اطلس جامع سرمایه گذاری ملایر رونمایی شد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  135242 تاریخ انتشار:  1402-08-17 - 09:52 تعداد بازدید:  165
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

به همت شهرداری
اطلس جامع سرمایه گذاری ملایر رونمایی شد

مادستان

 

ملایر-زهرا امیری -خبرنگار همدان پیام: اطلس جامع سرمایه گذاری ملایر با معرفی ۵۰ فرصت سرمایه گذاری بر اساس ظرفیت های ملایر رونمایی شد.

فرماندار ملایر در بدو ورود به شهرستان ملایر در نخستین جلسه شورای اداری در حوزه اقتصادی نظرشان براین بود که ملایر به عنوان یک شهرستان در ابعاد مختلف صنعت، کشاورزی،گردشگری و شهری پیشرفت محسوس داشته است اما با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در شهرستان این پیشرفت ها کافی نیست و باید یک اطلس سرمایه گذاری جامع در شهرستان در همه حوزه ها تدوین شود و توسعه اقتصادی شهرستان براساس همین اطلس جامع پیش برده شود.

سلمان اسماعیلی  معتقد بود برای ورود به گام بعدی توسعه اقتصادی ملایر باید نقاط قوت و ضعف شناسایی و خلاصه‌ای از وضعیت موجود شهرستان در حوزه‌های مختلف را تهیه کنیم و این در حالیست که از فقدان برنامه و بانک اطلاعاتی در این شهرستان رنج می‌بریم و هنوز برنامه کلان تحولی در سیستم مدیریتی نداریم و مدیران در مواجهه با سرمایه‌گذار، دچار دست‌پاچگی و منفعل هستند.

وی به ضعف و مشکلاتی در فروش و بازاریابی صنایعی همچون مبلمان منبت و انگور و کشمش برداشتن گام‌های تحولی جدی در این شهرستان را از اولویت‌های کاری خود دانست و در این راستا پنج کارگروه زیرساخت، کشاورزی، صنعت و معدن، مسکن و گردشگری تشکیل شد.

در همین راستا با محوریت شهرداری ملایر، کار تهیه و تدوین اطلس جامع سرمایه‌گذاری به یک شرکت مهندسی سپرده شد و با گذشت یکسال از اجرای این طرح بزرگ اقتصادی، از اطلس جامع سرمایه‌گذاری این شهرستان رونمایی و ۵۰ فرصت برای سرمایه‌گذاری بر اساس ظرفیت‌های ملایر شناسایی و معرفی شد که قابلیت سرمایه‌گذاری دارند.

فرماندار  ملایر در نشست ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری اطلس سرمایه‌گذاری شهرستان ملایر اظهار داشت: برای توسعه و تحول ملایر باید به سمت انجام کارهای جدید و راه‌های نرفته برویم.

"سلمان اسماعیلی" با اشاره به تشکیل کارگروه تحول اقتصادی ملایر از یکسال گذشته و تشکیل کمیته‌های زیرمجموعه این کارگروه، افزود: در این کارگروه از دستگاه‌های اجرایی، بخشداران و شهرداران این شهرستان خواسته شد فرصت‌های مسنعد و نهفته سرمایه‌گذاری را در حوزه خود شناسایی و معرفی کنند.

وی با بیان اینکه ملایر در حوزه‌های مختلف حرف برای گفتن دارد، بیان کرد: هنوز آنگونه که باید، نتوانستیم این امکانات و ظرفیت‌ها را بازگو و تعریف کنیم.

فرماندار ملایر با اشاره به اینکه برخی ادارات اولویت بیشتری برای سرمایه‌گذاری دارند، خطاب به مدیران تاکید کرد: از هر چیزی که می‌شود پول و سرمایه برای شهرستان کسب کرد و تاکنون آرزوی آن را داشتید، باید شناسایی و به همراه اطلاعات لازم به شرکت مشاور ارائه دهید.

اسماعیلی مرکز تجارت بین‌الملل مبل ملایر را پروژه‌ای عظیم در راستای توسعه این صنعت برشمرد و گفت: مشابه این مرکز می‌توان در سامن برای ترشی و شوریجات، در زنگنه برای آلبالو، در جوکار برای مبل و منبت و در اسلامشهر آق‌گل و ازندریان برای خیاطی و پوشاک اجرایی کرد.

فرماندار ملایر ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های گردشگری، اظهار داشت: شهرداران در کنار دیگر دستگاه‌های اجرایی باید در حوزه سرمایه‌گذاری ایده‌پردازی و به شرکت مشاور ارائه کنند و هر چیزی که برای ملایر پول می‌آورد، باید به سند تبدیل شود.

وی بیمارستان گوراب را یکی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه بهداشت و درمان برشمرد و ادامه داد: برای بیمارستان ۹۶ تختخوابی خیّرساز گوراب، هیچ راهی جز خصوصی‌سازی نداریم.

وی ملایر را در حوزه توریسم سلامت نیز مستعد دانست و گفت: پروژه نهضت ملی مسکن ملایر نیز یکی از پروژه‌های بزرگ کشور است که در فاز نخست به وسعت ۵۱۵ هکتار در قالب ۲ شهرک ایمان و امید اجرایی خواهد شد.

معاون توسعه و برنامه ریزی فرماندار ملایر نیز در این جلسه گفت: فرماندار ملایر در بدو ورود به شهرستان در اولین جلسه شورای اداری در حوزه اقتصادی نظرشان این بود که ملایر به عنوان یک شهرستان توسعه قابل قبولی در ابعاد مختلف اقتصادی داشته است و این توسعه در حوزه صنعت کشاورزی گردشگری و شهری محسوس بوده اما شایسته و بایسته ملایر نیست.

داریوش صفاری درادامه با بیان اینکه این شهرستان  پتانسیل‌های زیادی دارد که می تواند راه توسعه ملایر را هموار کند گفت: در این راستا سلسله جلساتی را با شهردار و معاونانشان برگزار کردیم و صاحب نظران و سرمایه‌گذاران زیادی را به جلسات دعوت کردیم و از نظرات آنها استفاده کردیم و از آنها درخواست کردیم که پتانسیل‌های ملایر را از دیدگاه خود بررسی کنند و نقاط ضعف و قوت را احصا کنند و این احصا اتفاق افتاد و مشکلات هم شناسایی شد.

وی با اشاره به اینکه در این هم فکری ها و جلسات برخی از مشکلات احصا و شناسای شد گفت: در حوزه گردشگری به این نتیجه رسیدیم که ملایر از معبر گردشگری باید به مقصد گردشگری تبدیل شود و از عبور سالانه ۲۰ هزار گردشگر عراق استفاده کنیم تا بتوانیم با استفاده از این موضوع به تحول اقتصادی برسیم.

وی ضمن تشکر از طراحی یک بازار مبل توسط گروه مشاور طرح اطلس جامع سرمایه گذاری ملایر گفت: یکی دیگر از ضعف های ما در شهرستان این است که یک بازار مبل و منبت را در شأن مبل منبت ملایر داشته باشیم،چرا که ۳۵ درصد از تولیدات مبل و منبت کشور را در ملایر انجام می شود نیاز است که بازار مبل و منبت ملایر نسبت به کشور متفاوت باشد به دلیل عدم وجود بازار مناسب تولید کننده مبل ما محصول تولیدی خود را با قیمت بسیار کم به فروش می رساند.

صفاری با اشاره به اینکه پروژه‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری در شهرستان ملایر وجود داردتا بتوانیم  توسعه اقتصادی همه جانبه را در شهرستان ملایر داشته باشیم، گفت:در گام اول به دنبال این هستیم طبق برنامه ریزی ها و احصا پروژه های قابل سرمایه گذاری توسط شرکت مشاور به دنبال جذب سرمایه‌گذار بومی هستیم و در گام بعدی در صورت عدم استقبال سرمایه گذار بومی از سرمایه‌گذاران شهرهاو استان‌های دیگر استفاده کنیم .

وی با توصیه به سرمایه گذاران بخش خصوصی در ملایر گفت: اگر شرایط مالی و کاری شما اجازه می‌دهد در این پروژه‌ها مشارکت کنید و دوم اینکه اگر خود شما هم تمایل ندارید به سرمایه‌گذاری نداریدسرمایه‌گذارانی که با آنها در ارتباط هستید را توصیه به سرمایه گذاری در این پروژه‌ها کنید چرا که این پروژه ها کاملا توجیح اقتصادی ،فنی و مالی دارند قطعاً افرادی هم که در این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند سود لازم را خواهند برد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com