تصمیم‌‌های خلاف واقعیت در حوزه فرهنگ عمومی همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  129831 تاریخ انتشار:  1401-11-04 - 18:14 تعداد بازدید:  456
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

امام جمعه با انتقاد از سیاست‌گذاری‌ها
تصمیم‌‌های خلاف واقعیت در حوزه فرهنگ عمومی

فرهنگی


 باید با ورود به شهر، مناطق حاشیه‌ای و پارک‌ها، آسیب‌های اجتماعی را از نزدیک ببینیم و متناسب با آن در شورای فرهنگ عمومی تصمیم‌گیری کنیم زیرا گاهی در فضای انتزاعی گفت و گو می‌کنیم و تصمیمات آن با فضای واقعی جامعه فاصله دارد.

نماینده ولی فقیه در استان در شورای فرهنگ عمومی استان بیان کرد: این شورا باید متناسب با مسائل کنونی جامعه و آسیب‌های اجتماعی برنامه‌ریزی کند به گونه‌ای که مصوبات این شورا در کاهش این آسیب‌ها و رفع چالش‌ها نقش داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمین حبیب ا... شعبانی موثقی گفت: این پرسش مطرح است که «دستگاه‌های ما در سال ۱۴۰۱ بودجه‌های فرهنگی را چگونه هزینه کردند؟» و «چرا شورای فرهنگ عمومی نمی‌تواند بر هزینه بودجه فرهنگی نظارت کند؟» که باید پاسخ این پرسش مشخص شود.

شعبانی موثقی تصریح کرد: برخی از دستگاه‌های دولتی، اعتبارات فرهنگی را در زمینه‌هایی هزینه می‌کنند که نتیجه ضد فرهنگی دارد که با توجه به این موضوع، نظارت بر چگونگی هزینه‌کرد اعتبارات فرهنگی توسط شورای فرهنگ عمومی استان تصمیم‌گیری می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه براساس مصوبه شورا فرهنگ عمومی، معلمان باید دوره‌های مهارتی برگزاری اردو را سپری کنند، افزود: باید مربیانی داشته باشیم که در کنار برگزاری اردوهای فرهنگی، نکات تربیتی و جهاد تبیین را با نگاه دقیق و زبان کودکانه تشریح کند.

وی گفت: باوجود پیگیری‌های صورت گرفته، آموزش و پرورش استان هنوز اعتبارات در نظر گرفته شده برای بازسازی و تجهیز اردوگاه‌های شهر همدان را دریافت نکرده است؛ تجهیز این اردوگاه‌ها کمک بسیار زیاری به رشد و تعالی دانش آموزان می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه بودجه‌های فرهنگی به سمت اجرای سند فرهنگی حرکت کند، تصریح کرد: بین یک تا 3 درصد بودجه هر دستگاهی باید در حوزه فرهنگی هزینه شود و باید نظارت شود که بودجه فرهنگی در چه زمینه‌ای هزینه شود.

 برنامه‌های دهه فجر مردم‌محور باشد

استاندار نیز در این جلسه تأکید کرد: رویکرد اساسی در برگزاری برنامه‌ها ، جشن‌ها و فعالیت دستگاه‌های مختلف فرهنگی و اجرائی در دهه فجر باید با نگاه جهاد تبیین، محتوایی و مردم‌محور باشد.  

به گزارش ایرنا، علیرضا قاسمی فرزاد از همه دستگاه‌ها به ویژه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در نقاط مختلف شهری و روستایی خواست ضمن رویکرد محتوایی به برنامه‌ها، تلاش کنند که شور و نشاط دهه فجر را به گونه‌ای گسترده و محسوس برای مردم و شهروندان فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه تقویت و حمایت از اردوگاه‌های دانش‌آموزی استان، هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری است، اظهار کرد: بخشی از اعتبارات فرهنگی سفر رئیس جمهوری به استان را به بازدیدهای دانش‌آموزان از مراکز علمی، موزه دفاع مقدس، دستگاه‌های اجرائی استان و دیگر بازدیدهای اثرگذار اختصاص خواهیم داد.

 روایت جانفشانی‌های رزمندگان برای ۱۲ هزار دانش‌آموز

مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز گفت: به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی با رشادت‌های رزمندگان در 8 سال دفاع مقدس، نزدیک به ۱۲ هزار دانش‌آموز از ابتدای سال‌تحصیلی جاری تاکنون از باغ موزه دفاع مقدس همدان بازدید کرده‌اند.

محمود نقوی اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزهای صورت گرفته، قراراست با ارائه راهکارهای مؤثر، دانش‌آموزانی که در معرض خطر آسیب‌های اجتماعی هستند را در قالب اردوهای دانش‌آموزی، مراکز دینی و سایر نهادهای فرهنگی تأثیرگذار بیشتر آشنا کنیم تا زمینه کاهش این آسیب‌ها را فراهم کنیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com