اخبار کوتاه مادستان 2796 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 3, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  74950 تاریخ انتشار:  1395-09-18 - 05:45 تعداد بازدید:  118
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2796

مادستان

۱۳۷ شکایات نهاوندی‌ها را اولویت قرار می‌دهد
 راه‌اندازي سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷ برای خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان نهاوندی است که بر این اساس تا به حال، اقدامات مطلوب خدماتی در شهر به اجرا درآمده است.
شهردار نهاوند، رسیدگی به نظرات و شکایات اعلام شده از سوی سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷ جزو اولویت‌های اساسی این شهرداري دانست و گفت: جمع‌آوري نخاله و زباله، سد معبرو آسفالت معابر در سطح شهر بیشترین شکایات مردمی را به سامانه ۱۳۷ داشته است که پرسنل حوزه‌هاي مربوطه با سرعت و در کمترین زمان به شکایات در این خصوص رسیدگی کردند و رضایت نسبی شهروندان را در این زمینه کسب کرده‌اند.
به گزارش روابط عمومي شهرداري، اميررضا يوسفيان، سامانه ۱۳۷ را در رسیدگی به شکایات و رفع نیازهای شهروندی بسیار مفید ارزیابی کرد و افزود: این سامانه ابزاری در اختیار مدیران شهری است تا با ارتقای کیفیت محیط زندگی شهروندان رضایت آنان را جلب کنند.
وی بیان کرد: حوزه‌های مختلف منطقه با توجه به گزارشات سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷ به حل مشکلات شهروندان با برنامه‌ریزی‌های دقیق می‌پردازند که برخی از این موارد درخواست جمع‌آوری متکدیان و آسفالت معابر است.
شهردار نهاوند، مشارکت شهروندان را در توسعه و آبادانی شهر امری بدیهی دانست و گفت: تلاش داریم بر اساس جوابیه‌های ارسالی و پیگیری‌های ویژه مسئول سامانه و همکاری دوایر اجرایی، میزان رضایتمندی شهروندان را بالابرده و در امر خدمات‌رسانی شبانه‌روزی به شهروندان باشیم.

احداث پردیس دانشگاه آزاد اسدآباد
 در آینده نزدیک
 عملیات احداث پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد در آینده نزدیک آغاز می‌شود.
این خبر را رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد در آیین بزرگداشت روز دانشجو خبر داد.
به گزارش ایسنا، محمدقربان مهری اظهار کرد: دانشگاه آزاد واحد اسدآباد به علت نبود فضای مناسب اداری و آموزشی در مضیقه بوده که در ماه‌های آینده این مشکل مرتفع می‌شود.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسدآباد در 13 رشته و در مقاطع کاردانی و کارشناسی و با هزار دانشجو فعال است، تأکید کرد: با هماهنگی‌های به عمل آمده در سالتحصیلی آینده، 3 رشته ارشد و 7 رشته کاردانی به مجموعه دروسی تدریسی این دانشگاه افزوده می‌شود‌.
گفتنی است در پایان این مراسم از دانشجویان برتر با اهدای لوح،‌ قدردانی شد.


اختصاص یک میلیاردی اعتبار برای ساماندهی گلزار شهدای تویسرکان
 امسال یک میلیارد و 210 میلیون ریال برای اجرای طرح ساماندهی گلزار شهدای این شهرستان اختصاص یافت.
فرماندار تویسرکان در نشست ساماندهی گلزار شهدای شهرستان گفت: از سال 93 تا 95 بیش از 2 میلیارد و 970 میلیون ریال برای اجرای طرح ساماندهی گلزار شهدای این شهرستان اختصاص یافته است.
به گزارش ایرنا، حبیب مومیوند افزود: در سال 94 هم یک میلیارد و 700 میلیون ریال برای ساماندهی گلزار شهدای شهرستان تویسرکان مصوب شد که از این میزان 450 میلیون ریال اعتبار تخصیص داده شد.
وی با اشاره به اینکه از مجموع یک میلیارد و 210 میلیون ریال اعتبار مصوب برای اجرای طرح ساماندهی گلزار شهدای شهرستان تویسرکان در سال 95 همه این میزان تخصیص داده شده است، اظهار کرد: این اعتبار در حقیقت صرف پرداخت دیون به طرح ساماندهی 10 گلزار شهدا با 40 مزار شد که در سال 94 اجرا شده بود.
مومیوند اظهار کرد: همچنین از محل کمیته برنامه‌ریزی شهرستان تویسرکان در سال جاری اعتباری معادل 750 میلیون ریال برای ساماندهی گلزار شهدا در نظر گرفته شده که هنوز چیزی از آن تخصیص نیافته است. فرماندر تویسرکان بیان کرد: شهرستان تویسرکان در مجموع از 91 گلزار شامل 706 مزار شهید برخوردار است که همه آنها ساماندهی شده‌اند.
وی متذکر شد: طرح ساماندهی 4 گلزار در تپه نور الشهدا، شهر سرکان، شهر فرسفج و دانشگاه آزاد اسلامی تویسرکان شامل 11 شهید گمنام در دست اجراست و هنوز به اتمام نرسیده است.

مرکز نگهداری معلولان ویژه بانوان نهاوندی احداث می‌شود
 نهاوند- خبرنگار همدان‌پیام: مرکز خیّرساز معلولان ویژه بانوان در زمینی به مساحت هزار و ۲۰۰ مترمربع احداث می‌شود.
مدیر اداره بهزیستی شهرستان نهاوند در این‌باره گفت: این مرکز قرار است در 2 طبقه به عنوان پنجمین مرکز نگهداری بانوان معلولان به صورت ۱۰۰ درصد خیرساز احداث می‌شود.
داریوش سلگی با بیان اینکه در صورت تأیید شرایط و نقشه مرکز، تا پایان سال پنجمین مرکز خیرساز معلولان به بهره‌برداری خواهد رسید، افزود: در شهرستان نهاوند ۳ هزار و ۳۶۵ معلول ذهنی، جسمی، عصبی و... تحت حمایت بهزیستی شهرستان است که احداث این مرکز خیرساز به لحاظ فضای فیزیکی می‌تواند کمک قابل توجهی برای خدمات‌رسانی به معلولان داشته باشد.
وی در ادامه معلولان تحت حمایت بهزیستی را به تفکیک برشمرد و گفت: در این شهرستان ۸۱۲ معلول ذهنی، ۵۲۰ معلول شنوایی، ۲۸۳ معلول بینایی، ۲۰۷ معلول اعصاب و روان تحت پوشش این نهاد هستند.

برگزاری مانور زلزله در بهار
  همزمان با سراسر کشور، مانور زلزله و ايمني در مدارس شهرستان بهار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، در اين مراسم که به صورت نمادين با حضور دستگاه‌هاي امداد و نجات در آموزشگاه قدس برگزار شد، مدير آموزش‌وپرورش شهرستان، مهمترين هدف از اجراي مانور زلزله را حساس‌سازي جامعه بويژه دانش‌آموزان نسبت به خطر وقوع زلزله و تبعات آن دانست.
يوسف سعيدي گفت: ترويج فرهنگ مقاوم‌سازي و ارتقاي توانمندي دانش‌آموزان در مقابله با بلاياي طبيعي و همچنین افزايش ايمني و کاهش تلفات و خسارت ناشي از زلزله و ايجاد آمادگي براي واکنش‌هاي صحيح و سريع در برابر زلزله از اهداف برگزاري اين مانور است.
وی ادامه داد: کاهش تلفات و خسارات ناشي از زلزله به وسيله ارتقای فرهنگ ايمني و مقاوم‌سازي، ايجاد آمادگي براي انجام واکنش‌هاي صحيح و سريع در برابر زلزله و افزايش سطح آگاهي دانش‌آموزان در مورد زلزله و ساير پديده‌هاي طبيعي از ديگر اهداف برگزاري مانور زلزله در مدارس است.
سعيدي بیان کرد: در مقابله با حوادث و بلاياي طبيعي، عموم مردم از کودک تا کهنسال بايد با چگونگي روبه‌رو شدن با حوادث آشنا باشند‌ تا زمان رسيدن نيروهاي امدادونجات کمک مصدومان باشند.
مدير آموزش‌وپرورش شهرستان گفت: در مقابله با حوادث ازدحام جمعيت بايد جلوگيري شود تا نيروهاي امداد بتوانند به خوبي و به سرعت به کمک حادثه‌‌ديدگان بشتابند‌ و آموزش و فرهنگ‌سازي در زمينه امدادونجات لازمه جامعه است و همه بايد نسبت به فراگيري اين آموز‌ش‌ها اقدام کنند.
سعیدی، اجراي عمليات پناه‌گيري و خروج صحيح دانش‌آموزان از کلاس‌هاي درس، خودامدادي و امدادرساني به مصدومان فرضي و اطفاي نمادين آتش‌سوزي را از بخش‌هاي مختلف اين مانور در مدارس شهرستان بهار دانست.


جذب 500 میلیونی اعتبار برای تجهیز
مدارس خزل
 500 میلیون ریال اعتبار برای تجهیز مدارس بخش خزل شهرستان نهاوند جذب شد.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با مهر گفت: بنا بر پیگیری‌های انجام‌شده در خصوص رفع محرومیت در مدارس بخش خزل از توابع شهرستان با مسئولان استان و کشور توفیقات خوبی حاصل شد.
حسن بهرام‌نیا با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته با معاون وزیر آموزش‌وپرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، افزود: به دستور معاون وزیر اعتبار 500 میلیون ریالی برای تجهیز مدارس بخش خزل شهرستان نهاوند و رفع بخشی از محرومیت آن در نظر گرفته ‌شده است.
به گفته وی، پیش ‌از این هم موافقت ساخت مدرسه در روستای «کهریز سلیم» در دیدار با رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) و بنیاد برکت اخذ شد که در آینده نزدیک با حضور مسئولان کلنگ‌زنی خواهد شد.
وی در خصوص تأمین و نصب دستگاه «ام آر آی» در شهرستان نهاوند، گفت: در این خصوص پس از اخذ مجوز از وزیر محترم بهداشت و درمان مکاتباتی با مدیرعامل شرکت تبسم تأمین‌کننده این دستگاه انجام‌شده است که اعلام‌شده حسب موافقت وزیر بهداشت، تأمین و نصب خواهد شد.
بهرام‌نیا با اشاره به تحویل یک دستگاه آمبولانس به دانشکده پیراپزشکی نهاوند، اظهار کرد: خوشبختانه در پی ملاقات با وزیر بهداشت، برخی موارد مطرح‌شده -که مورد نیاز بهداشت و درمان شهرستان بوده- وارد نهاوند شده و اخیراً هم حواله یک دستگاه رادیولوژی دیجیتال و یک دستگاه بی‌هوشی تحویل مسئولان شبکه بهداشت شده است.

 

 

تولید 3 هزار تن آلو در تویسرکان

 تویسرکان- خبرنگار همدان‌پیام: با توجه به وجود ۶۰۰ هکتار باغ آلو در تویسرکان، سالیانه 3 هزار تن آلو در شهرستان تویسرکان تولید می‌شود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان تویسرکان در این‌باره گفت: این شهرستان دارای ۶۰۰ هکتار باغ آلو بوده که رتبه نخست برداشت آلو را در استان همدان به خود اختصاص داده است.
مسعود اکبری افزود: روستاهای ابرلاق سفلی، کهنوش، شهرستانه، وردآورد و کُندُر بیشترین سطح زیر کشت و برداشت آلو را در شهرستان تویسرکان دارد.
به گفته وی، محصول آلوی شهرستان تویسرکان به صورت تازه یا خشک شده علاوه بر مصرف در داخل استان به استان‌های شمالی، غرب کشور و تهران ارسال می‌شود که در بسیاری از موارد قبل از برداشت محصول به لحاظ کیفیت و طعم خوب آن پیش خرید می‌شود.
اکبری همچنین گفت: ارزش افزوده حاصل از پرورش محصول آلو در شهرستان تویسرکان بالاست که این خود می‌تواند یک منبع درآمدزایی قابل اتکا باشد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان تویسرکان ادامه داد: پرورش و تولید بسیاری از محصولات مانند آلو، سیر، زعفران، عسل و سماق می‌توانند ارزش افزوده‌ای بیشتر از گردو به دنبال داشته باشند و پلی برای نجات باغداران ازتک محصولی دراین شهرستان باشد.
اکبری با بیان اینکه اتکای باغداری و حوزه اقتصاد تویسرکان به محصول گردو است، گفت: این موضوع در حالیست که با توجه به میزان هزینه کرد برای پرورش و نگهداری از باغ‌های گردو و برداشت محصولات آنها، درآمدزایی در این بخش بالا نیست.
وی اظهار کرد: با توجه به برخورداری تویسرکان از دانشکده منابع طبیعی و فنی باید رشته‌های مرتبط با فرآوری محصولات باغی، باغداری و کشاورزی به کمک بهره‌وری حداکثری از حوزه کشاورزی و باغداری شهرستان دایر شود.
اکبری همچنین باتوجه به سرمای شدید هفته گذشته تویسرکان، بیان کرد: 2 واحد کشت گلخانه‌ای تولید گوجه و خیار بین 30 تا 60 درصد و بخشی از کشت‌های کلزا در شهرستان تویسرکان متحمل سرمازدگی شدند که برنامه‌ریزی نداشتن کشاورزان از علت‌های این سرمازدگی بوده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com