وقتی رئیس مجلس دیکتاتور خطاب می‌شود همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 3, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  49560 تاریخ انتشار:  1393-06-03 - 05:00 تعداد بازدید:  215
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پایداری علیه لاریجانی
وقتی رئیس مجلس دیکتاتور خطاب می‌شود

داخلی

  تعدادی از نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز یکشنبه  به اقدام رئیس مجلس در رأی‌گیری استمزاجی (مشورتی) درباره روند انتخاب نماینده مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات ایران اعتراض کرده و او را به «دیکتاتوری» متهم کردند.
اعتراض این نمایندگان که عمدتاً نزدیک به جبهه پایداری هستند، مربوط به روند طی‌شده قبلی برای معرفی نامزدهای هیأت نظارت قانونی بوده است. آنها می‌گویند که علی لاریجانی تلاش می‌کند با سلیقه خود مجلس را اداره کند.
اواخر تیرماه کمیسیون فرهنگی مجلس دو نفر را به عنوان نامزد عضویت در هیأت نظارت بر مطبوعات به مجلس معرفی کرد تا در رأی‌گیری نمایندگان یکی از آنها به عنوان نماینده مجلس در این هیأت انتخاب شود.
اما لاریجانی این رأی‌گیری را که قرار بود يكم مردادماه انجام شود، به دلیل «ابهام‌های موجود در روند انتخاب کمیسیون فرهنگی» و همین طور اعتراض بعضی نمایندگان به «گرایش سیاسی مشابه هر دو نامزد» به تعویق انداخت.
احمد نبویان و حمید رسایی، دو نماینده‌ای که به عنوان نامزد از سوی کمیسیون فرهنگی به مجلس معرفی شده‌اند، هر دو نزدیک به جبهه پایداری، از جریان‌های تندروی جناح اصولگرا هستند.
براساس نتیجه رأی‌گیری استمزاجی روز یکشنبه مجلس، کمیسیون فرهنگی موظف می‌شود بیش از دو نامزد برای این کرسی معرفی کند. مطابق ماده ۲۱۸ آیین‌نامه داخلی مجلس ایران، کمیسیون فرهنگی باید حداقل دو نفر را به عنوان نامزد نمایندگی مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات معرفی کند.
در این رأی‌گیری صد نفر به روند قبلی، یعنی معرفی دونامزد از سوی کمیسیون فرهنگی رأی موافق دادند، ۹۴ نفر مخالف بودند و ۱۱ نماینده هم رأی ممتنع دادند.
مهدی کوچک‌زاده با انتقاد از لاریجانی و این رأی‌گیری  گفت: «آقای رئیس میل خودشان را و استمزاج خودشان را ترجیح دادند. آیا این دیکتاتوری نیست؟ علیرضا زاکانی هم در انتقادی شدیدتر صراحتاً رئیس مجلس را دیکتاتور خواند.
لاریجانی در دفاع از اقدام خود دلیل رأی‌گیری را تذکرهای جمعی نمایندگان و بحث‌برانگیز شدن موضوع انتخاب نماینده مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات عنوان کرد.
وي در واکنش به انتقادها از خود گفت: دیکتاتوری را کسانی می‌کنند که رأی مجلس را قبول ندارند.
 این نخستین برخورد نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری با رئیس مجلس نیست. هفته گذشته هم استیضاح رضا فرجی‌دانا، به صحنه‌ رویارویی سیاسی میان نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری و ریاست مجلس تبدیل شد.
نمایندگان نزدیک به پایداری رایزنی‌های رئیس مجلس برای ابقای وزیر علوم را مورد انتقاد قرار دادند و بعد از رأی مجلس به برکناری وزیر علوم از اثر نکردن «دوپینگ» لاریجانی ابراز خشنودی کردند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com