1403-02-031403-02-13bool(false) تکمیل مراکز درمان‌ پیگیری مسئولان را می‌طلبد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  63152 تاریخ انتشار:  1394-06-25 - 05:45 تعداد بازدید:  332
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی رزن مطرح شد
تکمیل مراکز درمان‌ پیگیری مسئولان را می‌طلبد

مادستان

 رزن– خبرنگار همدان‌پیام: شهرستان رزن با توجه به همجوار بودن با استان‌های قزوین و زنجان که بیشترین آمار تب مالت را درکشور دارند، رتبه نخست تب مالت را در استان همدان داراست.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان رزن در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان با اشاره به افزایش بار بیماری‌های غیرواگیر در رزن اشاره کرد و گفت: بیماری‌های قلبی ، عروقی ، دیابت وحوادث ترافیکی از جمله بیماری‌های است که دارای فراوانی نسبی است.
به گفته سید محمد حسینی، رزن در بحث کنترل بیماری‌های واگیردار دارای عملکرد مطلوبی است و این در حالیست که رزن رتبه نخست استان را در بیماری تب مالت دارد.
وی از نقاط ضعف و قوت بهداشت و درمان شهرستان گفت و اينكه کسب مقام نخست استان از نظر شاخص‌های سلامت مادر و نوزاد و کسب رتبه برتر از نظر عملکرد و نحوه ارائه خدمت از جمله نقاط قوت بیمارستان ولی‌عصر(عج) رزن است.
حسینی، کمبود شدید فضای فیزیکی با توجه به قدیمی شدن ساختمان فعلی و همچنین نیاز به احداث بیمارستان جدید و دريافت مجوز ماده 215 توسط مقامات ارشد شهرستان را از دیگر مشكلات بیمارستان رزن برشمرد.
 تجهیز بیمارستان ولی‌عصر(عج) به سی‌تی‌اسکن؛ اولویت دانشگاه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان هم با اشاره به نقش سلامت در زندگی مردم گفت: حوزه سلامت حوزه‌ای است که جامعه باید در راستای بهبود وضعیت موجود گام بردارند. حبیب‌ا... موسوی‌بهار افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت چهره بهداشت و درمان دگرکون شده و آثار این مهم در آینده‌ای نه چندان دور قابل ملاحظه خواهد بود. همچنين کسب رتبه‌های برتر شهرستان رزن در نتیجه تلاش و کوشش تمامی عوامل اجرایی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بوده است. موسوی‌بهار حوادث ترافیکی را از جمله مشکلات در رزن برشمرد و گفت: رزن به واسطه قرار گرفتن در جاده ترانزیتی دارای آمار حوادث ترافیکی قابل توجهی است. وي همچنین از تجهیز بیمارستان رزن به سی‌تی‌اسکن خبر داد و گفت: متأسفانه در شمال استان همدان یک مرکز سی‌تی‌اسکن وجود ندارد و این در حالیست که تجهیز بیمارستان‌های بالای 96 تختخوابی به سی‌تی‌اسکن از برنامه‌های شبکه بهداشت و درمان بوده و این معضل نتیجه پیگیری نکردن مسئولان سابق بوده است.
البته تجهیز بیمارستان رزن و کبودراهنگ از اولویت‌های برنامه دانشگاه علوم پزشکی استان است. فرماندار رزن هم یکی از مهمترین و شاخص‌ترین سیاست‌های دولت تدبیروامید را توجه به حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد و گفت: در سال 93 سهم استان همدان از اعتبارات عمرانی 10 هزار و 600 میلیارد ريال بوده که با تخصیص 70 درصدی همراه بود و این در حالیست که هزار و 200 میلیارد ريال در حوزه سلامت استان همدان هزینه شده است.
فتحعلی حسینی سهم اعتبارات هزینه شده در حوزه سلامت را در رزن 6 میلیارد ریال در سال 93 عنوان کرد و افزود: این اعتبارات با تخصیص 100 درصدی همراه بوده و این در حالیست که اعتبارات عمرانی شهرستان با تخصیص 70 درصدی مواجه بود.
وی در ادامه از پوشش 100 درصدی پزشک خانواده در شهرستان رزن خبر داد و گفت: در سال 92 این میزان 70 درصد بوده که با تلاش‌های مسئولان ذی‌ربط در سال 94 به 100 درصد رسیده است.
حسینی، افزایش پزشکان متخصص را از جمله برکات طرح تحول نظام سلامت در رزن دانست و افزود: با اجرایی شدن طرح تحول سلامت در این شهرستان پنج متخصص به پزشکان موجود اضافه شده است و هم‌اکنون 20 متخصص در رزن مشغول خدمت به مردم هستند.
فرماندار رزن در ادامه به مراکز درمان‌بستر قروه درجزین و دمق اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون مرکز دمق با پیشرفت 65 درصدی و قروه‌درجزین با 85 درصد پیشرفت همراه بوده که برای تکمیل پروژه‌های ذکر شده 10 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
 نبود آمبولانس جدی‌ترین مشکل بیمارستان رزن
رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) رزن هم نبود آمبولانس برای بیمارستان را از مهمترین مشکلات این مرکز عنوان کرد و افزود: با تعاملات انجام شده آمبولانس مرکز بهداشتی قروه در اختیار بیمارستان قرار داده شده و با توجه به حجم مراجعات و اتفاقات، این رقم در خور و شایسته بیمارستان یک شهر نيست.
جلال عبدی همچنین از میزان مرگ مادران  گفت و اينكه در پنج  سال گذشته میزان مرگ مادر در این بیمارستان صفر بوده است.
 سلامت مردم در گرو پیگیری مسئولان ارشد شهرستان
معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه جدی‌ترین مشکل مراکز درمان‌بستر قروه و دمق را تعریف نشدن ردیف بودجه در سال 94 عنوان کرد و افزود: تنها راه تخصیص اعتبار برای این دو مرکز دستور شخص وزیر بهداشت و درمان است. رشيد حيدري‌مقدم بيان کرد: از آنجایی که مراکز درمان‌بستر نقش بسزایی در بالا بردن کیفیت سلامت مردم دارند این مهم نیازمند تلاش و پیگیری‌های مسئولان ارشد شهرستان به‌ویژه نماینده مردم است.
وی بیان کرد: پروژه‌هایی که بالای 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارند تا پایان سال 95 تکمیل و به بهره‌برداری خواهند رسید.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com