اند.

البته درس علوم و معارف اسلامی را استثنا می دانیم ولی با این توصیف پسرها 2/9 پایین تر از دخترها بوده‌اند.

 امسال 130 کنکور برگزار خواهد شد

وی از پیش رو بودن 130 کنکور در استان خبر داد و گفت: باید مشکلات زیرساختی برای این موضوع حل شود.

معاون پرورشی آموزش و پرورش استان نیز گفت: در سالهای اخیر با تأکید مقام معظم رهبری توجه به بعد تربیتی و پرورشی دانش‌آموزان که سال‌های پیش مورد غفلت و بی‌مهری واقع شده بود مدنظر است لذا با ابلاغ برنامه فراگیر پرورشی و ایجاد سامانه «نوری نو» فعالیت مدارس در این خصوص رصد خواهد شد.

مجتبی قمری هدف از اجرای این برنامه را خارج کردن دانش‌آموزان از تربیت تک بعدی و صرفاً علمی دانست و گفت: ارتقاء سطح ایمان، مشارکت در فعالیت‌ها، خردورزی، پاسخگویی به شبهات، امیدآفرینی، استعدادیابی و... از جمله اهداف این برنامه است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com