فصل تعامل نمايندگان و مديران همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 3, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  72032 تاریخ انتشار:  1395-04-09 - 05:45 تعداد بازدید:  289
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فصل تعامل نمايندگان و مديران

یادداشت

1- شوراي برنامه‌ريزي استان مكان ديگري بود تا استاندار باز هم بر تعامل مديران با نمايندگان تأكيد كند و همكاري را ضرورت توسعه استان بداند.
پيش از اين نيكبخت در نشست با بخشداران و فرمانداران از آنها نيز خواسته بود تا از فرصت نمايندگان جديد استفاده و با آنها همكاري داشته باشند.
2- حفظ استقلال كاري، مهمترين خواسته استاندار از مديران، فرمانداران و بخشداران در تعامل با نمايندگان است. اين موضوع كه استقلال كاري هر كس مشخص باشد اما احترام دو طرف حفظ شود، بسيار در تعامل مديران و نمايندگان مؤثر خواهد بود.
هرچند بايد توجه داشت كه توصيه بر اين همكاري، براي مديران نيست و دو طرف هم اگر به دنبال رابطه مستقل و محترمانه هستند، بايد اصل استقلال كاري را رعايت كنند.
3- تجربه همكاري نمايندگان قوه مجريه با نمايندگان قوه مقننه در استان دربردارنده آسيب‌هاي مشخصي است كه اگر به آنها توجه نشود، امكان تكرار آن مي‌رود.
شايد مهمترين آسيب در اين زمينه جايگزيني امكان تقابل به جاي تعامل باشد كه دلايل گوناگوني دارد.
4- نگاه فراتر از قانون به حوزه مسئوليت از هر طرف كه باشد به رابطه تعاملي و همكاري دو طرف آسيب جدي وارد مي‌كند و اميد مردم را هدر مي‌دهد.
ورود به حوزه تقابل با يكديگر به جاي همكاري كه معمولاً با مسائلي مانند جناح و باند گره مي‌خورد، هدر دادن زمان و انرژي است و آن كاري نيست كه مردم از نمايندگان و مديران انتظار دارند.
5- استان همدان شاهد تقابل نمايندگان مردم با نمايندگان دولت در تمام سطوح بوده است. زماني نمايندگان ارشد استان از دو قوه با هم گلاويز شدند و زماني هم اين تقابل در سطح يك بخشدار و حتي يك كارشناس بوده است.
ريشه اين تقابل‌ها در برداشت نامناسب از جايگاه و وظايف بوده به‌گونه‌اي كه مثلاً نماينده ارشد دولت چندان اعتقادي به جايگاه نمايندگان نداشته و آنها را محق براي ورود به بسياري از مسائل نمي‌دانسته است يا برعكس نماينده مردم موضوع نظارت را چنان بسط داده كه معرفي افراد براي انتصاب به عنوان مدير را نيز از حقوق نظارتي خود مي‌دانسته است.
در تمام اين شرايط آنكه ضرر و زيان ديده، استان و مردم استان بوده‌اند.
6- راهكار استاندار براي همكاري كه همان حفظ احترام متقابل و حفظ استقلال كاري است، مي‌تواند دوري از آسيب‌ها و تكرار تجربه‌هاي نامناسب قبلي در روابط را به دنبال داشته باشد.
در اين ميان حفظ احترام كار ساده‌اي است اما حفظ استقلال كاري، به خصوص براي مديران، كار سختي است.
مديران بايد بدانند كه نماينده بخشي از قوه مجريه در استان هستند و همواره به عنوان دولت كار كنند نه اينكه وارد بازي‌هاي سياسي شده و در همكاري با نمايندگان از حقوق دولت صرفنظر كنند.
7- همدان نيازمند همكاري همگان براي توسعه است و اين همكاري در بين نمايندگان 3 قوه بايد در حد اعلي باشد تا بتوان در سال اقتصاد مقاومتي شاهد اقدام عمل بود.
اكنون كه پس از طي شدن مراحل مقدماتي، مجلس مي‌رود تا كارهاي اساسي خود را آغاز كند، انتظار آغاز فصل جديدي از تعامل نمايندگان با مسئولان ديگر قوا در استان بر اساس احترام متقابل و استقلال كاري، انتظار زيادي نيست.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com