بخش خصوصي ياريگر صنعت گردشگري استان باشد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  62018 تاریخ انتشار:  1394-05-31 - 05:45 تعداد بازدید:  205
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بخش خصوصي ياريگر صنعت گردشگري استان باشد

یادداشت

در خبرها آمده بود كه براي نخستين‌بار در اتاق بازگاني تهران كميسيوني به نام گردشگري، با هدف تقويت صنعت گردشگري به عنوان يكي از ظرفيت‌هاي اقتصادي كشور تشكيل شده است.
صنعتي كه به اذعان عام و خاص در صورت بهره‌گيري مناسب از آن می‌تواند به رونق اقتصادی و ايجاد اشتغال پايدار کمک شاياني نمايد و روند توسعه جامعه را سرعت بخشد.
گردشگري از جمله بخش‌هاي مهمي است كه در كشور ما به عنوان يكي از ظرفيت‌هاي اقتصادي مطرح است و در استاني چون همدان كه در سطح بالايي از اين ظرفيت برخوردار است و گردشگري از جمله محورهاي توسعه آن به حساب مي‌آيد، توجه به اين حوزه اهميت بالايي دارد.
واقعيت آن است كه به‌رغم تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته در گذشته و حتي برنامه‌هاي جاري اين حوزه، استان همدان آن‌طور كه انتظار مي‌رفت نتوانسته به رشد و توسعه مطلوب در بخش گردشگري دست يابد و امروز همچنان چالشي‌هايي به لحاظ جذب گردشگر و بهره‌گيري مناسب از ظرفيت‌هاي گردشگري داريم.
اين در حالي است كه گردشگري در دنياي امروز به عنوان يكي از عوامل توسعه سخت مورد توجه قرارگرفته و بيشتر جوامع به‌ويژه کشور‌هایی که در بخش‌های دیگر اقتصادی ظرفیت بالایی ندارند، در حد امکاناتشان در بخش گردشگری برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری می‌کنند.
در داخل كشور نيز شاهد هستيم كه بسياري از استان‌ها كه به لحاظ برخورداري از ظرفيت‌هاي بالقوه در حوزه گردشگري پايين‌تر از همدان هستند، در جذب گردشگر و استفاده از امكانات خود براي توسعه بخش گردشگري موفق‌تر عمل كرده و در سطح مطلوب‌تري قرار دارند.
مدت‌هاست كه اين سؤال جدي در اذهان عمومي نقش بسته كه چرا استاني چون همدان با اين همه جاذبه تاريخي و فرهنگي به علاوه موقعيت جغرافيايي و آب‌وهواي مناسب، رشد لازم و مورد انتظار را در بخش گردشگري نداشته و همچنان با نقطه مطلوب خود فاصله دارد؟
بدون شك پاسخ به اين سؤال نيازمند بررسي بيش از پيش موانع رشد صنعت گردشگري در استان است كه در جاي خود بايد بدان پرداخته شود. در اين ميان شايد نقش كمرنگ بخش خصوصي و جدي نگرفتن بحث سرمايه‌گذاري در سال‌هاي گذشته از جمله دلايل اين موضوع بوده و به تبع آن انتظار مي‌رود با توجه به تجربه استان‌هاي موفق در اين زمينه حركت‌ها و اقدامات مؤثري براي رونق بخش گردشگري از طريق بهره گرفتن ار ظرفيت بخش خصوصي صورت گيرد.
در همين راستا ورود جدي اتاق بازرگاني استان و ديگر بخش‌هاي مرتبط با بخش خصوصي و تشكيل كمسيوني مشابه آنچه در اتاق تهران انجام شده است، گامي مؤثر در جهت رفع موانع توسعه گردشگري برداشته شود.
تجربه تشكيل كميسيون گردشگري در شوراي اسلامي شهر همدان اگرچه محدود به حوزه مديريت شهري بوده و هنوز نمي‌توان ارزيابي كاملي از عملكرد 2 ساله آن داشت، اما حداقل مي‌تواند گوياي آن باشد كه تشكيل چنين كمسيون‌هايي در بخش غيردولتي متناسب با شرايط و ظرفيت‌هاي استان ضروري است. به هر حال با توجه به اينكه گردشگري در زمره اولويت‌هاي توسعه استان بوده و استفاده از ظرفیت‌های استان در اين زمينه يك ضرورت اجتناب‌ناپذير براي توسعه است، تحول در اين حوزه و برداشتن گام‌هاي نو و مؤثر براي رونق بخش گردشگري از اهميت بالايي برخوردار است و مي‌تواند به رشد و توسعه استان كمك نمايد.
در اين ميان ورود جدي بخش خصوصي و فعال عمل كردن اتاق بازرگاني استان كه با تشكيل كميسيوني ويژه، اين مسير هموارتر خواهد شد، اميدواري‌ها به آينده درخشان گردشگري استان را افزايش مي‌دهد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com