اخباری که جامعه راتکان داد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 10 ارديبهشت 1403

Today : Mon, April 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  122858 تاریخ انتشار:  1400-12-28 - 13:05 تعداد بازدید:  312
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

1400 سال چالش‌های اجتماعی
اخباری که جامعه راتکان داد

طنز

 امسال همدان تنها 54 روز هوای پاک داشت
امسال بر اساس آخرین اطلاعات موجود همدان از ابتدای سال، 54 روز هوای پاک، 330 روز هوای سالم، 19روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و 3 روز هوای ناسالم برای همه گروه‌ها را تجربه کرده است.
کارشناسان معتقدند با توجه به شرایط توپوگرافی همدان، مقطعی از سال میزان آلودگی هوای شهر همدان بیشتر از حد استاندارد می‌شود که نیاز به بررسی دارد.
متأسفانه همدان با کمبود بیش از ۵۰۰ هکتار، با سرانه فضای سبز مواجه است، اما نه تنها به آن و نقشی که بر کاهش آلودگی هوا دارد توجه نمی‌شود، بلکه تبدیل باغات اطراف شهر به ساختمان‌سازی موجب شده تا زیست‌بوم سرسبز همدان از بین رود و با تخریب فضای سبز در شهر همدان الحاق روستاهای اطراف و نزدیک به شهر به نقشه شهر همدان نیز بیشتر شود.
به عبارتی با الحاق روستاها جمعیت در همدان افزایش یافته و سبب شده تا مؤلفه مهم دیگری که همان بالارفتن جمعیت در محدوده شهری همدان است نیز به عوامل تشدیدکننده آلودگی هوای استان اضافه شود.
موضوع دیگری که نقش مهمی در افزایش آلودگی شهر دارد صنایع مستقر در محدوده شهر همدان است و در روزهایی که شرایط وارونگی هوا بر شهر حاکم است به راحتی قابل مشاهده است که بخشی از آلودگی شهر ناشی از صنایع مستقر در شمال شهر همدان است که متأسفانه در فصل سرد سال بسیاری از آنها از سوخت مازوت استفاده می‌کنند که موضوع بسیار مهم و قابل تأمل در تشدید آلودگی هوای همدان است.
این شرایط در حالی است که بنا بر گفته مدیرکل حفاظت محیط‌زیست همدان وضعیت جوی شهر همدان در ۹ماهه سالجاری ۲۲ روز برای گروه‌های حساس ناسالم بود.

 همدان با 11 استان دیگر بیشترین نزاع‌ها را داشته‌‌اند
در 9 ماهه امسال استان‌های تهران، خراسان رضوی، اصفهان، آذربایجان شرقی، فارس، آذربایجان غربی، البرز، کرمان، خوزستان، گیلان، مازندران، همدان، کرمانشاه، اردبیل و لرستان به ترتیب بیشترین و استان‌های بوشهر، ایلام و خراسان جنوبی به ترتیب کمترین آمار مراجعات نزاع به پزشکی قانونی را داشته‌اند.
در 9 ماهه امسال 13هزار و918 نفر به دلیل صدمات ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان همدان مراجعه کرده‌اند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 504 نفر افزایش داشته است و این بدان معناست که در استان ما آمار بزن‌بهادری بالاست و همدان جزو 9 استانی است که بیش از 50 درصد نزاع در آن وجود داشته است.
این آمار در 6 ماهه امسال 10هزار و442 نفر و در 3ماهه نیز 4 هزار و976 نفر را گزارش می‌کند به عبارتی در فاصله بین 6 ماهه نخست سال با گزارشات 9 ماهه حدود 3 هزار و 476 مورد مراجعه به دلیل نزاع در همدان افزایش پیدا کرده است.
همچنین مستند بر آمار پزشک قانونی کشور استان همدان در سال گذشته 11هزار و946 گزارش نزاع را ثبت کرده که همین آمار در سال 1398، 1397 و 1396 نیز به ترتیب عبارت است از 14هزار و468 نفر،  14هزار و44 نفر،  13هزار و18 نفر است که 11هزار و 913 نفرشان زن بوده‌اند و 41 هزار و 563 نفرشان مرد هستند.
آمار نزاع در 9 ماهه 1400حاکی از آن است که در استان کرمانشاه 13 هزار و3 نفر مراجعه‌کننده، کردستان  9 هزار و250 نفر، زنجان 8 هزار و512 نفر، لرستان 11هزار و93 نفر، مرکزی 8 هزار و547 نفر، ایلام 2هزار و796 نفر و همدان نیز 13هزار و918 نفر در اثر صدمات حاصل از نزاع و درگیری به پزشکی قانونی مراجعه کرده و دارای پرونده هستند که مقایسه آن نشان می‌دهد استان همدان نیز در بین 6 استان همسایه خود در منطقه غرب آمار بالایی از نزاع را به خود اختصاص داده است.

 آغاز به کار مرکز جامع سرطان پس از 6 ماه تعطیلی
پذیرش بیمار در بخش شیمی‌درمانی مرکز جامع سرطان بیمارستان بعثت پس از 6 ماه آغاز شده است.
برای این مرکز 3 فاز اجرایی در نظر گرفته شده که در 28 تیرماه امسال فاز نخست آن تکمیل و با حضور مسئولان کشوری و استانی به افتتاح رسید، اما 6 ماه پش از افتتاح فاز نخست پذیرش و خدمات‌رسانی به بیماران امکانپذیر شده است.
با اینکه 70 درصد ساختمان مرکز جامع سرطان آماده شده و فاز نخست آن نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، این در حالی است که با نبود تجهیزات کافی و پرسنل پرستاری مواجه است، تأمین نیروی پرستاری و تجهیزات اصلی‌ترین کار همزمان با بازگشایی این مرکز است. در گذشته شیمی‌درمانی در بیمارستان بعثت انجام می‌شد، اما اکنون به مرکز جامع سرطان که داخل محوطه بیمارستان است انتقال یافته، بدون اینکه نیروی پرستاری موردنیاز و تجهیزات کافی تأمین شود.
 در 10ماهه نخست امسال 10 همدانی قربانی  گازگرفتگی شدند
مرگ بر اثر گازگرفتگی در 10ماهه نخست امسال 10همدانی را قربانی کرده که 8 نفرشان مرد و 2نفر زن بودند.
بنا بر اطلاعات موجود از پزشکی قانونی استان در 9ماهه امسال نیز 10 نفر قربانی مرگ بر اثر گازگرفتگی بودند که نسبت به مدت مشابه خود در سال 1399 که تعدادشان 5 نفر ثبت شده است افزایش یافته و به بیش از 50درصد رسیده است.
همچنین در 6 ماهه امسال هم 4 نفر در اثر خفگی با گاز مرده‌اند که همین آمار در سال گذشته 4 نفر گزارش شده با این تفاوت که در آمار 6 ماهه امسال یک نفر زن و 3 نفر مرد فوت شده‌اند اما در 6 ماهه سال قبل 3 نفر زن و یک نفر مرد مرده‌اند.
در همین راستا آمار کل متوفیان گازگرفتگی در سال 1399چیزی حدود 23 نفر اعلام شده است که نسبت به آمار 16 نفره سال 1398 چیزی حدود 7 نفر بیشتر است همچنین در سال 1397هم 21همدانی در اثر مسمومیت با مونواکسیدکربن فوت شده‌اند که با احتساب آن در 3سال اخیر 60 همدانی دچار مرگ خاموش شده‌اند و بیشترین آمار آن هم مربوط به سال 1399 است.
بر همین اساس باید گفت که در 10ماهه امسال استان‌های همجوار با همدان به جز کردستان نیز آمار بالای 10 مرگ را درباره گازگرفتگی ثبت کرده‌اند به طوری که در ایلام 21 نفر، زنجان 18 نفر، قم 15 نفر، کرمانشاه 17 نفر، لرستان 20 نفر، مرکزی 27 نفر و کردستان هم 4 نفر فوت شده‌اند.

 سطح کشت سبزیجات بذری با آب فاضلاب به 70هکتار رسید
متأسفانه در روند تولید سبزیجاتی که در شهرستان همدان و برخی از روستاهای اطراف آن نیز دیده می‌شود این است که مزارع کشاورزان با فاضلاب‌ها ادغام شده و وارد مزارع می‌شود.
براساس بررسی‌های صورت گرفته در سال 1395، حدود 650 تا 700 هکتار از اراضی حاصلخیز کشاورزی شهر همدان در تماس مستقیم با فاضلاب قرار گرفته‌اند. فاضلابی که در گذشته آب پاک و سالمی بوده است، اما شهرنشینی و مهاجرت از روستاها سبب آلوده شدن این آب‌های جاری شده است.
حدود 200هکتار از این اراضی مربوط به سبزیجات آلوده، 150هکتار جنگل‌های چوبی با فاضلاب و300تا250 هکتار هم مربوط به سیب‌زمینی، باقالی و غلات است.

 75 درصد جامعه درگیر طلاق عاطفی
 طبق آمار 3‌پنجم ازدواج‌ها به سمت آشفتگی می‌رود که در آنها تعارض زیاد است. یک‌پنجم به سمت گسستگی یا طلاق قانونی می‌رود. البته این آمار در مناطق مختلف کشور، متفاوت است. تقریباً یک‌پنجم ازدواج‌ها بالنده هستند یعنی زوج‌ها خشنود، راضی، همراه، همدل و... می‌باشند.
با این وضعیت می‌توانیم بگوییم حدودی رتبه چهارم طلاق را داریم و تقریباً در فرهنگ خود با ۷۵ درصد طلاق عاطفی مواجه هستیم. شواهد نشان می‌دهد فرصت گفت‌وگوی زوجین در شبانه‌روز تقریباً ۱۶دقیقه است در حالی که حدوداً 5/4 تا ۶ ساعت از رسانه استفاده می‌کنیم.
یادمان باشد مشکلات خانواده در پی هر ازدواجی، آغاز می‌شود و هیچ ازدواجی بدون مشکل نیست جوانان امروزی فکر می‌کنند نداشتن مشکل در زندگی به معنای خوشبختی است یا اینکه دنبال شادی می‌گردند. شاد بودن به معنای این نیست که حتماً در زندگی خوشبخت می‌شوید و فاکتور‌هایی مانند توانایی حل مسأله در سیستم زندگی مهم هستند.

 بازگشایی غیر منتظره مدارس
با اینکه در شرایط کرونایی مدارس و کلاس‌های درسی تعطیل شده بودند، اما به یک‌باره در نیمه شهریور ماه اعلام شد که دانش‌آموزان باید به مدارس برگردند و به صورت مکمل یعنی هم حضوری و هم غیر حضوری تحت آموزش قرار بگیرند.
این تصمیم‌گیری با نارضایتی والدین همراه بود و موجب شد تا این مصوبه کجدار و مریض اجرا شود و در نهایت آبان ماه بود که به‌صورت رسمی مدارس بازگشایی شدند و بیش از 307 هزار دانش‌آموز در مدارس همدان بار دیگر به کلاس‌های درس بازگشتند.

 16سال انتظار برای اجرای یک قانون
مسأله «قانون تسهیل ازدواج جوانان» است که حدود 16سال از تصویب آن می‌گذرد و تاکنون نیز اتفاق خاصی در اجرای آن نیفتاده است.
به نظر می‌رسد که تصویب قانون تسهیل ازدواج جوانان را می‌توان اقدام مؤثری برای ترغیب جوانان به ازدواج دانست، ولی پیش از اینکه این قانون اجرا شود، نیازمند رفع یکسری مشکلات زیرساختی از جمله فرهنگی، اجتماعی و رفاهی جامعه است که باید در حوزه ازدواج به آن رسیدگی شود تا شاهد اثربخشی تأثیرات این قانون بر میزان آمار بالای ازدواج باشیم.
هدف اصلی این قانون افزایش نرخ جایگزینی جمعیت و تلاش برای شناسایی موانع مسیر ازدواج جوانان و در اختیار قرار دادن تسهیلاتی چون تسهیلات بانکی، آموزشی و اشتغال و... می‌باشد. قانونی که در صورت فراهم کردن امکانات حمایتی برای جوانان از جمله ازدواج، اشتغال، مسکن مناسب، سیاست‌های جمعیتی را به خوبی پیش ببرد و بسیاری از نگرانی‌های والدین را درخصوص ازدواج جوانانشان برطرف سازد.
یکی از مهمترین عوامل تعیین‌کننده مستقیم فرزندآوری، ازدواج است متأسفانه با افزایش سن ازدواج در دهه‌های اخیر با آن مواجه هستیم به گونه‌ای که می‌تواند نقش مؤثری در نرخ رشد جمعیت داشته باشد، همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی از سال 1390 تاکنون بیش از 42بار نسبت به موضوع جمعیت و فرزندآوری نیز در این‌باره تأکید داشته‌اند به‌طوری که در تیرماه سال گذشته درباره مسأله ازدواج جوانان و راه‌های تسهیل آن و مسأله فرزندآوری و جلوگیری از حرکت کشور به سمت پیری جمعیت نیز تذکر داده‌اند.

 مصرف ماهیانه 700 نخ سیگار در همدان
همدان یکی از شهرهای پرمصرف سیگار است، تقریباً ماهی 700 نخ سیگار در همدان توزیع می‌شود که 300میلیون نخ توسط توزیع‌کنندگان در همدان،200میلیون نخ هم به‌صورت شخصی از تهران تهیه می‌شود و 200میلیون نخ نیز از مجاری قاچاق وارد بازار همدان می‌شود، که نسبت به جمعیت 5/1 میلیونی این شهر رقم قابل توجهی است.
بر همین اساس قرار بود مرکز ترک دخانیات که از سال   1395 در استان مطرح بود افتتاح شود تا به افراد خواستار ترک دخانیات کمک کند، اما به دلیل تحریم‌ها و تأمین نشدن داروهای ترک سیگار، تعطیل شدند، در این مراکز علاوه بر داروهای ترک سیگار، برچسب ترک سیگار، آدامس‌های ترک سیگار در اختیار مراجعه‌کنندگان قرار می‌گرفت.
با آغاز سال 1400، مجدد این طرح آغاز شد و در نهایت یک مرکز در استان به این امر اختصاص داده شد و در صورت موفقیت به سایر شهرستان‌ها تعمیم داده شود که جایگاه شهدا نخستین مرکز ترک دخانیات است.

 شهادت علی لندی قهرمان 15ساله
علی لندی 18 شهریورماه وقتی زبانه‌های آتش را در خانه همسایه دید به‌طورقطع فراتر از خودش پرواز کرد که توانست با قامتی کوچک، اما روحی بزرگ بانی نجات 2 زن باشد اگرچه اخبار از مرگ زن سالمند پس از نجاتش و سوختگی 50 درصدی او نوشتند، اما این اتفاق از جوشش خونی که در رگ‌های مردانه علی افتخارآفرین نسل نوجوان ایرانی را پمپاژ می‌کرد، کم نکرد.
این کوچک مرد بزرگ پس از نجات زنانی که نمی‌خواست فرزندانشان غم بی‌مادری در قلب‌هایشان خانه کند به بیمارستان اصفهان منتقل شد و پزشکان با دیدن 90 درصد سوختگی او قطع‌امید کردند که بار دیگر زندگی علی را در آغوش گیرد.

 کمبود انسولین و رنجی که دیابتی‌ها در همدان می‌برند
بنا بر گفته مدیر گروه بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌‌پزشکی استان 7 درصد جمعیت بالای ۳۰ سال این استان مبتلا به دیابت هستند، اما بیشترین آمار ابتلا به این بیماری در نوع دوم آن و تری دیابت است یعنی افرادی که هنوز دیابتی نشده‌اند، اما در مرز قرار دارند.
بر این اساس 2 هزار و500 همدانی دیابت نوع یک دارند و 47 هزار و 500 نفر به دیابت نوع دوم مبتلایند که اگر 10درصد بیماران گروه دوم به تزریق انسولین نیاز داشته باشند یعنی 4 هزار و 750 نفر مازاد بر 2هزار و500 دیابتی حاد در همدان نیاز به تزریق انسولین دارند.
بنابراین این افراد نیازمند مقدار قابل‌توجهی انسولین قلمی هستند که در برهه‌های مختلفی متأسفانه دچار کمبود شده و 7 هزار و 250 همدانی را با مشکل تأمین دارویی مواجه کرده است که نیاز حیاتی آنان برای ادامه زندگی است.
از طرفی از آنجا که این نوع انسولین افت قند کمتری دارد و برای بیماران نیز تزریق آن راحت‌تر است، بنابراین مورد توجه بیشتری قرار دارد که متأسفانه با افزایش قیمتی که در نوسانات اخیر پیدا کرده است و با وجود اینکه قلم‌ها همگی تحت‌پوشش 90درصدی بیمه قرار دارند، اما یک هزینه قابل‌توجهی است در ماه برای خانواده‌ای که بیمار دیابتی دارد.

 بیش از 350 ازدواج در یک سال به طلاق رسید
بررسی‌ها نشان می‌دهد در 2 سال گذشته با ثبت 25هزار و 573 ازدواج و 7 هزار و 985 طلاق بیش از 31درصد ازدواج‌ها محکوم به جدایی شده است.
از همین‌رو،  12هزار و665 ازدواج در سال 1399 و 12هزار و908 مورد هم در سال 1398 ثبت شده است که به همین ترتیب در سال گذشته 3 هزار و943 طلاق و در سال 1398 هم 4 هزار و36 مورد اتفاق افتاده است.
از مجموع طلاق‌های ثبت شده در یکسال گذشته 3هزار و682 مورد مربوط به جمعیت شهری استان همدان است و 267 طلاق هم برای جمعیت روستایی ثبت شده است، مقایسه این آمار نشان می‌دهد مؤلفه‌های مختلف سبب شده تا در شهر میزان طلاق‌ها به نسبت روستا در سال گذشته بیشتر باشد و همچنین در مورد ازدواج هم این نسبت برقرار است به‌طوری که 11هزار و43 ثبت واقعه ازدواج در یکسال گذشته در جمعیت شهری اتفاق افتاده و هزار و622 طلاق هم در جمعیت روستایی ثبت شده است.
در سال 1399 بیش از 12هزار و665 ازدواج در استان ثبت شده است که 5هزار مورد از آن در شهرستان همدان ثبت شده و 11هزار و43 مورد آن یعنی حدود 87 درصد آن مربوط به جمعیت شهری است.
در همین خصوص از 3 هزار و 949 طلاق در سال گذشته، 3 هزار و682 مورد آن در جمعیت شهری و 267 طلاق هم در روستاها گزارش شده است.
بیشترین طلاق‌های ثبت شده بر اساس مدت زمان ازدواج مربوط به ازدواج‌های 4 تا 10سال است که هزار و228 مورد می‌باشد، همچنین کمترین میزان طلاق نیز با 254 مورد مربوط به ازدواج‌هایی است که 3 تا 4 سال از زندگی مشترک زوجین گذشته است.

 راه‌اندازی سامانه وکلای مصلح در همدان
این طرح به پیشنهاد و ابتکار استان همدان اجرایی شده است و آنطور که رئیس‌کل دادگستری استان می‌گوید درصورت نتیجه‌گیری مثبت از اجرای آن می‌تواند در سطح کشور نیز پیشنهاد اجرای آن مطرح شود.
با این ابتکار بیش از ‌هزار نفر از محکومان زندان درخواست عذرخواهی داشتند که در این میان بیش از ۶۰۰ نفر از زندان آزاد شدند.

 وام 4درصدی به زوج‌های نابارور
از شهریورماه سال ۱۳۹۹، بر اساس تبصره ۱۶ قانون بودجه وزارت بهداشت و بانک مرکزی، دستورالعملی تدوین شد که در آن اعطای وام به افراد دارای مشکلاتی مانند بیماری‌های صعب‌العلاج، سرطان و ناباروری مدنظر بوده و مکلف شدند که دستورالعمل تسهیلات اعطایی را تدوین کرده و بودجه اولیه از طریق بانک‌های عامل در استان‌ها سهمیه‌بندی شد و در هر استان و دانشگاه علوم‌پزشکی بر حسب جمعیتش تقسیم و توزیع شد.
در این 3 گروه افراد می‌توانند تا سقف ۵۰ میلیون وام دریافت کنند البته ممکن است در ناباروری برای بهره‌مندی تعداد زوج بیشتر، سقف وام را کمتر کنیم.
همچنین وظیفه معرفی متقاضی به بانک عامل در سقف کلی سهمیه‌ استان و سقف فردی تسهیلات برای متقاضی بر عهده نمایندگان وزارت بهداشت بود که  بازپرداخت اقساط تسهیلات حداکثر ۶۰ ماهه (۵ سال) با نرخ کارمزد ۴ درصد در سال اعلام شد اما از آمار اجرایی آن در حال حاضر چندان اطلاعاتی در استان منتشر نشده است.

 وام ازدواج ۱۵۰ میلیون‌تومان شد
 سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ از مصوبه این کمیسیون برای افزایش وام ازدواج جوانان به ۱۵۰میلیون تومان و همچنین پرداخت وام فرزندآوری خبر داد.
بر اساس این خبر کمیسیون تلفیق، بانک مرکزی را مکلف کرد که ۲۰۰ هزار میلیارد تومان از منابع قرض‌الحسنه جاری و سپرده‌های قرض‌الحسنه برای اشتغالزایی و وام ازدواج پرداخت کند.
بر این اساس به هر زوجین که تاریخ عقد آنها از اول فروردین‌ماه سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱ باشد ۱۲۰میلیون وام ازدواج داده می‌شود مبلغ وام ازدواج برای زوج‌های زیر ۲۵ سال و زوجه‌های زیر ۲۳ سال ۱۵۰ میلیون تومان است.
همچنین ۲۰ هزار میلیارد تومان در اختیار کمیته امداد و ۷هزار میلیارد تومان در اختیار سازمان بهزیستی برای اشتغالزایی داده می‌شود.
همچنین مبلغ وام فرزندآوری برای فرزند اول ۱۵میلیون تومان، فرزند دوم ۲۵ میلیون تومان، فرزند سوم ۳۵میلیون تومان، فرزند چهارم ۴۵ میلیون تومان و بیشتر از 5 فرزند ۵۰ میلیون تومان است.
به کسانی که بیشتر از 3 فرزند دارند مبلغ ۱۵۰میلیون تومان وام ودیعه مسکن یا خرید مسکن داده می‌شود مابقی تسهیلات اشتغالزایی در سال آینده در اختیار شورای برنامه‌ریزی استان‌ها برای پرداخت وام‌های اشتغالزایی و تصمیم‌گیری داده خواهد شد.

 افزایش 86 درصدی معاینات همسرآزاری روانی
مطابق با آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران، در 4سال اخیر همواره بالغ بر 94 درصد معاینات مربوط به مدعیان «همسرآزاری جسمی» پزشکی قانونی معطوف به زنان بوده و از سوی دیگر در رابطه با مدعیان همسرآزاری روانی نیز این آمار در همین بازه زمانی یعنی در 4 سال اخیر، بین 55 تا 90 درصد برای زنان در نوسان بوده و حتی در مقاطعی نظیر سال گذشته به 94 درصد نیز رسیده است.
آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که حدود 96 درصد از مجموع 80 هزار و 187مورد معاینه مربوط به مدعیان «همسرآزاری جسمی» پزشکی قانونی در سال گذشته (1399) معطوف به زنان بوده است.
از سوی دیگر در سال گذشته از مجموع 182مورد معاینه مربوط به مدعیان «همسرآزاری روانی» پزشکی قانونی تنها 10مورد معاینه مربوط به مردان بوده و درواقع سهم زنان از این معاینات در سال گذشته 94درصد بوده است.

 جای خالی زنان در لیست‌های انتخاباتی شورای شهر
 متأسفانه در لیست‌های انتخاباتی دوره ششم شورای شهر همدان چندان توجهی به زنان نشده و در تعدادی از لیست‌های ائتلافی که اتفاقاً به یکی از جریان‌های سیاسی مهم تعلق دارد هیچ توجهی به زنان نشان داده نشده است و حتی یک زن هم در میان کاندیداهای مورد حمایت آنها دیده نشد.
این در حالی است هم به لحاظ عرفی و هم فراتر از آن اهداف نظام، نقش‌آفرینی زنان در اجتماع امری مهم و ضروری است کما این که در دوره‌های قبل در همین شهر همدان بخشی از اعضای شورای شهر را زنان تشکیل داده‌اند که با انتخاب مردم روانه پارلمان شهری شده‌اند.
با این حال در دور ششم شورای شهر و در مهمترین پارلمان شهری نه تنها نماینده‌ای از زنان شهر در بین اعضا نیست بلکه به امور و قوانین مربوط به این حوزه نیز کمترین توجهی در این مدت نشده است.
فراموش نکنیم که زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور از توانمندی‌های بالایی برخوردارند که به راحتی می‌توان مصادیق منطبق با معیارهای لازم برای رشد را در میان آنها یافت.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com