یک‌روز با روابط عمومی‌ها همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  123731 تاریخ انتشار:  1401-02-27 - 12:55 تعداد بازدید:  346
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

یک‌روز با روابط عمومی‌ها

گزارش

■ روابط عمومی‌ها پل ارتباطی رسانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی هستند

در دنیای امروز که عصر اطلاعات نام گرفته و شاخص های توسعه یافتگی ابعاد تازه ای به خود گرفته است، ارتباطات به عنوان یکی از بنیادی ترین دانش ها، نقش مهم و کلیدی در  پیشرفت جوامع دارد.
بر این اساس و با توجه به رسالت روابط عمومی به عنوان محور فعالیت های هر سازمان که درون و برون دستگاه را به هم پیوند می دهد، این حوزه اصلی ترین نقش را در توسعه ارتباطات دارد.
امروزه دستگاه ها و سازمان هایی موفق هستند که مدیران و کارکنان روابط عمومی آنها بتوانند به شکلی شفاف و آگاهانه ضمن تجزیه و تحلیل دقیق از مسائل جاری، موانع موجود در مسیر توسعه سازمان را رفع نمایند.
روابط عمومی ها به عنوان عناصر قوی در پیشبرد اهداف سازمان ها، تأثیر فراوانی در ارتباطات درون سازمانی و برون سازمانی در سطح خرد و کلان دارند.
از سوی دیگر با توجه به نقش بی بدیل رسانه ها در توسعه، جایگاه روابط عمومی ها که پل ارتباطی رسانه ها و دستگاه های اجرایی هستند، بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه فعالیت این حوزه باعث رفع موانع اثربخشی رسانه ها و مطبوعات خواهد شد.ایفای این نقش های مهم و کلیدی مستلزم حضور و فعالیت نیروهای متخصص و مجرب در حوزه روابط عمومی و ارتباطات است تا استفاده بهینه از فرصت ها و مواجهه درست با چالش های احتمالی در دستگاه ها اجرایی و سازمان ها تسهیل گردد.
پیچیدگی و درهم تنیدگی مسائل ارتباطی و اهمیت نیاز متقابل و تعامل سازنده میان دستگاه های مختلف بعلاوه ارتقاء تکنولوژی و قدرت نرم افزاری سازمانها باعث شده تا ضرورت تقویت روابط عمومی هوشمند و توسعه گرا دوچندان گردد.
به هرحال حوزه روابط عمومی چشم و چراغ هر دستگاهی و فعالان این حوزه مشاورانی امین برای مدیران هستند که همواره باید در کانون توجه باشند و مدیران اجرایی با اعتماد به آنها اهداف سازمانی را دنبال کنند.

 

معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:روابط عمومی‌ها نباید جایگزین نقش رسانه باشند
 معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: روابط عمومی‌ها نباید جایگزین نقش رسانه باشند و متکفل نیمه پر لیوان و موظف به پاسخگویی به افکار عمومی در برابر ابهامات هستند.
فرشاد مهدی پور در آیین بزرگداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی که در دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد، اظهار کرد: در دنیا شاهد تحولات مهمی هستیم که فقط ناشی از تحولات رسانه ای، ارتباطاتی و نسل های گذشته نبوده و امروز درباره کهکشانی صحبت می کنیم که حدود آن برای ما مشخص نیست.  
وی با بیان اینکه رسانه ها امروز فقط به عنوان مرجع تولید محتوا نقش ندارند، افزود: رسانه ها در واقع پلتفرم ها، شبکه ها و ساختارهایی هستند که توان کنترل افکار عمومی دارند. اگر فردی توییتر را خریداری می کند، توییتر را به عنوان یک پلتفرم می خرد که آینده محتوا و افکار عمومی را در اختیار دارد.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با طرح این سوال که چرا (ایلان ماسک خریدار توییتر) ۱۵ باشگاه های ورزشی بزرگ را خریداری نکرد، خاطرنشان کرد: وی می داند آینده جهان از آن ارتباطات جدید است و این ارتباطات فقط رسانه هایی نیستند که ما از آنها تصور داریم و در آکادمی به آن می پردازیم.   مهدی پور به یکی از اشکالات موجود در نظام حکمرانی ارتباطی اشاره کرد و گفت: دیدگاه های پارسونزی و نگاه های تفکیک گرا بر این حوزه غلبه کرده است، در حالی که ارتباطات شامل همه بخش های گوناگون جامعه است.  
وی ادامه داد: در کشور دهها بلکه صدها واحد روابط عمومی در دیوان سالاری دولتی داریم؛ اما چرا با چالش اقناع افکار عمومی مواجه هستیم، باید به صورت بندی دقیق مسأله فکر کنیم. آینده کشور متکی به حوزه ارتباطات است، می توانید شکست بخورید اما پیروزی یا برعکس آن را نشان دهید.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: هر ساله نزدیک به هزار و ۴۰۰ نفر در رشته علوم ارتباطات از دانشگاه ها فارغ التحصیل می شوند که بیشترین آنها به مقطع دکتری اختصاص دارد. آمار میانه این دانش آموختگان در مقطع کارشناسی ارشد و بخش کوچک آن به مقطع کارشناسی این رشته اختصاص دارد.
مهدی پور ادامه داد: علت این آمار هر چه که هست ما کنشگران کارشناس علوم ارتباطات کمتر داریم و تمایل به حوزه های ارشد مدیریتی بیشتر هستند. وی تاکید کرد: روابط عمومی نباید جایگزین نقش رسانه باشد و متکفل نیمه پر لیوان و موظف به پاسخگویی به افکار عمومی در برابر ابهامات است. 

روابط عمومی از  تمامی توان ذهنی و جسمی و وقت خود استفاده می کنند
 فرا رسیدن بیست هفتم اردیبهشت ماه ، روز ارتباطات و روابط عمومی بر همه عزیزان پرتلاش عرصه آگاهی بخشی تبریک عرض می نمایم.
در دنیای وسیع تبادل اطلاعات که تولید محتوا بر اساس واقعیت و یا خلاف واقع در هم آمیخته ، مسئولیت تلاشگران عرصه روابط عمومی را دوچندان کرده است تا پلی باشند بین سازمانها و مردم و با اطلاع رسانی دقیق ، به موقع و درست ، افکار عمومی را در مسیر صحیح خود قرار دهند و در راه تحقق این وظیفه خطیر ، هنر به همراه تدبیر و تدبر دست به دست هم می دهند .
عزیزان پر تلاش این عرصه از تمامی توان ذهنی و جسمی و وقت خود فروگذار نکرده و همه سختی این مسیر را به جان خریده اند تا بجنگند با هر چه ناآگاهی و ظلمت و تاریکی است و شیرینی آن وقتی به جان می نشیند که نتیجه فعالیت ها در آگاهی مخاطبان حس و لمس میشود.  
فعالان عرصه روابط عمومی، بدون چشم داشت ، با ارتباط دو سویه و صمیمی میان مجموعه و سازمان با افکار عمومی در پاسخگویی به مطالبات و خواسته های مردم و همچنین بالابردن سطح باور و ایجاد نشاط و امید در جامعه تأثیر گذار هستند.
مجددا این روز را بر همه دست اندر کاران عرصه روابط عمومی و ارتباطات تبریک عرض نموده و از خداوند سلامتی و توفیق روز افزون همه شما عزیزان را خواستارم.
* مهدی یوسفی
روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان

 

اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات
 اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، دوچندان شده است به گونه ای که موفقیت سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها و دوامشان در عرصه‌ها و فعالیت های تخصصی به عملکرد روابط عمومی‌های آن‌ها وابسته است. روز ارتباطات و روابط عمومی بر فعالان این عرصه شغلی، گرامی باد
* سید محمد امین مشعریان
سرپرست روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری داری استان همدان

 

روابط عمومی به سرعت در حال تغییر است
 حرفه روابط عمومی با بازنگری بر آنچه انجام می دهد و آنچه ارائه می دهد، در واقع در حال تجربه یک انقلاب است. هر یک از ما نیازمند مهندسی مجدد در عملکرد وظایف روزمره خود در هر روز کاری هستیم.
در دنیای سخت و رقابتی امروز استفاده از روشهای سنتی مانند روابط رسانه ای، اثربخشی خود را از دست داده و تغییرات انقلابی در روابط عمومی اثر قابل توجهی نه تنها بر سازمان و انسانها بلکه دنیا را دگرگون ساخته است.
من همواره براین باورم که چیزی به نام انسان غیرخلاق وجود ندارد و ابراز نوآوری و خلاقیت که در دست داریم همواره به کارگزاران روابط عمومی کمک می کند تا پتانسیل خلاقیت را در خود کشف کنند.
هر کدام از ما به عنوان دستگاه ارتباطاتی شگفت انگیز با بهره گیری از اندیشه و روابط خلاقانه سبب رشد شکوفایی اقتصاد می شویم.
اگر همه ما آنچه را که هم اکنون انجام می دهیم ادامه دهیم، نتیجه یکسانی خواهیم گرفت پس برای ایجاد تغییر در دنیای بیرون، نیازمند این هستیم که ابتدا طرز تفکر خود را تغییر دهیم.
در شرایط اقتصادی کنونی که رقابت برای عقد قراردادها و گرفتن یک پروژه شدیدتر از هر زمان دیگری است داشتن منابع مالی و انسانی با بهرگیری از خلاقیت های خاص  و روابط موثربیشتراز گذشته کارگزار را موفق خواهد ساخت.
در واقع متخصصان اندیشه نوآورانه بر این باور هستند که با خلاقیت در روابط عمومی سازمانها و اشخاص می توانند با تجهیز به عادات و مهارت های نوآوری با صرف کمترین منابع، توانایی داشتن اندیشه انعطاف پذیر را در خود تقویت نمایند.روابط عمومی به سرعت در حال تغییر است دیگر نمی توان روشهای قدیمی را دنبال کرد ما نیازمند مهندسی مجدد در ارتباطات هستیم تا بتوانیم خدمات موثرتر ارائه نماییم.
بعضا تغییر بسی دشوار، طاقت فرسا و حتی دردناک است اما همین تغییرات است که می تواند فرصت ها ، روش ها و موقعیت های جدید را که پذیرای تغییر باشد به وجود آورد.
ارتباطات مطابق گذشته نخواهد توانست عمل کند فقط داشتن ابزار نوآوری و خلاقیت به ما کمک می کند تا قوه خود را تقویت کرده و به شیوه بهتری با چالش ها موجود روبرو شویم.
روابط عمومی خلاق ایده های ناب را خلق وشروع به ایده پردازی می نماید در واقع وی زمانی موفق خواهد شد که بتواند در راستای ارتباط متقابل با دیگران با استفاده از تکنیک های متعدد و با ورود به افکار و دنیای افراد از دریچه نگاه وی به بهترین نحوه ارتباط موثر برقرار نماید.
می توان ادعا کرد  که تکنیک های زیادی برای ایده پردازی در روابط عمومی وجود دارد اما برای این کاردر گام اول لازم است تفکر خود را خلاق نگه داریم و به مسائل و مشکلات از زاویه های مختلف نگاه کنیم تا بتوانیم با ارائه راه حل های جدید دنیا را تحت تاثیر خود قرار دهیم.
لازم به یادآوری است بیشتر فعالیتهای خلاقانه روابط عمومی در گرو موقعیت های حیاتی ساختاریافته قرار دارند و با مسائل چگونه دست یافتن به ایده های جدید برای انجام کارها به شیوه ای متفاوت در بافتی از پیش تعیین شده روبروست.  در پایان ضمن تبریک هفته روابط عمومی بر فعالان عرصه اطلاع رسانی و ارتباطات امید است  بتوانیم در راستای ایجاد فرهنگ حمایت گر گروهی به نوآوری ، خلاقیت و ارتقاء جامعه با بیان ایده ها ی موثر، نحوه انجام کارها از شیوه سنتی به نوین و با مهندسی مجدد در ارتباط موثر با جامعه در تحقق بخشیدن به آرمانها و فائق آمدن بر موانع و مشکلات و پیشرفت دنیا کمک نماییم.
بیان همتی
کارشناس مدیریت ارتباطات و اموربین الملل شهرداری همدان
روابط عمومی عنصر اصلی ارتقاء و پیشرفت در جامعه

 

روابط عمومی رسالت بسیار عظیم و مهمی برعهده دارد
 فرا رسیدن 27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی همکاران پرتلاش و فعال در این حرفه خطیر که به عنوان چهارمین شغل پرمخاطره جهان انتخاب شده است، تبریک عرض می نمایم.
شعار روابط عمومی ها در سال 1401 شعری از حافظ است که نشان دهنده  کار عظیمی است که روابط عمومی ها در حال انجام آن هستند.  
طبق فرمایش مقام معظم رهبری  تبیین حرف و اقدام دریا و منطبق با اخلاق و ارزشها در نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان یک جهاد اعلام گردیده است و در دوران اخیر از همگان خواسته شده که در این خصوص فعالیت مضاعفی داشته باشند.
لذا به نظر می رسد در مقطع فعلی رسالت فعالان روابط عمومی بسیار خطیرتر شده و با توجه به هجمه ای که دشمن بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی به راه انداخته که به طور جنگ رسانه ای بوده و درصدد تخریب دستاوردهای نظام هستند و برای این منظور فشار را روی بخش اقتصادی و تحریم ها گذاشتند و تلاش دارند که دستگاه های مختلف حاکمیتی را ناکارآمد جلوه دهند. به طور یقین روابط عمومی رسالت بسیار عظیم و مهمی برعهده داشته و لازم است  دستاوردهای مجموعه را به خوبی و در قالب هنر و رسانه های نوین  به افکار عمومی ارائه دهند.
روابط عمومی همانند آینه ای است که منعکس کننده واقعیت با شفافیت کامل و بدون کم و کاست است که باید عملکرد و فعالیت های دستگاه ها را به مردم منعکس و متقابلاً مطالبات و خواسته های مردم را نیز به دستگاه ها منتقل نمایند.
لذا آنچه در حال انجام است و خدماتی که به مردم ارائه می شود و همچنین دستاوردهایی که ارکان مختلف نظام دارند بسیار وسیع و گسترده است و به همین میزان باید روابط عمومی ها فعال بوده و برای انعکاس عظمت کار و فعالیت دستگاه ها برای پیشبرد دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش کنند.
مأموریت بزرگ و سنگینی که برای روابط عمومی ها متصور است اینکه به مثال دیده بانی که در صحنه جنگ و مبارزه دیده بانی می کنم نقش بسیار اساسی خودرا ایفا  کند؛ روابط عمومی  به دلیل ارتباط نزدیک با مردم و رسانه ها  برای ارتباط دو سویه عمل می کند.
امیدوارم با فعالیت مضاعف روابط عمومی ها تا سال 1402 دستاوردهای بسیار عظیمی عاید و واصل مجموعه  نظام مقدس جمهوری اسلامی شده باشد.  
* محمد جواد زارعی
 مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری همدان

 

روابط عمومی پلی برای انتقال پیام ها است
 روز روابط عمومی و ارتباطات را به همه اصحاب رسانه، فعالان روابط عمومی و ارتباطات؛ به ویژه همکارانم در روابط عمومی‌ها تبریک عرض نموده و امیدوارم با تلاش‌ بیشتر و استفاده بهتر از ظرفیت‌های موجود؛ موجب هم افزایی و همدلی بیشتر در این مجموعه شوند و چون پلی برای انتقال پیام ها، انتقادها و پیشنهادها از سطوح‌ گوناگون ذینفعان به سطوح مختلف مدیریتی عمل نمایند.
علیرضا عین القضاتی
 روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

 

بدون روابط عمومی کارآمد، ایجاد هماهنگی و همراهی در جهت اهداف عالی میسر نیست
 عمده ترین هدف سازمانی دانشگاه ها، ارتقاء امور آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها است. دانشگاه از سه طیف دانشگاهی اعم از استادان، دانشجویان و کارکنان تشکیل شده است. مدیریت دانشگاه مسئولیت هماهنگی بین این سه طیف را برعهده دارد. مدیریت برای رسیدن به این هدف، نیاز به ابزارها و سازوکارهای لازم دارد. یکی از این سازوکارها، بخش روابط عمومی دانشگاه است. بدون وجود روابط عمومی کارآمد، ایجاد هماهنگی و همراهی در دانشگاه ها در جهت اهداف عالی میسر نیست. کارکرد اساسی بخش روابط عمومی برای پیشرفت های علمی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاهها اهمیت اساسی دارد. تقویت روابط عمومی، به منظور تقویت روابط عاطفی بین مدیران دانشگاه از یک سو و استادان، دانشجویان و کارکنان از سوی دیگر ضروری به نظر می رسد. روابط عمومی به عنوان مهمترین سازوکار مدیریتی دانشگاه ها، نقش مهمی در هماهنگ سازی، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی دارد. توجه ویژه به روابط عمومی به عنوان نهادی که می تواند به صورت نظام مند، برنامه ریزی شده و سنجیده در جهت تقویت تعامل و تفاهم بین بخش های مختلف دانشگاه عمل کند، حائز اهمیت است.
سید کمال حسینی ،مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی همدان

روابط عمومی از نظر ماهیت و کارکرد قرابت زیادي با رسانه ها دارد
 امروزه نقش بـی بـدیل رسـانه هـا در شـکل دهـی و هـدایت افکـار عمـومی و جریـانسـازي رویدادهاي علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادي و ... بر هـیچکس پوشـیده نیـست.
روابط عمومی از نظر ماهیت و کارکرد قرابت زیادي با رسانه ها دارد و هسته ی اصلی فعالیت روابط عمومی های ادارات و دستگاه های دولتی را ایجاد ارتباط با رسانه ها و پایگاه های خبری تشکیل می دهد.اگرچه روابط عمومی ها از ابزار و امکانات گوناگونی براي انتقال اطلاعات و اخبـار بـه جامعـۀ اطلاعاتی برخوردار هستند ولی نکته قابل توجه ایـن اسـت کـه هـیچ کـدام از شـیوه هـاي انتقـالی نمیتواند کارآیی یک رسانه را داشته باشد. یک روابط عمـومی موفـق آن اسـت که براساس اصل حرفه اي و مسئولیت حرفه ا ي، وجدانی و اخلاقی این حرفه استوار باشد  و در کنار این امر  بتواند ارتباط مناسب، علمی و منطقی با رسانه هاي جمعی برقـرار کنـد و بخـشی از وظـایف و اهداف سازمانی خود را از این طریق جامه عمل بپوشاند چرا که رسانه ها یک امکان بـالقوه و ابـزاري بـراي روابـط عمومی ها بشمار میروند؛ لذا بخش ارتباط با رسانه ها در هر روابط عمومی از بخشهاي مهم و ضروري است کـه بـدون آن روابط عمومی از وظیفۀ اصلی خود دور خواهد ماند، به همین جهت روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان همدان تعامل خوبی با کانال های ارتباطی موجود در رسانه های جمعی و خبرگزاری های استان را دارا می باشد.
* رقیه نیک خصلت
مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان همدان

هدف اصلی روابط عمومی ایجاد  کانالهای ارتباطی در درون و بیرون از سازمان است
 شایستگی‌های مدیران روابط عمومی ها به‌عنوان کلیدی‌ترین منابع انسانی در سازمانها  از اهمیت بیشتری برخوردار است و این امر با بهره‌مندی از رویکردهای نظری علم مدیریت و علم ارتباطات قابل بررسی است. این روزها شاهد انقلاب جدید در زمینه اطلاع یابی و اطلاع رسانی و ارتباطات درفضای واقعی مجازی و واقعیت مجازی هستیم این تکنولوژی و فناوریهای جدید، زندگی و محیط کار و حتی ابعاد وجودی ما را تحت تاثیر قرار داده و بشر بدون فناوری و بهره گیری از آنها امکان عملی برای ادامه حیات خود ندارد. شتاب انتشار داده ها و آمار و اطلاعات ناشی از عصر دیجیتال و الکترونیک به حدی است که می توان از آن به انفجار اطلاعات یاد کرد. یکی از مهمترین مسایلی که اهمیت و نقش روابط عمومی ها در دستگاه ها و سازمان های دولتی و خصوصی را به طور جدی مطرح کرده، پیچیدگی و پویایی روزافزون اجتماعات بشری است. در این راستا گستره و افق توسعه ارتباطات بین سازمانی دستگاه ها و ضرورت های انعکاسی و انتقال یافته ها و دستاوردها به عموم مردم و برقرار ماندن پل ارتباطی بین مسئولان و مردم و کارآیی روابط عمومی ها از  مهمترین عواملی است که نقش، اهمیت و ضرورت ارتقای کارآیی و نوآوری روابط عمومی را ضروری ساخته است و مدیران این عرصه برای ایجاد این ارتباط نیازمند داشتن اطلاعات و شناخت از عملکردهای حوزه روابط عمومی در گذشته و حال هستند و شاید یکی و نخستین کاری که یک روابط عمومی پیش از پذیرفتن مسئولیت، باید انجام دهد کسب اطلاعات و شناخت جامع از فعالیتها و عملکردهای واحد روابط عمومی بعنوان یکی از ضروری ترین و حیاتی ترین بخش در هر سازمان است که هدفش ایجاد کانالهای ارتباطی در درون و بیرون از سازمان است و یک حرکت اشتباه در انتخاب مدیران روابط عمومی ، مدیر مربوطه و سازمان را  در حالت کیش و مات  قرار خواهد داد . به امید روزی که اهمیت و جایگاه روابط عمومی بر همگان روشن شود و یکبار برای همیشه چارت سازمانی و ساختار این حوزه بصورت ریشه ای در تمامی ارگانها و نهادها اصلاح شده و انگیزه و مرحمی شود بر دردها و زحمات شبانه روزی کسانی که برنامه ریزی، مسئولیت، پاسخگویی، استرس و کار آنها در حد مدیران ارشد سازمان و ارج و قرب و دریافتی آنها در حد یک کارشناس است.
* مقصود شعبانی
مدیر روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان همدان

روابط عمومی بزرگترین سرمایه یک سازمان است
 روابط عمومی بزرگترین سرمایه یک سازمان است دنیای امروز دنیای ارتباطات است. در سازمان های دولتی داشتن اطلاعات موثق، دقیق و به موقع با توجه به هدف و ساختار، بزرگترین سرمایه یک سازمان است و حیات یک سازمان به داشتن یک ارتباط دوسویه درون سازمانی و برون سازمانی و انجام تبلیغات و کسب اطلاعات به روز و مفید بستگی دارد و این جاست که لزوم وجود روابط عمومی واقعی در ایستگاه های روابط عمومی نمایان می شود. در دنیای امروز که مرزهای ارتباطات شکسته شده و انسان به دنبال کشف راهکارهای مطلوب زیستن و نگرش جامع مدار است، آموزه های علمی ما را به کنکاش و توجه درباره وضعیت چگونگی تعامل و برخوردنمودن با مسایل رهنمون می سازد. بی شک یک سازمان و یا یک اداره نمی تواند خود را جزیره ای بی ارتباط فرض نماید و از تکنولوژی و آورده های آن بی نیاز و با آن بیگانه باشد.
 روابط عمومی باید بر محور تفکر مداری، مشارکت مداری و اطلاع مداری باشد تا بتواند در راستای کمک به اثربخشی سازمان مؤثر باشد و با نواندیشی و نوگرایی، ابتکار و خلاقیت مستمر عجین شود و خود را با تحولات و پاسخگویی مرتب به افکار عمومی منطبق و هماهنگ سازد.. به همین خاطر و به مناسبت فرارسیدن روز روابط عمومی فرصت را مغتنم شمرده، این روز را گرامی داشته و به تمامی فعالان این عرصه تبریک عرض می نماییم. بی شک این روز تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات است که امروزه به قلب تپنده مجموعه های مختلف تبدیل شده است.
* علی صارمی
مدیر روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان

روابط عمومی ، خدمت  و اطلاع رسانی به مردم
 روابط عمومی هوشمند و به روز ، این فرصت را به هر مجموعه ای می‌دهد تا ضمن دریافت مطالبات جامعه هدف و مخاطبان خود از یک سو، خدمت و وظایف سازمان خود را بدرستی به مردم اطلاع‌رسانی کرده و از توان، ظرفیت و جایگاه رسانه‌ها برای آگاهی بخشی عمومی بیشتر بهره ببرد.
* محسن یاراحمدی،روابط عمومی اتاق اصناف

روابط عمومی برای نزدیک‌کردن نگرشهای مخاطبان با سازمان است
 روابط عمومی ها با ایفای کارکردهای اطلاع رسانی و اطلاع یابی، ایجاد و حفظ ارتباطات دو سویه و تفاهم متقابل بین سازمان و مخاطبان و جلب اعتماد و مشارکت مخاطبان به ساز‌مان، کمک به مدیریت برای همگام شدن با تغییرات محیطی، نزدیک کردن نگرش‌های مخاطبان با سازمان و نزدیک کردن اقدامات و نگرش‌های سازمان با مخاطبان به پویایی و رشد و توسعه سازمان در محیط و در راه رسیدن به اهداف و استراتژی‌های آن کمک می کنند.
یک روابط عمومی خوب با اطلاع رسانی و فعالیت آگاهانه برای سازمان ذیربط خود وجهه خوبی فراهم می کند .
مهم ترین وظیفه روابط عمومی شناخت افکار عمومی نسبت به سازمان است که هم درون سازمان و هم در بیرون از سازمان دنبال می شود .
* زهرا کیان پور
مسئول روابط عمومی اداره کل زندانهای همدان

 

روابط عمومى ها می توانند در راه رسانیدن اخبار موثق براى رسانه نقش مطلوب ايفا كند
 روابط عمومی حوزه ای تخصصی و زبان گویای سازمان در بین کارکنان و مشتریان است و می توان گفت معرفی نام و نشان معتبر و شناساندن خدمات و سرویس های متنوع و به روز هر سازمان از مهمترین وظایف و مسئولیت های این حوزه است
 روابط عمومى ها می توانند در راه رسانیدن اخبار موثق براى رسانه نقش مطلوب ايفا كند و رسانه هم می تواند با اطلاع رسانى به موقع و فراگیر و اطلاع يابى دقيق در ارائه خدمات دستگاه  بهتر به شهروندان کمک  و راهنمایی نمایند . در این دو سال اندی با وجود همه گیری بیماری کرونا شرکت ملی پست با افزایش حجم  چندبرابری مرسولات  مواجهه شد و به خوبی از عهده کار برآمد امامتاسفانه مانند کادر درمان دیده نشد
* ایرج آئینی،رئیس دفتر و مدیر روابط عمومی اداره کل پست همدان

 

داشتن ارتباط موثر با رسانه‌ها، هم‌اندیشی با اهالی رسانه
 هماهنگی با سرعت تحولات ارتباطی و فن‌آورانه، برقراری ارتباط دو سویه و تعاملی بین مسئولان و مردم، داشتن ارتباط موثر با رسانه‌ها، هم‌اندیشی با اهالی رسانه، نخبگان و اقشار مختلف جامعه، ایفای نقش راهبردی و مشاوره‌ای، توجه به روابط سازمانی، داشتن برنامه منسجم برای شرایط عادی و بحران و تبیین خدمات دولت و اقناع افکارعمومی می‌تواند روابط عمومی‌ها را به واحدهایی پویا، هوشمند و تاثیرگذار تبدیل کند.
* رضا ویسی،روابط عمومی شهرداری اسدآباد

تولید محتوا باید غنی باشد
 تولید و توزیع محتوای مناسب همواره یکی از دغدغه های مهم مدیریت هر سازمان و مجموعه است، تولید محتوا و تهیه بسته های محتوایی مناسب و باکیفیت برای مخاطبان و جامعه هدف معمولاً در سازمان ها و شرکت ها توسط روابط عمومی و واحدهای مرتبط با آن صورت می گیرد.همچنین قدرت روابط عمومی در صلاحیت و صمیمیت آن است و با کوشش خردمندانه چنین روابط عمومی ای می‌توان در مردم اعتقادی بوجود آورد که همواره به اقدامات  آن سازمان خدمات دهنده  و مدیران ان خوشبین بوده و اعتماد نمایند .
* هانیه فرهانچی،مدیر روابط عمومی جهادکشاورزی شهرستان فامنین

 

روابط عمومی یک عنصر قوی در تقویت برنامه هاست
 امروزه روابط عمومي ها به عنوان عناصر قوي در ارزيابي و تقويت برنامه ها و پيشبرد اهداف سازمانها تلقي شده و سازمانهاي پيشرو، به روابط عمومي به عنوان كانون تفكر مي نگرند.بدون تردید روابط عمومی به عنوان عنصر اصلی در عرصه سیاست گذاری های کلان نظام و هدایت سازمان ها جایگاه ویژه ای دارد و از آنجائیکه روابط عمومی و کارکردهای آن به مثابه روح فعالیت هاست امروزه به رکن مهمی از عملکرد سازمانها تبدیل شده است.
* ابراهیم سفری
روابط عمومی فرمانداری اسدآباد

روابط عمومی عنصری مهم برای پیشرفت
امروزه روابط عمومی نه به عنوان یک سامانه تشریفاتی و اجرایی بلکه به عنوان یک سامانه مشورتی و مدیریتی و به عنوان عنصری مهم در ارتقاء و پیشرفت هر سازمانی، جایگاه ویژه‌ای دارد و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نمی‌یابد.
* حسین سلیمانی
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

نقش سازنده روابط عمومی‌ها در تعاملات بین سازمانی
 قرارگیری در عصر اطلاعات و ارتباطات موجب است تا بیش از هر چیزی این دو عنصر تاثیرگذار  خود را در سازمان‌های مختلف نمایان کنند. روابط عمومی علاوه بر اعلام سیاست‌های کلان و سخنگویی از سوی سازمان مربوطه، با جمع‌آوری و رصد اطلاعات از میان مخاطبان سازمان خود، می‌تواند به تحلیل داده‌های به دست آمده بپردازد و در بهبود عملکرد سازمان خود نقشی سازنده و استراتژیک ایفا کند.
اطلاع‌رسانی و حتی جریان‌سازی فرهنگی از رسالت‌هایی است که روابط عمومی‌ها بر عهده دارند.
در واقع روابط عمومی مجموعه‌ای از قابلیت‌ها و مهارت‌ها است که گاه نیاز است تا با به کارگیری ابزارهای نوین ارتباطات جمعی به تشریح مسائل بپردازد و گاه بازخوردهای ناشی از اقدامات سازمان خود را دریافت و در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌های آتی اعمال کند.
تسهیل‌گری از دیگر نقش‌های روابط عمومی است تا با استفاده از قابلیت موجود ارتباط دوسویه و مستقیم با سازمان‌ها حفظ شود. گاهی نقش روابط عمومی به اشتباه تنها به عنوان فردی که صرفا اخبار امیدبخش سازمان خود را مخابره می کند دیده می‌شود، در حالی که مخابره اخبار تنها بخش کوچکی از وظایف این حوزه کاری است. نقش قابل توجه روابط عمومی در بهبود عملکرد سازمان انکارناپذیر است.
روابط عمومی‌ها با بهره‌گیری از امکانات ارتباطی و تعاملی خود می توانند به عنوان حلقه‌های واسط بین سازمانی جهت برقراری تعامل سازنده ایفای نقش کنند. همچنین با بهره‌گیری از ایزارهای رسانه‌ای به تشویق و ترغیب و ایجاد روحیه رقابتی در بهبود عملکرد میان کارکنان نیز نقش داشته باشد.
با توجه به اهمیت اقتصاد به ویژه اقتصاد مقاومتی نیاز است که سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط با این موضوع علاوه بر هم‌افزایی سازمانی و انسجام از نظر رسانه‌ای و تعاملات بیرونی نیز هماهنگی لازم را داشته باشند تا با افزایش توان خود و دست به دست هم دادن بتوانند در راستای هم‌افزایی صورت گرفته در سطح کلان سازمان، برای دریافت بازخورد و به دست آوردن نتایج بهتر جریان‌سازی کنند.
بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی صرفا یک نام در یک برگ از تقویم نیست،بلکه سر فصل از اخلاق ،علم و هنر است.
بی شک این روز تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات است که امروزه به قلب تپنده حوزه های گوناگون تبدیل شده است
این روز را به تمامی مدیران و کارکنان این واحد در دستگاه های مختلف دولتی ،غیر دولتی و بخش خصوصی تبریک می گویم و از خداوند منان برای تمام عزیزان شاغل در روابط عمومی ها  آرزوی سربلندی و موفقیت را دارم.
* علیرضا روانبخش
مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل نمایشگاه بین المللی همدان

نقش و جایگاه روابط عمومی در اَبَر سازمان‌هایی به نام شهرداری
 شهرداری‌ها جزو نهادهایی هستند که بیشترین سطوح تماس با خیل عظیمی از مخاطبان را داشته که بر حسب اتفاق این گروه‌های کثیر هر کدام نوع خاصی از انتظار را دارند و متقابلا هم شهرداری مشارکت‌های متنوعی را در جهت اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌هایش از آنها طلب می‌کند.
روابط عمومی‌های شهرداری حلقه واسط بین مدیریت کلان دستگاه با اجزای درون و برون‌سازمانی و به عنوان حلقه ارتباطی میان شهرداری‌ها و افکار عمومی نیز محسوب می‌شود.
بی تردید جایگاه و نقش روابط عمومی در دوران معاصر که بعضاً با عناوینی مانند عصر انفجار اطلاعات، عصر رسانه‌ها، عصر اطلاعات یا جامعه اطلاعاتی تبیین می‌شود، بسیار حیاتی و استراتژیک تلقی می‌شود و به نظر می‌رسد وضعیت به گونه‌ای پیش می‌رود که مدام بر اهمیت آن افزوده شود.
در این راستا روابط عمومی شهرداری نیز به منظور حفظ این جایگاه و گام برداشتن در مسیر روابط عمومی حرفه‌ای و تخصصی با طرح ریزی چارت درون سازمانی خود و تشکیل کارگروه‌های تخصصی اقدام به برنامه‌ریزی در حیطه وظایف و نقش سازمانی خود کرده و این دستگاه را در رسيدن به اهداف خود ياري می‌کند.
روابط عمومی شهرداری می‌بایستی از نیازهای شهروندان آگاه شده و فاصله میان این نیازها و سیاست‌گذاری‌های شهرداری‌ها را کاهش دهد و در نهایت فرآیند پاسخگویی را تسریع نموده تا بتواند افکار عمومی را متقاعد کند.
روابط عمومی می‌باید پا به صحنه بگذارد و در جریانی اقناعی و با مدیریت صحیح اطلاعات سعی در ترغیب شهروند در راستای ارتقای سطح ضریب اعتماد او به دستگاهش نماید.
امروزه صاحب‌نظران، کارکرد اصلی روابط عمومی را علاوه بر اطلاع‌رسانی رویدادها و برنامه‌های سازمان‌ها در اعتمادسازی و تفاهم با مخاطب می‌دانند که بدین ترتیب اهمیت جایگاه عملکرد مناسب روابط عمومی شهرداری‌ها و انجام برنامه‌های مدون و علمی برای ارتباط با افکار عمومی جامعه و پاسخ به انتظارات آن در حوزه مدیریت شهری بیش از پیش پررنگ می‌شود.
* مجتبی دی آبادی
مدیر روابط عمومی شهرداری مریانج

جلب رضایت افکار عمومی  از مهم ترین وظیفه روابط عمومی است
 مهدی الهی  از سال 95 به عنوان همکار روابط عمومی  با خبرگزاریها و مدیران کانالهای تلگرامی همکاری داشت تااینکه  از خرداماه سال 98 همزمان با هفته جهاد کشاورزی رسما بعنوان کارشناس روابط عمومی کاردر روابط عمومی  را آغاز کرد  و با خبرگزاریها و مدیران تلگرامی شهرستان تعامل و همکاری دارد
وی یکی از مهمترين‌ وظيفه‌ روابط عمومي‌، شناخت‌ افكار عمومي‌ و نفوذ در آن‌ براي‌ جلب‌ رضايت‌ افكارعمومي‌ نسبت‌ به‌ سازمان‌ می داند كه‌ هم‌ در درون‌ سازمان‌ و هم‌ در بيرون‌ از سازمان‌ دنبال‌ مي‌شود.بي‌ترديد، اين‌ وظيفه‌ در قالب‌ مجموعه‌اي‌ از فعاليتهاي‌ ارتباطي‌ صورت‌ مي‌گيرد كه‌ مي‌توان‌ آنها را تحت‌عناوين‌ ارتباطات‌، امور فرهنگي‌ و نمايشگاهها، انتشارات‌، سنجش‌ افكار و پژوهش‌ و برنامه‌ريزي‌دسته‌بندي‌ كرد
وی در روابط عمومی سازمان متبوع  هرساله بعنوان روابط عمومی برتر در استان  رتبه کسب می کند.
* مهدی الهی
روابط عمومی جهادکشاورزی بهار

 

روابط عمومی، هنر و علم اجتماعی است که درون و برون دستگاه را به هم پیوند می دهد
 امروزه در عصر حاضر اگرچه نگوییم ارتباطات نخستین عنصر و اساسی ترین اصل مورد نیاز بشر است، اما به جرأت می توان گفت یکی از بنیادی ترین دانش ها و مهمترین عوامل پیشرفت انسان امروزی و شالوده و زیربنای سایرعلوم قرن حاضر است.
روابط عمومی، هنر و علم اجتماعی است که درون و برون دستگاه را به هم پیوند می دهد. روابط عمومی هدف و چگونگی کلید برنامه ها را ترسیم می کند. روابط عمومی مشاور امین مدیر و کلیه کارکنان دستگاه است. پس لازم است که مدیر و کارکنان صددرصد به وی اعتماد داشته باشند. روابط عمومی آئینه زیبایی هاست. یک اتاق شیشه ای است که از هر طرف آن، همه چیز زیبا دیده می شود.
روابط عمومی چشم و چراغ یک دستگاه است. روابط عمومی است که باید همه چیز را ببیند و همه چیز را نیز زیبا بنمایاند. روابط عمومی حافظ منافع دستگاه مربوطه و مردمی است که با آن سر و کار دارند. امروزه به نظر می رسد که معیارهای قالب در جامعه ما بی توجهی به ارزش های نهفته در کار روابط عمومی هاست به طوری که این امر باعث شده در بسیاری از سازمان ها، بخش روابط عمومی مبدل به بخش تبلیغات سازمان شود و کمتر به مفاهیم و ارتباطات دوسویه بپردازد. صاحب نظران معتقدند اگر نقش روابط عمومی را در ایجاد یا تقویت فرهنگ توسعه، بومی کردن سرمشق های توسعه، کشف و معرفی ظرفیت های جامعه، بازآفرینی فرهنگی، حفظ تعلق و پیوستگی بدانیم در اینصورت باید بتواند از هر نوع گسستگی و ناپیوستگی جلوگیری کند و یا حداقل کاهش دهنده فاصله و شکاف میان جامعه و دستگاه های اجرایی باشد.
* محمد حسین زارعی مرام
مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین  اجتماعی استان

 

روابط عمومی باید تمام توان خود را در تقویت تعاملات رسانه‌ای به کار گیرند
 روابط عمومی‌ها که معمولا در ساختار سلسله مراتب سازمانی، زیرمجموعه مدیریت و دارای ارتباط مستقیمی با آن هستند، بنا بر ماهیت ذاتی خود، بیش از دیگر حوزه ها با رسانه در ارتباط و تسهیل گر تعاملات برون سازمانی هستند.
اما عاملی که می تواند روابط عمومی ها را از رده  مجری تشریفات و برگزارکننده مراسمات" به جایگاه تخصصی خود نزدیک تر کند، توجه و تاکید بر حوزه "خبر"است اما نه صرفا خبرهای پوششی بلکه تولید اخبار و محتوای رسانه ای. با این حال آنچه در نگاه اول در صفحه اصلی پورتال های خبری و اطلاع رسانی سازمان های مختلف به چشم می خورد پوشش خبری جلسات، سمینارها، کارگاه های آموزشی، برنامه های مناسبتی است.
شاید یکی از دلایل اصلی این "محتواسازی تک قطبی" و عدم فعالیت در حوزه تولید خبر، تاکید بیش از حد بر شرح وظایف سازمانی نوشته شده ای باشد که کمتر دلیل و رغبتی برای بازخوانی و بازبینی آن وجود دارد؛
حرکت مستمر روابط عمومی ها به سمت "جریان سازی"و پرهیز از اصول گرایی های غیرقابل انعطاف با بهره گیری از دو عنصر کلیدی "شناخت" و "زمان" ، در صورت حمایت مدیران رده های میانی و بالایی سازمان، از یک اداره و یا واحد کلیشه محور، اتاق فکر پویایی خواهد ساخت و منشاء تحول و تغییر خواهد شد.
همزمان با ایجاد جریان های مستمر رسانه ای، رصد مستمر بازتاب اخبار سازمان در رسانه ها، فعالیت با اهمیت دیگری است که نباید به هیچ وجه مورد غفلت واقع شود؛ چرا که هرگونه اقدام سریع و به موقع به ویژه در مقابله با هجمه های رسانه ای، مستلزم رصد مستمر و زمانمند رسانه هاست.
در پایان یادآوری این موضوع ضروری است که رسانه ها همواره به عنوان رابط بین مردم و نهادهای حاکمیتی، نقش تاثیرگذاری در انعکاس مطالبات،کمبودها و فرصت ها، شفافیت عملکرد و استقرار نظام پاسخگویی کارآمد و متعاقب آن رفع موانع، تحقق عدالت اجتماعی و حقوق شهروندی داشته و خواهند داشت. امید که روابط عمومی های سراسر کشور با علم به این ظرفیت ارزشمند، تمام توان خود را در تقویت تعاملات رسانه ای به کار گیرند.
* محمدرضا خلجی
مدیر روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان

روابط عمومی ورزش حوزه ای شیرین اما سخت و پیچیده
 روابط عمومی حوزه ورزش و جوانان با توجه به‌ مخاطبان بی شماری که دارد بسیار سخت و است چرا که همواره باید توفیقات ورزشکاران استان به شکل مطلوب منعکس شود تا باعث امیدآفرینی و دلگرمی اهالی ورزش و جامعه شود.
روابط عمومی حوزه ورزش با توجه به ذائقه مخاطب کار پیچیده ای است چرا که در عصر کنونی که هر فردی با داشتن یک گوشی هوشمند یک رسانه است و این وظیفه حوزه روابط عمومی را دو چندان می کند.
 شیوه و روش اطلاع رسانی اخبار ورزشی باید به گونه ای باشد  که در جامعه نفوذ کند و اثرگذاری آن بر مردم مشهود باشد.
 جذابیت حوزه ورزش میان آحاد جامعه بسیار زیاد است و در این راستا تقویت روابط عمومی ها در چهار حیطه ورزشی تعلیم و تربیتی، همگانی، حرفه ای و قهرمانی حائز اهمیت است.
 همواره باید به نقش روابط عمومی و تاثیرات آن در پیشبرد اهداف توجه کرد و جایگاه این حوزه را مهم برشمرد.هر سیستمی رقیب دارد و اگر بخواهد در اطلاع رسانی و شناساندن خود عقب بیافتد، نابود می شود و در سیستم های دولتی و حوزه های اجتماعی نیز باید نقاط قوت ، شناسایی شوند و واقعیت ها به اطلاع مردم رسانده شود.یکی از دیگر از وظایف روابط عمومی ها انتقال مشکلات و انتقاد سیستم به حوزه مدیریت است و روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان سعی کرده همواره گوش شنوای و چشم بینای سیستم باشد
* علی صفی زاده
مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان

 

امروزه روابط عمومی تنها نهاد اطلاع‌رسانی در سازمان محسوب نمی‌شود
 به نظر من تولید  محتوا یک فرآیند محسوب می‌شود و انتشار آن فرآیندی دیگر است که هر دو مکمل یکدیگر قلمداد می‌شود و هر کدام بدون دیگری برای سازمان فاقد ارزش است. در حال حاضر تکنولوژی‌های نوظهور فرآیند تولید و انتشار محتوا را کوتاه و سرعت آن را افزایش داده است. یعنی امکان جمع‌آوری اطلاعات با توجه به منابع در دسترس برای روابط عمومی آسان‌تر شده و موضوع دیگر که خیلی مهم است، این تکنولوژی‌های نوظهور کارگزاران جدیدی را وارد عرصه‌ تولید اطلاعات کرده است، در واقع این رسانه‌های جدید امکان تبادل اطلاعات را برای مخاطبان روابط عمومی‌ها سهل تر کرده است. لذا امروزه روابط عمومی تنها نهاد اطلاع‌رسانی در سازمان محسوب نمی‌شود، بلکه مدیریت تولید محتوا و انتشارات را به عهده دارد. انتشاراتی که توسط کارکنان، مشتریان، مخاطبان و دیگر ذی‌نفعان انجام و تولید می‌شود.
* مهدی قنبری
 مدیر روابط عمومی فرمانداری شهرستان فامنین

روابط عمومی موجب خلق جامعه ای انسانی تر می شود
اگر ارتباطات معقول و منطقی بر اساس ارزش های جامعه بنا و پی ریزی گردد، عمده ترین عامل توسعه انسانی است. روابط عمومی با تلاشی آگاهانه موجب خلق جامعه ای انسانی تر بر مبنای همیاری و گسترش دهنده ی ژرفای معنای عمیق انسانی است. بدینوسیله " 27 اردیبهشت ماه روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات" را به شما مشعل داران فروزان توسعه ارتباطات که با اتکا به ابزار دانش، خرد، مسئولیت پذیری و با حفظ مصالح و منافع همگان در جهت انجام رسالت خطیر اطلاع رسانی قدم بر می دارید؛ تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
* اعظم بهرامی
 روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت استان

روابط عمومی هنر مردمداری، ایجاد ارتباط مناسب است
 روابط عمومی هنر مردمداری، ایجاد ارتباط و فضای گفت‌وگو و هنر پاسخگویی مناسب و سریع است. روابط عمومی یعنی مدیریت ارتباط بین سازمان و مخاطب، یعنی داشتن رابطه خوب با دیگران، تلاش برای کسب همکاری و رضایت‌مندی مردم و گروه‌هایی است که برای شرکت یا موسسه اهمیت دارد. امری که سرلوحه‌ی کار ما در مجموعه‌ی روابط عمومی همیشه بوده است. خدارا شاکریم که در طی چند سال گذشته مسیری را برای خود تعیین کرده‌ایم که علاوه بر انجام وظایف درون سازمانی، اقداماتی را در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی انجام دهیم که از طریق آن‌ها، به بخشی از مسوولیت اجتماعی خود در قبال شهرستان  و مردمان این دیار  پاسخ گفته باشیم.
*نوروزی
مدیر روابط عمومی فرمانداری شهرستان تویسرکان

 

روابط عمومی ها در زمینه عکاسی و فیلم برداری  
باید غنی باشند
 موضوع تولید محتوا، بویژه در فعالیت های ارتباطات الکترونیکی و انتشاراتی از اهمیت بالایی برخودار است. یعنی به هر میزان فعالیت های پایگاه های اطلاع رسانی و انتشاراتی در قالب خبر، فیلم، صوت، عکس ،کتاب، بروشور و... بیشتر باشد ابزارها و امکان بیشتری برای ارتباط و تعامل با مخاطبان در اختیار خواهیم داشت. البته تاثیرگذاری موثر همه این ها در گرو محتوای مناسب و مفید است. در واقع یکی از غفلت های بسیاری از روابط عمومی ها در این زمینه آن است که در حوزه تولید محتوای با کیفیت، وقت و انرژی زیادی گذاشته نمی شود و حاصل تولید شده در قالب یک محتوای مناسب عرضه نمی شود.
* علی ترابی
 مدیر روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فامنین

 

طعم خوش روابط عمومی
 با تدوین سیاست رسانه‌ای نظام‌مند در روابط عمومی سازمان و همراهی اصحاب رسانه، خبرگزاری‌ها و رسانه ملی با انعکاس اخبار به شکل روزانه و تهیه گزارشات مستمر نقش خودرا به خوبی ایفا می کند.
  هر زمان بهره‌برداری از یک پروژه‌ در دستور کار ما قرار می‌گیرد که میدانیم مردم‌درآینده‌ازآن بهره میبرند آن زمان شیرین‌ترین لحظات در تقویم کاری برایم رقم می‌خورد.
* حسین عبدالمنافی
مدیر روابط عمومی شهرداری شهر تویسرکان

 

به روز شدن لازمه روابط عمومی خوب است
 این نکنه بر کسی پوشیده نیست که هر کس در حوزه‌ تخصصی خود آفریننده‌ محتوا باشد، به این منظور که نسبت به موضوعی که در مورد آن مطلب ارائه می‌شود اشراف کامل داشته باشد تا بتواند مستندسازی کرده و آن محتوا را به کار گیرد.پایه‌های تولید محتوا پایه‌ رشد و توسعه و پیشرفت است و لذا به همین جهت نباید دست کم گرفته شود. در واقع بیش از آن باید به فکر پژوهش و به کارگیری آن محتوا باشیم. چرا که اگر این حلقه‌های به هم پیوسته تحقق نیابد و نتوانیم محتوا را به کار بگیریم به مقصود نمی‌رسیم.
* مهدی ملکی
 مدیر روابط عمومی شهرداری شهر فامنین


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com