1403-02-031403-02-13bool(false) اخبار کوتاه مادستان 2521 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  66137 تاریخ انتشار:  1394-09-24 - 05:45 تعداد بازدید:  220
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2521

مادستان

8 میلیارد برای اجرای نیت واقفان در کبودراهنگ هزینه شد
 امسال 8 میلیارد ریال برای اجرای نیت واقفان در شهرستان كبودراهنگ هزینه شده است.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان کبودراهنگ در گفت‌وگو با ایرنا گفت: در راستای نیات واقفان خیراندیش امسال برای نگهداری از ایتام، تأمین خوراک و پوشاک مستمندان، تحصیل دانش‌آموزان و درمان بیماران نیازمند 8‌میلیارد ریال هزینه شده است.
حجت‌الاسلام ابوذر عباسی افزود: کبودراهنگ بزرگترین شهرستانی است که املاک موقوفه بسیار وسیعی در 5‌ مزرعه با 22، 86 و 96 شعیر را دارد که مرحوم امیرنظام قراگوزلو برای احداث و کمک به ساخت حمام، کمک به ساخت و توسعه مساجد، نگهداری از ایتام، تأمین خوراک و پوشاک مستمندان، تحصیل دانش‌آموزان و درمان بیماران نیازمند وقف کرده است.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان کبودراهنگ 18 امامزاده وجود دارد، گفت: امسال 5 باب اماکن امامزاده در روستاهای عبدل المومن، علیصدر، حسن‌آباد، طراقیه و امامزاده ذوالفقار با کمک‌ها، نذورات و هدایای مردمی بازسازی و زیباسازی شده است.
عباسی بيان کرد: در اجرای نیات واقفان همچنین پزشکانی استخدام شدند تا به صورت هفتگی در روستاهای موقوفه بیماران را به صورت رایگان ویزیت کنند و در صورت نیاز به درمان تخصصی با هزینه این اداره به مرکز استان انتقال یابند.




وقف منزل مسکونی توسط واقف نهاوندي
  نهاوند- خبرنگار همدان‌پیام: واقف خیراندیش روستای شهرک از توابع بخش زرین دشت شهرستان نهاوند، یک باب منزل مسکونی را با مساحت 70 مترمربع وقف كرد.
مدیر اوقاف و امور خیریه شهرستان نهاوند در گفت‌وگو با خبرنگار ما، ارزش این واحد مسکونی را 200 میلیون تومان و نیت واقف را اختصاص این منزل مسکونی به برگزاری کلاس‌های فرهنگی قرآنی عنوان کرد.
حجت‌الاسلام احمدرضا خزایی همچنین از وقف یک قطعه زمین 120 متری به نیت ساخت آشپزخانه مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای دهفول توسط واقف و خیراندیش این روستا در آغاز هفته وقف خبر داد و اظهار كرد: خوشبختانه فرهنگ وقف در شهرستان نهاوند جایگاه خوبی یافته است.
وي گفت: از آغاز امسال تاکنون، 18 مورد موقوفه شامل باغ میوه، منزل مسکونی، زمین زراعی و... به نیات خیر ثبت شده که این خود نشان ترویج فرهنگ خداپسندانه وقف در بین مردم است.




31 پرنده در طبیعت الوند رها شد
  در هفته گذشته، 31 پرنده در زیستگاه خود در منطقه شکار ممنوع الوند همدان رهاسازی شد.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: 4 قطعه بوتیمار، 2 قطعه چنگر و 2 قطعه باکلان از پرندگان کنار آبزی رها شده بودند که چندی پیش توسط دوستداران محیط‌زیست به یگان حفاظت اداره‌کل تحویل داده شدند و پس از تیمار به زیستگاه خود بازگشتند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، مهدی ضرغامی‌اکمل افزود: 2 قطعه پرنده شکاری سارگپه هم در هفته گذشته در منطقه شکار ممنوع الوند رهاسازی شدند. همچنين در سرکشی از پرنده‌فروشی‌های سطح شهر تعداد 21 قطعه سهره طلایی کشف شد که به صورت غیرمجاز و بدون پروانه زنده‌گیری شده بودند.
وي اظهار کرد: این سهره‌ها هم در زیستگاه خود رهاسازی شدند.





سهمیه تربیت حافظان قرآن ملایر 650 نفر است
  امسال سهمیه طرح تربیت حافظان قرآن ملایر 650 نفر است.
رئیس اوقاف و امور خیریه ملایر در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اجرای طرح تربیت حافظان قرآن در کشور برای چهارمین سال گفت: بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری برای تربیت حافظان قرآن در کشور و تربیت 10 تا 20 میلیون حافظ قرآن در سطوح مختلف این طرح امسال نیز برگزار شده است.
حجت‌الاسلام فیض‌ا... اسدپور از اجرای مرحله چهارم طرح حافظان قرآن در ملایر برای چهارمین سال خبر داد و افزود: تعداد ثبت‌نام‌کنندگان و علاقمندان برای شرکت در طرح تربیت حافظان قرآن سه برابر بیشتر از سهمیه امسال است؛ در سه دوره گذشته بیش از 3 هزار و 500 نفر در کلاس‌ها شرکت کرده و دوره طرح تربیت حافظان قرآن را با موفقیت طی کرده‌اند.
وي بيان کرد: این طرح امسال هم با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، مؤسسات قرآنی، دارالقرآن اوقاف در تالار موقوفات و اساتید و مربیان قرآن در حال انجام است که آزمون کتبی و شفاهی هم پس از اتمام طرح برای شرکت‌کنندگان در طرح برگزار می‌شود.




معلمان مدرسه استثنايي در نهاوند تجليل شدند
 معلمان مدرسه استثنايي شهيد مطهري شهر نهاوند تجليل شدند.
فرماندار نهاوند در اين مراسم گفت: با تقويت اعتماد به نفس و جلوگيري از گوشه‌گيري معلولان در جامعه زمينه رشد، شکوفايي و بالندگي آنها فراهم مي‌شود.
کريم حميدوند با تأکيد بر اينکه اين دانش‌آموزان معلول نيازي به ترحم و دلسوزي جامعه ندارند؛ بلکه نيازمند توجه و احترام هستند، گفت: معلولان استعدادهاي خوبي دارند که با تقويت اعتماد به نفس و جلوگيري از گوشه‌گيري آنها از جامعه زمينه رشد، شکوفايي و بالندگي آنها فراهم مي‌شود.
به گزارش روابط عمومي فرمانداري، وي با اشاره به اينکه بسياري از معلولان داراي استعدادهاي ويژه‌اي هستند، افزود: معلولان موفق و داراي توانمندي‌هاي بالا، در جامعه حضور دارند که بايد با برنامه‌ريزي مناسب و دقيق از توانمندي‌هاي علمي، ورزشي، فرهنگي و اجتماعي آنان در حوزه‌هاي مختلف به نحو شايسته‌اي مورد توجه و استفاده بهينه قرار بگيرد.
فرماندار نهاوند در ادامه گفت: بنابراين رفع نيازهاي معلولان وظيفه تمام دستگاه‌هاست و هر يک از آنها بايد در حد توان در اين امر مهم مشارکت کنند.
حميدوند اظهار كرد: در جوامع ديگر که امکانات بيشتري براي جامعه معلولان فراهم آمده است، مردم از نظر رفتار با معلولان توجيه شده‌اند و معلولان از نظر اجتماعي جايگاه ويژه‌اي دارند؛ بنابراين ما هم بايد از نظر فرهنگي توجه بيشتري كنيم.




احداث نخستين ساختمان خانه قرآن استان در رزن
 نخستين ساختمان خانه قرآن استان همدان به نام حضرت زینب (س) در روستای نیر شهرستان رزن در حال ساخت است.
به گزارش روابط‌عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان، متصدی امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رزن در اين باره گفت: خانه‌های قرآنی یا اجاره‌ای هستند یا اینکه در حسینیه‌ها، مساجد و اماکن فرهنگی خانه‌های عالم فعالیت می‌کنند و به صورت مستقل دارای ساختمان مجزا نیستند.
اکبر شمسی‌دلربا افزود: از مسئولان درخواست می‌شود با حمایت خود از قبیل تأمین اعتبار برای احداث، خرید امکانات آموزشی و سایر هزینه‌ها مسئولان خانه‌های قرآن را یاری كنند و اميدواريم شاهد این باشیم که خانه‌های قرآنی هم مانند حسینیه‌ها و مساجد به صورت هیأت امنایی اداره شوند.
وي همچنين گفت: زمین این خانه قرآن به متراژ ۳۰۰ متر از طرف اعضای شورای اسلامی روستا در سال ۹۲ براي ساخت خانه قرآن اهدا شده است.
به گفته شمسی‌دلربا، ساخت زیربنای خانه قرآن حضرت زینب(س) به متراژ ۱۰۰ متر به همت خیرین روستا در سال 93 آغاز شده و در حال حاضر با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله پایانی کار است.
وی در پایان گفت: خانه قرآن حضرت زینب (س) روستای «نیر» با مدیریت معصومه جهانبخش در سال ۹۳ به ‌عنوان خانه قرآن نمونه در شهرستان رزن به سازمان دارالقرآن استان معرفی شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com