1403-02-031403-02-13bool(false) كلنگ‌زني دوباره اورژانس ملاير همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  74664 تاریخ انتشار:  1395-08-22 - 05:45 تعداد بازدید:  424
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

كلنگ‌زني دوباره اورژانس ملاير

مادستان
 ملایر- رؤیا روستایی- خبرنگار همدان‌پیام: هفته گذشته اورژانس بيمارستان امام حسين(ع) ملاير پس از گذشت 20 ماه دوباره كلنگ‌زني شد.
اورژانس بيمارستان امام حسين(ع) ملاير بزرگترين مركز تخصصي اين شهرستان و مركز حوادث و سوانح ترافيكي جنوب استان همدان است.
به گفته رئيس اين بيمارستان که بیشترین مراجعات ناشي از حوادث و سوانح را دارد، سالانه 50 هزار بيمار اورژانسي كه تصادف كرده، زخمي و در كما هستند و... از ملاير و شهرهاي اطراف به اورژانس اين بيمارستان كه تنها داراي فضايي 300 تا 400 متري است، مراجعه مي‌كنند و گاهي اوقات به اجبار آنها بر روي كف بيمارستان يا برانكارد و... بستری می‌شوند!
در سال 93 با توجه به يكي از نيات واقف خيرانديش ملايري سيف الدوله -كه صرف هزينه در بخش درمان شهرستان ملاير بود- تصميم به ساخت اورژانس جديد بيمارستان در فضايي با 2 هزار و 300 متر زيربنا در 2 طبقه آن‌هم در فاز نخست با اعتبار اوليه 30 ميليارد ريال گرفته شد و كلنگ ساخت اين اورژانس هم با حضور فرماندار و نمايندگان وقت ملاير به زمين زده شد.
اما با گذشت حدود 2 سال از كلنگ‌زنی به دلیل مسائلی چون گيرودارهاي اداري، برخي ناهماهنگي‌ها، اختلافات و مسائل بين اوقاف و شهرداري، اوقاف و دانشگاه علوم پزشكي و... مطرح شد و عمليات ساخت اين اورژانس -كه از ضروريات و نيازهاي مبرم شهرستان و استان است- ساخت این اورژانس آغاز نشد.
بالاخره روز گذشته براي دومین مرتبه در مراسمي خبر از آغاز عمليات اجرايي اين پروژه داده شد تا مردم اميدوار باشند اين بار اين پروژه در گيرودارها ناهماهنگي‌ها نيفتد و احداث شود؛ گيرودارهايي كه شايد بيماران زيادي به خاطر آن در اين سال‌ها با رسيدگي نکردن، سرگرداني و بارسنگين اورژانس اين بيمارستان دست و پنجه نرم كردند.
يكي از بيماران كه در يك ماه گذشته به دليل تصادف رانندگي با آمبولانس به اين بيمارستان برده شده بود، به همدان‌پيام می‌گوید: «خيلي طول كشيد تا به وضعيتم رسيدگي كنند، فقط براي مدت طولاني مي‌آمدند، سر مي‌زدند و معاينه مي‌كردند و تا زماني كه براي سي‌تي‌اسكن مغز برده شدم، حدود يك تا 5/1 ساعت طول كشيد و اين مدت را در راهرو روي برانكارد بودم. پزشكي هم كه براي معاينه مي‌آمد همزمان كه من را معاينه مي‌كرد به افراد ديگر هم رسيدگي كرده و همه را همزمان ويزيت مي‌كرد.»
 اورژانس دغدغه جدی مردم است
فرماندار ملاير در آیین آغاز عملیات اجرایی اورژانس بيمارستان امام حسين(ع) این شهر با اشاره به نیاز ضروری شهرستان ملایر به مرکز اورژانس، آن را یکی از دغدغه‌های جدی مردم دانست.
عبدالعظيم رضايي افزود: خود ما بارها به اورژانس مراجعه كرده‌ایم که وضعيت نامناسبي آنجا حاكم بود و براي كسي كه دچار سانحه مي‌شود اين بسيار تلخ است، بويژه اگر از شهرستان‌هاي ديگر هم آمده باشند؛ بنابراين ساخت اين اورژانس از ضروريات و اولويت‌ها بود كه هماهنگي‌ها انجام شده است.
وی با اشاره به رفع برخی از ناهماهنگی در ساخت اورژانس بیان کرد: ناهماهنگی‌هایی که در کار ساخت اورژانس بوده، حل‌شده است و انتظار می‌رود این پروژه با تمام امکانات کار خود را پیش ببرد.
فرماندار ملایر، افتتاح کلینیک تخصصی فخریه، استقرار 25 پزشک متخصص، توسعه خانه‌های بهداشت، خرید انواع تجهیزات بیمارستانی و افتتاح سایت بی‌خطرساز زباله را تنها گوشه‌ای از خدمات طرح تحول سلامت در ملایر دانست.
رضایی با تأکید بر رفع مشکلات اورژانس و پیگیری مشکلات اظهار کرد: قرارداد ساخت اورژانس با پیمانکار منعقد شده است.
محمد کاظمی، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم با اشاره به اقدامات دولت در حوزه بهداشت و درمان گفت: پس از استقرار دولت در سال 92 و تلاش 18 ماهه حل مباحث هسته‌ای و تلاش‌های تیم مذاکره‌کننده که منجر به توافق شد، دولت در مباحث داخلی اقدامات خوبی در بحث بهداشت و درمان انجام داد.
دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم وحدت مسئولان مردم را قبال توجه دانست و بیان کرد: آغاز عملیات ساخت اورژانس ملایر برای وحدت مسئولان بوده است و هر مسئولی كه در کشور تفرقه‌افکنی کند، خائن محسوب می‌شود.
حجت‌الاسلام‌ احد آزادیخواه گفت: اقدامات دولت در حوزه بهداشت بسیار مناسب بوده، اما در حوزه درمان مشکلات وجود داشته که نیازمند تدبیر بیشتر است.
وی بحث بیمه‌ها را فاجعه دانست و گفت: بسیاری از بیمه‌ها ورشکسته شده‌اند که به بحث درمان، آسیب وارد شده است.
رئيس اوقاف و امور خیریه شهرستان ملاير هم اظهار كرد: از سال 90 تاکنون پروژه ساخت اورژانس در كش‌وقوس كارهاي اداري بوده و بيش از 6 صورت جلسه نوشته شده است؛ اما هيچكدام به اجرا در نيامده بود كه آغاز عمليات اجرايي در حال حاضر هم محقق نمي‌شد، مگر در سايه وحدت و تعاملي كه بين نمايندگان و در شهرستان وجود دارد.
حجت‌الاسلام حسین قبادي افزود: علاوه بر اورژانس اصلي كه نزدیک به 9 هزار و 200 متر بوده، تعمير و مرمت اورژانس فعلي هم تأمين اعتبار شده است.
 تقاضا برای پیگیری اعتبارات بعدي پروژه
رئيس بيمارستان امام حسين(ع) ملاير هم در ادامه با اشاره به ضرورت احداث اورژانس بيمارستان گفت: ما در فضايي 300 تا 400 متري روزانه پذيراي 180 تا 200 بيمار هستيم كه تصادف كرده‌اند، زخمي بوده، در كما هستند و... که بايد خدمات ارائه شود.
مهران بيگلري افزود: ما سالانه 50 هزار نفر مراجعه‌كننده بيمار اورژانسي داريم كه در فضايي اينچنيني فكر كنيد، چه مشكلاتي به وجود مي‌آيد.
وي با اشاره به ورود 100 ميليارد ریال تجهيزات به بيمارستان امام حسين(ع) در 2 سال گذشته تأكيد كرد: با اعتبارات اوقاف اين پروژه يقيناً با كمبود اعتبار مواجه مي‌شود که از نمايندگان شهرستان، دانشگاه علوم پزشكي و سایر مسئولان امر تقاضا داريم كه به دنبال اعتبارات بعدي پروژه باشيم.
 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com