اخبار کوتاه مادستان 2398 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 3, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  60750 تاریخ انتشار:  1394-04-23 - 05:45 تعداد بازدید:  126
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه مادستان 2398

مادستان

خرید ۸ هزار تن گندم از کشاورزان بهاري
 8هزار تن گندم از ابتدای فصل برداشت تاکنون از کشاورزان شهرستان بهار خريد تضميني صورت گرفته است.
رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان بهار درگفت‌وگو با مهر با بیان اینکه از ابتدای فصل خرید گندم تاکنون گندم مازاد بر نیاز کشاورزان به نرخ تضمینی هزار و ۱۵۵ تومان خریداری می شود، افزود: ارزش این میزان گندم خریداری شده 7 میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است.
حمیدرضا شهبازی یادآورشد: به ازای این میزان گندم تا کنون حدود 2 میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به کشاورزان پرداخت شده است.
وي با بیان اینکه یک مرکز اصلی و 5 مرکز فرعی خرید تضمینی دراین شهرستان فعال است، اظهار كرد: در این مراکز عملیات خرید گندم به صورت شبانه‌روزی انجام می‌شود.
شهبازی با اشاره به اینکه پارسال ۹ هزار و 300 تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان شهرستان بهار خریداری شد، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال هم بیش از ۹ هزار تن گندم در این شهرستان خریداری شود.
وی با تأکید براینکه تمهیدات لازم برای خرید گندم از کشاورزان فراهم شده، گفت: تلاش‌ها برای فراهم آوردن امکانات مناسب برای روستاییان و کشاورزان شهرستان بهار است.

پرداخت 12 میلیارد به بیمه‌شدگان اسدآبادي
  38 هزار و 243 نفر زیر پوشش تأمین اجتماعی اسدآباد هستند كه به مستمری‌بگیران و بیمه‌شدگان زیر پوشش این بیمه، 12 میلیارد تومان در قالب خدمات بلندمدت و کوتاه‌مدت پرداخت شده است. رئیس تأمین اجتماعی شعبه اسدآباد در گفت‌وگو با فارس گفت: از تعداد بیمه‌شدگان این سازمان 6 هزار و 177 نفر به صورت اجباری و 196 نفر به صورت اختیاری از خدمات بیمه استفاده می‌کنند.
جواد جمور افزود: 130 مورد از بدهی کارفرمایان و بیمه‌شدگان خاص به صورت تقسیط بدهی و پرداخت تسهیلات هم انجام شده است.
وی با بیان اینکه تمام صاحبان حرفه و مشاغل به عنوان کارفرما، صاحب امتیاز و بهره‌بردار از یک فعالیت اقتصادی، خدماتی و تولیدی دارای پرونده مطالباتی در شعب سازمان تأمین اجتماعی هستند، گفت: این کارفرمایان باید حق بیمه کارگران خود را در مهلت قانونی مقرر پرداخت کنند. جمور از فراهم شدن امکان ارسال لیست اینترنتی برای پرداخت به موقع حق بیمه کارگران از سوی کارفرمایان خبر داد و گفت: 95 درصد از کارفرمایان به صورت اینترنتی لیست را ارسال کرده‌اند. وی با تأکید بر ارسال لیست بیمه‌شده به صورت اینترنتی از سوی کارفرمایان، یادآور شد: این امر در پرداخت به موقع و صرفه‌جویی در وقت به کارفرمایان کمک شایانی می‌کند.

اعزام 130 مبلغ به مساجد تویسرکان
 130 مبلغ در ماه مبارک رمضان به شهر و روستاهای تویسرکان اعزام شدند.
مدیر تبلیغات اسلامی تویسرکان در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه ماه رمضان ماه خود‌سازی و بهترین فرصت برای رسیدن به قرب الهی است، گفت: جزءخوانی قرآن به روش ترتیل با آغاز ماه مبارک رمضان در شهرهای تویسرکان، سرکان، فرسفج، 7 دهستان و 60 مسجد برگزار می‌شود. حجت‌الاسلام علی کاروند با تأکید بر نهادینه کردن مفاهیم قرآنی در جامعه بيان کرد: کلاس‌های آموزش حفظ قرآن کریم در دو مؤسسه قرآنی، چهار خانه قرآنی شهری و 15 خانه قرآنی روستایی برقرار است. وي به جمع‌خوانی قرآن کریم در 150 جلسه به شکل سنتی ویژه خواهران اشاره کرد و افزود: جمع‌خوانی قرآن در مساجد، بقاع متبرکه و هیئت‌های مذهبی شهرستان نیز انجام می‌شود.
كاروند برگزاری مرحله هشتم مسابقه بزرگ قرآن کریم با عنوان نورالهدی و اجرای سومین دوره مسابقات تلاوت در سه رشته حفظ کل را از جمله برنامه‌های قرآنی عنوان کرد.




تالاب‌های طبيعی استان وضع مطلوبی ندارند
 تالاب‌های طبيعی استان همدان وضع مطلوبی ندارند و خشک شده‌اند.
رئیس اداره محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان در گفت‌وگو با مهر گفت: عوامل مختلفی ازجمله برداشت بی‌رویه از منابع آبهای زیرزمینی و نبود مدیریت صحیح حق‌آبه تالاب‌ها از سوی مردم موجب خشك شدن تالاب‌های طبیعی استان شده است.
مهدی صفی‌خانی افزود: مهمترین عامل در خشک شدن تالاب‌های طبیعی استان، خشکسالی چند سال اخیر بوده است.
وی تأکید کرد: از مجموع تالاب‌های مصنوعی استان همدان تنها تالابی كه به صورت فصلی تاكنون خشك نشده تالاب پیرسلمان اسدآباد است.
به گفته صفی‌خانی، سایر تالاب‌های مصنوعی مانند سدها، به دلیل مدیریت انسانی مشكلی ندارند؛ ولی به دلایل مختلف گونه‌هایی از جانوران كه در آنجا زندگی می‌كنند در خطر هستند، زيرا زیستگاه آنها در خطر است.
وی بیان كرد: برداشت بی‌رویه آب برای مصارف مختلف از جمله شرب سبب شده در فصل گرما سطح آب سدها پایین باشد و این اثرات منفی را در پی داشته باشد.
همچنين بارش‌هایی که در آغاز فصل بهار امسال داشتیم هیچ تأثیری بر احیاي تالاب‌ها نداشته است، زيرا علت خشکی تالاب‌ها تنها به نزولات جوی مربوط نیست و این بارش‌ها حتی مسکنی موقت برای تالاب‌ها نشد.
صفی‌خانی با تأکید بر اینکه یکی از راهکارهای مهم برای رفع خشکی تالاب‌ها و قدم نخست در رفع مشکل آنها مسدود کردن حفر چاه‌های غیرمجاز در اطراف تالابهاست، یادآور شد: در صورتی که تمامی مجموعه‌ها با یکدیگر همکاری داشته باشند و تمامی عوامل دست به دست یکدیگر دهند، تالابها احیا می‌شود.


فرماندار اسدآباد:
کمبود نیرو مانع مبارزه با گران‌فروشی است
 کمبود بازرس از عمده مشکلات این شهرستان برای مقابله با گران‌فروشی و تخلفات صنفی است.
فرماندار اسدآباد در کمیسیون تنظیم بازار شهرستان با انتقاد ازوضعیت نظارت و بازرسی بازار گفت: تشدید مبارزه با گرانفروشی، رصد بازار و برخورد با متخلفان صنفی و غیرصنفی ضروری است.
به گزارش ایرنا، مسعود بکايی افزود: اداره صنعت، معدن و تجارت اسدآباد تنها با یک بازرس نمی‌تواند بر وضعیت بازار نظارت داشته باشد و باید در این زمینه چاره اندیشید.
وی بيان کرد: کمیته تنظیم بازار جزو مهمترین کارهای شهرستان است و اعضا باید در راستای رفع مشکلات و گرفتاری شهروندان مصمم باشند.
بکايی با اشاره به اینکه از ابتدای سال 165 واحد صنفی متخلف به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است، گفت: این واحدهای صنفی 111 میلیون ریال جریمه شده اند و این تعداد قابل پذیرش نیست.
وی تعدد واحدهای صنفی در سطح شهرستان را از دلایل عمده گران‌فروشی دانست و اظهار كرد: جمعیت شهرستان واحدهای صنفی بسیار زیاد است و این موضوع موجب بالا رفتن قیمت می‌شود.
بکايی همچنین پخت و عرضه نان بهداشتی و با کیفیت را از مطالبات و خواسته‌های مردم برشمرد و گفت: نانوایان این موضوع را باید جدی بگیرند و متولیان امور هم با بازرسی و نظارت‌‌های مستمر و پیگیر و راهنمایی و آموزش نانوایان به ارتقای کیفیت نان کمک کنند.

برداشت 1050 تن عدس از مزارع نهاوند
 هزار و 50 تن انواع عدس از مزارع دیم شهرستان نهاوند برداشت مي‌شود.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند در گفت‌وگو با ایسنا گفت: سطح زیر کشت محصول عدس در نهاوند هزار و 500 هکتار است که در مجموع بیش از هزار و 50 تن انواع عدس مرغوب از مزارع دیم نهاوند برداشت شد.
احمد باقری افزود: یکی از مهمترین دلایل کشت محصول عدس به صورت دیم در نهاوند به این علت است که این محصول پربازده و کم‌آب‌بر بوده و با توجه به کمبود آب کشاورزی یکی از برنامه‌های این اداره در سال‌های آینده حمایت از کشت این نوع محصولات کم‌آب‌بر است.
وي اظهار كرد: مهندسان و ناظران مزرعه در سال‌های اخیر با هدف ایجاد طرح تحقیقاتی در بهره‌وری بیشتر کار کشت انواع عدس و حبوبات را با رعایت تناوب کشت محصول در اراضی دیم آغاز کرده‌اند. همچنين در این طرح تحقیقاتی انتخاب تاریخ مناسب کشت انواع حبوبات و معرفی ارقام مناسب برای کشت در سال‌های اخیر که نتایج خوبی را دربرداشته است را داشته‌ایم.
باقری به کاشت محصول حبوبات مرغوب و مزیت‌های آنها اشاره کرد و گفت: تثبیت ازت هوا در خاک، کاهش آفت زراعی، حاصلخیزی خاک، استفاده بهینه از آیش زمین و افزایش 2 برابری عملکرد کاشت محصول بعدی و جایگزین از مزایای کشت حبوبات است.



فرماندار:
رزن نیازمند پاسگاه محیط‌بانی است
 به منظور جلوگیری از حمله گرگ به اهالی روستا و جلوگیری از شکار بی‌رویه حیوانات یک پاسگاه محیط‌‌بانی در رزن راه‌اندازی شود.
اين موضوع را فرماندار رزن در گفت‌وگو با ايرنا پیشنهاد داد.
فتحعلی حسینی یادآوری کرد: گرگ هفته گذشته در 3 مرحله به اهالی روستاهای تخت و ملابداغ از توابع سردرود و یک مرحله به یک سگ گله حمله کرده است.
وی افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته تبدیل زیستگاه جانداران به کشتزار و مزارع کشاورزی و تخریب منابع طبیعی، مراتع و محیط‌زیست موجب ورود گرگ به داخل روستاها شده است.
وی بیان کرد: همچنین شکار بی‌رویه گونه‌هایی همچون خرگوش، گراز و جوجه تیغی توسط افراد سودجو، گرگ را برای تأمین طعمه با مشکل مواجه کرده است.
همچنين شمار گونه گرگ در شهر قیدار از توابع زنجان فراوان بوده و از این منطقه به سمت روستاهای رزن که هم مرز با زنجان هستند می‌آیند.
حسینی بیان کرد: به منظور پیشگیری از آسیب‌های ناشی از حمله گرگ به انسان به دهیارها تذکر و هشدارهای لازم داده شده تا مراقب کودکان و افراد ضعیف و بیمار باشند. وی گفت: با وجود افزایش شمار محیط‌‌‌بانان در منطقه رزن ولی به دلیل کافی نبودن تعداد نیروها آنها نمی توانند مانعی برای حمله گرگ به جوامع انسانی شوند. فرماندار رزن با بيان اینکه نشست اعضای ستاد بحران به همین منظور برگزار شد، افزود: در این نشست مقرر شد شماری از شهروندان به عنوان محیط‌بانان آموزش‌های لازم را فرا گیرند تا در صورت حمله وحوش واکنش لازم را داشته باشند. همچنین در این نشست پیشنهاد شد یک پاسگاه محیط بانی در بخش سردرود از توابع رزن ایجاد شود تا علاوه بر جلوگیری از شکار غیرمجاز وحوش از ورود گرگ به مناطق مسکونی جلوگیری کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com