1403-01-291403-02-08bool(false) 1403-01-291403-02-08bool(false) نبود آب گلخانه را تعطیل کرد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 8 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 27, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  134655 تاریخ انتشار:  1402-07-15 - 08:56 تعداد بازدید:  1368
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تولیدکننده همدانی:
نبود آب گلخانه را تعطیل کرد

نویسنده : غزل اسلامی

تا انتخابات 92


 با افزایش بحران آب در همدان، حقابه بسیاری از چاه‌ها کاهش یافت و برخی از چاه‌های غیرمجاز نیز پر شدند. این روند برخی مشاغل و زمین‌های کشاورزی را با محدودیت و نبود آب مواجه کرد و برخی کشاورزان نیز مجبور به تعطیلی کشت و کار شدند.

یک گلخانه‌دار همدانی درباره نبود آب گفت: هنگام راه‌اندازی گلخانه سهمیه آبی با رضایت شرکای چاهی در نزدیکی‌های گلخانه گرفتم امابا کاهش حقابه چاه از 12لیتر در ثانیه به 5لیتر در ثانیه توسط شرکت آب منطقه همدان، سهمیه گلخانه قطع شد.

محمود زهره‌وند با بیان اینکه گلخانه در روستای حاجی‌آباد واقع در جاده ملایر 2هکتار محوطه و 8هزار متر سازه دارد که اگر آن را قطعه قطعه کنم سود بیشتری نسبت به گلخانه دارد، ادامه داد: چاه مذکور 3شریک دارد که همگی می‌گویند حقابه فعلی پاسخگوی نیاز اراضی خودمان هم نیست و نمی‌توانیم سهمیه‌ای به گلخانه بدهیم.

وی با بیان اینکه از آن روز گلخانه تعطیل و 10کارگر ثابت بیکار شده‌، گفت: 6ماه است به جهادکشاورزی تقاضای مجوز حفر چاه جدید برای برداشت نیم لیتر در ثانیه داده‌ام و قرار بود از چاه‌های ابطالی به این گلخانه سهمیه بدهند؛ این موضوع را آب منطقه‌ای باید انجام می‌داد که به‌دلیل بحران آب اهمیتی به آن نمی‌دهند درصورتی که استاندار بارها در جلسات اعلام کرده که کارهای تولیدی نباید تعطیل شوند.

تولیدکننده محصولات کشاورزی افزود: به استاندار مراجعه کردم که ایشان بنده را به معاون اقتصادی استانداری معرفی کرد و ایشان هم 2نامه‌ خطاب به جهادکشاورزی و آب منطقه‌ای داد. مدیرعامل آب منطقه‌ای هم به کارشناس مربوطه ارجاع داد که بعد از چند بار پیگیری متوجه شدم نامه را باز نکرده و ندیده بود.

زهره‌وند ادامه داد: یک ماه است از تاریخ این نامه‌ها می‌گذرد اما تاکنون نتیجه‌ای نگرفته‌ام. در صورتی که حداقل باید جواب نامه استانداری را بدهند.

زهره‌وند با تأکید بر اینکه گلخانه تعطیل هم برای نگهداری هزینه دارد، ادامه داد: وقتی وزیر کشاورزی هم به همدان آمد نامه‌ای به ایشان دادم ولی هنوز نتیجه‌ای نگرفته‌ام.
این تولیدکننده محصولات کشاورزی با بیان اینکه با فرماندار و معاون ایشان هم برای حل این مشکل دیدار داشته‌ام، گفت: آنجا گفتند مسأله چون تخصصی است باید در جلسه حفاظت از آب شهرستان و ستاد توسعه گلخانه‌ها بررسی شود.

وی با بیان اینکه آن‌طور که گفته‌اند هفته دیگر برای چند واحد تولیدی در جهادکشاورزی جلسه برگزار خواهدشد، اظهارکرد: من می‌خواهم تکلیفم را بدانم. اگر قرار است مسأله آب گلخانه حل شود که کمی هم صبر کنم اما اگر قرار نیست حل شود آن را به قطعه‌های باغی تبدیل کرده و بفروشم.

تولیدکننده همدانی گفت: نزدیکی‌های گلخانه به یک استبطل اسب مجوز حفر چاه عمیق دادند اما برای گلخانه‌ای که تولید دارد فکری ندارند.

این تولیدکننده محصولات کشاورزی با بیان اینکه در این روستا تعداد خیلی زیادی چاه غیرمجاز وجود دارد و بسیاری از باغات را با آنها آبیاری می‌کنند، گفت: کسی که می‌خواهد گلخانه ایجاد کند باید علاوه بر دوندگی برای مجوز، سازه برای آن بسازد و زیرساخت‌های برق و گاز و آب برای آن بیاورد که زمان‌بر و هزینه‌بر هستند اما این گلخانه آماده است و با روندی که پیش می‌رود باید آن را بهم بریزم و همانند باغ‌های اطراف، آن را به باغ تبدیل کنم.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com