دوسال تا پایان مهلت تحقق وعده‌ها همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 3, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  123937 تاریخ انتشار:  1401-03-07 - 08:25 تعداد بازدید:  277
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مجلس یازدهم به نیمه رسید
دوسال تا پایان مهلت تحقق وعده‌ها

گزارش

 پس از انقلاب، مجلس شورای ملی به مجلس شورای اسلامی تغییر نام داد و نخستین دوره مجلس شورای اسلامی در7 خرداد سال 1359 با پیام امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.
هم اکنون که دوره یازدهم پارلمان کشور نیمی از عمر خود را گذرانده،فرصت مغتنمی است تا عملکرد بهارستان نشینان را مورد بررسی قرار دهیم.
مجلس یازدهمی‌ها که از همان ابتدا با عنوان مجلس انقلابی آغاز به کار کرد و تجربه دو دولت داشته‌ با طرح‌هایی چون: صیانت از‌ فضای مجازی،رتبه‌بندی معلمان و شفافیت آرا همواره مورد توجه قرارگرفته‌اند. از طرفی نمایندگان در این دوره موضوع دخالت در انتصابات دولت جدید را نیز یدک کشیده‌اند.
در چند روز گذشته و در سخنرانی که رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان داشته‌اند با اشاره به تعبیر سابق خود از مجلس یازدهم به‌عنوان مجلس انقلابی، گفتند: بعضی‌ها از این تعبیر خوششان نیامد اما این یک تعبیر حقیقی بود چرا که مردم نمایندگانی را برای این مجلس انتخاب کردند که شعارها و جهت‌گیری‌ها آنها انقلابی بود.
ایشان ضمن تحسین اقدامات خوب مجلس در دو سال گذشته، بیان‌کردند: شاخص‌های «ساده‌زیستی، و اسیر تجملات و اعیان‌نشینی نشدن»،«مسئولیت‌پذیری»،«مردمی بودن» از جمله نکات مهمی است که باید نمایندگان به آن توجه کنند.
اکنون با گذشت دوسال از آغاز به کار مجلس یازدهم، مرور اقدامات نمایندگان می‌تواند مسیر طی شده از سوی آنها را ترسیم و میزان اجرایی‌شدن وعده‌ها و شعارها را مشخص کند.
در همین راستا برآن شدیم به مناسبت روز گشایش مجلس گفت‌وگویی با نمایندگان، حامیان و مردم استان در رابطه با عملکرد پارلمان یازدهم در این دوسال داشته باشیم.

 

سالانه ۵۰ میلیارد دلار  یارانه در بخش ارز ترجیهی هزینه می شد
خبرنگار: زهرا امیری

 نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار همدان پیام، در ملایر با اشاره به طرح تعالی جمعیت و خانواده گفت: من جز موافقین این طرح بودم که به لطف خدا رأی  آورد؛ تبدیل به قانون (اصل ۸۵ ) شد.
حجت الاسلام احد آزادی خواه  بیان کرد: نهادهای مختلف از راه و شهرسازی گرفته تا بانک مرکزی و بانک‌های عامل و شرکت‌های خودروسازی همه موظفند برای ترویج فرزندآوری مشوق‌هایی را ارائه دهند .
آزادی خواه همچنین با اشاره به طرح اقدام راهبردی علیه تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا،بیان کرد: این طرح پایه و اساس خوبی برای مذاکرات شد و باعث شد مذاکرات ما با یک پشتوانه قانونی مدون و اقتدار ملی ایران بروز رسانی شود.
 آزادی‌خواه گفت :  در بحث ارز ترجیحی سالانه حدود ۵۰ میلیارد دلار یارانه هزینه می‌کنیم که حداقل ماهی یک میلیارد دلارآن برای کالای اساسی هزینه می‌شود اما متأسفانه رانت و سوءاستفاده وحیف ومیل دراین مسیر به شدت زیاد بود.
وی با بیان اینکه، من معتقدم می‌شد یکسری فاکتورها را بهتر از این تدبیر کرد، افزود: اما این کار بزرگی بود که دولت انجام داد و به جریان انداخت، ممکن است مردم در ابتدا اذیت شوند اما در بلند مدت حتماً به نفع مردم تمام خواهد شد و آزاد سازی۵۰ میلیارد دلاربه نفع آینده کشوراست .
آزادی‌خواه اظهار کرد: برای ۸۵ میلیون نفر غذا نیاز داریم اما به اندازه ۲۰۰ میلیون نفر یارانه می‌دادیم.
وی اقدامات دیگر درمجلس را طرح رتبه بندی معلمان عنوان کرد و گفت: ما این را قانون کردیم، ابلاغ شده و رسمیت پیدا کرده و این طرح از1/7/1400باید عملیاتی شود.
آزادی‌خواه همچنین گفت: صندوق‌های۳۱ گانه استانی تشکیل دادیم که کار بسیار بزرگی بود. براین اساس هر استان باید برای سرمایه‌گذاری، اشتغال و توسعه یک صندوق مستقل داشته باشد.

 شفافیت از مجلس آغاز می شود
وی در رابطه با طرح شفافیت آرای نمایندگان که مطالبه اقشار زیادی از مردم بود گفت: این طرح با یک معنای وسیع‌تری توسط بنده به عنوان طراح اصلی و ازیک ماه پیش کلید خورد و نهایتاً هفته گذشته نهایی شد و برای تأیید به شورای نگهبان ارسال شد،با این تفاوت که این شفافیت از مجلس آغاز شد. بسیارخرسندیم که بعد از ۴۳ سال این قانون تصویب شد وامیدواریم که به تأیید شورای نگهبان هم برسد.

 در انتصابات نظر مشورتی داده‌ام
آزادی خواه درباره دخالت نمایندگان در انتصابات، با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که بین دخالت و مشورت تفاوت قایل شدند، گفت: بنده با هرگونه دخالتی مخالفم و به عنوان یکی از اعضای مجمع نمایندگان استان به شدت منکر می‌شوم که در انتصاب مدیران استان دخالت اجباری کرده باشم، به این معنا که به مدیری یا استاندار فشار بیاورم یا وزیری را تهدید به استیضاح یا سؤال کنم که انتصابی انجام دهد . وی در ادامه تأکید کرد: اگر فردی از من یک مورد سراغ دارد که دخالت، تهدید یا اجبار کردم که انتصابی صورت گیرد، یا عزلی انجام شود بصورت مستدل بیان کند.
آزادی خواه ادامه داد: البته مجمع نمایندگان را با یک نسخه به تنهایی نمی‌توان خواند و مهندسی کرد، در واقع باید هرنماینده را جدا دید اما در مورد خودم شدیداً منکر این موضوع هستم .

 توسعه اشتغال یکی از اهداف مهم ما در شهرستان است
وی همچنین توسعه اشتغال را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های خود در دوران نمایندگی برشمرد و گفت: واحدهای بسیار زیادی را توانستیم در این مدت ایجاد بکنیم، علاوه براحیای کارخانه کیان کرد، توسعه و افتتاح فازجدید این واحد با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی و۵۰ نفر اشتغال جدید از دیگر برنامه‌های ما در حوزه توسعه اشتغال در شهرستان ملایر بوده است.
آزادی خواه هم چنین به  توسعه شرکت معادن سرمک اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده توانستیم برای اولین بار شاهد تولید شمش سرب در شهرستان باشیم و این امر باعث شد که از خام فروشی مواد اولیه این شرکت نیز جلوگیری شود.
وی هم چنین  واحد تولید دستکش لاتکس را با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی از دیگر طرح های در حال اجرا در شهرستان برشمرد و گفت: اخذ مجوز نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی، احداث گاوداری ۶ هزار راسی شرکت شستا، پروژه راه آهن همدان -ملایر و اختصاص اعتبار بسیار خوب برای این طرح، اصلاح و نوسازی شبکه برق شهرستان، وارد مدار شدن آب سدکلان و پوشش ۶۰ درصدی آب شرب شهروندان، افتتاح اورژانس ۳۲ تختخوابی بیمارستان امام حسین (ع) ملایر وهم چنین اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای اجرای هتلینگ و نوسازی این بیمارستان در نظر گرفته شده است .
  گرانی‌ها هیچ توجیهی ندارد
وی با تأکید براینکه  گرانی‌ها هیچ توجیهی ندارد و مجلس هم از جایگاه نظارتی خود پیگیر این موضوع است.
وی در پایان، ضمن تشکر از مردم خوب شهرستان ملایر، گفت: بنده اگر قرار باشد که در آینده در این مسیر قدم بردارم، نیازی به تبلیغ ندارم چرا که همه اقشار مختلف مردم ملایر من را می‌شناسند و دو دوره به من اعتماد کردند و به بنده رأی دادند و من هم به رسم امانت داری تمام تلاش خود را در پیشبرد اهداف شهرستان و مردم انجام دادم و مهم‌ترین دستاورد ما نیز در این دو دوره ثبت جهانی مبلمان و منبت وهم چنین ثبت جهانی انگور ملایر بود که با پیگیری نمایندگان محقق شد.

 

اختیارات مجلس در راستای حل مشکلات مردم است
 نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر خاص و ویژه بودن شرایط کشورو مشکلات موجود از اقدامات انجام شده در طی دو سال گذشته در مجلس گفت و آنرا در ابعاد قانوگذاری و نظارتی تشریح کرد که از این طریق تلاش شده به حل مشکلات کمک کند.
محمدمهدی مفتح،  شرایط کشور را سخت و خاص دانست و افزود در چنین شرایطی مجلس سعی کرده تا با قانون گذاری های مناسب در زمینه های مختلف که خلا وجود داشت یا احساس نیاز به قانون گذاری یا ساماندهی می شده است یک نوع ریل گذاری برای مرتفع کردن مشکلات و مسائل کشور  انجام دهد و دولت را یاری کند.
وی اقدامات بعدی مجلس را در ابعاد نظارتی تعریف کرد که تلاش شده در این حوزه با تحقیق و تفحص از قسمت هایی که نیازمند شفافیت و اطلاعات بیشتر بوده با نظارت و رفع ابهامات موجود و مختلف به حل مسائل کمک کند تا شاهد شرایطی بهتر برای کشور و مردم باشیم.

استاندار سابق همدان:
نمایندگان باید پاسخگوی مطالبات مردم باشند

 استاندار سابق همدان با بیان اینکه افراد کاردان و دانا در مجلس با حداکثر آراء مردم انتخاب می شوند، گفت: نگاه به ادوار مختلف مجلس نشان می دهد فردی که آراء بیشتر مردم را داشته باشد و ارتباط بیشتری با مردم برقرار کند موفق تر در مجلس عمل خواهد کرد
سید سعید شاهرخی در گفت ‌وگوی اختصاصی با همدان پیام، اظهار داشت: مردم باید مطالبه گری از نمایندگان داشته باشند و آنها نیز باید در جهت رفع مشکلات مردم و چالش های جامعه پاسخگو باشند
وی افزود: نمایندگان پل ارتباطی مردم با دستگاه های حاکمیتی هستند بنابر این وظیفه خطیری دارند و باید توجه داشته باشند که اگرچه از حوزه انتخابی خاصی انتخاب شده اند اما نماینده آحاد مردم هستند
وی با اشاره به نقش نمایندگان در توسعه استان همدان نیز یادآور شد: همدان جزو استان هایی است که دارای برنامه راهبردی توسعه است و برای اجرای تمامی این برنامه ها نقشه راه موجود است بنابراین نیاز اساسی این است که نمایندگان همراه و حامی دستگاههای اجرایی استان در تحقق این برنامه ها باشند
استاندار سابق همدان مهم ترین چالش حال حاضر این استان را آب و کمبود منابع آبی عنوان کرد و افزود:آوردن آب پایدار از مهم ترین مشکلات استان همدان است که باید جزو برنامه های اصلی نمایندگان قرار گیرد
شاهرخی با بیان اینکه پروژه های همدان نیازمند همت ویژه برای تکمیل و به اتمام رسیدن است، تاکید کرد: خطوط راه آهن همدان به ملایر، همدان به سنندج، سرمایه گذاری در بحث فرآورده های سنگ معدن، حوزه کشاورزی و پروژه های متعدد دیگر از جمله برنامه های عمرانی در همدان است که باید با اتحاد و همدلی نمایندگان با بدنه اجرایی این استان به اتمام برسد
وی در پایان افزود: علاقمند پروژه هایی که در سنوات گذشته و دوره خدمت گذاری ام در این استان هدف گذاری شده است به اتمام برسد چراکه در کنار ایجاداشتغال و ایجاد امرار معاش آبادانی و عمرانی را در این استان به دنبال داشته باشد

 

معاون اسبق سیاسی استانداری همدان:
رشد منفی جمعیت استان، نیازمند توجه جدی نمایندگان

 معاون اسبق سیاسی استانداری همدان با بیان اینکه یکی از مهم ترین موارد در حوزه کاری نمایندگان همدان توجه جدی به رشد منفی جمعیت استان است و گفت: خروجی تصمیمات نمایندگان همدان در مجلس شورای اسلامی تاثیر مستقیم بر ماندگاری جمعیت در همدان دارد چرا که در حال حاضر جای سوال دارد علت اینکه همدان جز ۲ استان باشد که نرخ رشد جمعیت در آن منفی است
ابراهیم الهی تبار در گفت و گوی اختصاصی با همدان پیام، اظهار داشت: وقتی در همدانی که در مسیر توسعه قرار دارد ودر بسیاری از شاخص ها از جمله توسعه انسانی، اقتصاد و عمرانی بالاتر از میانگین کشوری است ماندگاری جمعیت منفی است یعنی یا در مسیر برنامه ریزی دچار خطا شدیم، یا نتوانستیم بودجه لازم را اختصاص دهیم و یا اینکه عواملی غیر از موضوعات اقتصادی در آن نقش آفرین بوده است.
وی افزود: بر همین اساس مهم ترین مساله استان که باید به آن توجه شود بحث شاخص های جمعیتی است که برون داد فعالیت های اجرایی در همدان و سیاست های کلان استان است.
وی با بیان اینکه محدودیت برای ورود نخبگان در مجلس باعث تضعیف آن می شود، عنوان کرد: هر اتفاقی که باعث ایجاد محدودیت در تصمیم گیری مجلس باشد باعث کمرنگ شدن نقش در رأس بودن این نهاد می شود که بر خلاف مبنای انقلاب و سخنان امام(ره) و مقام معظم رهبری است.
معاون اسبق سیاسی استاندار همدان تاکید کرد: باتوجه به نهادهایی که مشرف بر مجلس ایجاد شده است به غیر از شورای نگهبان که وظیفه قانونی و اصلی آن است اما نهادهای دیگر به شکلی ایجاد شده و عمل می کنند که مجلس را در تصمیم گیری ها و وضع قوانین محدود می کند.
الهی تبار ادامه داد: بر همین اساس باید در صحن مجلس افرادی به عنوان نماینده مردم حضور پیدا کنند که شعارها را در کنار خواسته های مردم تبدیل به شعور کنند.وی همچنین در خصوص فشارهای پشت پرده و دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات استان نیز عنوان کرد: قانون اساسی هیچ نقش اجرایی را به عهده نمایندگان نگذاشته است و تنها مسئولیت آنها نظارت و قانونگذاری است بر همین اساس دخالت نمایندگان در امور اجرایی و انتصابات باعث می شود دستگاه های اجرایی دچار مشکل شوند.
الهی تبار در پایان تاکید کرد: اگرچه مجلس یک نهاد سیاسی است و برگرفته از فرآیند و رخدادهای سیاسی کشور است اما سیاست بازی ها است که آفت مجلس محسوب می شود بنابراین مجمع نمایندگان استان باید به دور از نگاه های سیاسی برای پیگیری برنامه کلان استان اهتمام ورزند و با نهادهای اجرایی تعامل سازنده داشته باشند.

 

مردم همدان گفتند
نمایندگان پایبند به وعده ها نبودند

 دوم اسفند ماه ۱۳۹۸ بود که مردم با تمام مشکلاتی که داشتند پای صندوق‌های رأی آمدند و به کاندیداهای مجلس رأی دادند تا انتخاباتی دیگر را رقم بزنند.
 شاید بتوان گفت در این دور با توجه به تعداد آماری که از تعداد رأی دهنگان احصا شد، انتظار رهبر معظم انقلاب و مردم از نمایندگان مجلس یازدهم متفاوت با دیگر دوره‌ها بود و این موضوع در ارتباط زنده رهبر معظم انقلاب و اعضای مجلس در تاریخ ۲۲ تیر ماه سال ۱۳۹۹ و شروع مجلس شورای اسلامی کاملاً مشهود است ایشان در این دیدار فرمودند:
این مجلس، مجلس امید و انتظار مردم است، نقطه‌ِی امید مردم و مظهر امید مردم است؛ چرا؟ چون مردم در شرایط سخت اقتصادی پای صندوق‌ها آمدند و به شما نمایندگان محترم رأی دادند.
حال با نزدیک شدن به سومین سال فعالیت مجلس یازدهم، باید دید که کدام بخش از این وعده‌ها محقق شده است؟
در گفتگو با جمعی از مردم همدان  دیدگاههای متفاوتی در خصوص عملکرد نمایندگان مردم در خانه ملت مطرح شد.
■ علی رضایی استاد دانشگاه در گفتگو با خبر نگار ما گفت: گاهی نماینده در امور کشور تاثیرگذار نیست، بلکه دولت تاثیر می‌گذارد. گاهی هم عوامل بیرونی تاثیر خود را می گذارند. در این خصوص همچنین گاهی عوامل داخلی مجلس تاثیرگذار هستند و در پاره ای موارد هم گاهی خود نماینده توان کار کردن ندارد و وقت چندانی نمی‌‌گذارد.
■ یک دانشجوی علوم سیاسی هم می گوید: جمهوری اسلامی از لحاظ تصویب قوانین جزو کشورهایی است که تراکم قوانین را دارد لذا باید برای حجم زیاد قوانینی که در بیشتر مواقع بلا استفاده هستند راه حلی درنظر بگیرد.  
مهرداد گوهری می گوید بخشی از مشکلات کشور ما به دلیل همین قوانین است قوانین دست و پا گیر و بلا استفاده ای که هیچ دردی از مردم دوا نمی کند.
■ دانشجوی دیگری هم گفت: نمایندگان مردم باید به این نکته توجه کنند که با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و شعارهایی که در ایام انتخابات داده اند، وظیفه بسیار سنگین تری نسبت به قبل برعهده دارند. در نتیجه، ضرورت دارد مجلس بدون قربانی کردن کیفیت، تلاش کند با سرعت بیشتری طرح های اقتصادی به نفع مردم و جامعه را تصویب نماید.
■ یک فعال سیاسی هم با اشاره به اینکه لازم است گروههای سیاسی دارای اساسنامه و مرامنامه مورد توجه قرار بگیرند تا به کارزار انتخابات وارد شده و بعد تمام انتقادات را عهده دار و پاسخهگوی مردم باشند گفت: الان چیزی که هست مردم ما منتقد عملکرد مجلس هستند اما مجلسی ها روی صندلی های سبز جا خوش کردند و دست منتقدان از آنها کوتاه است.
این فعال سیاسی عملکرد مجلس را در این دور بسیار ضعیف دانست و گفت: حجم نارضایتی مردم این امر را گواه است.
■ اسدی دانشجوی دکترای علوم اجتماعی هم می گوید: نمایندگانی که همان ابتدا با شعار شفافیت آرا و وعده های اقتصادی پا به مجلس گذاشتند، دراین سالها نه گامی در مسیر شفافیت برداشتند نه توانستند به اکثر شعارهای انتخاباتی عمل کنند.در کنار مشکلات اقتصادی باز کردن پرونده طرح صیانت از فضای مجازی هم انتقادات از مجلسی ها را چند برابر کرد.من مجلس را به شدت غیر کارشناس ارزیابی می کنم.
■ یک بازاری باسابقه که به گفته خودش در هیات ها نقش زیادی در ترغیب مردم به مشارکت در انتخابات داشته می گوید: مجلس دچار روزمرگی است، متاسفانه نمایندگان آن گونه که زمان انتخابات شعار و وعده دادند نتوانستند عمل کنند و ما چیز مثبتی را ندیدیم.
■ یک پزشک هم که زمانی کاندیدای مجلس هم بوده می گوید:  وظیفه مجلس بیشتر در مقام قانون گذاری است، در این دور از رئیس مجلس گرفته تا نمایندگان آن، خیلی درک روشنی از مباحث اقتصادی ندارند. واقعیت این است که آنها عمدتا درگیر مسائل پیش پا افتاده هستند.


نمایندگان چقدر به وعده‌های خودعمل کرده‌اند؟
 بیشتر مردم معتقدند هر فردی را که به عنوان نماینده یک شهر انتخاب می‌کنند باید اولویت کاری خود را بر مبنای اعتماد عمومی قرار دهد و سعی بر این داشته باشد در درجه اول اعتماد مردم حوزه انتخابیه را نسبت به آینده کشور بالا ببرد و مهمتر از هرچیزی ، پیش از اینکه تصمیم به کاندیدا شدن بگیرد باید یک برنامه جامع و کاملی را پیش‌بینی و از همان ابتدا بر طبق آن برنامه فعالیت‌های خودرا آغازکند.
 ■ م.ک یکی از حامیان طرفداران سرسخت حاجی بابایی است، می‌گوید: من فکر می‌کنم حاجی بابایی با توجه به اینکه سابقه طولانی در مجلس داشته‌ است از صلاحیت بالایی برخوردار است و به نوعی می‌توان گفت که توانسته اعتماد عمومی مردم را به خود جلب کند و و طرفداران زیادی را به خود جذب کند. او در ادامه می گوید: این نماینده در بسیاری از مواقع مشکلات مردم را شنیده است و سعی کرده در حدتوان  به آنها رسیدگی کند و تأکید میکنم به دلیل تجربه بالایی که دارد می‌تواند برنامه درست و جامعی را برای استان تدوین کند.
 ■  ش.ر از افرادی است که در زمان انتخابات جزو حامیان  یکی از نمایندگان همدان و فامنین بوده است، اما اکنون از انتخاب و حمایتی که کرده پشیمان است.
او به خبرنگار ما می‌گوید: متأسفانه باوجود  اینکه همدان جزو کلانشهرها محسوب می‌شود، اما تاکنون هیچ‌گونه سازه‌های عمرانی در آن انجام نشده و شهر همدان غافل از هرگونه فعالیت اقتصادی است.
 از طرفی دیگر باید دید تا چه میزان به وعده‌هایی که داده اند عمل شده،به طور مثال قانون رفع موانع تولید که مصوب شد در تمامی استان ها اجرا شد اما در استان همدان هیچ خبری نبود و در این مسائل است که باید نمایندگان نظارت ویژه داشته باشند و درحقوق شهروندی مانع زدایی نکنند.
■ ق.ل نیز از حامیان فلاحی است که در این باره بیان می‌کند: به دلیل شناختی که از سال‌های پیش با آقای فلاحی داشتیم و شاهد فعالیت‌ها و مطالبه گری او در حوزه‌های مختلف بوده‌ایم و از زمانی که او به عنوان کاندیدای نمایندگان شهر معرفی شدند حمایت و تبلیغات را به صورت اصولی آغاز کردیم و جوانان و دانشجویان، بیشترین کسانی بودند که به ما مراجعه می کردند. مبارزه با فساد در استان، اشتغال‌زایی و نیز مطالبه‌گری‌های ایشان در زمینه تسویه بدهی برخی کارخانه‌های استان از اقدامات و عملکردهای وی در این دوران بوده است.
■ ح.ج یکی دیگر از حامیان حاجی بابایی است که در گفت‌وگو با خبرنگار ما می‌گوید: حاجی بابایی یکی از نمایندگان پرتلاش و پیگیر برای استان همدان بوده که خدمات ارزشمند و مفیدی را برای این استان ارائه داده که می‌توان به نیروگاه برق سه راهی ویان  که درسال گذشته احداث شد، اشاره کرد.  
وی افزود: موضوع دیگر مربوط به بحران کم آبی در استان است که او با پیگیری های لازم از طریق آب تالوار تا حدودی توانسته این مشکل کم آبی را با همکاری سایر مسئولان برطرف سازد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com