طراحی بازارچه سنتی با اقتباس از میدان نقش جهان اصفهان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 3, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  133801 تاریخ انتشار:  1402-05-25 - 09:33 تعداد بازدید:  486
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شهردار لالجین اعلام کرد
طراحی بازارچه سنتی با اقتباس از میدان نقش جهان اصفهان

گردشگری

 
شهرداری بدهی های خود را تسویه کرد


 بدهی‌های شهرداری لالجین مربوط به نیمه دوم سال 1400 و سال 1401 به صورت کامل با کمک اعضای شورای فعلی شهر لالجین تسویه شد. شهردار لالجین با اعلام این خبر گفت: بودجه سال 1401 به میزان 25 میلیارد بوده است که در سال جدید به نسبت این مبلغ 23 درصد در شهرداری رشد بودجه  داشته‌ایم.

سیدرضا موسوی به کسر بودجه 13 میلیارد تومانی سال 1400 در شهرداری لالجین اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برای توسعه شهر راکارهای متعددی در حوزه درآمدزایی شهرداری را پیش‌بینی و اجرایی کرده‌ایم.

سید رضا موسوی  شهردار لالجین گفت: لالجین با توجه به جایگاه ویژه‌ای که دارد و به  عنوان شهر جهانی سفال  مطرح میشود اما به نسبت استفاده از امکانات و تسهیلات و نیروی انسانی متخصص در کنار شهرهای بزرگتر چون همدان وملایر از بضاعت  کمتری  برخوردار است .

موسوی در ادامه گفت: هر تصمیمی که در شهرداری وشورای اسلامی شهر لالجین به عنوان ناظر وسیاست گذار گرفته میشود علاوه بر نگاه مدیریت شهری باید در بر گیرنده نگاه جهانی به این شهر به عنوان شهر جهانی راهم داشته باشد.

وی در ادامه افزود : در ابتدا اتمام پروژه‌های نیمه تمام وسپس غنی کردن شهرداری از لحاظ اقتصادی در دستور کار قرار گرفت که در این زمینه ساخت ۲۷ باب مغازه تجاری و احداث کارخانه بتن آماده شهرداری انجام گردید .

وی همچنین از خدمات ارائه شده شهری از  ساماندهی بلوارها وجدول گذاری معابر؛ دفع  آبهای سطحی و۶۰هزار متر آسفالت خبر داد و گفت: درمورد ساماندهی وضعیت نامطلوب فاضلاب شهری نیز تمام زیر ساخت هایی که باید انجام میشده برای این کار صورت گرفته است که در آینده این مشگل هم حل خواهد شد .

 طراحی بازارچه سنتی با اقتباس از میدان نقش جهان اصفهان

شهردار لالجین گفت: احداث بازارچه سنتی به وسعت ۱۳ هکتار که با اقتباس از میدان نقش جهان اصفهان طراحی شده است و پیگیری عقد تفاهم خواهرخواندگی با شهرهایی از جهان که در زمینه سفال فعال هستند از طرح‌های توسعه شهر لالجین به شمار می‌رود.

سید رضا موسوی اظهار کرد: شهر لالجین سال ۲۰۱۶ با حضور داوران شورای جهانی صنایع دستی مورد بررسی قرار گرفت و به عنوان شهر جهانی صنایع دستی در زمینه سفال انتخاب شد.

وی افزود: بر این اساس طی هفت سال گذشته تحولات قابل توجهی در این شهر انجام شد که در حوزه‌های مختلف این سیر تحولی قابل ذکر و بیان است، به عنوان مثال کارگاه‌های صنایع‌دستی طی هفت سال اخیر بیش از ۶۰۰ مورد اضافه شده است و بسیاری از افراد جدید متقاضی دریافت زمین برای احداث کارگاه‌های صنایع‌دستی هستند.

شهردار لالجین با بیان اینکه در هر کارگاه به صورت میانگین چهار یا پنج نفر مشغول به فعالیت هستند و بر این اساس طی هفت سال گذشته بیش از ۳۰۰۰ نفر تولیدکننده صنایع‌دستی افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: در دبیرخانه شهر جهانی سفال، پنج کمیته شامل کمیته آموزش و فناوری، اقتصاد و تجارت، توسعه صنایع و رفع موانع، گردشگری، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که مسائل مختلف هنرمندان را به صورت تخصصی پیگیری می‌کنند.

وی تصریح کرد: صادرات سفال، مشکلات مالیاتی هنرمندان و بیمه تأمین اجتماعی آنها از مهم‌ترین مشکلات هنرمندان سفال است که در شهر لالجین پیگیری می‌شود.
موسوی با بیان اینکه برگزاری کارگاه آموزشی در زمینه لعاب، رنگ و بدنه سفال به صورت ماهیانه سبب ارتقا بخشی و کیفیت‌بخشی در زمینه سفال شده است، تاکید کرد: ایجاد چهار پارک در سطح شهر برای تفرج هنرمندان و احداث سفره‌خانه‌های سنتی برای ارائه خدمت به گردشگران از اقدامات زیرساختی انجام شده در این حوزه طی هفت سال اخیر است.

وی با اشاره به طرح‌هایی برای توسعه آتی شهر، تصریح کرد: احداث بازارچه سنتی به وسعت ۱۳ هکتار که با اقتباس از میدان نقش جهان اصفهان طراحی شده است، پیگیری عقد تفاهم خواهرخواندگی با شهرهایی از جهان که در زمینه سفال فعال هستند همچون شهرهای کشورهای ترکیه و تونس، احداث پیاده‌راه در بافت مرکزی شهر برای تردد گردشگران و پروژه احداث مجتمع کارگاهی صنایع‌دستی سفال به وسعت ۱۴ هکتار از اقدامات این شهر است.

شهردار لالجین گفت: عقد تفاهم‌نامه با دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان برای راه‌اندازی رشته تخصصی سفال از دیگر برنامه‌ها است که امیدواریم به سرانجام برسد. وی افزود: شهرداری لالجین زمینی به وسعت ۳۵۰۰ مترمربع را در یکی از نقاط شهر برای احداث موزه سفال اختصاص داده که تاکنون پیشرفت ۲۰ درصدی داشته است و امیدواریم آثار فاخر هنرمندان در آن به نمایش گذاشته شود.

موسوی در ادامه عنوان کرد:  اگر بخواهیم لالجین را به ایران و جهان بشناسانیم باید نگاهمان جهانی باشد این شهر که حالا عنوان شهر جهانی سفال را به خود اختصاص داده است باید مرکز تولید و معرفی و فروش صنایع دستی باشد. شهردار لالجین با عنوان این مطلب گفت: از زمانی که لالجین توانست عنوان جهانی شدن را به خود اختصاص دهد ما شاهد سفر گردشگران داخلی و خارجی در این منطقه هستیم.

سیدرضا موسوی در ادامه افزود: آینده لالجین آینده گردشگرپذیری است به این دلیل لازم است در این شهر بازارچه متمرکز سنتی صنایع دستی در غرب کشور با محوریت شهر جهانی سفال داشته باشیم.

گفتنی است، نشست خبری شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر لالجین با خبرنگاران واصحاب رسانه و تجلیل از آنان به مناسبت هفته خبرنگار در شهرداری لالجین برگزار شد.

در این نشست خبرنگاران سؤالات وپیشنهاداتی داشتند و شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر لالجین شنونده و پاسخگوی نکته نظرات و پرسش های آنها بودند.
در این جلسه با اهدای لوح تقدیر به خبرنگاران ومدیران جراید از تلاش‌های ارزنده آنان در عرصه اطلاع رسانی و بیان مسائل و مشکلات شهری قدردانی شد.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com