1403-02-021403-02-12bool(false) شاخص بهسازی نهاوند بالاتر از میانگین کشوری است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 12 ارديبهشت 1403

Today : Wed, May 1, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  136637 تاریخ انتشار:  1402-11-17 - 10:14 تعداد بازدید:  128
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس بنیاد مسکن نهاوند:
شاخص بهسازی نهاوند بالاتر از میانگین کشوری است

مادستان


نهاوند- خبرنگار همدان‌پیام: شهرستان نهاوند با 169 روستای بالای 20 خانوار است ( به‌جز قلعه بارودآب که سکونتگاه است و به لحاظ حریم جاده بین‌شهری مقرر است جابجا شود) نقشه طرح هادی برای همه روستا‌ها تهیه شده است و این طرح در 130 روستا اجرا، و فاز اول و دوم عملیات بهسازی در 96 روستا تاکنون انجام شده ودر بیش از 15 روستا هم عملیات بهسازی و آسفالت به‌طور کامل انجام و به اتمام رسیده است.

 شاخص بهسازی کشور ۶۲درصد در نهاوند بیش از ۶۵ درصد است

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نهاوند اقدامات و برنامه‌های اجرایی این نهاد را به‌عنوان خدمات ارائه شده به مردم تشریح کرد و با بیان اینکه در سال 1402 از محل اعتبارات 1401 در 63 روستا شامل 49 پروژه اجرای طرح و 13 روستا بازنگری طرح انجام شده است، گفت: پروژه  اجرا شامل اجرای آسفالت، زیرسازی معابر، جدول گذاری، کانال سنگی، پیاده‌روسازی و پل بتنی است که بیش از ۱۶۵هزار مترمربع به طول بیش از ۲۷ کیلومتر بهسازی آسفالت در بیش از ۳۰ روستا انجام شده است که این نهضت بی‌سابقه بوده و آرزوی 45 ساله این خطه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت خدمت‌گزار براورده شده است.

بهره‌برداری از خدمات در ایام‌های مبارک با حضور مسئولان عزیز استانی و شهرستانی افتتاح گردیده است.

 شاخص توزیع اعتبارات

علی جلالوند اظهار کرد: شاخص توزیع اعتبارت استانی 59/15 درصد است که بر این اساس میزان اعتبار هزینه شده 43.615.000 میلیارد تومان می‌باشد که با پیگیری و مساعدت آقای رضایی مدیرکل پرتلاش بنیاد‌مسکن  17.000.000 آن از اعتبارات قیر رایگان هزینه شده است.

 بازنگری طرح هادی برای مهاجرت معکوس

جلالوند گفت: به‌منظور وحدت رویه دستگاه‌های خدمات‌رسان و تداوم تأمین عادلانه امکانات زیست محیطی، ارتقاء سطح کیفیت و معیشت،رونق تولید، ماندگاری جوانان در روستا و مهاجرت معکوس  نیاز به بازنگری طرح توسعه روستا می‌باشد تا از ساخت‌و‌سازهای غیر مجازو تغییر کاربری‌های متعدد نیز جلوگیری به‌عمل آید لذا با توجه به اتمام افق 10 ساله طرح هادی اکثر روستاها که به پایان رسیده است.
براساس اولویت‌بندی حسب نیاز جدید روستاییان تاکنون بازنگری  40 روستا و در سال‌جاری نیز طرح هادی  13 روستا مورد بازنگری قرار گرفت.

 تملک و واگذاری زمین

جلالوند در ادامه درباره آغاز واگذاری زمین در روستاهای دارای منابع ملی ( محمودوند ،زاپن، چشمه کبود، سیاه دره ملوسان، شادمانه، گیوکی و خیر قلی ) در اجرای طرح نهضت ملی به افراد واجد شرایط مانند جوانی جمعیت و مهاجرت معکوس  456 نفر عنوان کرد.

 صدور سند مالکیت روستایی

رئیس بنیاد مسکن نهاوند با تأکید بر اینکه توسعه روستا، پایدارترین سیاست و راهبرد در توسعه هر کشور به شمار می‌رود، صدور سند برای امالک در روستا را به موازات سایر سیاست‌های توسعه‌های برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانست و تصریح کرد: زمین در هر حال بستر اصلی گنجینه‌ها و ثروت‌های مادی است و از نظر اقتصادی ارزشمند است و موارد استفاده متعددی برای رفع نیازهای جوامع انسانی از جمله احداث ساختمان است و بر همین اساس خم خانه‌ها و اماکن روستایی یکی از منافع سرمایه‌ای جوامع روستایی به شمار می‌رود که مالک آنها نیازمند است با تکیه بر قانون از نظر حقوقی نسبت به دارایی خود احساس امنیت نماید.و موجب کاهش مشکلات بویژه برخورد ها و نزاع های اجتماعی گردد.

 صدور ۲۳ هزار و ۱۶۵ سند

جلالوند از کسب مقام نخست نهاوند در استان برای صدور اسناد خبر داد و گفت: بر این اساس بنیاد مسکن نهاوند با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک در 123 روستا تا کنون 19هزار و 705 جلد سند روستایی و در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت(فیروزان ،گیان و برزول) 3هزار و 460 جلد سند مالکیت صادر نموده که در مجموع 23هزار و 165 جلد سند صادر شده است.

 مقاوم سازی خانه‌های روستایی خداحافظی با بلایای طبیعی

جلالوند گفت: روستاها و خانه‌های روستایی تا یکی دو دهه قبل بیشترین میزان تلفات و خسارت را از بلایای طبیعی به ویژه زلزله متحمل می‌شدند و یکی از سیاست‌های توسعه مسکن روستایی که به طور ویژه توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اعمال می‌شود, با اقدامات پیشگیرانه از میزان خسارات مالی و جانی جلوگیری می‌کند نوسازی مقاوم سازی واحدهای مسکونی در عرصه‌های روستایی است.

رئیس بنیاد مسکن نهاوند خسارت‌های زمین لرزه نسبت به خانه‌های روستایی و شهری بالا عنوان کرد و گفت: این خسارات دلایل گوناگونی دارد که از آن جمله می‌توان به روشهای ساخت‌و‌ساز و فرهنگ سازندگان، قدمت بنا، دوری و نزدیکی روستاها به گسل‌های اصلی، نوع مصالح و نظایر آن اشاره کرد.

 بیشترین آسیب‌ها به خانه‌های قدیمی در روستاها

به گفته وی در بارش‌های اخیر بیشترین آسیب به خانه‌های کاه‌گلی و قدیمی روستاها وارد شده و مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی گامی مهم در کاهش این‌گونه تلفات است، زیرا کاهش آسیب بلایای طبیعی فقط با مقاوم‌سازی منازل مسکونی در روستاها محقق می‌شود.

جلالوند تصریح کرد: از آنجا که شهرستان نهاوند از لحاظ خطر پذیزی زلزله از مناطق پرخطر محسوب می‌شود نیاز به جدیت بیشتری در این زمینه می‌باشد و با توجه به استقبال مردم براین اسال از ابتدای سال 1384 تا کنون در شهرستان نهاوند 21هزا  و 570 واحد مقاوم‌سازی شده است.

 شاخص مقاوم سازی نهاوند ۹۰ درصد است

جلالوند گفت: شاخص مقاوم‌سازی کشور ۵۲ درصد است که با حمایت‌های مسئولان استان وتلاش همکاران بنیاد مسکن شهرستان نهاوند و همدلی و همراهی بانک‌ها این شاخص در شهرستان بیش از ۹۰ درصد است که جزو برترین‌های کشوری هستیم .

 طرح حمایتی مسکن شهری

 جلالوند با استناد به فرمایش بنیانگذار انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه همۀ محرومان باید خانه داشته باشند. هیچ کسی در هیچ گوشۀ مملکت نباید از داشتن‌‎ ‌‏خانه محروم باشد. بر دولت اسلامی است که برای این مسأله مهم چاره ای بیندیشد، و بر‌‎ ‌‏همۀ مردم است که در این مورد همکاری کنند. اینجانب حسابی به شمارۀ 100 در تمام شعب بانک ملی افتتاح کرده و از همۀ کسانی‌‎ ‌‏که توانایی دارند دعوت می‌کنم که برای کمک به خانه‌سازی برای محرومان به این‌‎ ‌‏حساب پول واریز کنند.

بر همین اساس هم بر اساس وظیفه ذاتی بنیادمسکن در تحقق فرمان تاریخی امام راحل و تأسی از فرمایشات مقام معظم رهبری بنیاد مسکن از ابتدای تأسیس این نهاد انقلابی در پروژه ای بنیاد ساخت و طرح‌های گوناگون دولت‌های پیشین کمک به ساخت مسکن برای محرومان و افراد فاقد مسکن نموده و هم‌اکنون در طرح حمایتی مسکن در دولت مردمی آقای رئیسی(دولت سیزدهم) قانون جهش تولید مسکن طرح نهضت ملی مسکن با همکاری اداره محترم راه و شهرسازی در قالب 3 پروژه متقاضیان فاقد مسکن شناسایی و ساماندهی شده‌اند.

 تحویل پروژه‌های مسکن ملی شهرک حیدری سال آینده

به گفته جلالوند پروژه بزرگ بنیاد ساخت  برای 365 نفر در شهرک شهید حیدری نهاوند در قالب پروژه‌های انبوه‌سازی 274 واحدی 45 واحدی و 46 واحدی در حال احداث می‌باشد که پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دارد و سال آینده تحویل مردم خواهد شد.

همچنین در قالب گروه‌های 3 نفره در 38 بلوک برای 114 نفر به متقاضیان فاقد مسکن شهر فیروزان به‌صورت خود مالک عرضه شده که قرارداد واگذاری تحویل متقاضیان شده و به‌منظور ادامه کار در مرحله معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات آنها است.

 شهرک امیرکبیر با ۴۸۲ قطعه

در شهرک 22 هکتاری امیرکبیر هم 482 قطعه توسط اداره محترم راه و شهرسازی به بنیاد مسکن واگذار شده که بعد از فرایند ثبت‌نام و تخصیص پروژه و سایر اقدامات اولیه با قرعه‌کشی در حضور مردم گروه‌های ساخت و قطعات مشخص و قرارداد‌های واگذاری تنظیم و تحویل مردم گردیده تا ادامه عملیات ساخت شامل دریافت نقشه و پروانه و مراحل ساخت توسط خود مالک انجام و بنیاد نیز با همکاری اداره راه و شهرسازی و بانک مسکن مراحل پرداخت تسهیلات 550 میلیون تومانی آنها را انجام بدهد .

 زمین برای همه متقاضیان در شهرک امیرکبیر موجود است

گفتنی است این افراد در قالب 11 گروه 3نفره ، 216 گروه 2 نفره و 87 گروه یک نفره برای افراد تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی به‌صورت تک واحدی ساماندهی انجام داده (مجموع 553 نفر ) برای افرادی که پروژه تخصیص یافته و در حال انتظار دریافت زمین هستند اقداماتی انجام شده و درآینده زمین به آنها تحویل داده می‌شود و جای نگرانی نیست .

در نهایت اینکه اقدامات بنیاد مسکن نقش مهم و تأثیرگذاری در روند اشتغال به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم داشته است.


تسهیلات پرداختی مسکن روستایی در سال 1401

 1هزار و 115 فقره تسهیلات 200 میلیون تومانی ۱۱۸ فقره تفاهم‌نامه کمک بلاعوض به مددجویان کمیته‌امداد 100 میلیون تومان(40هزار واحدی)
 7 فقره تفاهم‌نامه کمک بلاعوض به مددجویان کمیته‌امداد از 60 میلیون توان تا 110 میلیون تومان (5هزار واحدی)
 10 فقره تفاهم‌نامه کمک بلاعوض 50میلیون تومانی، 20تن سیمان رایگان و 2 تن میلگرد رایگان به مدد‌جویان بنیاد مستضعفان(20هزارواحدی)
 118 فقره تفاهم‌نامه کمک بلاعوض به مددجویان بهزیستی 100 میلیون تومان (40هزارواحدی)
 45 فقره تسهیلات قرض‌الحسنه از 10 تا 50 میلیون تومان .
 با ابلاغ تسهیلات 350 میلیون تومانی اعتبار 1402 تا کنون بیش از 700 نفر به بانک‌های عامل معرفی شده است.

 




بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com