معلم اسدآبادی صندلی طلایی ساخت همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  60336 تاریخ انتشار:  1394-04-09 - 05:45 تعداد بازدید:  300
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معلم اسدآبادی صندلی طلایی ساخت

مادستان

مدرسه شهید فیروزی اسدآباد یکی از مدارس حاشیه شهر است که یکی از کلاس‌های آن با خرید خدمات آموزشی از مدارس غیردولتی اداره می‌شود و معلم این کلاس با ایده‌های نو توانسته رشد تحصیلی دانش‌آموزان را ارتقا دهد.
مدرسه «شهید فیروزی» یکی از مدارس حاشیه شهر اسدآباد است که در سال‌ تحصیلی 94ـ93 به صورت خرید خدمات آموزشی از مدارس غیردولتی اداره می‌شود.
این مدرسه در سال‌تحصیلی که گذشت، 160 دانش‌آموز داشت که در یکی از کلاس‌های‌ مقطع سوم ابتدایی 16 دانش‌آموز تحصیل می‌کردند.
دانش‌‍‌آموزان این کلاس در سال تحصیلی گذشته به دلیل در حاشیه قرار گرفتن مدرسه، نبود امکانات رفاهی و نداشتن معلمی دلسوز با افت تحصیلی مواجه بودند؛ اما امروز با افتخار کارنامه‌های درخشان خود را در دست داشته و برای مقطعی بالاتر ثبت‌نام می‌کنند.
بر این اساس با ارائه طرحی با عنوان «خدمات آموزشی و بسته‌های حمایتی از مدارس غیردولتی» از سوی وزارت آموزش‌وپرورش، این طرح در مدرسه شهید فیروزی هم اجرا شد.
به گزارش فارس، این معلم خلاق با طراحی ایده‌ای جدید توانست علاقه دانش‌آموزان برای درس خواندن را افزایش دهد به طوری که با نامگذاری یک صندلی به نام «صندلی طلایی» در کلاس، موجب تلاش دانش‌آموزان برای نشستن روی آن شد.
 براي سال بعد هم خانم طاهری معلممان باشد
با تعدادی از دانش‌آموزان این کلاس که گفت‌وگو کردم، همه از تحصیل در این مدرسه ابراز رضایت می‌کردند.
به اعتقاد دانش‌آموزان، از وقتی خانم طاهری معلم ما شده، علاقه بسیاری برای حضور در کلاس درس دارند؛ این در حالی است که در گذشته به این میزان مشتاق حضور در کلاس نبودند.
همه بچه‌ها طی نامه‌ای از مدیر مدرسه و آموزش‌و‌پرورش درخواست کرده‌اند که برای سال چهارم هم خانم طاهری معلمشان باشد.
 فقر فرهنگی و آموزشی در مدرسه، مسئولیتم را دوچندان کرد
آموزگار کلاس سوم ابتدایی مدرسه شهید فیروزی اسدآباد هم به فعالیت خود برای نخستین‌بار در مدرسه اشاره کرد و گفت: این کلاس در ابتدای ورود من به مدرسه 32 دانش‌آموز داشت که از لحاظ آموزش در سطح پايینی بودند، طوری که حتی با حروف الفبا هم آشنایی کامل نداشتند.
زهرا طاهری ادامه داد: به درخواست بنده و با کسر حقوقم، دانش‌آموزان این کلاس به 2 گروه الف و ب تقسیم شدند و تنها مسئولیت 16 دانش‌آموز را برعهده گرفتم.
وی با توجه به اینکه تجربه‌ای از شغل معلمی ندارد و این نخستين سالی بود که در بین دانش‌آموزان برای تدریس قرار گرفته است، افزود: وقتی نخستین و مهمترین هدف تدریس و کار برای رضای خدا باشد، سعی می‌کنم از همه زودتر به کلاس رفته و از همه دیرتر از کلاس خارج شوم که همین باعث ارتباط قوی بین بنده و دانش‌آموزان شد.
وی تلاش و پشتکار را از دلایل اصلی موفقیت در این کلاس دانست و گفت: فقر فرهنگی و آموزشی در این مدرسه، مسئولیت بنده را دوچندان کرد و موجب شد که در این مدرسه تدریس و خدمت کنم. طاهری با بیان اینکه تقویت اعتماد به نفس در دانش‌آموزان این کلاس از مواردی است که به آن پرداخته شده، افزود: با همکاری والدین و همت دانش‌آموزان توانستم سطح علمی آنان را بالا ببریم.
نگاه او به شغل معلمی نه تنها برای مادیات نیست؛ بلکه تنها عشق به این کار او را در مسیر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان حاشیه شهر قرار داده، طوری که به سخن گهربار دکتر شریعتی اشاره می‌کند و می‌گوید: مادیات نقش چندانی در انتخاب این شغل برای من نداشته و برای بالا بردن سطح آموزشی دانش‌آموزان در ازای کاهش مزایا تعداد آنان را از 32 به 16 نفر تقلیل دادم.
طاهری، معلم بودن برای دانش‌آموز را الگو دانست و افزود: باید آنچه را که می‌خواهیم با حرف زدن درس بدهیم، باید با عمل به دانش‌آموز انتقال دهیم. این معلم آموزش احکام و مسائل دینی فراتر از سرفصل کتاب، آموزش داستان‌های قرآنی و نماز به صورت فیلم و انیمیشن، آموزش ریاضی، جدول ضرب و زبان انگلیسی به روش جذاب با استفاده از نرم‌افزار، همچنین آموزش مسائل اجتماعی مانند احترام به بزرگترها و همکلاسی را از دیگر برنامه‌های انجام شده در این کلاس درس دانست.
همچنين این کلاس به دلیل رعایت نظافت خوب دانش‌آموزان نیازی به نظافت مجدد نداشته و این یکی از محاسن خوب آنان است.
طاهری یادآور شد: این موفقیت نتیجه تلاش و همکاری معلم، دانش‌آموز، والدین و مدیریت آموزشگاه است.
 مدارس حاشيه شهر پيشي گرفته‌اند
مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان اسدآباد به اجرای طرحی با عنوان خرید «خدمات آموزشی و بسته‌های حمایتی» در مدارس غیردولتی اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح به دلیل کمبود نیروی انسانی در مقطع ابتدایی مورد تأکید قرار گرفت.
جعفر دهبانی‌بصیر با بیان اینکه اجرای طرح خدمات آموزشی توسط مدارس غیردولتی در شهرستان اسدآباد در 2 مدرسه انتخاب شده، افزود: در این مدارس 452 دانش‌آموز در قالب 19 کلاس درس با خرید خدمات آموزشی تحصیل می‌کنند.
به گفته وي، در ابتدا نگرانی‌هایی براي اجرای این طرح برای نخستین‌بار در اسدآباد وجود داشت، اما در نهایت این طرح به خوبی اجرا و مدیریت شد. البته تمام نیروهای مدارسی که با خرید خدمات آموزشی در حال تدریس هستند، آزمون و کلاس‌های ضمن خدمت برای آنها برگزار شده است. دهبانی‌بصير یکی از این مدارس با «خرید خدمات آموزشی از مدارس غیردولتی» را مدرسه پسرانه شهید فیروزی دانست و گفت: در این مدرسه یک کلاس در پایه سوم ابتدایی با 17 دانش‌آموز در حال تحصیل هستند.
مدیر آموزش‌و‌پرورش اسدآباد یادآور شد: در شهر اسدآباد 6 مدرسه در حاشیه شهر قرار دارند که 2 مدرسه با خرید خدمات آموزشی از مدارس غیردولتی به امر آموزش دانش‌آموزان می‌پردازند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com