1403-02-031403-02-13bool(false) دفتر سرمايه‌گذاری ملایر به دنبال رشد اقتصاد شهري است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  72426 تاریخ انتشار:  1395-04-31 - 05:45 تعداد بازدید:  479
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شهردار ملاير در نشست هم‌انديشي با سرمايه‌گذاران:
دفتر سرمايه‌گذاری ملایر به دنبال رشد اقتصاد شهري است

مادستان

همدان‌پیام: ملاير- خبرنگار همدان‌پيام: پس از تأسيس مديريت سرمايه‌گذاري و مشاركت در شهرداري ملاير در خصوص جذب سرمايه‌گذار، نشست هم‌انديشي شهرداري ملاير با سرمايه‌گذاران و كارشناسان حوزه‌هاي مختلف برگزار شد.
شهرداري ملاير در اين نشست به ارائه 50 ايده در حوزه‌هاي مختلف پرداخت تا از اين طريق بتواند سرمايه‌گذاران را به سمت نيازهاي شهرستان راهنمايي كند. همچنين شهردار ملاير از انتشار دفترچه سرمايه‌گذاري تا اواسط مرداد ماه خبر داد تا راهنمايي براي علاقمندان به سرمايه‌گذاري در ملاير باشد. اين جلسه با حضور نخبگان اقتصادی و صنعتی ملایری، جمعی از مدیران استانی و مسئولان شهرستانی و مديرعامل سازمان سرمايه‌گذاري شهرداري همدان همراه بود.
شهردار ملاير در این جلسه با اشاره به اينكه شهرداري‌ها به‌رقم اينكه 75 درصد جمعيت كشور را تحت پوشش دارند، ولي متأسفانه سازوكار مناسبي در ساختار دولت ندارند؛ گفت: تدبير امور شهري در تمام جهان جايگاه خاصي دارد و با توجه به اين اهميت، موضوع شهرداري‌ها نيازمند ساختاری نوین حداقل در حد معاونت رئيس‌جمهوری است.
عليرضا رضايي در ادامه اين نشست با طرح این موضوع که شهرداری نهادی است که بایستی راهبر توسعه شهری پایدار باشد، هدف شهرداری‌ها را بهبود زندگی، ارتقای کیفیت زندگی و ایجاد رفاه و امنیت شهری عنوان کرد که در رسیدن به اهداف مذکور شهرداری‌ها در عمل، در حوزه داخلی و خارجی با چالش‌هایی روبه‌رو هستند.
وی درباره چالش‌ها به این موضوعات اشاره کرد که علی‌رغم آنکه شهرداري‌هاي كشور از سطح یک تا 12 گریدبندی شده‌اند و شهرداري ملاير در گريد 9 قرار دارد، اما در شهرداري‌هاي گريد 9 حتي يك چارت هم شكل مصوب وجود ندارد.
رضايي قانون شهرداري‌هاي كشور را متعلق به سال 1334 دانست و گفت: به روز نشدن قانون معضلي است كه به دنبال خود يك سردرگمي حقوقي به وجود آورده است.
وی وابستگي شهرداري‌ها به درآمد ناپايدار را يك ضعف عنوان كرد و افزود: اين وابستگي به درآمدهاي ناپايدار موجب شده تا در زماني كه ساخت‌وساز با ركود مواجه است، شهرداري‌ها با بحران مالي مواجه شوند و به سایر راه‌های کسب درآمد نظیر تراکم‌فروشی و تغییر کاربری (رشد عمودی و افقی شهر) که آینده شهر را با خطر روبه‌رو می‌سازند روی می‌آورند.
شهردار ملایر در ادامه گفت: این دغدغه‌ها باعث شد که دولت یازدهم تدوین لوایحی را جهت ارائه به مجلس در دستور کار قرار دهد.وي شهرداري ملاير را يكي از قديمي‌ترين شهرداري‌هاي كشور معرفي كرد كه در سال 1308 تأسيس شده و تاكنون 55 شهردار در این سمت تلاش وافری داشته‌اند که قدردان زحمات همه آنها هستیم. به گفته رضایی، شهر ملاير پتانسيل‌هاي زيادي براي انجام كارهاي بنيادي دارد و مهمترين پتانسيل آن نيز نيروي انساني نخبه‌اي است كه اگر به نحوي شايسته از آنها استفاده شود مي‌توانند تحول‌آفرين باشند.
وي در ادامه به پتانسيل عظيم وقف در شهرستان ملاير اشاره كرد و افزود: اگر از اين پتانسيل به نحو شايسته و برای تدبير امور شهري و خدمت‌رساني به مردم استفاده شود حتي مي‌توان شهرستان را مستقل از کمک‌های دولتی كرد.
رضایی با اشاره به اينكه شهرداري ملاير براي تدبير امور شهری و انجام و خدمت به مردم به مديريت هزينه‌ها ورود پيدا كرده است، بیان کرد: مديريت هزینه‌ها بايد در زمان درآمد بالا اتفاق بيفتد نه صرفاً زمانی که درآمد كاهش یافته باشد.
وی راه حل بنيادي سياست‌گذاري شده در وزارت كشور را بحث سرمايه‌گذاري و جذب بخش خصوصي در تدبير امور شهري عنوان كرد و افزود: حداقل انتفاع ورود سرمايه‌گذار بخش خصوصي تسريع در به سرانجام رسيدن پروژه‌هاي عمراني در سطح شهر است.
رضایی از تدوين يك شيوه‌نامه امور سرمايه‌گذاري و مشاركت شهرداري‌ها خبر داد و گفت: با دريافت مصوبه قانوني دفتر سرمايه‌گذاري در شهر ملاير تأسيس شده است.
شهردار ملاير با اشاره به اينكه با توجه به ايده‌هاي موجود 50 پيشنهاد ارائه شده است، افزود: از اين تعداد تاكنون حدود 15 طرح به مرحله قرارداد رسيده‌اند.
وی از تهيه دفترچه سرمايه‌گذاري تا اواسط مردادماه در ملاير خبر داد و بیان کرد: وجود اين دفترچه تكليف سرمايه‌گذار را مشخص مي‌كند و علاوه بر معرفي و آناليز كامل تمامي محيط‌های قابل سرمایه‌گذاری شهر ملایر، آورده‌های شهرداري و نحوه مشارکت و اقدام را نيز توضيح داده است.
رضايي در ادامه به برگزاري نشستي با سرمايه‌گذاران در شهريورماه اشاره كرد و گفت: در اين همايش با همکاری نمایندگان شهرستان در مجلس شورای اسلامی، از مسئولان در سطوح ملي نيز دعوت خواهد شد، تمام تلاش ما در اين زمينه هم آن است كه همایش صرفاً شكلي و فرماليته نباشد و بتوانيم از آن خروجي مفيدي برای شهر داشته باشيم. وي با اشاره به اينكه اگر اقتصاد شهر يك اقتصاد توسعه يافته باشد قطعاً درآمد شهرداري نيز افزايش خواهد داشت، بیان کرد: از حضور سرمايه‌گذاران در شهر قصد كسب سود نداريم و تنها هدف ما اين است كه اقتصاد شهري ملایر را در جنبه‌های کمی و کیفی رشد دهيم، همين امر منجر مي‌شود درآمد ما نيز افزايش داشته باشد.
رضايي ارائه بسته‌هاي تشويقي به سرمايه‌گذاران را داراي اهميت بالایي دانست و گفت: بايد بتوانيم امتيازاتي بدهيم كه سرمايه‌گذار به حضور در شهرستان رغبت نشان دهد.
در ادامه اين نشست حاضران با ارائه نظرات و پيشنهاداتي از قبيل ارائه بهتر بسته‌هاي تشويقي، معرفي بهتر شهر در برند‌هاي مثل مبل و منبت، مشاركت بيشتر اوقاف ملاير در امور شهر و... به گفت‌وگو پرداختند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com