1403-02-031403-02-13bool(false) ارائه بـذور با كيفيت سینا بـذر همدان به كشاورزان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  71341 تاریخ انتشار:  1395-03-11 - 05:45 تعداد بازدید:  1119
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

ارائه بـذور با كيفيت سینا بـذر همدان به كشاورزان

مادستان

■ سرانه توليد بذر اين شركت 3 هزار تن در سال است
 سپيده شريفي- شرکت سینا بذر همدان با نزديك به يك دهه سابقه، نامی آشنا در زمینه عرضه بذر غلات به‌ويژه گندم در استان و كشور است.
محصولات سینا بذر با كيفيت‌ترين و پربازده‌ترين بذور غلات است كه بيش از 3 هزار تن در سال در 4 رقم و 12 كلاس مختلف توليد مي‌شود. عمده فعالیت سینا بذر، عرضه بذور جدید و متنوع است. این مجموعه همچنین با به‌کارگیری کارشناسان متخصص آن‌هم بيش از 80 درصد بومي، در عرصه شناسایی و عرضه بذور مرغوب و مشاوره در زمینه کاشت در سطحی گسترده فعالیت می‌کند.
اين شركت هدف خود را استمرار در بهبود کیفیت محصولات قرار داده و بر اصل «مشتری محوری» و ارتباط تنگاتنگ با كشاورزان که بزرگترین حامیانش هستند، تأكيد دارد. سینا بذر با تلفیقی از دانش مدرن کشاورزی، تجربه و پژوهش‌های گسترده در زمینه انواع بذر، كشاورزان را در تمام مراحل از تهیه بذر تا برداشت محصول همراهي مي‌كند. سينابذر تنها شركتي است كه در زمينه توليد بذور پايه در منطقه پيشرو است.
«سينا بذر همدان» عنوان شركت توليد بذر غلات در استان همدان است كه سهامي خاص و زيرمجموعه وزارت جهاد كشاورزي است. به اذعان كارشناسان، اين شركت از لحاظ كيفيت، ظرفيت توليد و به كارگيري نيروي انساني متخصص، از بهترين‌ها محسوب مي‌شود و فعاليت خود را از سال 85 آغاز كرده است.
37 نيرو در كادر اداري و عملياتي آن مشغول به فعاليت هستند و اين شركت در جاده تهران، پليس‌راه همدان- تهران واقع شده است.
مديرعامل اين شركت در دستان نيرويي توانمند و بانوي كارآفرين نمونه كشوري است؛ بهاره اكبري مديريت اين شركت را عهده‌دار است.
مسئول امور مالي و بازرگاني شركت «سينا بذر همدان» به عنوان نماينده اين شركت در گفت‌وگو با همدان‌پيام، سرانه توليد بذر اين شركت را 3 هزار تن در سال اعلام مي‌كند.
شاهين شيرخاني از گسترش فعاليت اين شركت بر مبناي توليد تيپ بوجاري خبر مي‌دهد و می‌گوید: در سال 93، بذر يونجه بوجاري توليد كرده‌ايم؛ اما متأسفانه به دليل اينكه سال گذشته از لحاظ بارندگي، سال خوبي نبود، شرايط مساعدي را پيش رو نداشتيم.
وی 2 عامل ركود اقتصادي و بارندگي خيلي كم را دليلي بر ركود كشاورزي استان برمي‌شمرد كه منجر به اين شد تا كشاورز كشت نكند و يا اگر هم به اين امر اقدام كرد، از بذر خود استفاده كند؛ در حالي كه بذور شركت ما ضدعفوني شده و... است.
به گفته شيرخاني؛ نزديك به 50 كشاورز بزرگ استان همدان و استان‌هاي همجوار در قالب پيمانكار قرارداد بسته‌ايم كه بذر پايه را در اختيار آنها قرار داده و طي قرارداد پيمانكاري در سال هم به‌رغم ارائه تمام مايحتاج كاشت و داشت آنها، كارشناسان فني هم بر عملكردشان نظارت دارند تا سال بعد برداشت بذر پايه تحويل بگيرند و در بسته‌هاي 50 كيلوگرمي به استان‌های ديگر ارسال مي‌كنيم.
وی از زيان بالاي اين شركت در سال 94 مي‌گويد و اينكه سال 94 نزديك به 800 تن از بذر توليدي ما در انبارها ماند و متضرر شديم كه با تسهيلات بانكي بخشي از آن زيان را جبران كرديم؛ اما بذور همچنان در انبار است.
شيرخاني از اجراي قانوني توسط دولت به عنوان «يارانه فروش» اطلاع مي‌دهد كه طبق مصوبه ابلاغي از طرف وزارت جهاد كشاورزي كشور در سال‌هاي اخير قرار بر اين شد تا شركت‌، بذور توليدي خود را با قيمت پايين‌تري به كشاورز بفروشد و مابه‌التفاوت آن در پايان سال مالي به آن شركت پرداخت شود؛ اما ركود سال 94 گريبانگير ما شد و يارانه فروش 94 را هم تاكنون دريافت نكرده‌ايم.
وی از مسئولان سازمان جهاد كشاورزي و بخش زراعت و امور مالي سازمان قدرداني مي‌كند و از آنها مي‌خواهد مساعدت لازم را براي حل بخشي از مشكلات اين شركت داشته باشند، زيرا تاكنون يك ريال از طلب خود را از دولت دريافت نكرده‌ايم و بذرمان در انبارها مانده است.
شيرخاني با توجه به اينكه سال 95 از لحاظ بارندگي سال خوب كشاورزي خواهد بود، مي‌گويد: با توجه به حساسيت نظارت آمايشي و توليدي و بر اساس گزارش‌هاي رسيده از وضعيت كشاورزي، امسال به‌ويژه در بخش غلات و ديم اوضاع خوب است.
وی استراتژي امسال را بر مبناي ركود سال گذشته و عدم فروش، كاهش ظرفيت توليد عنوان مي‌كند و مي‌‌افزاید: البته شركت و محصولات آن براي مشتريان و كشاورزان شناخته شده است و خيلي كمتر دنبال بازار كار هستيم.
شيرخاني به تازگي از گرفتن چند نمايندگي معتبر جهاني در زمينه ماشين‌‌آلات و ادوات كشاورزي خبر مي‌دهد و اينكه جزئيات آن بزودي در مراسمي با حضور مسئولان استان و كشاورزان اعلام خواهد شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com