آقای وزیر شوخی‌که نیست همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Wed, May 1, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  58186 تاریخ انتشار:  1394-02-15 - 05:45 تعداد بازدید:  3480
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بازی با سرنوشت آزادراه و راه‌آهن
آقای وزیر شوخی‌که نیست

مادستان

نماینده مردم همدان می‌گوید اگر امروز مشکل حل نشود، استیضاح وزیر را در دستور کار قرار می‌دهیم
 انگار طلسم شده است... خبری از بهره برداری کامل نیست. راه آهن و آزادراه پروژه‌هایی که 11 سال است بلاتکلیف مانده‌اند و هنوز هم که هنوز است به بهره‌برداری کامل نرسیده‌اند. این دو پروژه از پروژه‌های مصوب سال 83 هستند که سال‌ها مورد بی‌مهری و گاه بی‌توجهی وزاتخانه و همچنین مدیریت‌های استانی قرار گرفته‌اند. افتخار پروژه‌های بزرگ استان همدان به طولانی شدن آن و گذراندن عمر با سه دولت و مدیریت‌های مختلف استانی و وزارتخانه‌ای شده است. آبرسانی از سد تالوار، راه آهن و  آزادراه از جمله پروژه‌های حیاتی استان هستند که در سال‌های گذشته شاید بتوان گفت روند رو به تعطیلی داشتند. هرچند تزریق اعتبارات و پیگیری‌های دو سه سال اخیر بارقه‌های امید را برای اتمام ایجاد کرده است اما این امیدواری و شاید پیگیری‌های یک طرفه و همچنین اعتبارات قطره چکانی که تزریق می‌شود روند را آنگونه که باید روان نکرده است. حتی طرح استیضاح وزیر هم که در دولت قبل مطرح شد واکنش وزارتخانه فرستادن معاونتش برای بازدید از پروژه‌ها و امیدواری‌هایی کوتاه مدت بود. بازدیدهایی که شاید تا به امروز دیگر قابل شمارش نباشد. اما روند کندی که وزارت راه و شهرسازی برای اتمام پروژه‌های راه استان همدان در نظر گرفته است نشان از شوخی گرفتن این پروژه‌ها و سرنوشت استان دارد و وعده‌های وزارتخانه دیگر رنگی برای استان ندارد.
در آخرین خبر نماینده مردم همدان و فامنین  گفته است که کار اجرایی راه آهن متوقف شده است و وعده‌های وزارتخانه برای آزادراه هم عملی نشده است.
آنگونه که امیر خجسته به همدان‌پیام می‌گوید: برای تعیین تکلیف این دو پروژه وزیر به کمیسیون فراخوانده شده بود که در صورت نداشتن دلایل قانع کننده طرح استیضاح را کلید بزنیم اما وزیر قول داده است که آزادراه تا اوایل تیرماه به بهره برداری کامل می‌رسد.
خجسته می‌گوید: در خصوص راه‌آهن نیز در سال جدید کار تعطیل شده است و این برخلاف گفته وزیر در پایان سال 93 است و اگر این تعلل ادامه داشته باشد طرح استیضاح را کلید خواهیم زد.
کمبود ریل و اعتبار سبب شده تا وعده‌های مسئولان درباره شنیدن سوت قطار و بهره‌برداری از راه‌آهن همدان تهران پیش مردم رنگی نداشته و همچنان شاهد تأخیر در این پروژه ۱۰ ساله باشیم. عملیات اجرایی راه‌آهن همدان - تهران در سال 84 با حضور مسئولان کشوری آغاز شد و قرار بود تا سال 93 به طور کامل به بهره‌برداری برسد. پروژه‌ای که در سخنرانی‌های مسئولان بسیار تأکید می‌شود، بارها آنها تأکید دارند که این پروژه باید به اتمام برسد. راه‌آهن  همدان - تهران  در این 10 سال مدیران متعددی را به خود دیده که هر یک در حد توان و شاید کمتر از توان خود برای اجرای آن تلاش کرده‌اند، اما این پروژه برای مردم همدان ارزش و جایگاه خود را از دست داده و دیگر همچون گذشته اشتیاقی برای اتمام آن ندارند و آنگونه که خجسته می‌گوید این تعلل وزارتخانه برای اتمام پروژه است.
نماینده همدان می‌گوید: امروز قائم مقام و معاون وزیر برای تعیین تکلیف نهایی برای بازدید از پروژه به همدان می‌آیند تا برای آخرین بار وضعیت راه‌آهن تعیین تکلیف شود. خجسته درباره وضعیت آزادراه نیز می‌گوید: وزیر قول داده است اوایل تیرماه این پروژه به بهرداری برسد که ما نیز خوشبینانه منتظر خواهیم بود که این اتفاق رخ دهد.
خجسته درباره آزادراه همدان – ساوه هم که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان همدان است می‌گوید: متأسفانه در طول سال‌های 86 تا 91 تنها 20 کیلومتر از این آزادراه به بهره‌برداری رسيده بود که این امر نشان از سهل‌انگاری برخی مسئولان است که با سرنوشت استان بازی کردند.
وی می‌گوید وزارتخانه قول داده است که کار را شبانه‌روزی ادامه بدهند تا این پروژه که دستخوش وعده‌های مسئولان شده است و تنها 10 کیلومتر از آن باقی مانده است، اوایل تیرماه به بهره برداری کامل برسد.
مدیرکل راه و شهرسازی همدان هم با اشاره به اینکه آزادراه همدان- ساوه یکی از پروژه‌های مهم وزارت راه و شهرسازی در استان همدان است، گفته است: این پروژه از سال 91 با سرعت قابل قبولی در حال انجام بوده و توان حداکثری برای اتمام گرفته شده است.
وی در گفت‌وگویی که با تسنیم داشته است، با اشاره به اینکه باند شمالی این آزادراه به طول 85 کیلومتر زیربار ترافیک رفته و در حال حاضر نیز ترافیک از این قسمت در حال انجام است، می‌گوید: باند جنوبی آزادراه همدان- ساوه نیز به طول 85 کیلومتر است که 55 کیلومتر از آن زیربار ترافیک رفته است. رودباری با اعلام اینکه هزینه‌های اجرای پروژه آزادراه همدان- ساوه از سوی دولت و بخش خصوصی تأمین شده است، عنوان کرد: امسال از نظر اعتباری این پروژه مشکلی ندارد و پیمانکار با قدرت در حال اجرای پروژه است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com