1403-02-031403-02-13bool(false) اخبار کوتاه مادستان 2240 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  54384 تاریخ انتشار:  1393-09-24 - 05:45 تعداد بازدید:  104
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2240

مادستان

مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان محیط زیست
شرایط بسیار دشواری بر طبیعت حاکم است
 شرایط طبیعت ایران بحرانی و دشوار است.
مدیرکل آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در نشستی با سازمان‌های مردم‌نهاد محیط زیست خوزستان گفت: یک شرایط تاریخی و بسیار دشوار بر طبیعت ایران حاکم است كه تقریباً همه تالاب‌ها در شرق، جنوب و مرکز کشور؛ یعنی تالاب‌های سه گانه هامون، جازموریان، بختگان، ارژن، پریشان، گاوخونی و... را از دست داده‌ایم.
به گزارش ایسنا، محمد درویش از شرایط کنونی محیط زیست ایران گفت و اينكه مطابق مطالعات سازمان زمین‌شناسی کشور که بر روی لایه‌های رسوبی انجام داد، در 40 هزار سال گذشته، چنین شرایطی در ایران وجود نداشته است.
وی در خصوص شرایطی که بر طبیعت ایران حاکم شده است، افزود: در حال حاضر 18 میلیون درخت بلوط را در غرب کشور از دست داده‌ایم و 30 درصد زاگرس خشک شده‌است و 25 استان درگیر ریزگردها هستند. همچنین شاهد فرونشست سفره‌های آب زیرزمینی در دشت‌های اصلی کشور بوده‌ایم.
لازم است همه دست‌اندرکاران، مردم و دولت‌مردان و نمایندگان دست به دست هم دهند تا اقتدار سازمانی که قرار است این مشکلات را حل کنند، بیش از پیش بالا رود اما عملاً می‌بینید که شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست انحلال سازمان حفاظت محیط زیست را در این شرایط مطرح می‌کنند. اینها همه نشان‌دهنده کم‌کاری ما به عنوان متخصص و مدیر در حوزه محیط‌زیست و کم‌کاری شما به عنوان NGO محیط زیست است.
وی اظهار كرد: مهم‌ترین تغییر رویکرد دوره جدید سازمان، رویکرد به مردم است و اگر نتوانستیم به پرسش‌ها و مطالبه‌های مردم پاسخ دهیم، عملاً کار خاصی در این حوزه انجام نداده‌ایم.
درویش درباره NGO های حوزه محیط زیست، گفت: تا سال گذشته 423 سازمان مردم‌نهاد محیط زیست در کشور وجود داشت، ولی امروز 760 سازمان مردم‌نهاد داریم و بیش از 300 NGO به این مجموعه اضافه شده است.

فرماندار تويسركان
ایجاد فرصت‌های شغلی دغدغه مسئولان باشد
 ایجاد فرصت‌های متنوع شغلی و کاهش نرخ بیکاری مهمترین دغدغه کنونی مسئولان شهرستان تويسركان محسوب می‌شود.
فرماندار تویسرکان در آیین آغاز عملیات اجرایی گازرسانی به روستاهای «حاجی‌توی»، «یعقوب‌آباد» و «فتح‌آباد» شهرستان گفت: اکنون در شرایطی که منابع مالی دولت به دلیل تحریم فروش نفت و فشارهای سیاسی محدود شده است باید با استفاده از نیروهای انسانی بومی و امکانات داخلی اشتغالزایی شود.
به گزارش ایرنا، سيد مهرداد موسوی افزود: اگر چه بالا بودن نرخ بیکاری یک مشکل فراگیر در سطح کشور به حساب می‌آید اما برخی از روستاهای تویسرکان مانند جیجان‌کوه و اشترمل با استفاده از ظرفیت‌های داخلی نرخ بیکاری را به صفر رسانده‌اند. به گفته وي، تعداد شرکت‌ها و واحدهای صنعتی در تویسرکان کم است؛ بنابراین باید به سمت حمایت از طرح‌های تولیدی بخش خصوصی برخوردار از برنامه توجیهی اقتصادی حرکت کنیم.
البته تعداد تعاونی‌های فراگیر و فعالیت‌های تولیدی و صنعتی باید در سطح روستاهای تویسرکان افزایش یابد و دولت هم خود را موظف به حمایت از این دسته طرح‌ها می‌داند.
مدیرعامل شرکت گازرسانی استان همدان هم در تشریح طرح عملیات گازرسانی به روستاهای حاجی تو، یعقوب‌آباد و فتح‌آباد تویسرکان افزود: در مجموع طول خط لوله‌گازرسانی به این روستاها 17 کیلومتر است و مجموعاً 215 عَلَََمک گاز در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرد.
محمدمهدی مهدوی اضافه کرد: این خط لوله که ایستگاه اصلی آن از روستای حمیل‌آباد آغاز می‌شود و به سمت روستای حاجی‌آباد ادامه می‌یابد و با 4 کیلومتر خط لوله فرعی به روستای فتح‌آباد می‌رسد.


ایجاد چرخه فولاد در اسدآباد حمایت مي‌خواهد
 ایجاد چرخه فولاد در شهرستان اسدآباد نيازمند حمایت همه‌جانبه است.
فرماندار اسدآباد با اشاره به ظرفیت‌های معدنی در این شهرستان، آغاز به کار کارخانه کنستانتره آهن را نقطه عطف تولید صنایع فولاد در این شهرستان دانست و گفت: وجود معادن غنی و شناسایی بیش از 70 میلیون تن سنگ آهن ظرفیتی بی‌نظیر برای رونق صنعتی است.
به گزارش ایرنا، مسعود بکايی با بیان اینکه سهم شهرستان اسدآباد از صنعت استان همدان نیم درصد است، ابراز امیدواری کرد وگفت: با بهره‌برداری از کارخانه کنستانتره و افتتاح کارخانه‌های گندله‌سازی و فرو منگنز این سهم کم افزایش یابد.
وی با بیان اینکه 28 واحد تولیدی در شهرک صنعتی احداث شده است، افزود: از این تعداد 14 واحد فعال هستند که مهمترین مشکل این واحدها کمبود مواد اولیه و سرمایه در گردش برآورد شده است.
فرماندار اسدآباد فعال شدن تعاونی‌های فروش و بازاریابی و همچنین حمایت بانک‌ها برای تأمین سرمایه در گردش را از راهکارهای مهم برای رونق بخشیدن به واحدهای تولیدی بيان كرد.

از پژوهشگران دانشگاه ملایر تجلیل می‌شود
 همزمان با بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه و در دومین روز هفته پژوهش مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه ملایر برگزار می‌شود. معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ملایر گفت: در این مراسم همچنین از مدیران و کارکنان حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه تجلیل مي‌شود.
به گزارش ايسنا،‌ داريوش سوری افزود: به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش همانند سال‌های پیش در مراسمي از پژوهشگر برتر دانشگاه و همچنین برتر دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی دانشگاه که مطابق با آیین‌نامه پژوهشگر برتر دانشگاه‌ها، واجد شرایط لازم شده‌اند، تقدیر به عمل خواهد آمد.
‌وی، تعداد افرادی که مورد تجلیل قرار خواهند گرفت را 20 نفر برشمرد و گفت: مدیران، کارکنان و کارشناسان حوزه پژوهشی هم شایسته تقدیر هستند و ما تلاش‌های آنها را براي ارائه حمایت‌ها و کمک‌ها به پژوهشگران ارج می‌نهیم.

۹۳ درصد جمعیت روستایی نهاوند از نعمت گاز برخوردارند
 از مجموع ۱۵۱ روستای شهرستان نهاوند، عملیات گازرسانی ۱۱۹ روستا پایان یافته است.
رئیس اداره گاز شهرستان نهاوند در اين‌باره گفت: در مجموع ۹۳ درصد جمعیت روستایی نهاوند از نعمت گاز برخوردار شده‌اند.
به گزارش مهر، حمیدرضا شهبازی افزود: در حال حاضر ۵۴ هزار مشترک گاز در شهرستان نهاوند وجود دارد که از این تعداد ۴۲ هزار مشترک در شهر نهاوند، 3 هزار در شهر گیان، 3 هزار در شهر برزول و 6 هزار مشترک در شهر فیرزوان قرار دارند.
به گفته وي، شهر نهاوند به صورت ۱۰۰ درصد گازرسانی شده و ۹۳ درصد جمعیت روستایی نهاوند هم از نعمت گاز برخوردار شده‌اند.
شهبازي بيان كرد: انتخاب و طراحی و آغاز به کار عملیات اجرایی گازرسانی به ۱۴ روستای بخش‌های مرکزی و خزل مهمترین اقدامات و برنامه‌های شرکت گاز نهاوند در 6 ماهه دوم سال جاری است.
رئیس اداره گاز شهرستان نهاوند اضافه کرد: تعداد روستاهای گازرسانی شده شهرستان نهاوند ۱۱۹ روستاست و در حال حاضر عملیات اجرایی گازرسانی به ۹ روستای دیگر در حال انجام است.
شهبازی گفت: میزان مطالبات شرکت گاز شهرستان نهاوند از مجموع مشترکان خود بیش از ۱۱ میلیارد تومان است که در صورت پرداخت این بدهی می‌توان ۱۵ روستای دیگر نهاوند را گازرسانی کرد.
وي با تأکید بر رعایت اصول ایمنی و صرفه‌جویی در مصرف گاز طبیعی، افزود: با توجه به برودت شدید هوا و حاکم شدن دمای زیر صفر درجه در فصل سرما باید با صرفه‌جویی در مصرف گاز طبیعی زمینه انتقال پایدار این نعمت الهی را در سراسر کشور فراهم کرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com