پس از پایان رقابت هزار و ۲۵۰ اثر اصحاب رسانه استان در ۱۱ محور برای شرکت در نهمین جشنواره رسانهای ابوذر، روز پنجشنبه برگزیدگان این جشنواره با حضور محمد حسین صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تقدیر شدند.
به گزارش خبرنگار ما شعار سال، جهاد خدمت رسانی، امیدآفرینی و کنگره هشت هزار شهید از جمله محورهای یازده گانه این جشنواره بود که در بخش یادداشت و مقاله محمد سهرابی از همدانپیام عنوان سوم را از آن خود کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه باید از فضای دوقطبی پرهیز کرد گفت: کلاهبرداریها و دروغها در فضای دوقطبی ایجاد میشود.
محمدحسین صفارهرندی با بیان اینکه امروز شاهد تقابل نفسگیر دو جریان رسانهای انقلابی و جریان رسانهای ظالمانه هستیم اظهار کرد: با وجود حضور جریان خبیث صهیونیستی در محیط رسانهای بینالمللی و سیطره بر آن اما جریان انقلابی توفیقات خوبی به دست آورده است.
صفارهرندی با طرح این پرسش که چگونه در شرایطی که چندصد شبکه متمرکز دشمن، علیه کشور فعال است و حدود ۳۰۰ شبکه با زبان فارسی برنامه پخش میکنند، جریان انقلاب پیام خود را به جهان مخابره میکند گفت: ما فاصله زیادی با تکنولوژیک جریان استکبار داریم اما در سه ماه جنگ غزه، علاوه بر نبرد در محیط فیزیکی، نبرد در جریان رسانهای هم مشهود بود.
وی با بیان اینکه شاید پیامرسانها در اختیار ما نباشند، اما اگر پیام دارای قدرت باشد، میتواند موفق شود که در مورد فلسطین این گونه بود گفت: پیام مردم غزه ایستادگی در برابر ظلم است.
صفارهرندی در ادامه به تشریح شخصیت ابوذر گریزی زد و گفت: خصوصیت ابوذر این بود که حرف حقی را در محیطی میزد که گوش شنوایی نداشت، امکانات در اختیار جریان طرفدار او نبود اما صدای او در طول قرنها رسا باقی ماند.
وی با بیان اینکه ابوذر به منطقهای دوردست تبعید شد عنوان کرد: ابوذر یعنی ما و شرایطی که در نظم غیر عادلانه جهانی برقرار است و ما هم تبعیدشدگان به ربذه جهان امروز هستیم، بنابراین اگر پیام ما رسایی لازم را داشته باشد مرزهای تکنولوژیک را درمینوردند.
وی با اشاره به اینکه موضع ابوذرگونه ما توان این را دارد که بر محیط غیرعادلانه جهان غلبه کند تصریح کرد: بعضی از اوقات که کارهای تاثیرگذار منتشر میکنیم میبینیم دامنه وسیعی پیدا میکند که با محاسبات معمولی، قابل درک نیست.
صفارهرندی با بیان اینکه درست است محیط خبر، محیط تعجیل است، اما اگر این سرعت نتیجهاش این باشد که از دقت ما بکاهد و ما را بازدارد، خسارت است ادامه داد: چرا توقع زودهنگام دربازخورد اقدامات فرهنگی داریم در حالی که در محیط فرهنگ و رسانهای باید به نتیجه دوردست بنگریم و نه آنی، چون ابوذر به دوردستها مینگرند.
در ادامه فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان با بیان اینکه خبرنگاران مظلومیت مردم غزه را منعکس میکنند، گفت: در میان شهدای هشت سال دفاع مقدس نام ۳۱۵ شهید خبرنگار دیده میشود این در حالیست که در جنگ غزه ۱۱۶ شهید خبرنگار تقدیم شده است.
مظاهر مجیدی با اشاره به اینکه جنگ مردانهای را در جنگ تحمیلی داشتیم، افزود: جنگ غزه جنگ نابرابری است، در این جنگ صدای مظلومیت را نیروها و مردم غزه به جهان منعکس میکنند و خبرنگاران هر نقطهای از جنگ غزه را در جهان انعکاس میدهند، اگرچه کوتاه اما نقش مهمی را در جهان دارند، خبرنگاران ماهیت استکبار جهانی را بیان میکنند و جهاد تبیین دارند که بسیار ارزشمند است.
دبیر برگزاری نهمین جشنواره رسانهای ابوذر استان همدان نیز با بیان اینکه امسال ۱۲۵۰ اثر در ۱۱ قالب به جشنواره ارسال شد، گفت: امسال هیأت داوران به صورت متمرکز در دبیرخانه کشوری ابوذر حضور دارند تا بررسی لازم را داشته باشند.
ناصر قوامیمشفق با بیان اینکه ما هر چه داریم از ظهر عاشورا است، مطرح کرد: امروز اگر تبلور ظهور عاشورا را در تمدن نوین انقلاب اسلامی میبینیم به علت تبیین و روشنگری حضرت زینب(س) است و اگر امروز دنیا به خباثت اسرائیل پی برده به علت رشادتهای شهدایی چون شهید سلیمانی و شهید همدانی بود که ادامهدهنده راه و حرکت ظهر عاشورایی بودند تا جور و ظلم و ستم در جهان ریشهکن شود.
مسعود ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به برگزاری این همایش گفت: چندی پیش انتخابات خانه مطبوعات استان همدان بود و به خوبی این رویداد برگزار شد این در حالیست در برخی از استانها این رویداد با چالشهای زیادی مواجه بود و یا اصلا برگزار نشد و در تعدادی از استانها هم برگزار شد اما از کیفیت خوبی برخوردار نبود.