رزن با افزایش ازدواج مواجه است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 3, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  135295 تاریخ انتشار:  1402-08-20 - 11:52 تعداد بازدید:  96
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فرماندار رزن در دومین مجمع سلامت:
رزن با افزایش ازدواج مواجه است

مادستان


شهرستان رزن در بحث ایمنی راه ها دارای ۱۷ نقطه حادثه خیز رسمی ثبت شده در آمار پلیس راه و راهداری بود که مشکلات این‌نقاط با صرف  اعتباری افزون بر ۳۶ میلیارد تومان مرتفع شده و هم اکنون شهرستان رزن هیچ نقطه حادثه خیز ثبت شده ندارد و آمار تصادفات منجر به فوت و جرح شهرستان کاهشی شده است.

فرماندار رزن گفت: در حوزه ساختمان و ایمنی و ساخت و سازها با رعایت آیین نامه ۲۸۰۰، رزن نخستین شهرستانی است که در سطح کشور ایمنی بالایی در حوزه ساختمان ها دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری شهرستان رزن، علی‌اصغر غفاری‌آثار یادآور شد: در حوزه ایمنی بیمه ساختمان ها را پیگیری کردیم و عموم ساختمان ها در حوزه شرکت های خدمات رسان بیمه هستند و خوشبختانه مشکلی در این رابطه نداریم.

غفاری‌آثار با اشاره به حوزه جمعیت جوانی و فرزندآوری شهرستان نیز گفت: شهرستان رزن در حوزه طلاق کاهش و در حوزه ازدواج با افزایش همراه بوده است و با حمایت های خوب انجام شده در هفت ماه امسال ۷۰۰ نفر در این شهرستان تسهیلات ازدواج و ۵۳۸ نفر تسهیلات فرزندآوری دریافت کرده اند.

وی افزود: رزن نخستین شهرستانی است که در سطح استان همدان به منظور جوانی جمعیت و فرزندآوری توافقات لازم برای تأمین زمین رایگان برای خانواده های سه و چهار  فرزندی در نظر گرفته است و این زمین ها به این‌خانواده ها واگذار خواهد شد.

غفاری‌آثار در ادامه با اشاره به عملکرد بهداشت و درمان شهرستان گفت: درجه بیمارستان رزن از سطح دو به سطح یک با زحمات‌ همکاران بهداشت و درمان ارتقاء داشته و در حوزه بهداشتی نیز بهداشت و درمان در میان ۱۰ شهرستان دومین شهرستان شده که این عملکرد بهداشت و درمان رزن قابل تقدیر و قدردانی است.

نماینده عالی دولت در شهرستان بیان کرد: در حوزه ویزیت عمومی  در سطح بیمارستان شهرستان در یک‌سال گذشته ۶۵ هزار و ۹۱۷ نفر و در بخش پزشک تخصصی ۳۳ هزار و ۳۴۵ نفر بیمار ویزیت شده اند.

غفاری‌آثار تعداد پزشکان متخصص این شهرستان را ۲۸ نفر برشمرد و یادآور شد: پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهر رزن از محل سفر ریاست جمهوری دارای ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار بوده که از این میزان اعتبار تاکنون ۶۵ میلیارد تومان تخصیص داشته است.

وی با بیان اینکه هم اکنون پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهرستان با هشت اکیپ و ۸۵ نفر نیرو در حال احداث بوده و ساخت این پروژه توسط پیمانکار فعال است و زیرساخت های آن در حال انجام است، ادامه داد: بحث بن بست بودن بیمارستان در حال احداث یکی از مشکلات موجود بود و این بیمارستان راه ورودی و خروجی نداشت که با پیگیری های  انجام شده مشکل این پروژه طی جلسه ای با معاون پارلمانی سازمان هلال احمر در شهرستان مرتفع شد.

غفاری‌آثار گفت: ساختمان فعلی هلال احمر در جنب پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهر رزن فرسوده است و از محل تملکی‌ها و سهم دولت به دنبال تأمین زمین مناسب براساس قول خود برای احداث ساختمان جدید هلال احمر هستیم و قرار و توافق شده هلال احمر نیز ساختمان فرسوده خود را به بهداشت و درمان واگذار کند که با این اقدام مشکل بن بست بودن پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی رزن حل می‌شود ضمن اینکه ۱۶ سوئیت جدید و پانسیون پزشکان نیز در این مجموعه احداث خواهد شد.

وی در ادامه از افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت روستای ملابداق در دهه مبارک فجر  امسال خبر داد و گفت: مرکز جامع خدمات سلامت روستای چایان با اعتباری افزون بر ۱۰ میلیارد تومان در مرحله گچ‌کاری بوده ضمن اینکه مرکز خدمات جامع سلامت روستای سورتجین نیز که در دهه فجر سال گذشته کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن شروع شده بود، در حال حاضر دارای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی است‌.

فرماندار رزن همچنین اظهار کرد: در هفته پدافند غیرعامل پد بالگرد شهرستان رزن به عنوان یکی از ضروریات امدادی و حساس در کنار بوستان ملت این شهر با همت شهرداری شهر افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید.

 ۲۵ هزار زوج جوان در کشور هیچ اقدامی برای فرزندآوری نداشته‌اند

مسئول قرارگاه جوانی جمعیت استان همدان گفت: متأسفانه در سطح کشور ۲۵ هزار زوج جوان داریم که هیچ‌گونه اقدامی برای فرزندآوری نداشته‌اند و هر سال از زندگی زناشویی آنها می‌گذرد.

ویسی در دومین مجمع سلامت شهرستان رزن، اظهار کرد: در حال حاضر در سطح کشور ۲۳ تا ۲۵ میلیون از بانوان در نرخ باروری هستند و بانوان دهه شصتی میانگین ۳۵ تا ۴۵ سال سن دارند که با حل مشکل اقتصادی که یکی از متغیرهای کلان فرزندآوری به شمار می رود می‌توانیم برای قانون جمعیتی زمینه سازی کنیم.

وی با اشاره به اینکه ذهنیت دهه شصتی ها نسبت به فرزندآوری مثبت است و اعتقادات و باورهای قوی دارند، گفت: نرخ فرزند سوم و چهارم در کشور دارای افزایش بوده اما فرزند نیاوردن و فرزند اول و دوم کاهش داشته که علت این امر این است که بانوان دهه‌های ۶۰ به بعد باوری مانند بانوان دهه شصتی ندارند.

ویسی خاطرنشان کرد: راغب شدن خانواده ها به تک فرزندی و نیاوردن فرزند و نگاه فرد گرایانه در کشور رو به ترویج است و اگر با این سبک زندگی که در حال حاضر پیش می رویم این ذهنیت ها موجب تجرد قطعی بسیاری از جوانان کشور خواهد بود.

وی در ادامه با بیان اینکه فعلا در پنجره جمعیتی قرار داریم، افزود: در حال حاضر بیشترین جمعیت جوان را در کشور داریم و در پنجره جمعیت جوانی سن ۱۵ تا ۶۵ سال سن مولد و فعال جامعه به شمار می رود که هر کشوری آرزوی چنین پنجره جمعیتی را دارد.

ویسی با تأکید بر اینکه اگر این پنجره جمعیتی به درستی مدیریت شود از نقش مؤثری در جهش اقتصادی برخودار خواهد بود، تصریح کرد: از سال ۱۳۸۵ کشور ایران وارد پنجره جمعیتی شده و سال ۱۴۲۵ از پنجره جمعیتی خارج می‌شود و با خروج از پنجره جمعیتی به این می رسیم که ۳۰ درصد جامعه را افراد سالمند و کهنسال تشکیل می‌دهند و این یک فاجعه می‌تواند باشد و آن تناسب جمعیتی را که در سال ۱۴۲۵ آن طور که پیش بینی شده نخواهیم داشت.

مسئول قرارگاه جوانی جمعیت استان همدان ادامه داد: وقتی وارد جمعیت سالمندی شویم هیج جایگزین نصبی هم نداریم و احتیاج به ورودی های جدید جمعیتی خواهیم داشت و نیاز به زاد و ولد و مهاجرت پذیری خواهد بود و مجبوریم برای اینکه کشور خود را اداره کنیم از کشورهای جوان از جمله افعانستان نیرو بیاوریم.

ویسی اضافه کرد: قبلا در هر یک از مرزهای کشور ایران ۲۰۰ نیروی جوان داشتیم که اکنون این آمار به ۲۰ نفر رسیده است و در سال ۱۴۲۰ بر اساس پیش بینی حتی یک نیروی جوان برای مرزهای خود نخواهیم داشت که از مرزها مراقبت کنند و ناچار هستیم از نیروهای کشورهای دیگر استفاده کنیم.

وی با تأکید بر اینکه باید پنجره جمعیتی کشور را به نحو احسن مدیریت و حفظ کنیم، گفت: اگر آمریکا و دشمنان و ابرقدرتهای دنیا امروز به کشور ایران حمله نمی کنند به خاطر رهبری داهیانه و مقتدرانه مقام معظم رهبری و نیز پنجره جمعیتی جوان کشور ایران است و برای اینکه کشورهای ابرقدرت و استکبار دنیا به این هدف شوم خود هرگز نرسند قبل از اینکه دیر شود باید پنجره جمعیتی کشور را مدیریت کنیم.

ویسی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در سال ۸۰ بحث مسأله‌ جمعیت را مطرح کردند اما بالاخره این موضوع در سال گذشته توسط رئیس جمهور به امضاء رسید، خاطرنشان کرد: از زمان مطرح کردن این موضوع در سال ۸۰ تا به امروز ۱۶ سال فرصت داشتیم اما ۱۰ سال این فرصت سوخت شده و تنها پنج یا شش سال برای مدیریت پنجره جمعیتی کشور فرصت داریم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com