ضرورت تغییر نگاه سنتی حاکم بر بازار همدان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  64997 تاریخ انتشار:  1394-08-13 - 05:45 تعداد بازدید:  445
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

ضرورت تغییر نگاه سنتی حاکم بر بازار همدان

یادداشت

یکی از مهمترین معایبی که کارشناسان و ناظران بازار بر بازار همدان مطرح می‌کنند، شیوه سنتی توزیع کالاست که باعث می‌شود هزینه تمام‌ شده کالا برای مصرف‌کننده و توزیع‌کننده افزایش یابد. روشی که باید تغییر کرده و منجر به کاهش هزینه‌ها شود، زیرا در غیر این صورت بازار با مشکل مواجه شده و بدون تردید جایگزین‌هایی برای تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم ایجاد خواهد شد.
در حال حاضر بازار به صورت سنتی به خرید کالاهای مورد نیاز مردم می‌پردازد و به شیوه‌های سنتی در انتظار مراجعه مردم مانده و به نوعی با قیمت تمام‌ شده بیشتر و سود کمتر مواجه است. افراد بسیار کمی در بازار سنتی به دنبال علم نوین اقتصاد رفته و فعالیت‌های خود را با آن منطبق کردند، هنوز کلیشه‌های بازار سنتی در ذهن‌ها جریان دارد و اغلب اعمال تغییرات با مقاومت مواجه می‌شود.
این رویه در همدان رنگ بیشتری به خود گرفته است، وجود انبوه واحدهای صنفی که بیشتر توسط جوانان و برای رهایی از بیکاری احداث و به نوعی موجب ازدیاد بیش از اندازه نیاز شهر به واحدهای صنفی در همدان شده است و رکود را در بازار حاکم کرده به نحوی که بسیاری از واحدهای جوان ایجاد شده پس از چندی مجبور به تغییر شغل خواهند شد.
نبود آشنایی با تجربه‌ها و علوم جدیدی اقتصادی در بازار همدان و اصرار به شیوه‌های سنتی موجب شده امروز بازار با یک بن‌بست بزرگ روبه‌رو شود و مسائل اقتصادی و ترافیکی گریبان شهر را بگیرد.
اغلب مردم همدان تمایل دارند از مرکز شهر خریدهای خود را انجام دهند که این مسأله موجب بالا رفتن قیمت ملک تجاری در این مناطق و اجاره‌بهای آن شده است، از سوی دیگر رویکرد مردم به مرکز شهر مشکلات ترافیکی خاص خود به ویژه کمبود پارکینگ را به وجود آورده است.
به گزارش فارس، صنف بنکداران مواد غذایی که به صورت سنتی در راسته حسین‌خانی همدان در بازار مرکزی شهر واقع بود با ایجاد یک شهرک صنفی در شاهراه ارتباطی همدان با مرکز کشور و پایتخت خود را از مشکلات بی‌شمار ترافیکی رها کرد.
بنابراین به این نتیجه می‌رسیم که برای حل این معضلات باید تمرکز صنوف و افراد را در مرکز شهر کاسته و به رینگ‌های دیگر و یا مکان‌های مناسبی در خارج از شهر منتقل کرد.
از این‌رو چند پیشنهاد ارائه می‌شود:
- 1 شهرداری برای انتقال برخی واحدهای صنفی به رینگ‌های دوم و سوم شهر تسهیلاتی در نظر بگیرد تا افراد هم علاقه به انتقال واحد صنفی خود گرفته و افراد جدید که قصد راه‌اندازی واحد صنفی جدیدی دارند به مرکز شهر مراجعه نکنند.
2 - بانک‌ها نیز تسهیلاتی ویژه برای ایجاد واحد صنفی یا انتقال واحد صنفی موجود در نظر بگیرند.
3 - معاونت فرهنگی شهرداری برای تمرکززدایی از مرکز شهر به فرهنگ‌سازی از راه‌های مختلف بپردازد.
4-تسهیلات لازم برای برپایی هایپرمارکت‌ها یا فروشگاه‌های بزرگ در شهر فراهم شود و سرمایه‌گذاران در این حوزه جذب شوند.
5- واحدهای صنفی به دنبال دیده شدن در چشم مشتریان هستند، شهرداری امکان تبلیغات رایگان و ارزان‌قیمت برای واحدهای صنفی که از رینگ اول شهر می‌روند را در نظر بگیرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com