1403-02-031403-02-13bool(false) در تحقق وعده‌های ضرغامی در ابتدا تردید داشتم همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  125263 تاریخ انتشار:  1401-05-05 - 10:29 تعداد بازدید:  193
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس انجمن علمی طبیعت گردی ایران:
در تحقق وعده‌های ضرغامی در ابتدا تردید داشتم

گردشگری


 از ابتدا به عملیاتی بودن برنامه‌های ارائه شده توسط عزت‌الله ضرغامی تردید داشتم، زیرا میان حرف تا عمل در کشور ما فاصله وجود دارد. اما به نظر می‌رسد پس از گذشت یک سال ضرغامی و تیم مشاوران او نسبت به بازبینی طرح‌ها اقدام کرده‌ و به نوعی به واقعیت‌ها نزدیک‌تر شده‌اند.
رئیس انجمن علمی طبیعت گردی ایران گفت درخصوص دوره یک‌ساله وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و اقدامات آن اظهار کرد: با توجه به اینکه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از ۳ رکن متفاوت تشکیل شده‌اند لذا نمی‌توان در مورد این وزارتخانه به صورت یکجا نظر داد و بایستی در هرحوزه خبرگان و متخصصان مربوطه نظرات خود را بازگو کنند.
به گزارش ایسنا ،  فرید جواهرزاده در گفت‌وگو ادامه داد: عملکرد وزارتخانه باید به صورت مجزا در سه بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی شود. ممکن است وزارتخانه در یک بخش‌هایی قوی و در بخش‌هایی ضعیف عمل کند. در حال حاضر اما پس از گذشت سال‌های پر فراز و فرود و سیاسی تلقی شدن حوزه گردشگری در ادوار پیشین، امروزه شاهد حضور افراد متخصص، آگاه و  کاردان در اغلب بخش‌های گردشگری معاونت گردشگری وزارتخانه هستیم و به نظر من انتصاباتی که صورت گرفته است در طول یک سال گذشته در این بخش نمره قابل قبولی می‌گیرند که شاید بتوان این رویکرد را برگ درخشان کارنامه وزیر حاضر دانست.

 نباید از بخش گردشگری انتظارات دست نیافتنی داشت
رئیس انجمن علمی طبیعت گردی ایران عنوان کرد: فعالیت این افراد مبتنی بر ساختارهای تعریف شده، واقعیت‌های بیرونی و توانمندی بدنه اجرایی که در اختیار دارند، باید مورد ارزیابی قرار گیرد. انتظارات بسیار زیاد و دست‌نیافتنی را نمی‌توان از بخش گردشگری داشت، زیرا معاونت گردشگری، بخشی از این وزارتخانه است و منابع اقتصادی و مالی محدودی در اختیار دارد. همچنین چالش‌های این حوزه بسیار گسترده است که شاید نتوان تنها در یک وزارتخانه  آن‌ها را برطرف کرد.
جواهرزاده اضافه کرد: به عنوان مثال در بخش گردشگری حتی فرا گردشگری، با پدیده ایران‌هراسی مواجه هستیم. بنابراین فعالیت در حوزه بازاریابی و تبلیغات برای معرفی ایران اهمیت زیادی پیدا می‌کند و شاید بتوان ‌گفت در حال حاضر پدیده ایران‌هراسی به عنوان بزرگ‌ترین مانع و چالش حوزه بازاریابی و تبلیغات گردشگری کشور است و متاسفانه دشمنان ایران در خارج از کشور هر لحظه به آن دامن می‌زنند و صد البته ابزارهای رسانه‌ای و قدرت‌های اطلاع‌رسانی و تبلیغاتی بسیار بزرگی نیز در اختیار دارند.
جواهرزاده خاطرنشان کرد: البته بسیاری از بخش‌های گردشگری مانند طبیعت‌گردی همچنان مغفول مانده و لازم است مورد توجه قرار گیرد. در این راستا نیز من به عنوان متولی علمی حوزه طبیعت‌گردی در کشور از معاونت گردشگری وزارتخانه درخواست می‌کنم که نسبت به راه‌اندازی مجدد کمیته ملی طبیعت‌گردی و  پیگیری مصوبات مربوطه و سرعت‌بخشی به روند تصویب آیین‌نامه ملی طبیعت‌گردی اهتمام بیشتری داشته باشند؛ چرا که طبیعت‌گردی و اکوتوریسم بخش چالش‌برانگیزی است و متاسفانه برخی افراد و دستگاه‌ها ادعای مدیریت و تصدی‌گری آن را دارند.
ی بیان کرد: آموزش، حوزه دیگری است که به نظر میرسد آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته و از چابکی لازم برخوردار نیست. نزدیک‌تر شدن حوزه‌های تأثیرگذار بر مباحث آموزشی کشور مانند دانشگاه‌ها و انجمن‌های علمی به مجموعه معاونت گردشگری یا استفاده از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای در تعالی بخش‌های آموزش گردشگری بسیار مؤثر واقع خواهد شد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com