اخبار کوتاه مادستان 2467 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  63896 تاریخ انتشار:  1394-07-15 - 05:45 تعداد بازدید:  160
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2467

مادستان

فرماندار خبر داد
بهار رتبه سوم اقتصاد استان را دارد
 شهرستان بهار به لحاظ رشد اقتصادي در استان رتبه سوم را دارد و ميزان مصارف نسبت به منابع در بانک هاي اين شهرستان حدود 80 درصد است.
فرماندار بهار در شوراي هماهنگي بانک هاي شهرستان گفت: هدف از تشکيل شوراي هماهنگي بانک هاي شهرستان بهار، کنترل وضعيت اقتصادي شهرستان و انعکاس آن به استان و تلاش براي بهتر شدن وضعيت کنوني است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، محسن مرادي پناه افزود: در مجموع پرداخت وام ازدواج اين شهرستان در سال 93 حدود 2هزارو 710 فقره به مبلغ 8 ميليارد و 152 ميليون تومان و در شش ماهه نخست سالجاري تعداد 568 فقره به مبلغ يک ميليارد و 734 ميليون تومان بوده است.
به گفته وی، تعداد 605 دستگاه  ATM در استان وجود دارد که در شهرستان بهار 42 دستگاه معادل 7 درصد کل استان و تعداد 40هزارو 136 دستگاه POS در کل استان وجود دارد که در شهرستان، 2 هزار و 103 دستگاه معادل 2/5 درصد استان است.
وي افزود: تعداد شعب استان 353 مورد و با صرف نظر از صندوق ها و موسسات، حدود 7/7 درصد از کل استان عضو کميسيون بانکها درشهرستان بهار استقرار دارند و تعداد شعب عضو کميسيون بانک هاي شهرستان بهار 27 شعبه  است که 12 شعبه در شهر بهار، 12 شعبه در شهر لالجين و سه شعبه در شهر صالح آباد است.
در پايان مصوب شد در طول يک هفته آينده اطلاعات درخواستي توسط بانکها به فرمانداري ارائه شود تا ميزان رشد سرمايه گذاري و رشد اقتصادي  اين شهرستان قابل رصد بوده و نسبت به بهبود وضعيت فعلي اقدامات لازم به عمل آيد.




در نیمه نخست امسال
116  شغل در فامنین ایجاد شده است
  116 مورد ايجاد اشتغال در شش ماهه نخست امسال  در سامانه رصد در فامنین ثبت شده است که اين خود تحرکي را نشان مي دهد.
ظاهر پورمجاهد، فرماندار فامنين در شوراي مشورتي فرماندار با ايثارگران و معتمدين معين شهرستان در خصوص اشتغال گفت: به 200 نفر از افراد جوياي کار آموزش صنايع دستي در رشته هاي مختلف در شهرستان داده شده است.
نادري رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان فامنين هم به بيان مشکلات موجود در بين خانواده هاي معظم شهدا و ايثارگران اشاره کرد و خواستار رسيدگي به مشکلات مربوط به آنها شد.



کلزا محصولی پردرآمد برای کشاورزان
 کشت دانه‌های روغنی از کشت‌های سودآور کشاورزان است و بر کشت انواع دانه‌های روغنی به ‌ویژه کلزا به عنوان یکی از کشت‌های سود‌آور برای کشاورزان تأکید می شود.
مدیر جهاد کشاورزی ملایر در گفت‌و‌گو با فارس با بیان اینکه یکی از سیاست‌های جهاد کشاورزی تولید دانه‌های روغنی در کشور است، اظهار کرد: کشت این محصولات می‌تواند امنیت و سلامت غذایی مردم را در سطح کشور تأمین کند.
غلامحسین تقوی افزود: با توجه به اینکه سالانه میلیون‌ها دلار صرف واردات روغن‌های گیاهی به کشور می‌شود، کاشت دانه‌های روغنی می‌تواند از خروج میزان زیادی ارز از کشور جلوگیری کرده و حتی با تولیدات بیشتری شاهد صادرات بیشتر آن نیز باشیم.
وی با بیان اینکه در این زمینه حمایت‌های خوبی از سوی جهاد کشاورزی برای کاشت انواع دانه‌های روغنی از کشاورزان پیش‌بینی شده است ، گفت:  بهتر است کشاورزان نسبت به کاشت دانه‌های روغنی اقدام کنند.
تقوی کشت دانه‌های روغنی را محصولی سودآور برای کشاورزان دانست و بیان کرد:  شرایط لازم برای کشاورزان شهرستان ملایر فراهم است.
وی افزود: در سال زراعی جاری نیز پیش‌بینی می‌شود 200 هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت محصول کلزا قرار گیرد که محصول برداشت شده از این اراضی 600 تن خواهد بود.




قرائت پیام مهر در مدارس بهار
 به مناسبت گراميداشت هفته نيروي انتظامي، پيام مهر در آموزشگاه محبي شهرستان بهار قرائت شد.
معاون پرورشي و تربيت بدني مديريت آموزش و پرورش شهرستان بهار در این مراسم گفت: بي‌ترديد استقرار نظم و امنيت در کشور مرهون و مديون ايثارگري و فداکاري پرسنل نيروي انتظامي است که در مسير آسايش و ارتقاي احساس امنيت عمومي از هيچ تلاشي دريغ نمي‌کنند و از آسايش و آرامش خود و خانواده خود گذشته و به دنبال رفاه عمومي هستند.
حسين رضا زارعي افزود: نيروي انتظامي در مبارزه با بدحجابي، مقابله با مواد مخدر، برخورد با اراذل و اوباش و... مشغول به فعاليت است که در اين راستا همکاري و همياري مردم  به ويژه دانش آموزان امري ضروري براي تأمين امنيت به شمار مي‌رود.
فرمانده انتظامي شهرستان بهار هم گفت: هفته نيروي انتظامي با شعار اقتدار پليس، همدلي و همزباني، امنيت و آرامش در شهرستان بهار با اجراي 154 برنامه آغاز شده است.
جمشيد باقري  افزود: در سالي که از سوي مقام معظم رهبري به نام همدلي و همزباني نامگذاري شده است با استفاده از ظرفيت‌ها و تعامل و هم‌پوشاني زمينه ارتقاي امنيت عمومي را در سطح جامعه افزايش دهيم.
وي همچنین گفت: نيروي انتظامي با بهره‌گيري از امکانات، تجهيزات و بسترهاي موجود وظايف خود را به انجام رسانده است، اما تا رسيدن به نقطه اوج فاصله دارد و بايد مشارکت واقعي مردم در ايجاد امنيت شکل بگيرد.




رئیس گروه گیاهی دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیک خبر داد
دو هزار و  405 گونه گیاهی در معرض تهدید
 با  توجه به وجود هشت  هزار گونه گیاهی در کشور،هزار و 727  گونه اندمیک و دو هزار و 405  گونه گیاهی در معرض تهدید هستند.
رئیس گروه گیاهی دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیک سازمان حفاظت محیط زیست در گفت‌وگو با ایسنا گفت: درصد بالایی از گونه‌های اندمیک و بومی کشور جزو گونه‌های در معرض تهدید هستند.
مریم مغانلو با بیان اینکه کشور ما تنوع گیاهی مناسب و خوبی دارد، به طوری که یکی از مراکز اصلی آندمیسم یا گونه‌زایی به حساب می‌آید؛ افزود: در ایران حدود هشت هزار گونه گیاهی شناسایی شده که اعتقاد دارند این تعداد گونه 80 درصد گونه‌های گیاهی قاره اروپا را در برمی‌گیرد.
وی با تاکید بر اینکه در بین کشورهای خاورمیانه تنوع گیاهی کشور ما کم‌نظیر است، اظهار کرد: از این تعداد 8هزار گونه گیاهی، یک هزار و 727 گونه، اندمیک یا انحصاری ایران هستند که به ثبت رسیده‌اند. برای همین این تنوع گیاهی از همه لحاظ  کشور ما را خاص کرده و آن را به یکی از ذخایر ارزشمند ژنتیکی تبدیل کرده است.
رئیس گروه گیاهی دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیک با بیان اینکه متاسفانه در سال‌های اخیر مجموعه‌ای از تهدیدات تنوع گیاهان را در معرض تهدید و آسیب قرار داده است، ادامه داد: آسیب‌های طبیعی و غیر طبیعی در سال‌های اخیر تنوع گیاهی غنی کشور را دست‌خوش تغییر قرار داده است . مغانلو گفت: از 8هزار گونه گیاهی دو هزارو 405 گونه‌ گیاهی در معرض تهدید هستند که درصد بالایی از گونه های اندمیک و بومی کشور جزو گونه‌های در معرض تهدید هستند. وی با تاکید بر اینکه پراکنش بالای گونه‌های گیاهی در سطح کشور و دسترسی سخت به تمامی گونه‌ها، امکان پایش دقیق آنها را دشوار کرده است، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست شناسایی و حفاظت از گونه‌های گیاهی را به ویژه در مناطق تحت مدیریت خود که اغلب مناطقی غنی از تنوع رستنی‌های کشور هستند در اولویت کاری قرار داده است، به طوری که این کار در سال‌های اخیر جزو پروژه‌های تخصصی دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیک قرار گرفته و کارشناسان این دفتر روی شناسایی، حفاظت و احیای گونه‌های در معرض تهدید کشور کار می‌کنند.
رئیس گروه گیاهی دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیک با اشاره به اینکه مهمترین و بزرگترین نگهبانان گیاهان خود مردم هستند، گفت: اگر جوامع محلی که از گونه‌های گیاهی برای تغذیه استفاده می‌کنند یا مورد بهره‌برداری اقتصادی قرار می‌دهند، به این نکته که این گیاه به آنها زندگی می‌دهد توجه داشته باشند آنها خود را ملزم می‌کنند تا حیات آن را تضمین کنند و همان طور که از آن استفاده می‌کنند، ادامه حیات آن را مهیا کنند و اگر به جای گیاهان برداشت شده اقدام به کاشت و جایگزین کردن آن کنند، تغییر چشمگیری در تنوع زیستی و گیاهی کشور مشاهده خواهیم  کرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com